2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben sadeliği severim ama bu ne kız böyle oyshoyu da çok severim ama bu bildiğin deli gönmleğine benziyo fazla düz ve beyaz geçen biri yazmıştı sürekli kanama olcak diye sonradan düşündüm ekru ve beyaz almak akıl işi değilmiş cidden ay gülesim geldi kusura bakma

Hastaymış canım bizim doktor hanımmerak ediyorum artık dedim sekreterini anlıyoruz sizi dedilerpazartesiye kaldı bizim randevu olmadı ben doğuma gideyim direk dedim eşime
Tüh ya , bir hafta daha zaman gecmez . Insallah gidince gosterir. Bende cok merak ediyorum senin bebisi Benimde pazartesi seker yuklemesi var, ultrasyon yok artik 5 hafta sonra ultrasyon olur. O zaman tatile denk gelmez insallah

Tüh ya , bir hafta daha zaman gecmez . Insallah gidince gosterir. Bende cok merak ediyorum senin bebisi Benimde pazartesi seker yuklemesi var, ultrasyon yok artik 5 hafta sonra ultrasyon olur. O zaman tatile denk gelmez insallah
Ayyy şeker yüklemesinde ultrason olmicak mi ya üzüldüm şuan

Bende bu saatte uyandım her gece uyanıyorum ama wc bu sefer boğazıma ekşi geliyor afedersiniz neden mi akşam çayın yanında sanki elimden alacaklar gibi bir dünya bisküvi yedim durduramadim kendimi hazımsızlık ekşi gelmesi mahvoldum şuan kızda tık tık vuruyor

Cumartesi sabah ayrıntılı randevum var zaman nihayet yaklaşıyor

Hamilelik reflusu hosgeldi sana da. Yoğurt ye bol bol :) bir de doktoruna soyle gavidson yazsın.

Bana soğuk süt iyi geliyordu öyle olduğu zaman. Midem yanınca 1 çay bardağı süt içiyorum kesiliyor. Bu sefer benim başlamadı daha son aylarda çok oluyor. Gavisconu şişeyle kafama dikip içiyodum.

Ben de kötü beslendiğimde oluyor maalesef, hemen ilaca baslamamak için yediklerime çeki düzen verdim. Akşam 8de yemeği kesip dik pozisyonda bir iki saat oturmak gerekiyor. Bende normalde de reflü var, yıllarca çektim stres, kötü beslenme ve yemek saatleri, su içmeye dikkat etmeme bu işin temeli. Tahin iyi gelir mideye, bal da iyi geliyor. Muz üstü yapılabilir, asitsiz meyveler iyi gelir. Portakal, mandalina arttırır mesela.

Ben mümkün değil bitki çayı içemem. Midem almıyor benim. Yoğurt yiyorum bol bol.
Bitki çayı hiç icmedim asla icmem hiçbirini icmem adaçayı asla içmeyin özellikle
Hamilelik reflusu hosgeldi sana da. Yoğurt ye bol bol :) bir de doktoruna soyle gavidson yazsın.

Bana soğuk süt iyi geliyordu öyle olduğu zaman. Midem yanınca 1 çay bardağı süt içiyorum kesiliyor. Bu sefer benim başlamadı daha son aylarda çok oluyor. Gavisconu şişeyle kafama dikip içiyodum.

Ah canlar sağolun yazmışsınız süt muz bal tahin yoğurt bunları deniycem..Su gudumsuz istahima da dur diycem.uykusuz bir gece geçirdim.. normalde wc kalkar yatardim bu uyuymadi.eskiden migdem agrirdi bahar dönemlerinde rennie alırdım ama ondan kötü.gaviscon sorucam doktora.ve hazir gıdalara ara veriyorum

Ayyy şeker yüklemesinde ultrason olmicak mi ya üzüldüm şuan
Yurt dışında bazı yerlerde ultrasona sayılı alıyorlar muhtemelen ondan.Şeker yüklemesine gittiğim gün ultrasona girmiştim ben öncekilerde bunda yaptırmıycam. Ama girersin bence ultrasona.

Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
Bu hafta güzelce dinlen evinde bir kaç gün denesen prillamı unutturmaya çalışsan vücuduna.

Cook begendim Oysho yu. Dogum sonrasi evde giymek icin alayim istiyorum ama M mi alsam L mi ?
Bence m iyi olur l çok büyük olabilir doğum sonrası. Ben de m alıcam şimdi,doğumdan sonra zaten 6-7 aylık gibi bi karın kalmıştı ben de ilkinde şu an olursa doğumdan sonra da olur diye düşünüyorum

benim ilkinde kanamam çok oldu ama hiç üstüm batmamıştı doğumdan sonra. Ben öyle çok süs başa taç dal gül pek sevmiyorum. Altı üstü doğum yapıyoruz hastanede 1 gün kalıp çıkıyoruz. Zaten o süsü görcek pek hal de olmuyo tecrübeliler beni anlar içinde rahat olunabilecek bişey giyilmeli bence. Ben normalde de oysho bağımlısıyım. Bu her yıl çıkardığı bi model zaten çok rahat oluyo napıyım biraz faZla düz doğru ama ne bileyim ben seviyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…