Ilk hamileligimde hic bisey bilmiyodm daha rahat gecmişti bu sefer tecrübe olunca herseyi kafama takıyorumgelişimi normal olduğu için muhtemelen, beslenemese gelişim geriliği olurdu çünkü. Siz kendinizi iyi hissedecekseniz içebilirsiniz bir zararı yok diye biliyorum. Bu süreçte hassas olduğumuz için her şeyi çok büyük görüyoruz hak veriyorum size
Maşallah paşayaAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
İns. Günüm salatalık kemirmekle geçiyo kilo almiym fazlaNe demek rica ederim sen yine de için rahat olsun istiyorsan kilo alımına dikkat et düzenli yürüyüş falan yap bir şey olmaz Allahın izniyle
dimi boşuna dememişler cahillik mutluluktur diye, bende bazen hiçbir şey bilmemek istiyorum :) içinizi ferah tutun, takiplerinizi sıklaştırın içiniz rahat etmeyecekse ama bir sıkıntı olmayacaktır inşallahIlk hamileligimde hic bisey bilmiyodm daha rahat gecmişti bu sefer tecrübe olunca herseyi kafama takıyorum
Oy maşallah Ne güzel pozlar vermiş sanaAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
Aynı benim göbüşüm ya mini miniAvizelerimiz aynı, mutfaktaki halın da TY de favorilerimde Yerleştin di mi tamamen?
Ya benimki de göbüşlü haftasından bi hafta önde gidiyo kilosu cunku ben durmadan yiyorumAy ben bi de ne diCem size. Doktor bugün boyunu söylemedi ama 336 gram olmuş dedinetten baktım da 20. Hafta için biraz ağır gibi geldi var mı benim gibi bu haftada olan?
FL ölçüsü çarpı 7 ile hesaplanıyor galiba :)Selam teyzoslar .bizde geldik detaylidan . Eller hep yuzdeydi bu kadar gösterdi Poyraz bey kendini . Doktor baya ugrasti elini çeksin diye ama çekmedi . Yarım saat sürdü . Herşey yolunda .en ince ayrintisina kadar gösterdi herşeyimi anlattı . 500 Gr olmuş sıpa .haftasıyla uyumlu .boyunu sormayı unuttum
MaşallahSelam teyzoslar .bizde geldik detaylidan . Eller hep yuzdeydi bu kadar gösterdi Poyraz bey kendini . Doktor baya ugrasti elini çeksin diye ama çekmedi . Yarım saat sürdü . Herşey yolunda .en ince ayrintisina kadar gösterdi herşeyimi anlattı . 500 Gr olmuş sıpa .haftasıyla uyumlu .boyunu sormayı unuttum
Yaa bu ne güzellikk20 inci haftanın şerefine göbek güncellemesiresmen yarıladık darısı 2. Yarının başına
Yaa ama çok tatlıSelam teyzoslar .bizde geldik detaylidan . Eller hep yuzdeydi bu kadar gösterdi Poyraz bey kendini . Doktor baya ugrasti elini çeksin diye ama çekmedi . Yarım saat sürdü . Herşey yolunda .en ince ayrintisina kadar gösterdi herşeyimi anlattı . 500 Gr olmuş sıpa .haftasıyla uyumlu .boyunu sormayı unuttum
Oyyy maşallah masum masumSelam teyzoslar .bizde geldik detaylidan . Eller hep yuzdeydi bu kadar gösterdi Poyraz bey kendini . Doktor baya ugrasti elini çeksin diye ama çekmedi . Yarım saat sürdü . Herşey yolunda .en ince ayrintisina kadar gösterdi herşeyimi anlattı . 500 Gr olmuş sıpa .haftasıyla uyumlu .boyunu sormayı unuttum
Aynen canım öyle biseydi hesaplaması . Birazdan bakarım kağıtlarınaFL ölçüsü çarpı 7 ile hesaplanıyor galiba :)
Sağol canım amin hepimizin kiMaşallahbugün gözümüz gönlümüz açıldı bebiş görmekten şükür her daim böyle sağlıklı olsun canım
Teşekkür ederimYaa ama çok tatlı
sağlıklı olsundaAynen canım öyle biseydi hesaplaması . Birazdan bakarım kağıtlarına
Ay evet baya ugrasti elini çeksin diyeOyyy maşallah masum masumyine de güzel yakalamış doktor
37,7 mm fl diyor . 7 ile çarpınca 26 kusurlu bişey çıkıyor . 26 cm herhalde doğru hesapladiysamsağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?