Ben normal doğum yaptım karnım hemen indi valla ben şokHastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasınBence son zamanları bekleyin.
Masallah maşallah gözün aydın canım çok güzel birnuna bayıldım kutu gibiAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Yaa masallahAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Allah'ım teyzesi yer bal evlat yaaa burnunu ısırdığımAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Maşallah çok tatlıAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Aynı eşim demek ki erkeklerin kafası böyle sen kendini taşı önce der normalde de şimdi zaten tasitmaz poşet falan.yoruldum sıcak desem mont çantaya çantamı da koyarAllahım nasıl belli yüzü ne kadar net fotoğraflar ya yerim çoook tatlı
Doktor üstünde durmadıysa haftasına takılma balım bebişim sağlıklı çok şükür
Ay aynı benim eşim ya boş sırt çantası olmadan marketi geçtim dışarı bile çıkmaz mutlaka doluyo çünküEn kötü benim kol çantamı içine atıp öyle taşıyo deli
Canını sıkma canım, hepimizin sinirli, üzgün günleri var. Bir günde birsey olmaz bebege. Bunu rutin hale getirmemek lazım, hani anda kalmak dedikleri olay var ya öfkenin üstesinden hızlı gelmeye calış. Sana tavsiyem yürüyüş yap, anda kalmanı saglar, oksijen iyi gelir. Bu hafta hava full iyi gidecekmiş.Kızlar dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım ağlama krizi tuttu bebek akşam vurup vurup durdu ben bağırdıkça, sabah yine tartıştım yine aynı şekilde bebek tekmeleyip durdu sinirm onada yansıyor çok üzülüyorum normaldede agresif çabuk sinirlenen bir insanım hamilelikte dahada kötü oldum maddi konularda eşim çok vurdumduymaz ben bunu ona anlatmaya çalıştıkça umursamıyor beni sonunda patlıyorum olan ben bebeğim ve oğluma oluyor oda kavgalarımızı görüyor etkileniyor bıktım gerçekten bebeğime ve oğluma kötü örnek oluyorum vicdan azabı çekiyorum artık
Canım hiç bir şey bizden ve bebeğimizden önemli değil bende eşimle tartıştım geçtiğimiz haftalarda o gün çok stres sıkıntı yapmıştım bebeğin hareketlerini henüz hissetmediğim halde bunu bebeğime yaşatmaya hakkım yok diyerek kendime söz verdim o gün bugündür eşimle tartışacak olsak bile vurdumduymazlık yapmaya başladım kendimi çok daha huzurlu hissediyorum. Kendini strese sokma hepimizin hayatında tartışmalar, kavgalar vs oluyor artık bizim kendimizden önce düşünmemiz gereken biri var herşey onlar için onların iyi olması için üzme kendiniKızlar dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım ağlama krizi tuttu bebek akşam vurup vurup durdu ben bağırdıkça, sabah yine tartıştım yine aynı şekilde bebek tekmeleyip durdu sinirm onada yansıyor çok üzülüyorum normaldede agresif çabuk sinirlenen bir insanım hamilelikte dahada kötü oldum maddi konularda eşim çok vurdumduymaz ben bunu ona anlatmaya çalıştıkça umursamıyor beni sonunda patlıyorum olan ben bebeğim ve oğluma oluyor oda kavgalarımızı görüyor etkileniyor bıktım gerçekten bebeğime ve oğluma kötü örnek oluyorum vicdan azabı çekiyorum artık
Bebişine maşallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaCanım teyzelerii çok teşekkür ederiiiz doktor uyumlu dedi her şeyi takılma dedi de ben canım ruh hastalığımdan takıldım
Meşhur sağlık ocağına geldim niye aramadınız ben geldim dedim 5. Kere gebelik kaydı oluşturmaya kalktılar rezalet
Tetanozu oldum 3 doz oluncakmışş
Bi baktım d vitamini demir dolabı yazıyo gözlerinin içine baka baka gittim d vitamini aldım kaç damla kullancam vermediniz bana hiç dedim demir yoktu ama cidden djdkelel olsa onu da alırdım sonra şokları devam ederken telefon nerde arada kendimi arayayım da mutlu olayım dedim çıktım
Sevindim, inşallah daha iyiye gidersin. Geçmiş olsunGünaydın herkese. Bugün dünden iyi bulantım. Gribim ilerledi ama. Dün karbonatlı su 100 de 40 etki etti diyebilirimki dün agır bulantilı günümdü tesekkürediyorum arkadasa tükürmeden uyudum. Bugünde içicem ins daha cok etki edicek
Eee o direnç için bişey yapılması gerekmiyormuymuş acaba sanki biri daha yazmıştı doktoru coraspirin vermişti ya da ben yanlış hatırlıyorum. Ama iki doktorun aynı şeyi dediyse Googleyi umursamaKizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
Canım doktorun önemli değil diyorsa doğrudur. Netten araştırmak gibi bir kötülük yapma kendine. İlk hamileliğimde çok yaptım bu hatayı ve kendi kendime burnumdan getirdim 9 ayı. Ben preeaklampsi geçirmiş biri olarak yazıyorum sana benim direnç veya çentiğim yoktu. Yine de yaşadım. Kader kısmet işi iyi düşün iyi şeyler olsun. Direnç olsa bile bebeğinin gelişimi önemli, haftasıyla uyumlu gidiyorsa ki 2 haftaya kadar geriden de gelebilir sorun yok demektir.Kizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?