Aşılar sol kola yapılır, kalbe yakın olduğu için sanirim.Güzel anneler tetenozda sağ kol farkediyirum yoksa mecburi sola yada sağa yapacazmi diyorlar.yarin ayrintilim var inşallah güzel haberlerle gelirimperşembede tetonoz aşısı günü var kivranma vakti bana geldi
De vallahiBundan sonra banada soran olursa bı iğne almadım yavrucaklarim diyeceğim
ÜcretsizDevlette ücretlimi detayli
valla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduAhhahah vallahi ben de şaşırdım. Valla Allah razı olsun, cidden bereketi ile geliyormuş bebiş
istediğin kol demişti bana kadın sola yaptırdım kuzu nolur nolmaz diyeeGüzel anneler tetenozda sağ kol farkediyirum yoksa mecburi sola yada sağa yapacazmi diyorlar.yarin ayrintilim var inşallah güzel haberlerle gelirimperşembede tetonoz aşısı günü var kivranma vakti bana geldi
Yaa sen bin yaşavalla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduşarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
istediğin kol demişti bana kadın sola yaptırdım kuzu nolur nolmaz diyee
Aa cok begendim canım, cok kibar ve sade. Güle güle kullan
Aman ben hiç içmiyorum da ne oldu ürünü begendim 207 TL idi 25 TL kupon kazandım onuda düştü 180 e mi ne geldi sonra bir baktım ürün 155 TL yazıyor gelde kizmavalla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduşarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
Ahaha kahkaha attımvalla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduşarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
Ayy ilahi ne güldürdün beni.valla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduşarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
Çekti zatenAyy ilahi ne güldürdün beni.
Sen alışverişi kes artık yoksa iflas bayrağı çekeceksin.
Ben sevi bebe marka aldım ebebekten. Satış elemanı çok övdü. 160 TL fiyatı vardı.Kızlar reflü yatağı olarak hangisini önerirsiniz? Instagram'da takip ettiğim bir sayfada Fisun baby diye bir markanın yatağını trendyoldan alıp memnun kalan bir anne var ama bilemedim. Bu arada benim alışveriş hepsi duruyo. Dün ilk defa büyük eşya olarak beşik siparişi verdim. Haftaya idari izne ayrılacam niyetim ara tatilden sonra almak.
Evet benim icinde en rahati elbiseElbise ilk gün için en rahatı sanki dimiValla bastırdılar ama iyi oldu sanki diğer günlerde çok kanamam olmadı belki o bastırmadan dolayıdır diye düşündüm ben
Hiç duymamıştım belkide olabilir.dr tecrübeside önemli bana biri ben olcemedim büyük şehre git onların cihazı da iyi dedi.obir hafta aynı hastanede başka Dr gittim ölçtü.Yani ben de bilmiyorum ama hani ense ölçümü burun ölçümü falan yapıcaktıya, hareket etmesin de rahat yapayım diye söylediğini düşünmüştüm ben
Bende bundan düşünüyorum güzele benziyor güle güle kullansın minnosG Gunes4444 şunu aldım, bak. Baş ve ayak desteği ayrıca kiraz çekirdeği kesesi var. Eki Görüntüle 2948904
Yada kendi kazdigim kuyuya düşerim.suna bak hele bebislerine bı iğne bile almamış derlerDe vallahi
Pembesini aldım bende.Bakalim henüz gelmedi.Ama güzel duruyor.Kızlar şunlardan 2 takım almıştım yine indirime girmişler bi bakın isterseniz kumaşını filan beğendim ben
Him banada sorarsa sola yap sana birşey olmamış banada olmaz zaarvalla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduşarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
Vayyy ne güzel.gozunuz aydın güzel haber almışsınız sağlıkla kucağınıza alinÜcretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?