Ben emzirme sütyeni kullanmıştım ilk bebişte, temmuz bebeği kendisi, o zaman bile demiştim mi emzirme atleti alıcam bi dahakine, o emzirirkenki belin, sırtın açık olma hissi falan çok kötü gelmişti, üşümüştüm oralardan, nacizane tecrübemAçmışsın sanırım ama ben yine de görsel ekliyorum
Benim aldığım da öyle o kısmınçok hoşuma gitti bi tane de düğmeli almayı düşünüyorum.
Gri kadifeye bayıldım çok şıkmış
Ay harika bilgiler
Emzirme atleti pedli mi canım? LCW indiriminden alacaktım bir sürü aksilik yaşadım en son tükenmiş kalanlarda pedsizBu pedli atletlerden alırsan sütyene hiç gerek kalmıyomuş bile kuzenlerim hep atlet kullanmış ben de almak istiyorum. Kışın çok rahat olur sütyen izi de olmaz sırtımız ama yazın sütyen daha iyi olur heralde atlet bunaltabilir :)
Ay ne çok yazdım be
Cok haklısın doğum dan sonra süsü püsü düsünmek bir yana insan dişìni fircalamaya zor vakit buluyor.benim ilkinde kanamam çok oldu ama hiç üstüm batmamıştı doğumdan sonra. Ben öyle çok süs başa taç dal gül pek sevmiyorum. Altı üstü doğum yapıyoruz hastnede 1 gün kalıp çıkıyoruz. Zaten o süsü görcek pek hal de olmuyo tecrübeliler beni anlar içinde rahat olunabilecek bişey giyilmeli bence. Ben normalde de oysho bağımlısıyım. Bu her yıl çıkardığı bi model zaten çok rahat oluyo napıyım biraz faZla düz doğru ama ne bileyim ben seviyorum böyle
Uzulmeyiniz elhamdülillah atlattiniz bu mikrobu.Cok mutsuzum bugun ayrintilim vardi iptal oldu. Test verdim negatifim ama karantina suresi dolmadan hicbiryer bakmiyor. Cok ozledim kizçemi hissediyorum ama meraklardayim
Ne içinmiş rezene muayene oncesiRezene içiliyor hatta doktorum her muayene öncesi illa rezene içip gel diyor
Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bir şey yoktu, aşılar korur. 3 4 günden sonra test yapıyorlar sanirim?
Bazı bunyeler maalesef 9 ay ilaç içmeden duramiyormus
dün yaptırdım da negatif 3 gün sonra yine yaptırcamm 2. kere covid olmam heralde haksdjha olursam da helal olsun dicem kendimeGeçmiş olsun canım temaslısın diye test yaptırdın mı?
3. gün aşırı ağrı olup sonra kayboldu ilk 2 günde çok bişey yoktu dayanılmayacak kadar yani 1 gün ağrı çektimTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Ay yok olmazsın zaten aşılısın Allah korusundün yaptırdım da negatif 3 gün sonra yine yaptırcamm 2. kere covid olmam heralde haksdjha olursam da helal olsun dicem kendime
3. gün aşırı ağrı olup sonra kayboldu ilk 2 günde çok bişey yoktu dayanılmayacak kadar yani 1 gün ağrı çektim
Cumartesi oldum ben canim hala ağrıyor ama Mart'ta yine olmuştum o daha fenaydı iki hafta sürmüştü ağrısı bu daha hafif geldi sanırım. Maalesef hemen geçmiyor ağrıTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Geçmiş olsun canım ikinci dozu olmusmuydun,?bende son aylardan korkuyorum odada birinde çıkarsa eve geçerim diye teselli ediyorum yoksa kimsenin beni eve göndereceği yokdün yaptırdım da negatif 3 gün sonra yine yaptırcamm 2. kere covid olmam heralde haksdjha olursam da helal olsun dicem kendime
3. gün aşırı ağrı olup sonra kayboldu ilk 2 günde çok bişey yoktu dayanılmayacak kadar yani 1 gün ağrı çektim
Kuşum marka model yazar mısın bi bakiyim. Benim baktigim direk araba yani puset yok ama araba yenidogandan itibaren kullaniliyorCanim bizim kabin boy puseti anneye bakar sekilde oturtuluyor ama bebek arabasi öne bakar şekilde. Zaten bebek buyuyunce hep öne bakacak sekilde kullanılıyor sorun olmaz umarim
maaştan kesecekler ama olsun dedim buna şükürGeçmiş olsun canım ikinci dozu olmusmuydun,?bende son aylardan korkuyorum odada birinde çıkarsa eve geçerim diye teselli ediyorum yoksa kimsenin beni eve göndereceği yok
Insallah cok tesekkur ederim bugun ayrintilisi olan arkadaslarim resim atar belki de onlara bakip avunurum artik nabayim pazartesiye kadar gun gecmez bana şafak sayacagimUzulmeyiniz elhamdülillah atlattiniz bu mikrobu.
İnsallah bir kaç günü bebeğinizi de görürsünüz İnsallah
Kraft roll canim bizim arabanim bagajına anca bu sığıyor guzel bir araba memnun kaliriz umarim yaKuşum marka model yazar mısın bi bakiyim. Benim baktigim direk araba yani puset yok ama araba yenidogandan itibaren kullaniliyor
Sgk dan alacagin dogum raporu parasini etkikeyebilir kesintin kuzum aklinda olsnmaaştan kesecekler ama olsun dedim buna şükürolmamıştım tatlım tetanozla arasına 3 hafta koy demişti doktoor ay sonu 2. dozu olurum diyorum negatifsemm 1 doz aşı 1 doz covid var şimdilik son 4 ay içinde
brüt maaşın 3te2sini almıcak mıyız şekerr son 3 aya bakılcak heralde 4 gün çok etkilemez yaSgk dan alacagin dogum raporu parasini etkikeyebilir kesintin kuzum aklinda olsn
Cok zor geçirdiniz mi koronayi?Insallah cok tesekkur ederim bugun ayrintilisi olan arkadaslarim resim atar belki de onlara bakip avunurum artik nabayim pazartesiye kadar gun gecmez bana şafak sayacagim
İptal edip tekrar oluşturun siparişinizi indirimli fiyattanKızlar dün bundan aldım 182 TL ya olmuş bugün 155 vallahi gıcık oldum daha gelmedi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?