2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bilmiyorum ama göbeğim o tarafa dogru sisiyor yani bildigin bakinca anlasiliyo ve elimi bastirdigimda sertlik hissediyorum. Sorun olmasin da onemli olan o tabi

4 gun cok rahar surdu benim ki 5. Gun bile agridi bence , ben sonradan ogrendim denemedim ama soguk kompress buzlu seyler koyunca kola rahatliyormus
İnternetten baktım ben de bi yerde soğuk yapın bi yerde de sıcak uygulama yapın diye yazıyo napıcağımı bilemedim akışına bıraktım Daha önce burda yazışıldıysa da görmedim heralde bi benim böyle acıdı sandım ondan tedirgin oldum normalse katlanıcaz artık

Canım bilmiyorum ama göbeğim o tarafa dogru sisiyor yani bildigin bakinca anlasiliyo ve elimi bastirdigimda sertlik hissediyorum. Sorun olmasin da onemli olan o tabi
Evet benim de öyle oluyor gözle anlaşılacak kadar sivriliyor. Hatta o sırada benim kalp atışlarım da bi değişiyo, canım acıyo gibi oluyo ama kısa süreli bişey pozisyon değiştirince geçiyor. Sık sık olmadığı sürece sorun değil korkma.

Teyzeleri detaylı ultrasondan geldik, gayet sağlıklı prensesim 22 cm 322 Gr olmuş Başı aşağıda duruyor Sürekli eliyle yüzünü kapattı en net bu fotoğrafı yakalayabildik Bakarken esnedi, etrafa bakındı, sıvıdan içti çok güzeldi o hallerini görmek

Eklentiler

• IMG_20211109_144755.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 85
Amin inşallah canım öyle yazdım bende eksikler oluyor ister istemez birde canim istemezse yiyemiyorum ben
Ayni benim gibi hiç net fotosu yok yüzünü kapatıyor birde belki hastane kalitesi ben daha yüzünü filan görmedim
Bir göbiş güncellemesi de benden gelsin 21+4
ilk kez bu hafta karnım bu kadar büyüdü gibi hissediyorum
Oğluşumla detaylı ultrasona
Erkek anneleri hep karın belirgin oluyor )kızda yayvan bir halde oluyor daha az belirgin.. hayır deselerde kıza hep ultrason da soldan erkege sagdan diyen çok duyuyorum .. kızda sivilceler oluyor yuzde.. istisnalar kaydeyi bozmaz tabi..bu arada maşallah size
Bende de arada oluyor gecen merdivenlerden indim asagida yurucem olmuyor ortada dertop olmus hissi
Dulciana
Aynı benim gibi Yuksek kat ve asansör yok.. Zaten çok güçlü de sayılmam hafif olsun istiyorum

Senin karnina da mi bastirdilar normalde herkese bastirmiyorlarmis ama banada kan ciksin diye bastirmislardi bencede fazla kan cikana kadar pijama giymemek en rahati. Ben ilk dogumda giymistim. Cok zordu ama hic elbise dusunmemistim
Elbise ilk gün için en rahatı sanki dimi Valla bastırdılar ama iyi oldu sanki diğer günlerde çok kanamam olmadı belki o bastırmadan dolayıdır diye düşündüm ben

Kızlar trendyol indirimden bişeyler alan var mı ? Girp girip çıkıyorum daha bi çöp alamadım şu çocuuuma bi yerden başlasam iyi olcak

Ayyy bende yeni geldim canım aynı şeyleri yaşamışız esnedi sıvıdan içti eli hep yüzündeydi
doktor beni en son yüz üstü uzandırdı yan tarafımdan baktı belki yüzü gözükür diye
En net fotisi bu diğerinde eller yine yüzde

Eklentiler

• 20AE1521-928F-4EDE-A4FA-7A6EB42F18AD.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 85860C3C-FCF5-4A47-8DC2-422E22F427C3.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 81
Ayyy az evvel esimle konusuyorduk, en yakın arkadaşı yatağını aldınız mı demiş. Bizimki de yok demiş tamam ben alicam yatağını demiş. Nasıl mutlu oldum. Bin lira az çıkacak cebimizden

Kızlar trendyol indirimden bişeyler alan var mı ? Girp girip çıkıyorum daha bi çöp alamadım şu çocuuuma bi yerden başlasam iyi olcak
Adam gibi bir şey yok inan ki. Ben de English homedan terlik aldım sadece şimdilik. Bindirim adında indirim hepsi. Black fridayden de umudum yok benim artık. 2 katına çıkarıp, 200 lira indiriyorlar. Buhar makinesi alicam. 269du, gece 2de 359 yaptılar. Şimdi 329lira

Kızlar dün bundan aldım 182 TL ya olmuş bugün 155 vallahi gıcık oldum daha gelmedi bekliyorum
Ay canım sende benim gibi indirimzedemisin bende dün baya bı ürün aldim güya indirim diye.bugun baktım dahada inmiş ilk kazigimi yedim afiyet olsun

Ayyy az evvel esimle konusuyorduk, en yakın arkadaşı yatağını aldınız mı demiş. Bizimki de yok demiş tamam ben alicam yatağını demiş. Nasıl mutlu oldum. Bin lira az çıkacak cebimizden
Vay arkadaş millette ne arkadaş var.bizimkiler kuru bir hayirli olsunculardan

Güzel anneler tetenozda sağ kol farkediyirum yoksa mecburi sola yada sağa yapacazmi diyorlar.yarin ayrintilim var inşallah güzel haberlerle gelirim perşembede tetonoz aşısı günü var kivranma vakti bana geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…