2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
1 hafta kadar onde gidyo boyu 30 kilosu 400 gr olmuş ama yine aklımı kurcaliyo az kilo alcaksn ve yürüyüs yapcaksn diyo doktor

Ya maşallah nasıl güzel bir görüntü valla ben burdan sana benzettim cnm senin gibi çok şirin

Kızlar ben 2 aya yakındır kronik kabızlık çekmeye başlamıştım, 2 gündür balkabağı (tatlı şeklinde) ve ıspanak yemeği yiyorum o kadar rahatladım kiiii, tavsiye olsun diye yazmak istedim
Ah ıspanak dün ben ıspanak yaptım sabah ishal durumum regl döneminde n geçiş onun ağrısı bittim yatıyorum bugün yataktan çıkacak halim yok ki gündüz asla uyumam yatmam

Eee o direnç için bişey yapılması gerekmiyormuymuş acaba sanki biri daha yazmıştı doktoru coraspirin vermişti ya da ben yanlış hatırlıyorum. Ama iki doktorun aynı şeyi dediyse Googleyi umursama
Bebe aspirini alabilirsin dedi detaylıyi ceken doktor ama kendi doktorum istersen al çok bi etkisi yok dedi

39mm dediğin rahim ağzı uzunluğu evet. 24cme takılma bence benimki de 23cm 25-26 falan olması gerekiyordu dedi dün doktor ama önemsenecek bir değer değil dedi. Bende takılmıştım sabah biraz araştırdım, mesela bir hafta falan geriden geliyor bizim yavruda. ölçüm yapan cihazın bebek boyu konusunda %15 yanılma payı varmış ve 3-4 hafta gerilik olmadığı sürece problem olarak bakılan bir durum değilmiş. Seninde için rahat olsun. Her doktorun eliinin cihazının ayarı farklı oluyor doktordan doktora da farkediyor ölçümler. Eski ölçümlere baktım sabah birii bir hafta ilerde çıkarmış mesela :))

Ah ıspanak dün ben ıspanak yaptım sabah ishal durumum regl döneminde n geçiş onun ağrısı bittim yatıyorum bugün yataktan çıkacak halim yok ki gündüz asla uyumam yatmam
Benim de dün gece rahim ağrım oldu, hatta sancı olduğunu düşündüm çünkü bağırsakları alakası yoktu baya rahmimdeydi. Siz yazınca fark ettim benim de regl dönemim.. Belki o tetiklemiştir dedim artık

benimde bildiğim kadarı ile direnç için kan sulandırıcı başlanıyor, detaylıyı yapan doktor gerekli olsa söylerdi diye de düşünüyorum. Eğer kanama riskin vs. yok ise coraspin yada bebe aspirini kullanabilirsin, yada doktorunla konuşup kan sulandırıcı iğneye başlayabilirsin iğneler plasentadan geçmiyormuş olumsuz bir etkisi de yok bebişe, için rahatlar belki biraz daha . Gelişim geriliği olsa haftasından vs. yorumlarlardı muhtemelen canım

Benim de Sol tarafta ki damar için dedi.
Ama doktor pek umursamadi 28 ve 32 haftada tekrar kontrol edelim dedi. Bebeğin gelisimi iyi dedi.
Bence siz de panik yapmayın. Allaha emanet olalim inşallah

1 hafta kadar onde gidyo boyu 30 kilosu 400 gr olmuş ama yine aklımı kurcaliyo az kilo alcaksn ve yürüyüs yapcaksn diyo doktor
Tamam maşallah süper işte önden bile gidiyormuş hiiç takma kafana. Benim doktorum da bana aynı şeyleri söylüyor yürüyüş yap, kiloya çok dikkat et diye. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

Bebe aspirini alabilirsin dedi detaylıyi ceken doktor ama kendi doktorum istersen al çok bi etkisi yok dedi
Benim ki de bu Saaten sonra bu etkisi olmaz dedi.
Ben de heee dedim gectim.
İlk kızım da felaket tellali gibi hergün yeni bir haberle geliyorlardi doktorlar.
O yüzden don t panik.
Allaha emanet olalim. Rabbim bizi korktuklarımızdan emin umut ettiklerimize nail eylesin inşallah

