biz geçen sene almıştık kuzum indirimde 2.000 TL ydi şimdi 3200 TL civarında sanırımNe kadara aldınız
Bakalım canım takip edip görücezBu aralar bende görüyorum takip ettiğim bi ürün 2600 dü 3bin oldu şimdi 2400 ama daha black friday var 26 kasım da o zamana da indirim olur
Uyumakta cok zorlandim sanki bi anda nefesim kesilcekmis gibi garip bir psikolojiye girdim onun haricinde cok zorlanmadim grip gibiydi cok sukur bin sukur korktugum gibi olmadi sizin nasil gectiCok zor geçirdiniz mi koronayi?
Pazartesi benim de randevum var beraber sayarız inşallah şafağı
Ya ben de hiç olmadıTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
oluyo kuzu ya şişiyo orası hatta geriliyo geriliyo kendini mi ittiriyo napıyo manyak çocukkKızlar bebisleriniz bi yerde toplanıyor gibi hissediyor musunuz bazen? 2 kere oldu bana. Az önce oldu 2.si. oturuyordum hareket edemez gibi oldum elledim sepsertti orası kafası falan ordaydı sanırım ama biraz canım acıdı bi de korktum
Dün o kadar oynadı ki yoruldum zaten içerdeoluyo kuzu ya şişiyo orası hatta geriliyo geriliyo kendini mi ittiriyo napıyo manyak çocukk
Canım doğumhanede doğum yaptığım elbiseyi ebeler çıkartıp diğer geceliği giydirdiler. Onu da belime kadr sıvadılar. İlk altıma 2-3 kat bez koydular külot şeklinde değil de alt açma bezi gibiydi.üstüne de yine örtü örttüler. O gün bi süre külot giymedim.Zaten vajinal doğum olduğundan sürekli kontrole geldiler. Örtüyü hemen kaldırıp bakmak kolay oldu. Ara ara karnıma bastırdılar o zaman daha yoğun kan çıkıyorduCanım ben de bu tarz begeniyorum ama lohusaya özel degil ya ayrı bir karın kısmı yok, kullanmakta sıkıntı yasar mıyım diyorum. Belini karnının üstüne mi çekiyosun, altta mı tutuyosun?
Bir de kanama bulaşmadı dedin ya ped mi kullandın depend mi?beyazın altına açık renk çamasır artı ped mi yaptın? Biraz yönlendirme alayım senden ona göre karar vereyim
Ben de kabin tipi alıyorum canım, önemli olan kullanmak bugoboo falan alıp dünya para veren arkadaslarım agırlıktan sokaga çıkaramadılar tek basına çocugu.
5.katta merdivensiz oturuyorum. Koluma asıp merdiven inecegim birsey olmalı.
Ben babyzen stroller alıyorum, türkiyede satısı yok ama 2.el alıcam. Çogu seyimi 2.el iyi ürün almaya calıştım. Bugün baby björn ana kucagı aldım, o da 2.el, kullanışlı olsun da, sıfır alıp kullanamayacağım bişi alacagıma
Canım ben de emzirme sütyeni aldım ama bunu okuyunca bir tane de atlet alayım dönüşüm yaparımtecrübe daha iyidir
@goncikk canım sen h&m önermiştin, ben de emzirme sütyenini oradan aldım. Henüz gelmedi. Gögüs pedi takılabilir diyor. O ne oluyor? Pamuk şeklinde gögüs pedleri mi var süt akarsa diye onu çözemedim
Canım biontek tek doz bile çok etkili, sen hastalık da gecirdin, antikorun yüksektir.
Son 2 haftadır acayip covid haberi var. Maalesef eşim de temaslı, şu anda belirtisi yok ama evde maskeli takılıyoruz.
Bu ara iyi korunmamız lazım yine pik oldu vakalar. Yakın cevrede duyunca anlıyorsun.
