2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Güzel anneler tetenozda sağ kol farkediyirum yoksa mecburi sola yada sağa yapacazmi diyorlar.yarin ayrintilim var inşallah güzel haberlerle gelirim perşembede tetonoz aşısı günü var kivranma vakti bana geldi
Aşılar sol kola yapılır, kalbe yakın olduğu için sanirim.

Ahhahah vallahi ben de şaşırdım. Valla Allah razı olsun, cidden bereketi ile geliyormuş bebiş
valla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter oldu şarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
Güzel anneler tetenozda sağ kol farkediyirum yoksa mecburi sola yada sağa yapacazmi diyorlar.yarin ayrintilim var inşallah güzel haberlerle gelirim perşembede tetonoz aşısı günü var kivranma vakti bana geldi
istediğin kol demişti bana kadın sola yaptırdım kuzu nolur nolmaz diyee

Son düzenleme:
Yaa sen bin yaşa şarap içe içe yaptık kısmında sesli kahkaha attım hahaha

Ben kadınsı birşeyler sevmiyorum annemde diyor sen kadınsin zaten anne olucaksin
Düz sade şeyleri seviyorum ne biliyim sonra da giyerim diye düşündüm henuz gelmedi bakalım iki tanede önden düğmeli alicam altta koydum
Hastane içine terlik bu tarz gördüm doğum katında böyle
Birde kırmızı bir taç tek o süslü olsun dedim
Aa cok begendim canım, cok kibar ve sade. Güle güle kullan

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-09-16-54-20-486_trendyol.com.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2021-11-08-11-27-37-958_trendyol.com.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 61
Aman ben hiç içmiyorum da ne oldu ürünü begendim 207 TL idi 25 TL kupon kazandım onuda düştü 180 e mi ne geldi sonra bir baktım ürün 155 TL yazıyor gelde kizma

Ahaha kahkaha attım
Vallahi utanmasam her şeyi arkadaşa Almanya'dan getirticem 26 Kasım indiriminde. Bir bizim ülkede bir halta yaramıyor bu indirimler.

Ayy ilahi ne güldürdün beni.
Sen alışverişi kes artık yoksa iflas bayrağı çekeceksin.

Ben sevi bebe marka aldım ebebekten. Satış elemanı çok övdü. 160 TL fiyatı vardı.

Elbise ilk gün için en rahatı sanki dimi Valla bastırdılar ama iyi oldu sanki diğer günlerde çok kanamam olmadı belki o bastırmadan dolayıdır diye düşündüm ben
Evet benim icinde en rahati elbise ben anlamamistim ilk bastirdiginda , sadece bastirmadan once bunu yaparsam senin icin daha iyi demisti. Bastirinca cok korkmustum. Herkese yapiyorlar sandim ama cogu kisi bana yapmadilar dedi. Sonra sandim ki o hemsire yapiyor heralde , Almanyaya geldim diger iki dogumda da bastirdilar bu kez benimle alakali heralde dedim ama gercekten de cok asiri bir kanamam olmadi . Ilk gun oluyor sonra geciyor . her anin ayri bir guzelligi oluyor gercekten.

Yani ben de bilmiyorum ama hani ense ölçümü burun ölçümü falan yapıcaktıya, hareket etmesin de rahat yapayım diye söylediğini düşünmüştüm ben
Hiç duymamıştım belkide olabilir.dr tecrübeside önemli bana biri ben olcemedim büyük şehre git onların cihazı da iyi dedi.obir hafta aynı hastanede başka Dr gittim ölçtü.

Him banada sorarsa sola yap sana birşey olmamış banada olmaz zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…