Canım üzme kendini bende sabah Bi bunalıma girdim ama sağolsun buradaki arkadaşlar beni çok rahatlattı. İnternette yazan şeylere çok aldırmamak lazım. Hadi diyelim evet böyle bir şey var gelişim geriliğine neden oluyor ama belki de senin bebeğinde olmayacak. Kafaya takmak stres yapmak daha çok etkiliyor bizi. Ben dünden beri üzüldüğüm için herhalde bebeğim sürekli içerde pıt pıt atıyor normalden daha hareketli böyle şeylerde bebeklerimizde bizden etkileniyor üzmeyelim daha fazla onları

Ay maşallah nasılda güzel güzel büyümüş geç döllenmedendir kuzu takma kafana. Bak şükür her şeyi normalmiş sağlıklıymış en önemlisi o yarın için heycanlıyım ben de, darısı başıma artık tekmeleri iyice kuvvetlendi pata küte girişiyo bi görüp hesabını sorayım ben de

Enfeksiyon olunca idrarda çıkıyor zaten. İdrarda bakteri lökosit varlığı yoksa sorun yok canım

Ben günümü olmasanda takip ediyorum yaklaştı şimdi ağrı halsizlik huzursuzluk sonra ishal olurdum o dönemde afedersin ayni şeyler sağlıkla bitsin kucağımıza alalım sürekli birşeyler stres yapıyor takıyoruz ister istemez

Yaaa yerim ben bunu maşaAllah annesi. Usg illa haftayla uyumlu çıkmıyor drdan dr a degisiyor. Herseyi iyimis takma bence kafana canim
Sevindim, inşallah daha iyiye gidersin. Geçmiş olsun
Allah razı olsun senden canım bugün henüz bulantım olmadı maşaAllah diyim. Olunca içicem tevafukmu bilmem çok mutluyum geri gelmez inşaAllah bulantı cok saol

Bu aralar daha hassAs ve gergin olmamız normal canım . Böyle durumda hemen oda değiştir, git bi elini yüzünü yıka kafanı dağıtmaya çalış . En önemlisi de bunu oğluna yansıtma. Tabii ki anlaşmazlıklara şahit olucaklar ailede bir sorun olup bunun konuşarak çözüldüğünü görecekler ki hayatta uygulayabilsinler onlar da. Ama sesler yükseldiğinde oğlunu uzak tutmaya çalış Eğer bir konu üst üste çözülmüyorsa bi süre kapatıp ikinizin sakin zamanında açabilirsin. Bunları da akıl vermek gibi algılama lütfen herkesin evlilik dinamiği farklı çünkü. Aile içine karışılmaz. Üzüldüğünü belirttiğin için yazmak istedim. Biz de burdayız online bile olsa yanındayız bil diye hassas zamanlardan geçiyoruz şimdi de bebişler doğunca da bi süre en ihtiyacımız olan şey sabır ve sakinlik sanırım.

Z zahrada benımkide raporlarda 5 6 gun gerıden gelıyor cnm 1 haftalık gerıden gelmesı normalmış çok tatlıymıs masallah burnuna bayıldım allah nazardan korusun

Canım önemli bi durum olsa doktor mutlaka seni bilgilendirirdi. Sanırım coraspirin veriliyor ama belki sende ona bile gerek yoktur. Benim bildiğim son aylarda biraz daha sık kontrol ediliyor sadece . Ki her 2 doktor da öyle bir şey bile dememiş. Sıkma hiç canını. Googlea da hiç bakma. Yolu yarıladık. Diğer yarısının keyfini çıkar

Canım bende de çentik çıktı tek taraflıydı ne detaylıyı yapan doktor ne de kendi doktorum hiç kötü bişey söylemediler zaten sürekli takiplerine geliyorsun birşey olursa hemen tespit edilir düşünmene gerek olacak bişey değil dediler ben de hiç kafaya takmadım sen de üzerinde durup da canını sıkma bence hele ki internetten asla bişey araştırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…