- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Merhaba evet gittim Çiğdem Hanımdan çok çok memnun kaldım 1 kez gittim zaten ama önce ki doktorumla arasında ki fark azımsanmayacak kadar :) Ultrason da hemen kaldırmadı kafatasından tutun ayaklarına kadar tek tek inceleyip herşeyini göstererek söyledi safra kesesi midesi omuriliklerine kadar ben sormadan tahmini doğum, amniyon sıvısının yeterliliği, boyu kilosu söyledi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikleMerhaba belki gitmişsinizdir acaba hangi doktor daha iyi sizce bende oraya gidicemde sizden fikir almak istedim
Ya yastık hiç önermiyo çocuk doktorlarıAldığım bazi şeyleri fikir olur diye resmini çekmiştim dün atıyım şimdi..
Artık son haftalarda bize de tüyoları verirsin :) Umarım sezeryan zorunluluğu gibi bi durum olmaz da ben de normal doğururum :)Aynı canım . Gider gitmez 6 yıl önceki doğumumu hatırladıne rahat doğurmuştun sen inşallah bu da öyle olur diyo ee inşallah
Yaa sene nerelerdesin kaç gündür çıkmıyodu sesin :)Merhaba evet gittim Çiğdem Hanımdan çok çok memnun kaldım 1 kez gittim zaten ama önce ki doktorumla arasında ki fark azımsanmayacak kadar :) Ultrason da hemen kaldırmadı kafatasından tutun ayaklarına kadar tek tek inceleyip herşeyini göstererek söyledi safra kesesi midesi omuriliklerine kadar ben sormadan tahmini doğum, amniyon sıvısının yeterliliği, boyu kilosu söyledi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle
Canım çocugun ayaklarını M şeklinde konumlandırmak lazımmış, youtubedan çok video izledim. Bu marka kalça çıkığı için incelenmiş, avrupa onayı vs var, ondan tercih ettim. İlk 2 ay anca toparlanırız zaten. Sonrada yürüyüşte en fazla yarım saat, arabaya da yatar. Ya erkekler çok heves ediyor bu kanguru olayına, ilk aldıgım şeyin bu olmasızaten kanguruyu ben değil, eşim kullanır daha çok gibime geliyorbabyplus var, 89 TL. Onu almayı düşünüyorum ama dün akşam yine ebebekteydik. Satış danışmanı “ilk 3 ay kesinlikle kullanmayın, 3 aydan sonra da çok sık kullanmayın” dedi. cenin pozisyonu önemliymiş ya, kanguruda O pozisyon yokmuş. İlk 3 ayda da bebeklerin kemik gelişimini olumsuz etkiliyormuş.
Slinglere baktım canım, kanguru 5 dkda takılıyorsa , onlar 20 dkda, slingi ayarla çocugu yerlestirmeye cabalaBana da o biberonu veren arkadaşımdan geldi babybjörn kanguru bi de sling. İlk aylar sling daha kullanışlı oluyormuş :)
Kızz senin doğum günün ne zamandı
Aslında iki dogum için de diretmemek lazım, yakınımda iki durum yasadım kuzenim ve arkadasım. Biri normal dogumda ısrar etti, bebek kakasını yedi maalesef, diğeri sezeryan olmasına ragmen aynı durum basına geldi. Bebekte hayati degil ancak gözlerde astigmat gibi kusur bırakabiliyor bu durum. Çok ciddi sonuçları da olabiliyomuş ama çok şükür olmadı. Doktorlar en iyisini bilir, önce Allaha sonra onlara emanetiz artık. Her duruma kendimizi hazırlamalıyız, ne hayırlısıysa o olur umarım.Onceden sezeryan normal doğum asla yapamam diyordum şimdi tam tersi ikisinden de korkar oldum ama sezeryanla ilgili burda birkaç şey okuyunca olumsuz etkiledi beni sanırım okumak etkilenmek yanlış bence.. dediğin gibi doktor önemli huzurlu hissetmek
Dün sağ kasığıma felaket derece de ağrı girdi adet zamanım mı hatırlamıyorum ama 1 saat boyunca sürdü sonrasında kasılmaya başladı bacaklarıma kadar kalktım biraz yürüdüm sırt üstü uzandım geçti. Sanırım böyle şeyler normal hamilelikte dün giren sancıdan nerdeyse ağlayacaktımKızlar regl olan günüme yaklaşınca regl olacak gibi huzursuzluk ağrı sanki olucak gibi hisler alt tarafta anlayın tam ifade edemiyorum neden böyle oluyor sizde benzer şeyler oluyor mu????
