Druna kulak as için rahat etcekse başka dra git. Internette yazan belki daha ileri düzey bir durumdur. Bence üzülme. Dr önemli olsa söylerdi canimKizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
Detayliyi yapan doktor bebe aspirini dedi ama kendi doktorum gerek yok dedibenimde bildiğim kadarı ile direnç için kan sulandırıcı başlanıyor, detaylıyı yapan doktor gerekli olsa söylerdi diye de düşünüyorum. Eğer kanama riskin vs. yok ise coraspin yada bebe aspirini kullanabilirsin, yada doktorunla konuşup kan sulandırıcı iğneye başlayabilirsin iğneler plasentadan geçmiyormuş olumsuz bir etkisi de yok bebişe, için rahatlar belki biraz daha . Gelişim geriliği olsa haftasından vs. yorumlarlardı muhtemelen canım
Sifa olsun asın inşaAllah. Bende haftaya 22. Haftamda detaylıya gidicem ins. Renkli henüz görmedim. Dr doğru düzgün göstermiyo usg de bisey ama konusması iletisimi güzel diye ona devam ediyorum.Ben de bugün kontrole gittim. İlk renkli ultrasonunu gördüm. 20. Haftaya girmiş dedi doktor. Covid aşımın 2. dozunu da oldum. İlkini haxiranda olmuştım. İnşallah yan etki yapmaz. Tetanozu da 10 gün sonra filan olucam.
Tesekkür ederim icimi rahatlattinizCanım bende de çentik çıktı tek taraflıydı ne detaylıyı yapan doktor ne de kendi doktorum hiç kötü bişey söylemediler zaten sürekli takiplerine geliyorsun birşey olursa hemen tespit edilir düşünmene gerek olacak bişey değil dediler ben de hiç kafaya takmadım sen de üzerinde durup da canını sıkma bence hele ki internetten asla bişey araştırma derim
Bi de sorum var size, idrar tetkikindeki herşey normal kandaki bu değerler yüksek çıkmış. Enfeksiyona bir alakası var mı bunların. Bi de en altta nlr değeri var o sınırdan biraz yüzden Eki Görüntüle 2946459
Ne demek rica ederim sen yine de için rahat olsun istiyorsan kilo alımına dikkat et düzenli yürüyüş falan yap bir şey olmaz Allahın izniyleTesekkür ederim icimi rahatlattiniz
Canım lahavle çek bol bol. Bazen tartısmak fayda vermiyorsa dua edip oluruna bırakmak lazım. Sendede fayda etmemis konusmak madem oluruna bırak. Bebis için endişelenme bence onlar çok korunaklı orada ve senin kokunla gayet mutludur. Yüzün gülsün oluruna bırak huzursuz olmayın esinleKızlar dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım ağlama krizi tuttu bebek akşam vurup vurup durdu ben bağırdıkça, sabah yine tartıştım yine aynı şekilde bebek tekmeleyip durdu sinirm onada yansıyor çok üzülüyorum normaldede agresif çabuk sinirlenen bir insanım hamilelikte dahada kötü oldum maddi konularda eşim çok vurdumduymaz ben bunu ona anlatmaya çalıştıkça umursamıyor beni sonunda patlıyorum olan ben bebeğim ve oğluma oluyor oda kavgalarımızı görüyor etkileniyor bıktım gerçekten bebeğime ve oğluma kötü örnek oluyorum vicdan azabı çekiyorum artık
Ben de beklemiyordum renkli görmeyi. Sürpriz oldu.Sifa olsun asın inşaAllah. Bende haftaya 22. Haftamda detaylıya gidicem ins. Renkli henüz görmedim. Dr doğru düzgün göstermiyo usg de bisey ama konusması iletisimi güzel diye ona devam ediyorum.
