İki asinida oldun mu canım bu arada artık ayni odadan kovid çıkmış sen hamile izin versinlerGünaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
Ben Kraft lima aldım henüz gelmedi ama travel olmasına rağmen çok kullanışlı duruyor, çok ağır değil diye yorumlar yapılmış ama bilemiyorum bugün yarın gelir bebek arabasıKızlar aranızda kabin boy bebek arabası tercih eden var mı? Pratikliği çok hoşuma gidiyo ama çift yönlü olmayışı kafama takılıyor. Çok hafif ve doğumdan sonra kullanabiliyoruz. Travellera göre çok pratik ama bilemedim ya
Günaydınn kuzu ben de hala prilamı bırakamıyorum ama doktor bırak dediği için azaltmayı denedim önce günde iki taneden bire düşündüm bir iki hafta öyle denedim baktım tolere edebiliyorum artık bi gün içip bir gün içmemeye başladım henüz tamamen bırakamadım ama bu şekilde de gayet iyiyim sen de böyle bi dene istersenGünaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
Kuzum o benimde favorilerimde ama simdi oto koltuğu aldık 0-36 ay kullanıma uygun. Oyle olunca pusete gerek olmucak. Travelda hem puset olcak hem daha ağır olucak. Onun yerine kabin boy mu alsam diyorum iste bilemedim ki yaBen Kraft lima aldım henüz gelmedi ama travel olmasına rağmen çok kullanışlı duruyor, çok ağır değil diye yorumlar yapılmış ama bilemiyorum bugün yarın gelir bebek arabası
Ben kabin tipi aldım canım, maclaren atom modeli puset uyumluluğu var sınıfının en hafif arabalarından 5,5 kilo kullanan arkadaşlarımla konuştum herkes memnun, travel kullananlarda bin pişman ağır hantal diyorlar. Sonrasında baston alıyormuşlar zaten aynı hesaba geliyor böyle olunca da bir bak istersen modelleri yazıyım sana.Kızlar aranızda kabin boy bebek arabası tercih eden var mı? Pratikliği çok hoşuma gidiyo ama çift yönlü olmayışı kafama takılıyor. Çok hafif ve doğumdan sonra kullanabiliyoruz. Travellera göre çok pratik ama bilemedim ya
Tamamdir kuzum çok teşekkür ederim. Aynen travel kullananlar hep iyi ki kabin boy almışız falan yazmışlar hep yorumlarda.Ben kabin tipi aldım canım, maclaren atom modeli puset uyumluluğu var sınıfının en hafif arabalarından 5,5 kilo kullanan arkadaşlarımla konuştum herkes memnun, travel kullananlarda bin pişman ağır hantal diyorlar. Sonrasında baston alıyormuşlar zaten aynı hesaba geliyor böyle olunca da bir bak istersen modelleri yazıyım sana.
Maclaren Atom
Cybex Qbit
Chicco Goody Plus
Mamas Papas Airo
ben 1 taneyle durabiliyorum ama yarım içmeyi deneyeyim o zaman bu akşam 1 gün bırak kullan bana olmadı yaGünaydınn kuzu ben de hala prilamı bırakamıyorum ama doktor bırak dediği için azaltmayı denedim önce günde iki taneden bire düşündüm bir iki hafta öyle denedim baktım tolere edebiliyorum artık bi gün içip bir gün içmemeye başladım henüz tamamen bırakamadım ama bu şekilde de gayet iyiyim sen de böyle bi dene istersen
Aynen katılıyorum valla. Bu yaşıma kadar hiç öyle süslü puslu şeyleri sevmedim ama annemler bayılıyorbenim ilkinde kanamam çok oldu ama hiç üstüm batmamıştı doğumdan sonra. Ben öyle çok süs başa taç dal gül pek sevmiyorum. Altı üstü doğum yapıyoruz hastanede 1 gün kalıp çıkıyoruz. Zaten o süsü görcek pek hal de olmuyo tecrübeliler beni anlar içinde rahat olunabilecek bişey giyilmeli bence. Ben normalde de oysho bağımlısıyım. Bu her yıl çıkardığı bi model zaten çok rahat oluyo napıyım biraz faZla düz doğru ama ne bileyim ben seviyorum böyle
Geçmiş olsun canım temaslısın diye test yaptırdın mı?Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
İlk gün hic ağrı olmadı, sonra 2-3 gün baya agriyıp gectiTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Canım çok zor geçti benim de o ağrı bi türlü geçmek bilmedi benim 2 haftaya anca geçmiştiTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
bende cuma olmuştum, bugün baya geçmiş dün hala vardıTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Ben de çok severim sadeliği minimalistliği ama bu gebelik beni yeni gelin gibi bişi yaptıbenim ilkinde kanamam çok oldu ama hiç üstüm batmamıştı doğumdan sonra. Ben öyle çok süs başa taç dal gül pek sevmiyorum. Altı üstü doğum yapıyoruz hastanede 1 gün kalıp çıkıyoruz. Zaten o süsü görcek pek hal de olmuyo tecrübeliler beni anlar içinde rahat olunabilecek bişey giyilmeli bence. Ben normalde de oysho bağımlısıyım. Bu her yıl çıkardığı bi model zaten çok rahat oluyo napıyım biraz faZla düz doğru ama ne bileyim ben seviyorum böyle
Canim bizim kabin boy puseti anneye bakar sekilde oturtuluyor ama bebek arabasi öne bakar şekilde. Zaten bebek buyuyunce hep öne bakacak sekilde kullanılıyor sorun olmaz umarimKızlar aranızda kabin boy bebek arabası tercih eden var mı? Pratikliği çok hoşuma gidiyo ama çift yönlü olmayışı kafama takılıyor. Çok hafif ve doğumdan sonra kullanabiliyoruz. Travellera göre çok pratik ama bilemedim ya
Bende onu düşünüyorum gelince foroğraf atarsanız çok sevinirimBen Kraft lima aldım henüz gelmedi ama travel olmasına rağmen çok kullanışlı duruyor, çok ağır değil diye yorumlar yapılmış ama bilemiyorum bugün yarın gelir bebek arabası
Benim 4 günde anca geçtiTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bir şey yoktu, aşılar korur. 3 4 günden sonra test yapıyorlar sanirim?Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Rezene içiliyor hatta doktorum her muayene öncesi illa rezene içip gel diyorBitki caylarindan bir tek ıhlamur içiyorum,rezene icebiliyorsak içeyim bende teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?