2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasın Bence son zamanları bekleyin.
Ben normal doğum yaptım karnım hemen indi valla ben şok bünye ile ilgilide olabilir

Masallah maşallah gözün aydın canım çok güzel birnuna bayıldım kutu gibi hepimize güzel haberler almak nasip olsun

Yaa masallah ne harika fotolar yakalamışsınız ayrıca

Allah'ım teyzesi yer bal evlat yaaa burnunu ısırdığım Salı günü de ben gidicem bakalım

Maşallah çok tatlı günü kafaya takma benim geriden geliyordu şimdi öne bile geçti. Her bebeğin büyümesi aynı olmuyor bazıları son aylarda birden büyüyormuş. Bol bol muz ve kaşar ye bir de bebeğin büyümesini sağlıyor

Aynı eşim demek ki erkeklerin kafası böyle sen kendini taşı önce der normalde de şimdi zaten tasitmaz poşet falan.yoruldum sıcak desem mont çantaya çantamı da koyar Allah eşlerimiz i başımızdan eksik etmesin

Kızlar dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım ağlama krizi tuttu bebek akşam vurup vurup durdu ben bağırdıkça, sabah yine tartıştım yine aynı şekilde bebek tekmeleyip durdu sinirm onada yansıyor çok üzülüyorum normaldede agresif çabuk sinirlenen bir insanım hamilelikte dahada kötü oldum maddi konularda eşim çok vurdumduymaz ben bunu ona anlatmaya çalıştıkça umursamıyor beni sonunda patlıyorum olan ben bebeğim ve oğluma oluyor oda kavgalarımızı görüyor etkileniyor bıktım gerçekten bebeğime ve oğluma kötü örnek oluyorum vicdan azabı çekiyorum artık

Canım teyzelerii çok teşekkür ederiiiz doktor uyumlu dedi her şeyi takılma dedi de ben canım ruh hastalığımdan takıldım
Meşhur sağlık ocağına geldim niye aramadınız ben geldim dedim 5. Kere gebelik kaydı oluşturmaya kalktılar rezalet
Tetanozu oldum 3 doz oluncakmışş
Bi baktım d vitamini demir dolabı yazıyo gözlerinin içine baka baka gittim d vitamini aldım kaç damla kullancam vermediniz bana hiç dedim demir yoktu ama cidden djdkelel olsa onu da alırdım sonra şokları devam ederken telefon nerde arada kendimi arayayım da mutlu olayım dedim çıktım

Canını sıkma canım, hepimizin sinirli, üzgün günleri var. Bir günde birsey olmaz bebege. Bunu rutin hale getirmemek lazım, hani anda kalmak dedikleri olay var ya öfkenin üstesinden hızlı gelmeye calış. Sana tavsiyem yürüyüş yap, anda kalmanı saglar, oksijen iyi gelir. Bu hafta hava full iyi gidecekmiş.

Canım hiç bir şey bizden ve bebeğimizden önemli değil bende eşimle tartıştım geçtiğimiz haftalarda o gün çok stres sıkıntı yapmıştım bebeğin hareketlerini henüz hissetmediğim halde bunu bebeğime yaşatmaya hakkım yok diyerek kendime söz verdim o gün bugündür eşimle tartışacak olsak bile vurdumduymazlık yapmaya başladım kendimi çok daha huzurlu hissediyorum. Kendini strese sokma hepimizin hayatında tartışmalar, kavgalar vs oluyor artık bizim kendimizden önce düşünmemiz gereken biri var herşey onlar için onların iyi olması için üzme kendini

Bebişine maşallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasına sen bu grubun çılgınsın koptum yine yaşadığın ve yaşattığın maceraya

Bi de sorum var size, idrar tetkikindeki herşey normal kandaki bu değerler yüksek çıkmış. Enfeksiyona bir alakası var mı bunların. Bi de en altta nlr değeri var o sınırdan biraz yüzden

Sevindim, inşallah daha iyiye gidersin. Geçmiş olsun

Eee o direnç için bişey yapılması gerekmiyormuymuş acaba sanki biri daha yazmıştı doktoru coraspirin vermişti ya da ben yanlış hatırlıyorum. Ama iki doktorun aynı şeyi dediyse Googleyi umursama

Canım doktorun önemli değil diyorsa doğrudur. Netten araştırmak gibi bir kötülük yapma kendine. İlk hamileliğimde çok yaptım bu hatayı ve kendi kendime burnumdan getirdim 9 ayı. Ben preeaklampsi geçirmiş biri olarak yazıyorum sana benim direnç veya çentiğim yoktu. Yine de yaşadım. Kader kısmet işi iyi düşün iyi şeyler olsun. Direnç olsa bile bebeğinin gelişimi önemli, haftasıyla uyumlu gidiyorsa ki 2 haftaya kadar geriden de gelebilir sorun yok demektir.

Ben de bugün kontrole gittim. İlk renkli ultrasonunu gördüm. 20. Haftaya girmiş dedi doktor. Covid aşımın 2. dozunu da oldum. İlkini haxiranda olmuştım. İnşallah yan etki yapmaz. Tetanozu da 10 gün sonra filan olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…