2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım hiç öyle düşünme bizde de aileler yardımcı olmasa tek başımıza yapamazdık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hem acele etmeye gerek yok, her şey yavaş yavaş alınır.

Amin inşallah bebiş kismetiyle gelirmiş bı şekilde olup gidiyor.

Panikli annenin bugün ayrintilisi vardı sanırsam haber varmı?

Bizim de tüp bebek canım. Yıllarca uğraştık, maddi manevi yıprandık. Maddiyat geliyor gidiyor valla inan hiç kafama takmıyorum, bu günleri görebildik bu haftalara hamile ve saglıklı olarak geldik ya, bu bile en büyük mutluluk

Yoksa ben de 4moms ve stokke tipi beşik çok istiyordum şimdi e bebek ve ikea beşik oluyor. Hayaller hayatlar

Şaka gibi Ben de bi kaç şey baktım fiyatlar aynı gibi geldi. Bi de sayfalar koşuuuun yetişiiiin falan yazıyoo gaza gelip açıyorum

Bunu da şimdi duydum ya eğer bu doğumda bastırmazlarsa ben bütün hemşireleri bastırın diye darlarım

Güzel anneler tetenozda sağ kol farkediyirum yoksa mecburi sola yada sağa yapacazmi diyorlar.yarin ayrintilim var inşallah güzel haberlerle gelirim perşembede tetonoz aşısı günü var kivranma vakti bana geldi
Ben sordum olurken farketmez dedi ama 2 ay önce covid aşısını sol koldan yaptıkları için sola yapmayalım sağa yapalım dedi.

Haftamiz da ogullarimizin adi da ayni

Sen daha iyi anlarsın tüp bebek sürecinden gecmissin tabi bizimde maddi manevi çok yiprandigimiz yer oldu 24 saat içinde İstanbul'a gidip döndük uykusuz kaç defa.rabbim karsigini verdi mucize gibi şuan 23 haftalık hamileyim İnanlı çektiğimiz sıkıntının biri bile umrumda değil tadını çıkarmaya bakıyoruz.aman 4moms olacağına benim ayaklar ne güne duruyo saklarım eski usul

Tüh ya , bir hafta daha zaman gecmez . Insallah gidince gosterir. Bende cok merak ediyorum senin bebisi Benimde pazartesi seker yuklemesi var, ultrasyon yok artik 5 hafta sonra ultrasyon olur. O zaman tatile denk gelmez insallah
Artik her gören daha belli değilmi diyor.Tahminlerde bulunuyorlar geçen konu açtım başına göre bilen olurmu diye Allah Kerim canım

Bizim bütçemiz almaya elverisli ama ben ona rağmen almıyorum. Arkadaslarimdan akrabalardan aliyorum cogu seyi bebek arabasi reflu yatagi, vs gibi. Sadece yurtdisina gittiğimde burda olmayan ya da daha ucuz olan şeyleri aldım. Ne bebek bezi aldim ne lohusa kiyafeti ne gogus pompasi ne baska bisi. Cogu seyi almayi da düşünmüyorum. Hepsini ayni anda almaya da gerek yok bu kadar tüketim odaklı olmaya da. Ama herkesin kendi maddi gücü ve kendi istekleri o yuzden eleştirmek de dogru degil bir yandan.

U Umtgzldr P Panikli anne kontrolleriniz nasıldı kızlar sesiniz çıkmıyoor
Evet kızlar sonunda detaylıya girebildim ama sağolsun kızım öyle nazlıydı ki yüzünü kapattı plasentaya dayamış yüzünü bir de kordon yüzüne gelmiş elini de koymuş gör görebilirseniz gülçehresini Doktor bu bize kendini göstermiyor bide gülüyor utanmadan diyor sen git biraz yürü öyle gel dedi yürüdüm geldim sadece plasentadan çekmiş yüzünü doğru düzgün bir foto alamadık bunlar var sadece boyu çok uzun dedi 29 cm 528 Gr çıktı haftasıniyla uyumlu bir sorunumuz yok çok şükür

Eklentiler

• IMG20211109221644.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG20211109221614.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 77
Canım ben bu hafta basladım almaya, sıfır aldıgım hiçbir şey yok. 2.el piyasası çok iyi bebek ürünlerinde aklında olsun. 3 ay kullanıp satıyor herkes, yatagı bile 2.el aldım. Ben de satıcam devamında, grupta erken alan arkadaslardan çok güzel fikirler edindim. Sagolsunlar, hep not aldım. Sonra onların 2.elini kovaladım daha vakit var zaten, en önemlisi yatacagı yer zaten. Onu alınca bir oh diyorsun, bir de hastaneden pusetsiz çıkarmıyorlarmış. O yüzden bir de puset, devamı hallolur

maaştan kesecekler ama olsun dedim buna şükür olmamıştım tatlım tetanozla arasına 3 hafta koy demişti doktoor ay sonu 2. dozu olurum diyorum negatifsemm 1 doz aşı 1 doz covid var şimdilik son 4 ay içinde
Maaştan kesme nedir yaa kendin istedin sanki
evde olmayıins biseycigin yoktur olursun ikinci dozu da kafan iyice rahat eder

Şuan herseyimiz bebek oldu , kucucuk ama evde heryeri kapladi dogmadan .. kendime hiçbirsey bakmiyorum aklim surekli cocukda .. aliyorum aliyorum sanki eksikmis gibi geliyor.. insallah sagsaglim dogar yavrularimiz
Ya gerçekten öyle mutfağa bir şey almaya bile kıyamıyorum sürekli oğluma bir şey almak istiyorum sürekli onu düşünüyorum tek konumuz tekmesi hıçkırığı
eşim az önce streç filmler indirimdeyse alsana dedi 1 streç film aldım yanında 3 takım daha aldım çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…