gelişimi normal olduğu için muhtemelen, beslenemese gelişim geriliği olurdu çünkü. Siz kendinizi iyi hissedecekseniz içebilirsiniz bir zararı yok diye biliyorum. Bu süreçte hassas olduğumuz için her şeyi çok büyük görüyoruz hak veriyorum sizeDetayliyi yapan doktor bebe aspirini dedi ama kendi doktorum gerek yok dedi
yaaa maşallah canım benim çok tatlı gözüküyor maşallah sağlıkla gelsin inşallah :)Aman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Ben 22+1 oldum ama bu kadar göbeğim yok ya neden böle hamiş göbeğim yok20 inci haftanın şerefine göbek güncellemesiresmen yarıladık darısı 2. Yarının başına
Ben 22+1 oldum ama bu kadar göbeğim yok ya neden böle hamiş göbeğim yok
benim de öyle malesef sabah hiç yok akşama doğru bi oluyo yine gidiyoValla benim de günü gününe uymuyorUzunca bir süre hiç olmadı göbeğim bazen bir anda çıkıveriyor, sabah uyanınca yok mesela
Of of off güzelliğe peki20 inci haftanın şerefine göbek güncellemesiresmen yarıladık darısı 2. Yarının başına
Teyzesiii yesin o fındık burnunuuuuuuuuuAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Ay vallahi aynılar eşim de bana hiç taşıtmaz poşet hamilelikten önce de öyleydi sembolik bi maydonoz falan verir al sen bunu taşı diyeAynı eşim demek ki erkeklerin kafası böyle sen kendini taşı önce der normalde de şimdi zaten tasitmaz poşet falan.yoruldum sıcak desem mont çantaya çantamı da koyarAllah eşlerimiz i başımızdan eksik etmesin
Canım çok olağan şeyler bunlar her evde olabilir. Yaşanmış bir kere bir de sonrasında stresini yaşatma kendine de bebeğe de. Tartıştınız ve bitti öyle düşün. Ben de çok fevriyim maalesef hamileliğin ilk ayları daha da arttı şimdi çok duruldum sebebi magnezyummuş sanırımKızlar dün eşimle kavga ettim bağırdım çağırdım ağlama krizi tuttu bebek akşam vurup vurup durdu ben bağırdıkça, sabah yine tartıştım yine aynı şekilde bebek tekmeleyip durdu sinirm onada yansıyor çok üzülüyorum normaldede agresif çabuk sinirlenen bir insanım hamilelikte dahada kötü oldum maddi konularda eşim çok vurdumduymaz ben bunu ona anlatmaya çalıştıkça umursamıyor beni sonunda patlıyorum olan ben bebeğim ve oğluma oluyor oda kavgalarımızı görüyor etkileniyor bıktım gerçekten bebeğime ve oğluma kötü örnek oluyorum vicdan azabı çekiyorum artık
Ay çatlaksın ya ne güldüm deliiiCanım teyzelerii çok teşekkür ederiiiz doktor uyumlu dedi her şeyi takılma dedi de ben canım ruh hastalığımdan takıldım
Meşhur sağlık ocağına geldim niye aramadınız ben geldim dedim 5. Kere gebelik kaydı oluşturmaya kalktılar rezalet
Tetanozu oldum 3 doz oluncakmışş
Bi baktım d vitamini demir dolabı yazıyo gözlerinin içine baka baka gittim d vitamini aldım kaç damla kullancam vermediniz bana hiç dedim demir yoktu ama cidden djdkelel olsa onu da alırdım sonra şokları devam ederken telefon nerde arada kendimi arayayım da mutlu olayım dedim çıktım
Aynı benim göbüşüm ya mini mini20 inci haftanın şerefine göbek güncellemesiresmen yarıladık darısı 2. Yarının başına
İdrar testinin sonucu daha net gösteriyor enfeksiyonu benim wbc 15 idrar da pozitif çıktı bide şikayetim vardı yürürken ağrı giriyordu karnıma ondan sonra antibiyotik verdi önceden de wbc yüksek çıkıyordu ama idrar negatif çıkıyordu hiç enfeksiyon var demiyorduBi de sorum var size, idrar tetkikindeki herşey normal kandaki bu değerler yüksek çıkmış. Enfeksiyona bir alakası var mı bunların. Bi de en altta nlr değeri var o sınırdan biraz yüzden Eki Görüntüle 2946459
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?