2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Druna kulak as için rahat etcekse başka dra git. Internette yazan belki daha ileri düzey bir durumdur. Bence üzülme. Dr önemli olsa söylerdi canim

Detayliyi yapan doktor bebe aspirini dedi ama kendi doktorum gerek yok dedi

Sifa olsun asın inşaAllah. Bende haftaya 22. Haftamda detaylıya gidicem ins. Renkli henüz görmedim. Dr doğru düzgün göstermiyo usg de bisey ama konusması iletisimi güzel diye ona devam ediyorum.

Tesekkür ederim icimi rahatlattiniz

Kanda wbc benim de hafif yüksek. Enfeksiyonum yok. Gebelikte 15.000 e kadar wbc yüksek olması normalmiş :)

Canım lahavle çek bol bol. Bazen tartısmak fayda vermiyorsa dua edip oluruna bırakmak lazım. Sendede fayda etmemis konusmak madem oluruna bırak. Bebis için endişelenme bence onlar çok korunaklı orada ve senin kokunla gayet mutludur. Yüzün gülsün oluruna bırak huzursuz olmayın esinle

Sifa olsun asın inşaAllah. Bende haftaya 22. Haftamda detaylıya gidicem ins. Renkli henüz görmedim. Dr doğru düzgün göstermiyo usg de bisey ama konusması iletisimi güzel diye ona devam ediyorum.
Ben de beklemiyordum renkli görmeyi. Sürpriz oldu.

Detayliyi yapan doktor bebe aspirini dedi ama kendi doktorum gerek yok dedi
gelişimi normal olduğu için muhtemelen, beslenemese gelişim geriliği olurdu çünkü. Siz kendinizi iyi hissedecekseniz içebilirsiniz bir zararı yok diye biliyorum. Bu süreçte hassas olduğumuz için her şeyi çok büyük görüyoruz hak veriyorum size

Ay ben bi de ne diCem size. Doktor bugün boyunu söylemedi ama 336 gram olmuş dedi netten baktım da 20. Hafta için biraz ağır gibi geldi var mı benim gibi bu haftada olan?

yaaa maşallah canım benim çok tatlı gözüküyor maşallah sağlıkla gelsin inşallah :)

Teyzesiii yesin o fındık burnunuuuuuuuuu

Ay vallahi aynılar eşim de bana hiç taşıtmaz poşet hamilelikten önce de öyleydi sembolik bi maydonoz falan verir al sen bunu taşı diye Ama sırt çantası şart eli kolu doluyken inanılmaz huysuz oluyor adam
Canım çok olağan şeyler bunlar her evde olabilir. Yaşanmış bir kere bir de sonrasında stresini yaşatma kendine de bebeğe de. Tartıştınız ve bitti öyle düşün. Ben de çok fevriyim maalesef hamileliğin ilk ayları daha da arttı şimdi çok duruldum sebebi magnezyummuş sanırım Günde 2 tane alıyorum ben doktoruma bir zararı olur mu anca kesiyor kramplarımı dedim de zararı yok ruhsal olarak da sakinleştirir dedi :)Ordan anladım bendeki sakinliğin sebebini :)
Ay çatlaksın ya ne güldüm deliii İyi ki varsın kız
20 inci haftanın şerefine göbek güncellemesi resmen yarıladık darısı 2. Yarının başına
Aynı benim göbüşüm ya mini mini Avizelerimiz aynı, mutfaktaki halın da TY de favorilerimde Yerleştin di mi tamamen?

İdrar testinin sonucu daha net gösteriyor enfeksiyonu benim wbc 15 idrar da pozitif çıktı bide şikayetim vardı yürürken ağrı giriyordu karnıma ondan sonra antibiyotik verdi önceden de wbc yüksek çıkıyordu ama idrar negatif çıkıyordu hiç enfeksiyon var demiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…