2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay ben bi de ne diCem size. Doktor bugün boyunu söylemedi ama 336 gram olmuş dedi netten baktım da 20. Hafta için biraz ağır gibi geldi var mı benim gibi bu haftada olan?
Benim de 18 haftalıkken kilosu 264 Gr boyu 18 cm di netten baktığımda 150-180 Gr arası 14-15 cm boyu diyordu Salı günü 20+5 olacak detaylıya giricez bakalım kaç çıkacak

Benim de 18 haftalıkken kilosu 264 Gr boyu 18 cm di netten baktığımda 150-180 Gr arası 14-15 cm boyu diyordu Salı günü 20+5 olacak detaylıya giricez bakalım kaç çıkacak
Benimde 18+3 .haftada 20 cm 300 gr dı. Detaylıda ne olcak bakalım 22 de gidicem detaylıya

yine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor
Ben yağ yada nemlendirici kullanmıcam ilk bebeğimde tüm markalar alerji yapmıştı doktor 1 yaşına kadar hiç birsey kullanmaya gerek yok demisti

Ya benimki de göbüşlü haftasından bi hafta önde gidiyo kilosu cunku ben durmadan yiyorum muhtemelen o da etkileniyor.

Benim de normalde sata göre bugün 19+0 olması lazım ama aynen 1 hafta önden gidiyor. Siyah beyaz ultrason vermedi. ekranda yanlış görmediysem 19+6 yazıyordu. Eşim sorunca da 19 hafta bitmiş, 20. Haftaya girmiş dedi. Ben de çok yiyorum peki bu haftada ayrıntılıya gitmeye gerek var mı? 4’lü tarama zamanı giderim diye düşünmüştüm ben ama doktorum bugün istersen ayrıntılıya gidebilirsin, hiçbir problem yok. Gezmek istersen git Bir Edirne havası al dedi gitsem mi kararsız kaldım ben de

Bende hala devam ediyor o huzursuz ağrı.. Ama bebişim hareketlerini hissediyorum arada kötüye yormuyorum o yüzden amin hepimiz inşallah

20 ile 22 hafta detaylı için ideal diye biliyorum bende 21. Haftada gitmiş olucam göbüş çevresi bi hafta önden gidiyor ama diğer yerler normalse bi hafta daha bekle bence haftaya gidersin.

Valla ben normalde 1 hafta daha beklerdim ama 2-3 hafta önce doktora gittiğim de doktorum 9 Kasım'da gidebilirsin dedi o öyle deyince de beklemek istemedim benim normal sata göre yanlış hatırlamıyorsam 21-22 civarı olması gerekiyor ama geç döllenme olduğu için şuan 20+1 Bence gidebilirsin tabi yine sen bilirsin

Bence nemlendirici en güzeli yağa hiç gerek yok
Yağ kullanmadım oğullarımda yüzunde filan soyulma olunca bepantene plus kullandım nemlendiricide kullanmadım ☺

Evett bugün bebek arabamızı alıyoruz Kraft time x ile Lima arasında çok gidip geldim ama 300 lira daha uygun görüntü kullanım da çok büyük farklar olmadığı için Lima tercih edeceğim. Bebek bakım çantası da bunu alıcam gayet konforlu gözleri büyük geldi yorumlarının hepsi çok iyi. Park yatak için de bunu almayı düşünüyorum umarım fikrim değişmez ve pişman olmam

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-05-19-24-49-953_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2021-11-05-19-49-28-648_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2021-11-05-19-53-56-945_trendyol.com.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 71
Sen googleyi boşver Dr güven olmadı aspirin veriyorlar heralde gerek görürse verirler Dr emin değilsen başka bı Dr daha danış.

yine bir soru ile karşınızdayım :) Mustela bakım ürününlerinin nemlendiricisini almak yeterli mi, yoksa yağınada ihtiyaç olacak mı? Deneyimli anneler aranıyor
ben ilk kızımda yağı nemlendiricisi ne varsa almıştım. Yağının son kullanma tarihi geçmiş de öyle attım versem birine üstüne yeni etiket bassam sıfır sanılırdı o derece kullanılmamış bence yağ gereksiz. Ya da ben kullanmayı bilemedim. Belki kolik bebek olsa uzun uzun masaj yaparken falan kullanılırdı.
Bence nemlendirici yeterli. Onu bile çok kullanmadım. Banyodan sonra sürmüştüm genelde. Kızım alerjik kuru ciltli değildi. Yeterli olmuştu.

Bizde bebek yağı vardı, hiç kullanmadık.

Ben her zaman zeytinyağını tercih ettim. Daha faydalı olduğuna inanıyorum. Masaj yaparken bile tercih edilebilir.

Bazı anneler banyodan sonra yağ sürmeyi tercih ediyormuş ama ben bebeğin özel olarak ihtiyacı yoksa onun doğal dengesine müdahale etmeyi pek benimseyemiyorum. Banyodan sonra karnına ve poposuna zeytinyağı sürerdik biz. Hem gazını da alıyor karnına sürmek. Naçizane.

enee fındık burunlu bu

Kızlar benim biraz canım sıkıldı. Büyük oğlumun doğum günü geliyor, annem oğluma kıyafet alacak. Ben de o zaman dedim karnımdakine de ufak bir şey al, artık birine hediye alan diğerine de alsın dedim.

Erken olduğunu biliyorum ama benim içimden böyle geliyor.

Annem de geçiştirdi. Sonrasında da doğmamış çocuğa hediye istiyor diye söylenmiş. Benim de zoruma gitti biraz. Henüz dünyaya gelmemiş olabilir ama karnımızda büyüyorlar. Ona da bir şeyler alsa ne olur ki? Ben mi çok abartıyorum onu da bilmiyorum. Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…