2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor

Ilk hamileligimde hic bisey bilmiyodm daha rahat gecmişti bu sefer tecrübe olunca herseyi kafama takıyorum

Maşallah paşaya Voldemort diye sevdiğin günler geldi aklıma

Ilk hamileligimde hic bisey bilmiyodm daha rahat gecmişti bu sefer tecrübe olunca herseyi kafama takıyorum
dimi boşuna dememişler cahillik mutluluktur diye, bende bazen hiçbir şey bilmemek istiyorum :) içinizi ferah tutun, takiplerinizi sıklaştırın içiniz rahat etmeyecekse ama bir sıkıntı olmayacaktır inşallah

Oy maşallah Ne güzel pozlar vermiş sana

Selam teyzoslar .bizde geldik detaylidan . Eller hep yuzdeydi bu kadar gösterdi Poyraz bey kendini . Doktor baya ugrasti elini çeksin diye ama çekmedi . Yarım saat sürdü . Herşey yolunda .en ince ayrintisina kadar gösterdi herşeyimi anlattı . 500 Gr olmuş sıpa .haftasıyla uyumlu .boyunu sormayı unuttum

Eklentiler

• IMG_20211105_150048.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 98
Ay ben bi de ne diCem size. Doktor bugün boyunu söylemedi ama 336 gram olmuş dedi netten baktım da 20. Hafta için biraz ağır gibi geldi var mı benim gibi bu haftada olan?
Ya benimki de göbüşlü haftasından bi hafta önde gidiyo kilosu cunku ben durmadan yiyorum muhtemelen o da etkileniyor.

FL ölçüsü çarpı 7 ile hesaplanıyor galiba :)

Maşallah bugün gözümüz gönlümüz açıldı bebiş görmekten şükür her daim böyle sağlıklı olsun canım

Yaa ama çok tatlı

Oyyy maşallah masum masum yine de güzel yakalamış doktor

Oyyy maşallah masum masum yine de güzel yakalamış doktor
Ay evet baya ugrasti elini çeksin diye ilk burnunu gördü . Bu ne ya resmen burnu yok dedi kalpten gidiyodum megersem ufacık burnu var demek istemiş . Aynı kızım ya burnu ağzı göz kapağının düşüklüğü . Ablasına benzicek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…