Ben korona oldum mu bilmiyorum bir ara testim pozitif cikmisti ama hiç birseyim yoktu.Uyumakta cok zorlandim sanki bi anda nefesim kesilcekmis gibi garip bir psikolojiye girdim onun haricinde cok zorlanmadim grip gibiydi cok sukur bin sukur korktugum gibi olmadi sizin nasil gecti
bırakınca bir süre bulanti devam ediyor bende yaklasik 2 hafta devam etti ama sonra tamamen gecti. inat ettim birakcam diyeben 1 taneyle durabiliyorum ama yarım içmeyi deneyeyim o zaman bu akşam 1 gün bırak kullan bana olmadı ya
İlk gün hic ağrı olmadı, sonra 2-3 gün baya agriyıp gecti
Canım çok zor geçti benim de o ağrı bi türlü geçmek bilmedi benim 2 haftaya anca geçmişti
bende cuma olmuştum, bugün baya geçmiş dün hala vardı
Benim 4 günde anca geçti
Biri arnetta diğer 3'ü mecit pijama diye bi şey canım Trendyoldan aldım. Ben de ev için düşündümLinklerini ekliyorum;
Arnetta Hello Baby İnci Pembe Kadın Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arnetta Hello Baby İnci Pembe Kadın Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok üzüldüm canımcım umarım negatifsindir
Ben Perşembe oldum ilk 2 gün çok ağrıdı üstüne yatamadım sonraki birkaç gün çok çok hafifledi şu an tamamen geçti seninki de çabuk geçer umarım uyurken yanlışlıkla soluna dönünce fena oluyo
Hemen sipariş ver fiyatı tekrar yükselmeden geleni de iade edersin
Pijamaları çok beğendim sade ve şık
Maaştan kesmek ne demek ya 4 gün idare edemiyolar mı sanki keyfine mi gitmiyosun şaka gibi
Ya ben de hiç olmadıAma kimisinde 3 4 günü buluyormus, bugun yarın hafifler senin de. Buz koymak iyi geliyor sanırım
Senin karnina da mi bastirdilarCanım doğumhanede doğum yaptığım elbiseyi ebeler çıkartıp diğer geceliği giydirdiler. Onu da belime kadr sıvadılar. İlk altıma 2-3 kat bez koydular külot şeklinde değil de alt açma bezi gibiydi.üstüne de yine örtü örttüler. O gün bi süre külot giymedim.Zaten vajinal doğum olduğundan sürekli kontrole geldiler. Örtüyü hemen kaldırıp bakmak kolay oldu. Ara ara karnıma bastırdılar o zaman daha yoğun kan çıkıyorduo örtüyü sürekli değiştiriyorlardı. hemen sonrasında da depent+külot giydim.
Benim sezaryen olmadığından lastikten hiç rahatsız olmadım. Hep belimin altında giymiştim doğum sonrası pijamaları.
Canım senin anlattığın bebeğin toplanması değil de rahim kasılması gibi. Bana gün içinde birkaç kez muhakkak oluyor. Rahim büyüdüğü için oluyor sıkıntı yapma demişti doktorum. Gün içinde fazla yaşarsam ertesi gün karnımın biraz daha büyüdüğünü fark ediyorum.Kızlar bebisleriniz bi yerde toplanıyor gibi hissediyor musunuz bazen? 2 kere oldu bana. Az önce oldu 2.si. oturuyordum hareket edemez gibi oldum elledim sepsertti orası kafası falan ordaydı sanırım ama biraz canım acıdı bi de korktum
Ben sezaryen oldum ama bana da aynısını yapmışlardı. Bi tane alt açma onun üstüne de medikal bir ped koydular. Rahat gelmişti banaCanım doğumhanede doğum yaptığım elbiseyi ebeler çıkartıp diğer geceliği giydirdiler. Onu da belime kadr sıvadılar. İlk altıma 2-3 kat bez koydular külot şeklinde değil de alt açma bezi gibiydi.üstüne de yine örtü örttüler. O gün bi süre külot giymedim.Zaten vajinal doğum olduğundan sürekli kontrole geldiler. Örtüyü hemen kaldırıp bakmak kolay oldu. Ara ara karnıma bastırdılar o zaman daha yoğun kan çıkıyorduo örtüyü sürekli değiştiriyorlardı. hemen sonrasında da depent+külot giydim.
Benim sezaryen olmadığından lastikten hiç rahatsız olmadım. Hep belimin altında giymiştim doğum sonrası pijamaları.
4 gun cok rahar surdu benim ki 5. Gun bile agridi bence , ben sonradan ogrendim denemedim ama soguk kompress buzlu seyler koyunca kola rahatliyormusTetanoz olan arkadaşlarım bu kol acısı ne zaman geçerpazar günü oldum ama hala canım çok acıyo. Kolumu yukarı zor kaldırıyorum, asla üstüne yatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?