2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Düzenli balık yemek lazim diyorlar ben daha hamilelegim boyunca ilk kez yicem bugün

Hergün bir yumurta diyorlar birgün yesem birgün yemiyorum normalde de haslama tam pişmiş hiç sevmem yine aynı yagda pisiyorum bazen iyice..rafadan zaten yiyemiyorum

İptal edip tekrar oluşturun siparişinizi indirimli fiyattan
Kargoya verilmiş dün sipariş vermiştim bugün 155 TL olmuş düşün birde indirim kuponu 25 TL kullandım 207 TL da.dustu kuponla insan böyle olunca gıcık oluyor ama artık yapacak birşey yok

o kadar takılma kan değerlerin vitamin durumların iyiyse hele hiiç üzülme ben haftada 1 yumurta yiyebiliyorum süt aynı şekilde h.sonu anca içiyorum omega da multivitamin içinde var balık et falan tüketemiyorum

Pijamalar ne marka canım, ben de bakıyım güzelmiş. Dogum sonrası ev için de lazım bu şekilde
Biri arnetta diğer 3'ü mecit pijama diye bi şey canım Trendyoldan aldım. Ben de ev için düşündüm Linklerini ekliyorum;

Günaydınn bizim iş yerinde 3 pozitif çıktı 2si benim odadan bu hafta işe gelme dediler
Hadi dedim prilamı içmeyeyim, kusmaya uyandım tövbeler olsun doğurcaz hala mı ya
Çok üzüldüm canımcım umarım negatifsindir
Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Ben Perşembe oldum ilk 2 gün çok ağrıdı üstüne yatamadım sonraki birkaç gün çok çok hafifledi şu an tamamen geçti seninki de çabuk geçer umarım uyurken yanlışlıkla soluna dönünce fena oluyo
Kızlar dün bundan aldım 182 TL ya olmuş bugün 155 vallahi gıcık oldum daha gelmedi bekliyorum
Hemen sipariş ver fiyatı tekrar yükselmeden geleni de iade edersin
Bunları da favori yaptım emin değilim fikir verin
Pijamaları çok beğendim sade ve şık
maaştan kesecekler ama olsun dedim buna şükür olmamıştım tatlım tetanozla arasına 3 hafta koy demişti doktoor ay sonu 2. dozu olurum diyorum negatifsemm 1 doz aşı 1 doz covid var şimdilik son 4 ay içinde
Maaştan kesmek ne demek ya 4 gün idare edemiyolar mı sanki keyfine mi gitmiyosun şaka gibi

Ben vejeteryanim ben ne yapayım
Hiç takılıp stres yapma bence yiyemediklerin için. Hiçbir şey de zorunlu, olmazsa olmaz değil sağlıklı bebekler için. Bir sürü vegan insan var dünyada yumurtasız etsiz sütsüz gayet de sağlıklı hamilelik geçirip ve sağlıklı bebişler doğurabiliyolar

Gözün aydın canım çok sevindim. Gayet güzel bilgiler almışsın,ben bütün soracaklarimi unutup cikiyorum odadan
Canım ya ayrıntılı ultrasonda mı yüzünü çok net görüyorduk ?
Örnek resim atıyorum şimdi.
Bu şekilde görebiliyor muyuz ekranda merak ediyorum bende 2 saat sonra giricem ayrıntılıya

Eklentiler

• 414CD3E2-0B93-44C5-AD6B-21A8F179C491.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 84
Bende 3.dogumda senin gonderdigine benzer bir takim giydim. Acik pembeydi . Ilk gun elbise giymistim . 3 gece 4 gun kalmistim hastanede . Ama hic üstüm kan olmadi. Devamli tuvalete gitmistim. Birde ilk anlarda elbise giydigim icin batmamis olabilir. Ustume gectigini hic hatirlamiyrm cunku.

Kargoya verilmiş dün sipariş vermiştim bugün 155 TL olmuş düşün birde indirim kuponu 25 TL kullandım 207 TL da.dustu kuponla insan böyle olunca gıcık oluyor ama artık yapacak birşey yok
Aaa tüh ben kargoya verilmemişse diye öyle demiştim neyse sağlık olsun diyelim

Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Benim 1 hafta sürdü neredeyse ağrısı ikinci dozda napacam bilmiyorum

Z zahrada canım nedir bu covid çilen senin ya İnşallah sende yoktur bir şey ❤

Benim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Çok şükür sorun yok :)) rahim ağzım da hala iyi :) (yarım rahimli olduğum için düzenli takip ediliyordu) tek sorun kızuşum sırtını tam dönmediği için kalp çok ayrıntılı incelenemedi ama göründüğü kısmı normaldi. Yarın öğleden sonra yine bir deneyecek doktor görmeyi :) Bir de güzel bir poz vermedi inat :) kolu bacağı yüzünde hep. En görülen fotosu bu:

Eklentiler

• 17E21B19-F131-4B76-ADFA-AF8D61BD1014.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 77
Canım ya 3 yorum yukarıda bi soru sormuştum sen cevaplar mısın barii yeni gelmişsin ayrıntılıdan meraktayım

Canım ben de bu tarz begeniyorum ama lohusaya özel degil ya ayrı bir karın kısmı yok, kullanmakta sıkıntı yasar mıyım diyorum. Belini karnının üstüne mi çekiyosun, altta mı tutuyosun?
Bir de kanama bulaşmadı dedin ya ped mi kullandın depend mi?beyazın altına açık renk çamasır artı ped mi yaptın? Biraz yönlendirme alayım senden ona göre karar vereyim
Ben de kabin tipi alıyorum canım, önemli olan kullanmak bugoboo falan alıp dünya para veren arkadaslarım agırlıktan sokaga çıkaramadılar tek basına çocugu.
5.katta merdivensiz oturuyorum. Koluma asıp merdiven inecegim birsey olmalı.
Ben babyzen stroller alıyorum, türkiyede satısı yok ama 2.el alıcam. Çogu seyimi 2.el iyi ürün almaya calıştım. Bugün baby björn ana kucagı aldım, o da 2.el, kullanışlı olsun da, sıfır alıp kullanamayacağım bişi alacagıma
Canım ben de emzirme sütyeni aldım ama bunu okuyunca bir tane de atlet alayım dönüşüm yaparım tecrübe daha iyidir
G goncikk canım sen h&m önermiştin, ben de emzirme sütyenini oradan aldım. Henüz gelmedi. Gögüs pedi takılabilir diyor. O ne oluyor? Pamuk şeklinde gögüs pedleri mi var süt akarsa diye onu çözemedim
Canım biontek tek doz bile çok etkili, sen hastalık da gecirdin, antikorun yüksektir.
Son 2 haftadır acayip covid haberi var. Maalesef eşim de temaslı, şu anda belirtisi yok ama evde maskeli takılıyoruz.
Bu ara iyi korunmamız lazım yine pik oldu vakalar. Yakın cevrede duyunca anlıyorsun.

Arkadaşlar bu indirim şeylerine pek inanmamak lazım 11 kasım muhabbeti olayına belki vardır gerçekten indirim ama bizim geçen hafta baktığımız bebek arabası 2500 iken bian da 3300 çıkardılar büyük ihtimal 11 kasım da tekrar çekecekler 2500e

Bu aralar bende görüyorum takip ettiğim bi ürün 2600 dü 3bin oldu şimdi 2400 ama daha black friday var 26 kasım da o zamana da indirim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…