2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben emzirme sütyeni kullanmıştım ilk bebişte, temmuz bebeği kendisi, o zaman bile demiştim mi emzirme atleti alıcam bi dahakine, o emzirirkenki belin, sırtın açık olma hissi falan çok kötü gelmişti, üşümüştüm oralardan, nacizane tecrübem

Cok haklısın doğum dan sonra süsü püsü düsünmek bir yana insan dişìni fircalamaya zor vakit buluyor.
Süslü püslü pijamalar cok güzel ama daha çok hastanede değil de eve geldikten ve biraz rutin oluşturduktan sonra giyinip süslenip lohusa yatagi hazırlayıp fotoğraf çekimi için düşünüyorum ben.
Ilkinde de o şekil yapmıştık.
Zaten koronadan dolayı o eski hastane ziyaretleri de yok.

Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bir şey yoktu, aşılar korur. 3 4 günden sonra test yapıyorlar sanirim?
Bazı bunyeler maalesef 9 ay ilaç içmeden duramiyormus
Geçmiş olsun canım temaslısın diye test yaptırdın mı?
dün yaptırdım da negatif 3 gün sonra yine yaptırcamm 2. kere covid olmam heralde haksdjha olursam da helal olsun dicem kendime
Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
3. gün aşırı ağrı olup sonra kayboldu ilk 2 günde çok bişey yoktu dayanılmayacak kadar yani 1 gün ağrı çektim

Ay yok olmazsın zaten aşılısın Allah korusun Bu süreçte en azından evde dinlenir yatarsın. İnş arkadaşlarında tez zamanda atlatırlar.

Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Cumartesi oldum ben canim hala ağrıyor ama Mart'ta yine olmuştum o daha fenaydı iki hafta sürmüştü ağrısı bu daha hafif geldi sanırım. Maalesef hemen geçmiyor ağrı

Geçmiş olsun canım ikinci dozu olmusmuydun,?bende son aylardan korkuyorum odada birinde çıkarsa eve geçerim diye teselli ediyorum yoksa kimsenin beni eve göndereceği yok

Canim bizim kabin boy puseti anneye bakar sekilde oturtuluyor ama bebek arabasi öne bakar şekilde. Zaten bebek buyuyunce hep öne bakacak sekilde kullanılıyor sorun olmaz umarim
Kuşum marka model yazar mısın bi bakiyim. Benim baktigim direk araba yani puset yok ama araba yenidogandan itibaren kullaniliyor

Kızlar dün bundan aldım 182 TL ya olmuş bugün 155 vallahi gıcık oldum daha gelmedi bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-09-12-40-52-294_trendyol.com.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-11-09-12-40-45-389_trendyol.com.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2021-11-09-12-40-38-629_trendyol.com.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 81
Bunları da favori yaptım emin değilim fikir verin

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-14-17-54-342_trendyol.com.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2021-11-08-11-27-37-958_trendyol.com.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2021-11-07-10-23-35-730_trendyol.com.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2021-11-07-10-21-47-219_trendyol.com.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2021-11-07-10-19-05-179_trendyol.com.webp
    22 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2021-11-07-10-19-02-250_trendyol.com.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2021-11-07-10-18-59-250_trendyol.com.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 68
Geçmiş olsun canım ikinci dozu olmusmuydun,?bende son aylardan korkuyorum odada birinde çıkarsa eve geçerim diye teselli ediyorum yoksa kimsenin beni eve göndereceği yok
maaştan kesecekler ama olsun dedim buna şükür olmamıştım tatlım tetanozla arasına 3 hafta koy demişti doktoor ay sonu 2. dozu olurum diyorum negatifsemm 1 doz aşı 1 doz covid var şimdilik son 4 ay içinde

Uzulmeyiniz elhamdülillah atlattiniz bu mikrobu.
İnsallah bir kaç günü bebeğinizi de görürsünüz İnsallah
Insallah cok tesekkur ederim bugun ayrintilisi olan arkadaslarim resim atar belki de onlara bakip avunurum artik nabayim pazartesiye kadar gun gecmez bana şafak sayacagim

Kuşum marka model yazar mısın bi bakiyim. Benim baktigim direk araba yani puset yok ama araba yenidogandan itibaren kullaniliyor
Kraft roll canim bizim arabanim bagajına anca bu sığıyor guzel bir araba memnun kaliriz umarim ya

Eklentiler

• 20211109_130444.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211109_130433.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 72
maaştan kesecekler ama olsun dedim buna şükür olmamıştım tatlım tetanozla arasına 3 hafta koy demişti doktoor ay sonu 2. dozu olurum diyorum negatifsemm 1 doz aşı 1 doz covid var şimdilik son 4 ay içinde
Sgk dan alacagin dogum raporu parasini etkikeyebilir kesintin kuzum aklinda olsn

Bu arada migdem boğazım hala bir tuhaf elma muz yedim süt içtim ev yapımı yapicam birşey canım isteyince kek yaparım normalde hazir bisküvi almam ama tembellik modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…