- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Sarapla çocuk yapmak mıvalla bize bir çöp alan yok üstüne verilen kuponlar gidiyor boşa üstüne indirim diye aldıklarım daha da iniyor kazıklanıyorum hahah bir bize vurmadı kısmet daha beter olduşarap içe içe yaptık çocuğu ondan mı bereketsiz bilmiyorum ama daha da bereketli olması lazımdı
istediğin kol demişti bana kadın sola yaptırdım kuzu nolur nolmaz diyee
Aman boşver kim ne derse desin. Ufak ufak alıyoruz bakalım, bira zzor oluyor falan de. Yem at bakalım ne yapacaklarYada kendi kazdigim kuyuya düşerim.suna bak hele bebislerine bı iğne bile almamış derlervazgectim
Valla bizde zor geciniyoz derlerAman boşver kim ne derse desin. Ufak ufak alıyoruz bakalım, bira zzor oluyor falan de. Yem at bakalım ne yapacaklar
galiba ev kredisi ödüyordunuz siz çift maaşsınız yoksaKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Bende sendenim canım tabi herkesin bütçesi farklı kimi memur kimi çift çalışan kimi doğuştan zenginKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Bende hamile kalana kadar çalışıyordum ama bıraktım şimdi tek maas ev yok kira.. sıfır alamadığımi 2.el alıyorum ama yinede alıyorum k.valide k peder annem babam kardeşler kimseden birşey beklemiyorum ufak tefek hediye gelir ama doğumdan sonra doğumdan önce hazırlıklar için indirim takip ediyorum yada letgo kovaliyorum oluyor bir şekilde..Allah bütün bebeklerin kısmetini verirgaliba ev kredisi ödüyordunuz siz çift maaşsınız yoksa
bizim ödediğimiz bir ev kredisi falan yok, evimiz yok ondan çift maaşla bi tık daha düşünmeden alışveriş yapabiliyorum ama açıkçası birikim parasından harcayıp duruyorum o benim hesabımdaydı bir ev alabilmiş olsaydık ben de kredi öderken böyle rahat her şeyi alamazdım ondan hiç kendinizi sıkmayın güzel bir yatırımınız var çocuğunuza bırakacak ben fişleri faturaları gösteririm artık
Evet ev kredimiz var oldukça yüksek bir meblağ. İki maaşız evet. Ben memurum eşim mühendis. Ama ne kadar olursa olsun geçim hastane masrafları derken oldukça yüksek bir harcama oluyor. Yani şikayet etmek için söylemiyorum tabi ama bana biraz fazla geliyor bütün bu masraflar. Bakalım neler olacak.galiba ev kredisi ödüyordunuz siz çift maaşsınız yoksa
bizim ödediğimiz bir ev kredisi falan yok, evimiz yok ondan çift maaşla bi tık daha düşünmeden alışveriş yapabiliyorum ama açıkçası birikim parasından harcayıp duruyorum o benim hesabımdaydı bir ev alabilmiş olsaydık ben de kredi öderken böyle rahat her şeyi alamazdım ondan hiç kendinizi sıkmayın güzel bir yatırımınız var çocuğunuza bırakacak ben fişleri faturaları gösteririm artık
Tabi herkesin bütçesi farklı katılıyorum. Ne bileyim. Çevremde de hamile arkadaşlarım var hemen mobilyalar eşyalar bissürü alışverişler yapıyorlar. Biz baya yavaş yavaş düşünerek hareket etmeye çalışıyoruz ben de bir acaba biz çok mu zordayız diye bir düşündüm. Yoksa halimiz iyi tabi ki. Allaha şükür. İnşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı olur da tek derdimiz bu olur.Bende sendenim canım tabi herkesin bütçesi farklı kimi memur kimi çift çalışan kimi doğuştan zenginbende büyük eşyaları daha almadım araştırıp en son alacagim şimdilik sadece kıyafet olarak ilerliyoruz onda bile üç bin beş bin gidiyor valla.karta takla attira attira ilerliyoruz bakalim.onemli olan sağlıklı ve hayırlısıyla alalım kucagimiza bir şekilde olur gider.maddiyat el verdiği sürece devam
Valla canım bence şu anda türkiyede yaşayıp, darda olmayan kimse yok. Geliri yüksek olanın da giderleri de yüksek malesef. Orta direk kalmadı gibi bir şey zaten. Ya ciddi zenginler var, ya da işte kendi yagında bir sekilde kartlar, borclar, krediler kavrulanlar varKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Bende gerekli ama kaliteli eşyalardan yanayim çok öyle herşeyi olsun çabasında değilim gerekli olan olsun yeter.biz tüp bebeğe çok harcamasaydik herşeylerini dört dörtlük yapardık ama olsun hiç önemli değil evlatsizlik çok zorEvet ev kredimiz var oldukça yüksek bir meblağ. İki maaşız evet. Ben memurum eşim mühendis. Ama ne kadar olursa olsun geçim hastane masrafları derken oldukça yüksek bir harcama oluyor. Yani şikayet etmek için söylemiyorum tabi ama bana biraz fazla geliyor bütün bu masraflar. Bakalım neler olacak.