Çok teşekkür ederimMerhaba evet gittim Çiğdem Hanımdan çok çok memnun kaldım 1 kez gittim zaten ama önce ki doktorumla arasında ki fark azımsanmayacak kadar :) Ultrason da hemen kaldırmadı kafatasından tutun ayaklarına kadar tek tek inceleyip herşeyini göstererek söyledi safra kesesi midesi omuriliklerine kadar ben sormadan tahmini doğum, amniyon sıvısının yeterliliği, boyu kilosu söyledi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle
Ah kuzum eşim ameliyat oldu ya hala kendine gelemedi çok fazla bir de hastaneden enfeksiyon kaptı yarası hala iyileşmiş gibi değil misafirim de vardı öyle böyle derken giremedim girsem de okuyup çıktım hepYaa sene nerelerdesin kaç gündür çıkmıyodu sesin :)
Hic doğumu düsünme canim. Sag salim hamileligimizi gecirelim inşallah. Doğum zaman gelince bebek nasil isterse o şekilde çıkacak evvelallah.Onceden sezeryan normal doğum asla yapamam diyordum şimdi tam tersi ikisinden de korkar oldum ama sezeryanla ilgili burda birkaç şey okuyunca olumsuz etkiledi beni sanırım okumak etkilenmek yanlış bence.. dediğin gibi doktor önemli huzurlu hissetmek
Çok geçmiş olsun canım.Ah kuzum eşim ameliyat oldu ya hala kendine gelemedi çok fazla bir de hastaneden enfeksiyon kaptı yarası hala iyileşmiş gibi değil misafirim de vardı öyle böyle derken giremedim girsem de okuyup çıktım hep
Canım çocugun ayaklarını M şeklinde konumlandırmak lazımmış, youtubedan çok video izledim. Bu marka kalça çıkığı için incelenmiş, avrupa onayı vs var, ondan tercih ettim. İlk 2 ay anca toparlanırız zaten. Sonrada yürüyüşte en fazla yarım saat, arabaya da yatar. Ya erkekler çok heves ediyor bu kanguru olayına, ilk aldıgım şeyin bu olmasıdaha çocuk yoktu, eşim çocugum olsa kanguruya koyar tasırdım diye hayal kurardı. Bebek ürünleri çok kısa ömürlü zaten, bir iki heves alsın, ben de satarım
Slinglere baktım canım, kanguru 5 dkda takılıyorsa , onlar 20 dkda, slingi ayarla çocugu yerlestirmeye cabalaaslında çok güzel, hediye gelse degerlendiririm ben de ama, 2 defa kullanıp sıkılırsam diye şimdilik almadım.
Aslında iki dogum için de diretmemek lazım, yakınımda iki durum yasadım kuzenim ve arkadasım. Biri normal dogumda ısrar etti, bebek kakasını yedi maalesef, diğeri sezeryan olmasına ragmen aynı durum basına geldi. Bebekte hayati degil ancak gözlerde astigmat gibi kusur bırakabiliyor bu durum. Çok ciddi sonuçları da olabiliyomuş ama çok şükür olmadı. Doktorlar en iyisini bilir, önce Allaha sonra onlara emanetiz artık. Her duruma kendimizi hazırlamalıyız, ne hayırlısıysa o olur umarım.
Olabiliyor demek ki arada ben hala takip ediyorum yüklü telde regl takipDün sağ kasığıma felaket derece de ağrı girdi adet zamanım mı hatırlamıyorum ama 1 saat boyunca sürdü sonrasında kasılmaya başladı bacaklarıma kadar kalktım biraz yürüdüm sırt üstü uzandım geçti. Sanırım böyle şeyler normal hamilelikte dün giren sancıdan nerdeyse ağlayacaktım
Geçmiş olsun acil şifalarAh kuzum eşim ameliyat oldu ya hala kendine gelemedi çok fazla bir de hastaneden enfeksiyon kaptı yarası hala iyileşmiş gibi değil misafirim de vardı öyle böyle derken giremedim girsem de okuyup çıktım hep
İnşallah zahrada ne güzel yazmışsın evelallahHic doğumu düsünme canim. Sag salim hamileligimizi gecirelim inşallah. Doğum zaman gelince bebek nasil isterse o şekilde çıkacak evvelallah.
