- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
1 hafta kadar onde gidyo boyu 30 kilosu 400 gr olmuş ama yine aklımı kurcaliyo az kilo alcaksn ve yürüyüs yapcaksn diyo doktorCanım doktorun önemli değil diyorsa doğrudur. Netten araştırmak gibi bir kötülük yapma kendine. İlk hamileliğimde çok yaptım bu hatayı ve kendi kendime burnumdan getirdim 9 ayı. Ben preeaklampsi geçirmiş biri olarak yazıyorum sana benim direnç veya çentiğim yoktu. Yine de yaşadım. Kader kısmet işi iyi düşün iyi şeyler olsun. Direnç olsa bile bebeğinin gelişimi önemli, haftasıyla uyumlu gidiyorsa ki 2 haftaya kadar geriden de gelebilir sorun yok demektir.
Ya maşallah nasıl güzel bir görüntü valla ben burdan sana benzettim cnm senin gibi çok şirinAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Ah ıspanak dün ben ıspanak yaptım sabah ishal durumum regl döneminde n geçiş onun ağrısı bittim yatıyorum bugün yataktan çıkacak halim yok ki gündüz asla uyumam yatmamKızlar ben 2 aya yakındır kronik kabızlık çekmeye başlamıştım, 2 gündür balkabağı (tatlı şeklinde) ve ıspanak yemeği yiyorum o kadar rahatladım kiiii, tavsiye olsun diye yazmak istedim
Bebe aspirini alabilirsin dedi detaylıyi ceken doktor ama kendi doktorum istersen al çok bi etkisi yok dediEee o direnç için bişey yapılması gerekmiyormuymuş acaba sanki biri daha yazmıştı doktoru coraspirin vermişti ya da ben yanlış hatırlıyorum. Ama iki doktorun aynı şeyi dediyse Googleyi umursama
39mm dediğin rahim ağzı uzunluğu evet. 24cme takılma bence benimki de 23cm 25-26 falan olması gerekiyordu dedi dün doktor ama önemsenecek bir değer değil dedi. Bende takılmıştım sabah biraz araştırdım, mesela bir hafta falan geriden geliyor bizim yavruda. ölçüm yapan cihazın bebek boyu konusunda %15 yanılma payı varmış ve 3-4 hafta gerilik olmadığı sürece problem olarak bakılan bir durum değilmiş. Seninde için rahat olsun. Her doktorun eliinin cihazının ayarı farklı oluyor doktordan doktora da farkediyor ölçümler. Eski ölçümlere baktım sabah birii bir hafta ilerde çıkarmış mesela :))Aman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Benim de dün gece rahim ağrım oldu, hatta sancı olduğunu düşündüm çünkü bağırsakları alakası yoktu baya rahmimdeydi. Siz yazınca fark ettim benim de regl dönemim.. Belki o tetiklemiştir dedim artıkAh ıspanak dün ben ıspanak yaptım sabah ishal durumum regl döneminde n geçiş onun ağrısı bittim yatıyorum bugün yataktan çıkacak halim yok ki gündüz asla uyumam yatmam
benimde bildiğim kadarı ile direnç için kan sulandırıcı başlanıyor, detaylıyı yapan doktor gerekli olsa söylerdi diye de düşünüyorum. Eğer kanama riskin vs. yok ise coraspin yada bebe aspirini kullanabilirsin, yada doktorunla konuşup kan sulandırıcı iğneye başlayabilirsin iğneler plasentadan geçmiyormuş olumsuz bir etkisi de yok bebişe, için rahatlar belki biraz daha . Gelişim geriliği olsa haftasından vs. yorumlarlardı muhtemelen canımKizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
Ay alacaklarım vardı kullandım kodu makbule geçti teşekkürlerKızlar lcw uygulamasında BAMBASKA50 yazında 100 liraya 50 lira inidirim yapıyor haberiniz olsun
Benim de Sol tarafta ki damar için dedi.Kizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
Tamam maşallah süper işte önden bile gidiyormuş hiiç takma kafana. Benim doktorum da bana aynı şeyleri söylüyor yürüyüş yap, kiloya çok dikkat et diye. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.1 hafta kadar onde gidyo boyu 30 kilosu 400 gr olmuş ama yine aklımı kurcaliyo az kilo alcaksn ve yürüyüs yapcaksn diyo doktor
