Canım bilmiyorum ama göbeğim o tarafa dogru sisiyor yani bildigin bakinca anlasiliyo ve elimi bastirdigimda sertlik hissediyorum. Sorun olmasin da onemli olan o tabiCanım senin anlattığın bebeğin toplanması değil de rahim kasılması gibi. Bana gün içinde birkaç kez muhakkak oluyor. Rahim büyüdüğü için oluyor sıkıntı yapma demişti doktorum. Gün içinde fazla yaşarsam ertesi gün karnımın biraz daha büyüdüğünü fark ediyorum.
İnternetten baktım ben de bi yerde soğuk yapın bi yerde de sıcak uygulama yapın diye yazıyo4 gun cok rahar surdu benim ki 5. Gun bile agridi bence , ben sonradan ogrendim denemedim ama soguk kompress buzlu seyler koyunca kola rahatliyormus
Evet benim de öyle oluyor gözle anlaşılacak kadar sivriliyor. Hatta o sırada benim kalp atışlarım da bi değişiyo, canım acıyo gibi oluyo ama kısa süreli bişey pozisyon değiştirince geçiyor. Sık sık olmadığı sürece sorun değil korkma.Canım bilmiyorum ama göbeğim o tarafa dogru sisiyor yani bildigin bakinca anlasiliyo ve elimi bastirdigimda sertlik hissediyorum. Sorun olmasin da onemli olan o tabi
Amin inşallah canım öyle yazdım bende eksikler oluyor ister istemez birde canim istemezse yiyemiyorum benBen vejeteryanim ben ne yapayım
Hiç takılıp stres yapma bence yiyemediklerin için. Hiçbir şey de zorunlu, olmazsa olmaz değil sağlıklı bebekler için. Bir sürü vegan insan var dünyada yumurtasız etsiz sütsüz gayet de sağlıklı hamilelik geçirip ve sağlıklı bebişler doğurabiliyolar
Ayni benim gibi hiç net fotosu yok yüzünü kapatıyor birde belki hastane kalitesi ben daha yüzünü filan görmedimBenim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Çok şükür sorun yok :)) rahim ağzım da hala iyi :) (yarım rahimli olduğum için düzenli takip ediliyordu) tek sorun kızuşum sırtını tam dönmediği için kalp çok ayrıntılı incelenemedi ama göründüğü kısmı normaldi. Yarın öğleden sonra yine bir deneyecek doktor görmeyi :) Bir de güzel bir poz vermedi inat :) kolu bacağı yüzünde hep. En görülen fotosu bu:
Erkek anneleri hep karın belirgin oluyor )kızda yayvan bir halde oluyor daha az belirgin.. hayır deselerde kıza hep ultrason da soldan erkege sagdan diyen çok duyuyorum .. kızda sivilceler oluyor yuzde.. istisnalar kaydeyi bozmaz tabi..bu arada maşallah sizeBir göbiş güncellemesi de benden gelsin 21+4
ilk kez bu hafta karnım bu kadar büyüdü gibi hissediyorum
Oğluşumla detaylı ultrasona
Bende de arada oluyor gecen merdivenlerden indim asagida yurucem olmuyor ortada dertop olmus hissiKızlar bebisleriniz bi yerde toplanıyor gibi hissediyor musunuz bazen? 2 kere oldu bana. Az önce oldu 2.si. oturuyordum hareket edemez gibi oldum elledim sepsertti orası kafası falan ordaydı sanırım ama biraz canım acıdı bi de korktum
Elbise ilk gün için en rahatı sanki dimiSenin karnina da mi bastirdilarnormalde herkese bastirmiyorlarmis ama banada kan ciksin diye bastirmislardi bencede fazla kan cikana kadar pijama giymemek en rahati. Ben ilk dogumda giymistim. Cok zordu ama hic elbise dusunmemistim
Ayyy bende yeni geldim canım aynı şeyleri yaşamışızTeyzeleri detaylı ultrasondan geldik, gayet sağlıklı prensesim 22 cm 322 Gr olmuşBaşı aşağıda duruyor Sürekli eliyle yüzünü kapattı en net bu fotoğrafı yakalayabildik Bakarken esnedi, etrafa bakındı, sıvıdan içti çok güzeldi o hallerini görmek
Adam gibi bir şey yok inan ki. Ben de English homedan terlik aldım sadece şimdilik. Bindirim adında indirim hepsi. Black fridayden de umudum yok benim artık. 2 katına çıkarıp, 200 lira indiriyorlar. Buhar makinesi alicam. 269du, gece 2de 359 yaptılar. Şimdi 329liraKızlar trendyol indirimden bişeyler alan var mı ? Girp girip çıkıyorum daha bi çöp alamadım şu çocuuumabi yerden başlasam iyi olcak
Ay canım sende benim gibi indirimzedemisin bende dün baya bı ürün aldim güya indirim diye.bugun baktım dahada inmiş ilk kazigimi yedim afiyet olsunKızlar dün bundan aldım 182 TL ya olmuş bugün 155 vallahi gıcık oldum daha gelmedi bekliyorum
Vay arkadaş millette ne arkadaş var.bizimkiler kuru bir hayirli olsunculardanAyyy az evvel esimle konusuyorduk, en yakın arkadaşı yatağını aldınız mı demiş. Bizimki de yok demiş tamam ben alicam yatağını demiş. Nasıl mutlu oldum. Bin lira az çıkacak cebimizden
Yaa yerin maşallahAyyy bende yeni geldim canım aynı şeyleri yaşamışızesnedi sıvıdan içti eli hep yüzündeydi
doktor beni en son yüz üstü uzandırdı yan tarafımdan baktı belki yüzü gözükür diye
En net fotisi bu diğerinde eller yine yüzde
Aa cok begendim canım, cok kibar ve sade. Güle güle kullanKızlar dün bundan aldım 182 TL ya olmuş bugün 155 vallahi gıcık oldum daha gelmedi bekliyorum
Devlette ücretlimi detayliDetaylı usg vardı. Hersey yolunda çok sükür. Resim vermedi devlet hastanesinde yaptirdim detaylıyı.
Ahhahah vallahi ben de şaşırdım. Valla Allah razı olsun, cidden bereketi ile geliyormuş bebişVay arkadaş millette ne arkadaş var.bizimkiler kuru bir hayirli olsunculardan
Bundan sonra banada soran olursa bı iğne almadım yavrucaklarim diyeceğimAhhahah vallahi ben de şaşırdım. Valla Allah razı olsun, cidden bereketi ile geliyormuş bebiş
Yani ben de bilmiyorum ama hani ense ölçümü burun ölçümü falan yapıcaktıya, hareket etmesin de rahat yapayım diye söylediğini düşünmüştüm benNe içinmiş rezene muayene oncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?