Robot süpürge kullanmadım dyson dik süpürge kullanıyorum ama çok memnunum. Evine göre değişir bence. Benim evim büyük o yüzden eşyalar da biraz büyük koltuk aralarına falan giremez robot süpürge ortalığı süpürür anca ama dyson muhteşem bence bi evin olmazsa olmazıRobot süpürge mi Dyson dikey Süpürge mi
Bencede o an kapanmıştır bebekler hep kapalı tutar akşama kadar bekleme şansın olsa açtığını gorecektin evham yapma annesi onuda uzuyorsun hissediyor sakin ol
Canım benim doğumdan niye korkasın ki emin ol şu 9 ay daha zahmetli doğum işin kolay tarafı. Ben sezaryen oldum ama çok şükür eve geldim 1 gün bile yatmadım hiç dert etme böyle şeyleriOnceden sezeryan normal doğum asla yapamam diyordum şimdi tam tersi ikisinden de korkar oldum ama sezeryanla ilgili burda birkaç şey okuyunca olumsuz etkiledi beni sanırım okumak etkilenmek yanlış bence.. dediğin gibi doktor önemli huzurlu hissetmek
Ohh maşallah nasıl da büyümüşAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Erkekler kanguruya gerçekten meraklıCanım çocugun ayaklarını M şeklinde konumlandırmak lazımmış, youtubedan çok video izledim. Bu marka kalça çıkığı için incelenmiş, avrupa onayı vs var, ondan tercih ettim. İlk 2 ay anca toparlanırız zaten. Sonrada yürüyüşte en fazla yarım saat, arabaya da yatar. Ya erkekler çok heves ediyor bu kanguru olayına, ilk aldıgım şeyin bu olmasıdaha çocuk yoktu, eşim çocugum olsa kanguruya koyar tasırdım diye hayal kurardı. Bebek ürünleri çok kısa ömürlü zaten, bir iki heves alsın, ben de satarım
Slinglere baktım canım, kanguru 5 dkda takılıyorsa , onlar 20 dkda, slingi ayarla çocugu yerlestirmeye cabalaaslında çok güzel, hediye gelse degerlendiririm ben de ama, 2 defa kullanıp sıkılırsam diye şimdilik almadım.
Aslında iki dogum için de diretmemek lazım, yakınımda iki durum yasadım kuzenim ve arkadasım. Biri normal dogumda ısrar etti, bebek kakasını yedi maalesef, diğeri sezeryan olmasına ragmen aynı durum basına geldi. Bebekte hayati degil ancak gözlerde astigmat gibi kusur bırakabiliyor bu durum. Çok ciddi sonuçları da olabiliyomuş ama çok şükür olmadı. Doktorlar en iyisini bilir, önce Allaha sonra onlara emanetiz artık. Her duruma kendimizi hazırlamalıyız, ne hayırlısıysa o olur umarım.
Araba indir çıkar ittir bence kanguru çok pratikErkekler kanguruya gerçekten meraklıeşim de bi 10 dk yürüycek olsak ben kanguruyla taşıyayım derdi hele 1 yaş civarı sırtında kanguruyla çok taşıdı kızım da çok seviyordu etrafı yukardan incelemek hoşlarına gidiyo
Maşallah maşallah ne güzel bebekAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Aman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Çok güzel görünüyor maşallahAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Analık yükleniyooorAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Allahım nasıl belli yüzü ne kadar net fotoğraflar ya yerim çoook tatlıAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Ay aynı benim eşim ya boş sırt çantası olmadan marketi geçtim dışarı bile çıkmaz mutlaka doluyo çünküAraba indir çıkar ittir bence kanguru çok pratik
Bu arada ilk bebeğim olucak ama düşününce fikrim öyle markete bile eşim sirt çantası alir koyar misin geliriz elde poşet taşımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?