2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İzmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz ? Benim doktor sanırım gidici yeni doktor bakmaya başlamam lazım

Kızçeler yorumluyorum, alt üst takım farklı bir marka geldi altı tayt gibi kumaşı çok naylonsu iade edeceğim. (Satıcısına dikkat edersiniz, belki mecit pijama satanda vardır bilemedim.)
Elbise olan modelin kumaşı fena değil penye gibi.

Kızlar reflü yatağı olarak hangisini önerirsiniz? Instagram'da takip ettiğim bir sayfada Fisun baby diye bir markanın yatağını trendyoldan alıp memnun kalan bir anne var ama bilemedim. Bu arada benim alışveriş hepsi duruyo. Dün ilk defa büyük eşya olarak beşik siparişi verdim. Haftaya idari izne ayrılacam niyetim ara tatilden sonra almak.

Cok zor geçirdiniz mi koronayi?
Pazartesi benim de randevum var beraber sayarız inşallah şafağı
Uyumakta cok zorlandim sanki bi anda nefesim kesilcekmis gibi garip bir psikolojiye girdim onun haricinde cok zorlanmadim grip gibiydi cok sukur bin sukur korktugum gibi olmadi sizin nasil gecti

Kızlar bebisleriniz bi yerde toplanıyor gibi hissediyor musunuz bazen? 2 kere oldu bana. Az önce oldu 2.si. oturuyordum hareket edemez gibi oldum elledim sepsertti orası kafası falan ordaydı sanırım ama biraz canım acıdı bi de korktum

Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
Ya ben de hiç olmadı Ama kimisinde 3 4 günü buluyormus, bugun yarın hafifler senin de. Buz koymak iyi geliyor sanırım

oluyo kuzu ya şişiyo orası hatta geriliyo geriliyo kendini mi ittiriyo napıyo manyak çocukk

Canım doğumhanede doğum yaptığım elbiseyi ebeler çıkartıp diğer geceliği giydirdiler. Onu da belime kadr sıvadılar. İlk altıma 2-3 kat bez koydular külot şeklinde değil de alt açma bezi gibiydi.üstüne de yine örtü örttüler. O gün bi süre külot giymedim.Zaten vajinal doğum olduğundan sürekli kontrole geldiler. Örtüyü hemen kaldırıp bakmak kolay oldu. Ara ara karnıma bastırdılar o zaman daha yoğun kan çıkıyordu o örtüyü sürekli değiştiriyorlardı. hemen sonrasında da depent+külot giydim.
Benim sezaryen olmadığından lastikten hiç rahatsız olmadım. Hep belimin altında giymiştim doğum sonrası pijamaları.

Uyumakta cok zorlandim sanki bi anda nefesim kesilcekmis gibi garip bir psikolojiye girdim onun haricinde cok zorlanmadim grip gibiydi cok sukur bin sukur korktugum gibi olmadi sizin nasil gecti
Ben korona oldum mu bilmiyorum bir ara testim pozitif cikmisti ama hiç birseyim yoktu.
Iki haftadır hastaydım ama yaptigim hızlı testlerim hepsi negatif cikti. Bilmiyorum artık olduk mu olmadık mı.
Ama elhamdülillah simdi iyiyim

İlk gün hic ağrı olmadı, sonra 2-3 gün baya agriyıp gecti

Canım çok zor geçti benim de o ağrı bi türlü geçmek bilmedi benim 2 haftaya anca geçmişti

bende cuma olmuştum, bugün baya geçmiş dün hala vardı

Benim 4 günde anca geçti

Benim 1 hafta sürdü neredeyse ağrısı ikinci dozda napacam bilmiyorum

Z zahrada canım nedir bu covid çilen senin ya İnşallah sende yoktur bir şey ❤

Ya ben de hiç olmadı Ama kimisinde 3 4 günü buluyormus, bugun yarın hafifler senin de. Buz koymak iyi geliyor sanırım

Sağolun güzel annelerim içim rahatladı korktum ben de covid aşısı bile bu kadar uzun süre acıtmamıştı kolumu. Benimki de 1-2 güne tamamen geçer inşallah

Senin karnina da mi bastirdilar normalde herkese bastirmiyorlarmis ama banada kan ciksin diye bastirmislardi bencede fazla kan cikana kadar pijama giymemek en rahati. Ben ilk dogumda giymistim. Cok zordu ama hic elbise dusunmemistim

Canım senin anlattığın bebeğin toplanması değil de rahim kasılması gibi. Bana gün içinde birkaç kez muhakkak oluyor. Rahim büyüdüğü için oluyor sıkıntı yapma demişti doktorum. Gün içinde fazla yaşarsam ertesi gün karnımın biraz daha büyüdüğünü fark ediyorum.

Ben sezaryen oldum ama bana da aynısını yapmışlardı. Bi tane alt açma onun üstüne de medikal bir ped koydular. Rahat gelmişti banaÇok kanamam olmadı zaten. Ertesi gün yine hastaneden ped vermişlerdi sadece onu koydum. Bazı sezaryenlerde de karna bastırıyolar ama benim doktor ben doğru bulmuyorum demişti. Zaten doktor heryeri temizlediği için gerek kalmıyormuş. Dikişlerde baya aşağıda hiç bi pantolon pijama oraya denk gelmez bu arada.

Kızlar bugün ayrıntılı randevum vardı benimde şükür her şey yolunda. Doktor rapor verdi ama resim vermedi maalesef devlet hastanesinde perinatoloji doktoruydu gayet memnun kaldım yarim saat sürdü. Bir de ilk doz tetanoz asisi oldum 1 ay sonrasına ikinci doz olcak bu kadar

Tetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçer pazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
4 gun cok rahar surdu benim ki 5. Gun bile agridi bence , ben sonradan ogrendim denemedim ama soguk kompress buzlu seyler koyunca kola rahatliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…