Tabi herkesin bütçesi farklı katılıyorum. Ne bileyim. Çevremde de hamile arkadaşlarım var hemen mobilyalar eşyalar bissürü alışverişler yapıyorlar. Biz baya yavaş yavaş düşünerek hareket etmeye çalışıyoruz ben de bir acaba biz çok mu zordayız diye bir düşündüm. Yoksa halimiz iyi tabi ki. Allaha şükür. İnşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı olur da tek derdimiz bu olur.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Gerçekten çok sevindim bebeğinizin olmasına çünkü isteyip de sahip olamamak daha büyük üzüntü olurdu benim içini.Bende gerekli ama kaliteli eşyalardan yanayim çok öyle herşeyi olsun çabasında değilim gerekli olan olsun yeter.biz tüp bebeğe çok harcamasaydik herşeylerini dört dörtlük yapardık ama olsun hiç önemli değil evlatsizlik çok zor
Amin canım inşallahAllah herkesin gönlüne göre versin. Gerçekten çok sevindim bebeğinizin olmasına çünkü isteyip de sahip olamamak daha büyük üzüntü olurdu benim içini.
Elbette hepimiz her şeyin en iyisini yapmak istiyoruz. İnşallah da yapabiliriz gücümüze göre.
Biz de tek maaşız, ev kira, bir sürü kredimiz var. Vallahi bir şekilde alıyoruz da, nasıl ödeyeceğiz ben de bilmiyorumKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Hem düşünüyorum hem istiyorum.Dr.um.36.hafta gibi tekrar konuşalım dedi.kızlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak .1. cocugu sezeryan olup 2. cocugu normal doğum düşünen var mi
Ben dusunuyordum ama arastırmalarım sonucunda vazgecer gıbı oldum bırde plasentam asagıda zaten sezaryen zorunlu olabılır bana yıne bırde ssvd yapan doktor bulmanın yanı sıra hastanenın buyuk ve ekıpmanlarının her turlu sarta uyumlu olması gerekıyormus kucuk bır sehırdeyım ssvd doktoru buldm ama hastaneye guvenmıyorum teknık anlamda her turlu sıkıntıya yonelık bır hastane degıl o yuzden sımdılık askıya aldım en onemlısı benım ve bebegımın saglıklı bır sekılde bu surecı tamamlamasıkızlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacak .1. cocugu sezeryan olup 2. cocugu normal doğum düşünen var mi
insallah zaten önce inanmak ve istemek çok önemli diye dusunuyorumHem düşünüyorum hem istiyorum.Dr.um.36.hafta gibi tekrar konuşalım dedi.
Ya aslına ne kadar istesemde o saglikla gelsin.Ben hayırla kurtulayım bu daha önemli.insallah zaten önce inanmak ve istemek çok önemli diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?