belli kalıplar var ama siz yine de Bi sorun 400 lira tuttuNe kadar tuttu? İstediğiniz şekilde yapıyorlar mı? Ben öyle güllü falan istemiyorum açıkçası
Hastaymış canım bizim doktor hanım10 gün olmuuş gittin miiii
Ben sadeliği severim ama bu ne kız böyle oyshoyu da çok severim ama bu bildiğin deli gönmleğine benziyoKızlar dümdüz desensiz isteyenler için oysho çok güzel ama baya dümdüz yaniBiraz fiyatlı gibi olsa da doğum sonrası her zaman günlük kullanılabilir. Ben üzerine bi sabahlıkla hem alt üst pijama hem de geceliği alıcam.
Bir de gecenlerde alttaki penti takımı almıştım pandalı olanBen günlük aldım ama önü tamamen düğme olduğundan doğum sonrası çok rahat kullanılabilir size de fikir olsun. Lastiği sıkı değil beli sıkmıyo. içine emzirme atletiyle baya pratik olur evde . Üstten 2 düğmeyi açmak yeterli emzirmek için
Aynen öyle vallahi benimde öyleEvet elinde bir kutu var diyip duruyor haftalardırBizimki de onun gelmesi en büyük hediye bana dedi Benim duygular tavan tabi
Tüh ya , bir hafta daha zaman gecmez . Insallah gidince gosterir. Bende cok merak ediyorum senin bebisiHastaymış canım bizim doktor hanımmerak ediyorum artık dedim sekreterini anlıyoruz sizi dediler pazartesiye kaldı bizim randevu olmadı ben doğuma gideyim direk dedim eşime
Bizim kontrol de güzel geçti çok şükür bir sorun yok. 440 gr olmuş bir kaç gün önden gidiyor dedi. Kendi doktorum da bir ay sonraya çağırdı şeker yükleme testi için
Ayyy şeker yüklemesinde ultrason olmicak mi ya üzüldüm şuanTüh ya , bir hafta daha zaman gecmez . Insallah gidince gosterir. Bende cok merak ediyorum senin bebisiBenimde pazartesi seker yuklemesi var, ultrasyon yok artik 5 hafta sonra ultrasyon olur. O zaman tatile denk gelmez insallah
Olurr bence benimki 3 hafta sonra bakar bir önce kontrol eder benceAyyy şeker yüklemesinde ultrason olmicak mi ya üzüldüm şuan
Hamilelik reflusu hosgeldi sana da. Yoğurt ye bol bol :) bir de doktoruna soyle gavidson yazsın.Bende bu saatte uyandım her gece uyanıyorum ama wc bu sefer boğazıma ekşi geliyor afedersiniz neden mi akşam çayın yanında sanki elimden alacaklar gibi bir dünya bisküvi yedim durduramadim kendimihazımsızlık ekşi gelmesi mahvoldum şuan kızda tık tık vuruyor
Cumartesi sabah ayrıntılı randevum var zaman nihayet yaklaşıyor
Bana soğuk süt iyi geliyordu öyle olduğu zaman. Midem yanınca 1 çay bardağı süt içiyorum kesiliyor. Bu sefer benim başlamadı daha son aylarda çok oluyor. Gavisconu şişeyle kafama dikip içiyodum.Bende bu saatte uyandım her gece uyanıyorum ama wc bu sefer boğazıma ekşi geliyor afedersiniz neden mi akşam çayın yanında sanki elimden alacaklar gibi bir dünya bisküvi yedim durduramadim kendimihazımsızlık ekşi gelmesi mahvoldum şuan kızda tık tık vuruyor
Ben de kötü beslendiğimde oluyor maalesef, hemen ilaca baslamamak için yediklerime çeki düzen verdim. Akşam 8de yemeği kesip dik pozisyonda bir iki saat oturmak gerekiyor. Bende normalde de reflü var, yıllarca çektimBende bu saatte uyandım her gece uyanıyorum ama wc bu sefer boğazıma ekşi geliyor afedersiniz neden mi akşam çayın yanında sanki elimden alacaklar gibi bir dünya bisküvi yedim durduramadim kendimihazımsızlık ekşi gelmesi mahvoldum şuan kızda tık tık vuruyor
Bitki çayı hiç icmedim asla icmem hiçbirini icmem adaçayı asla içmeyin özellikleBen mümkün değil bitki çayı içemem. Midem almıyor benim. Yoğurt yiyorum bol bol.
Hamilelik reflusu hosgeldi sana da. Yoğurt ye bol bol :) bir de doktoruna soyle gavidson yazsın.
Bana soğuk süt iyi geliyordu öyle olduğu zaman. Midem yanınca 1 çay bardağı süt içiyorum kesiliyor. Bu sefer benim başlamadı daha son aylarda çok oluyor. Gavisconu şişeyle kafama dikip içiyodum.
Ah canlar sağolun yazmışsınızBen de kötü beslendiğimde oluyor maalesef, hemen ilaca baslamamak için yediklerime çeki düzen verdim. Akşam 8de yemeği kesip dik pozisyonda bir iki saat oturmak gerekiyor. Bende normalde de reflü var, yıllarca çektimstres, kötü beslenme ve yemek saatleri, su içmeye dikkat etmeme bu işin temeli. Tahin iyi gelir mideye, bal da iyi geliyor. Muz üstü yapılabilir, asitsiz meyveler iyi gelir. Portakal, mandalina arttırır mesela.
bence güzel ama pek anlamam tekstilden bedeni falan iyi olduAaa güzel mi kumaşı, yarın gelir sanırım benimkide
Yurt dışında bazı yerlerde ultrasona sayılı alıyorlar muhtemelen ondan.Şeker yüklemesine gittiğim gün ultrasona girmiştim ben öncekilerde bunda yaptırmıycam. Ama girersin bence ultrasona.Ayyy şeker yüklemesinde ultrason olmicak mi ya üzüldüm şuan
Bu hafta güzelce dinlen evinde bir kaç gün denesen prillamı unutturmaya çalışsan vücuduna.Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
Bence m iyi olur l çok büyük olabilir doğum sonrası. Ben de m alıcam şimdi,doğumdan sonra zaten 6-7 aylık gibi bi karın kalmıştı ben de ilkindeCook begendim Oysho yu. Dogum sonrasi evde giymek icin alayim istiyorum ama M mi alsam L mi ?
Ben sadeliği severim ama bu ne kız böyle oyshoyu da çok severim ama bu bildiğin deli gönmleğine benziyofazla düz ve beyaz geçen biri yazmıştı sürekli kanama olcak diye sonradan düşündüm ekru ve beyaz almak akıl işi değilmiş cidden ay gülesim geldi kusura bakma
Boğazım tahriş oldu ya kanlı kusuyodum artık denemeye çalışırken ben harap olcam bağımlılığa devam yine ağzımın payını verdiBu hafta güzelce dinlen evinde bir kaç gün denesen prillamı unutturmaya çalışsan vücuduna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?