evet canım öyle çıkıyor :)37,7 mm fl diyor . 7 ile çarpınca 26 kusurlu bişey çıkıyor . 26 cm herhalde doğru hesapladiysam
Benim de 18 haftalıkken kilosu 264 Gr boyu 18 cm di netten baktığımda 150-180 Gr arası 14-15 cm boyu diyorduAy ben bi de ne diCem size. Doktor bugün boyunu söylemedi ama 336 gram olmuş dedinetten baktım da 20. Hafta için biraz ağır gibi geldi var mı benim gibi bu haftada olan?
Benimde 18+3 .haftada 20 cm 300 gr dı. Detaylıda ne olcak bakalım 22 de gidicem detaylıyaBenim de 18 haftalıkken kilosu 264 Gr boyu 18 cm di netten baktığımda 150-180 Gr arası 14-15 cm boyu diyorduSalı günü 20+5 olacak detaylıya giricez bakalım kaç çıkacak
Bence nemlendirici en güzeli yağa hiç gerek yokyine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor
Benimde detaylı salı günü günler geçmek bilmiyor 3 haftadır göremiyorum minnağı Allah'tan karnım kıpır kıpır da hissediyorum kuzumuBenimde 18+3 .haftada 20 cm 300 gr dı. Detaylıda ne olcak bakalım 22 de gidicem detaylıya
Ben yağ yada nemlendirici kullanmıcam ilk bebeğimde tüm markalar alerji yapmıştı doktor 1 yaşına kadar hiç birsey kullanmaya gerek yok demistiyine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor
Benimkinin de kilosu fazla 400 grYa benimki de göbüşlü haftasından bi hafta önde gidiyo kilosu cunku ben durmadan yiyorummuhtemelen o da etkileniyor.
Ya benimki de göbüşlü haftasından bi hafta önde gidiyo kilosu cunku ben durmadan yiyorummuhtemelen o da etkileniyor.
Benim de normalde sata göre bugün 19+0 olması lazım ama aynen 1 hafta önden gidiyor. Siyah beyaz ultrason vermedi. ekranda yanlış görmediysem 19+6 yazıyordu. Eşim sorunca da 19 hafta bitmiş, 20. Haftaya girmiş dedi. Ben de çok yiyorumBenim de 18 haftalıkken kilosu 264 Gr boyu 18 cm di netten baktığımda 150-180 Gr arası 14-15 cm boyu diyorduSalı günü 20+5 olacak detaylıya giricez bakalım kaç çıkacak
Bende hala devam ediyor o huzursuz ağrı.. Ama bebişim hareketlerini hissediyorum arada kötüye yormuyorum o yüzdenBen günümü olmasanda takip ediyorum yaklaştı şimdi ağrı halsizlik huzursuzluk sonra ishal olurdum o dönemde afedersin ayni şeyler sağlıkla bitsin kucağımıza alalım sürekli birşeyler stres yapıyor takıyoruz ister istemez
20 ile 22 hafta detaylı için ideal diye biliyorum bende 21. Haftada gitmiş olucamBenim de normalde sata göre bugün 19+0 olması lazım ama aynen 1 hafta önden gidiyor. Siyah beyaz ultrason vermedi. ekranda yanlış görmediysem 19+6 yazıyordu. Eşim sorunca da 19 hafta bitmiş, 20. Haftaya girmiş dedi. Ben de çok yiyorumpeki bu haftada ayrıntılıya gitmeye gerek var mı? 4’lü tarama zamanı giderim diye düşünmüştüm ben ama doktorum bugün istersen ayrıntılıya gidebilirsin, hiçbir problem yok. Gezmek istersen git Bir Edirne havası al dedi gitsem mi kararsız kaldım ben de
Valla ben normalde 1 hafta daha beklerdim ama 2-3 hafta önce doktora gittiğim de doktorum 9 Kasım'da gidebilirsin dedi o öyle deyince de beklemek istemedimBenim de normalde sata göre bugün 19+0 olması lazım ama aynen 1 hafta önden gidiyor. Siyah beyaz ultrason vermedi. ekranda yanlış görmediysem 19+6 yazıyordu. Eşim sorunca da 19 hafta bitmiş, 20. Haftaya girmiş dedi. Ben de çok yiyorumpeki bu haftada ayrıntılıya gitmeye gerek var mı? 4’lü tarama zamanı giderim diye düşünmüştüm ben ama doktorum bugün istersen ayrıntılıya gidebilirsin, hiçbir problem yok. Gezmek istersen git Bir Edirne havası al dedi gitsem mi kararsız kaldım ben de
Yağ kullanmadım oğullarımda yüzunde filan soyulma olunca bepantene plus kullandım nemlendiricide kullanmadım ☺Bence nemlendirici en güzeli yağa hiç gerek yok
Sen googleyi boşver Dr güven olmadı aspirin veriyorlar heralde gerek görürse verirler Dr emin değilsen başka bı Dr daha danış.Kizlar detaylıdan sonra iyice strese girdim bebeğe giden damarda direnç ve çentik çıktı çok önemli değil dedi doktorum da detaylıyi yapan doktor da google tam tersinj söylüyor preeklamsi sebebi yada gelişim geriliği sebebi yaziyor düşünmekten uyuyamiyorum
ben ilk kızımda yağı nemlendiricisi ne varsa almıştım. Yağının son kullanma tarihi geçmiş de öyle attımyine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor
Bizde bebek yağı vardı, hiç kullanmadık.yine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor
enee fındık burunlu buAman adım sanım gözüksün kesmekle uğraşamadım dhsksksl
Kızlar çıktıkk 35 dk falan sürdü her şeyi yolunda sıpamın ya valla benim yavrum diye mi bilmiyorum pek tatlı geliyo yiyesim geliyoo
Tüm organları her şeyi normalmişş baş aşağı yatıyodu manyak
Serklaj uzunluk 39 dedi o ne oluyosa rahim ağzı uzunluğu mu bilmiyorum
24 cm 412 grammış eşeğim
21+5 diye gittim 21+1 çıktı geriye gittikçe gidiyo çocuk son regle göre 22+5 olmalı ama geç döllendi 1 hafta onu düştük şimdi 4 gün daha bilemedim taktım kafama tabi de doktor bu bişey değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?