2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
İki asinida oldun mu canım bu arada artık ayni odadan kovid çıkmış sen hamile izin versinler

Kızlar aranızda kabin boy bebek arabası tercih eden var mı? Pratikliği çok hoşuma gidiyo ama çift yönlü olmayışı kafama takılıyor. Çok hafif ve doğumdan sonra kullanabiliyoruz. Travellera göre çok pratik ama bilemedim ya

Ben Kraft lima aldım henüz gelmedi ama travel olmasına rağmen çok kullanışlı duruyor, çok ağır değil diye yorumlar yapılmış ama bilemiyorum bugün yarın gelir bebek arabası

Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
Günaydınn kuzu ben de hala prilamı bırakamıyorum ama doktor bırak dediği için azaltmayı denedim önce günde iki taneden bire düşündüm bir iki hafta öyle denedim baktım tolere edebiliyorum artık bi gün içip bir gün içmemeye başladım henüz tamamen bırakamadım ama bu şekilde de gayet iyiyim sen de böyle bi dene istersen

Ben Kraft lima aldım henüz gelmedi ama travel olmasına rağmen çok kullanışlı duruyor, çok ağır değil diye yorumlar yapılmış ama bilemiyorum bugün yarın gelir bebek arabası
Kuzum o benimde favorilerimde ama simdi oto koltuğu aldık 0-36 ay kullanıma uygun. Oyle olunca pusete gerek olmucak. Travelda hem puset olcak hem daha ağır olucak. Onun yerine kabin boy mu alsam diyorum iste bilemedim ki ya

Ben kabin tipi aldım canım, maclaren atom modeli puset uyumluluğu var sınıfının en hafif arabalarından 5,5 kilo kullanan arkadaşlarımla konuştum herkes memnun, travel kullananlarda bin pişman ağır hantal diyorlar. Sonrasında baston alıyormuşlar zaten aynı hesaba geliyor böyle olunca da bir bak istersen modelleri yazıyım sana.
Maclaren Atom
Cybex Qbit
Chicco Goody Plus
Mamas Papas Airo

Tamamdir kuzum çok teşekkür ederim. Aynen travel kullananlar hep iyi ki kabin boy almışız falan yazmışlar hep yorumlarda.

ben 1 taneyle durabiliyorum ama yarım içmeyi deneyeyim o zaman bu akşam 1 gün bırak kullan bana olmadı ya

Aynen katılıyorum valla. Bu yaşıma kadar hiç öyle süslü puslu şeyleri sevmedim ama annemler bayılıyor kırk kere diyorum bak almayın soyle şeyler sevmiyorum. Yok dinleyen kim? Fikrine saygı duymuyorlar kendi bildiklerini okuyorlar gene...

Geçmiş olsun canım temaslısın diye test yaptırdın mı?

Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Canım çok zor geçti benim de o ağrı bi türlü geçmek bilmedi benim 2 haftaya anca geçmişti

Ben de çok severim sadeliği minimalistliği ama bu gebelik beni yeni gelin gibi bişi yaptı o minimalist tarz gitti sanki 2 tane altüst düz gecelik aldım ama şık süslü bişey de al deyip dıruyolar

Canim bizim kabin boy puseti anneye bakar sekilde oturtuluyor ama bebek arabasi öne bakar şekilde. Zaten bebek buyuyunce hep öne bakacak sekilde kullanılıyor sorun olmaz umarim

Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Benim 4 günde anca geçti

Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bir şey yoktu, aşılar korur. 3 4 günden sonra test yapıyorlar sanirim?
Bazı bunyeler maalesef 9 ay ilaç içmeden duramiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…