Benim ki de bu Saaten sonra bu etkisi olmaz dedi.Bebe aspirini alabilirsin dedi detaylıyi ceken doktor ama kendi doktorum istersen al çok bi etkisi yok dedi
Canım üzme kendini bende sabah Bi bunalıma girdim ama sağolsun buradaki arkadaşlar beni çok rahatlattı. İnternette yazan şeylere çok aldırmamak lazım. Hadi diyelim evet böyle bir şey var gelişim geriliğine neden oluyor ama belki de senin bebeğinde olmayacak. Kafaya takmak stres yapmak daha çok etkiliyor bizi. Ben dünden beri üzüldüğüm için herhalde bebeğim sürekli içerde pıt pıt atıyor normalden daha hareketliKizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
Ay maşallah nasılda güzel güzel büyümüşAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Enfeksiyon olunca idrarda çıkıyor zaten. İdrarda bakteri lökosit varlığı yoksa sorun yok canımBi de sorum var size, idrar tetkikindeki herşey normal kandaki bu değerler yüksek çıkmış. Enfeksiyona bir alakası var mı bunların. Bi de en altta nlr değeri var o sınırdan biraz yüzden Eki Görüntüle 2946459
Ben günümü olmasanda takip ediyorum yaklaştı şimdi ağrı halsizlik huzursuzluk sonra ishal olurdum o dönemde afedersin ayni şeyler sağlıkla bitsin kucağımıza alalım sürekli birşeyler stres yapıyor takıyoruz ister istemezBenim de dün gece rahim ağrım oldu, hatta sancı olduğunu düşündüm çünkü bağırsakları alakası yoktu baya rahmimdeydi. Siz yazınca fark ettim benim de regl dönemim.. Belki o tetiklemiştir dedim artık
Yaaa yerim ben bunu maşaAllah annesi. Usg illa haftayla uyumlu çıkmıyor drdan dr a degisiyor. Herseyi iyimis takma bence kafana canimAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
24 cm 412 grammış eşeğim
Allah razı olsun senden canım bugün henüz bulantım olmadı maşaAllah diyim. Olunca içicem tevafukmu bilmem çok mutluyum geri gelmez inşaAllah bulantı cok saolSevindim, inşallah daha iyiye gidersin. Geçmiş olsun
Bu aralar daha hassAs ve gergin olmamız normal canım . Böyle durumda hemen oda değiştir, git bi elini yüzünü yıka kafanı dağıtmaya çalış . En önemlisi de bunu oğluna yansıtma. Tabii ki anlaşmazlıklara şahit olucaklar ailede bir sorun olup bunun konuşarak çözüldüğünü görecekler ki hayatta uygulayabilsinler onlar da. Ama sesler yükseldiğinde oğlunu uzak tutmaya çalışKızlar dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım ağlama krizi tuttu bebek akşam vurup vurup durdu ben bağırdıkça, sabah yine tartıştım yine aynı şekilde bebek tekmeleyip durdu sinirm onada yansıyor çok üzülüyorum normaldede agresif çabuk sinirlenen bir insanım hamilelikte dahada kötü oldum maddi konularda eşim çok vurdumduymaz ben bunu ona anlatmaya çalıştıkça umursamıyor beni sonunda patlıyorum olan ben bebeğim ve oğluma oluyor oda kavgalarımızı görüyor etkileniyor bıktım gerçekten bebeğime ve oğluma kötü örnek oluyorum vicdan azabı çekiyorum artık
Canım önemli bi durum olsa doktor mutlaka seni bilgilendirirdi. Sanırım coraspirin veriliyor ama belki sende ona bile gerek yoktur. Benim bildiğim son aylarda biraz daha sık kontrol ediliyor sadece . Ki her 2 doktor da öyle bir şey bile dememiş. Sıkma hiç canını. Googlea da hiç bakma. Yolu yarıladık. Diğer yarısının keyfini çıkarKizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
Canım bende de çentik çıktı tek taraflıydı ne detaylıyı yapan doktor ne de kendi doktorum hiç kötü bişey söylemediler zaten sürekli takiplerine geliyorsun birşey olursa hemen tespit edilir düşünmene gerek olacak bişey değil dediler ben de hiç kafaya takmadım sen de üzerinde durup da canını sıkma bence hele ki internetten asla bişey araştırma derimKizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?