Yalnız değilsin canım bizimde durumumuz el vermiyor fazla bişey almıcaz zaten herkes durumuna göre alıyor tabi ama burda alınan şeyleri abartı buluyorum yanlış anlamayın lütfen ilk çocuktur heveslenirsiniz yada durumlarınız el veriyordur onun için alıyosunuz ama aynı işlevi gören daha uygun ürünler var en pahalıyı almanız sizi sıkıntıya sokabilir ileride, bebeğinizin huyuna suyuna göre almaya özen gösterilmeli bence siz en pahalıyı alırsınız ama o gidip bakkal emziğini tutar meselaKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Kızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Bundan sonra öncelikleri unutun zatenŞuan herseyimiz bebek oldu , kucucuk ama evde heryeri kapladi dogmadan .. kendime hiçbirsey bakmiyorum aklim surekli cocukda .. aliyorum aliyorum sanki eksikmis gibi geliyor.. insallah sagsaglim dogar yavrularimiz
Paylaştım canım sağol merak ettiğin için kızım yüzünü pek göstermedi maalesefPanikli annenin bugün ayrintilisi vardı sanırsam haber varmı?
Ayy maaşallah. Bizimkiler sırık gibi doğacak deseneAvet kızlar sonunda detaylıya girebildim ama sağolsun kızım öyle nazlıydı ki yüzünü kapattı plasentaya dayamış yüzünü bir de kordon yüzüne gelmiş elini de koymuş gör görebilirseniz gülçehresiniDoktor bu bize kendini göstermiyor bide gülüyor utanmadan diyor sen git biraz yürü öyle gel dedi yürüdüm geldim sadece plasentadan çekmiş yüzünü doğru düzgün bir foto alamadık bunlar var sadece boyu çok uzun dedi 29 cm 528 Gr çıktı haftasıniyla uyumlu bir sorunumuz yok çok şükür
Aynen öyle sen iş yapinca hareket etse de hissetmiyorsun. Oturunca halaya başlıyorKızlar fark ettim ki biz çok yorulunca bebeklerde yoruluyor hareketi azalıyo herhalde eşim boya yaptı ben bişey yapmasam da gir çık bak et derken baya yorulmuşum bebişte sakindi baya dinlenince döndük normale
sizde fazla cm varsa benim çocuğun üzerine atar mısınızAyy maaşallah. Bizimkiler sırık gibi doğacak desenebizim kızın da boyu uzun haftasına göre
Vallahi inan 1 tane marka takım aldım, o da battaniyesi çok hoşuma gitti polonun ondan aldım. Yoksa 2 3 kere giyecegi şeylere dünya para vermek akıl karı gelmiyor bana da.Yalnız değilsin canım bizimde durumumuz el vermiyor fazla bişey almıcaz zaten herkes durumuna göre alıyor tabi ama burda alınan şeyleri abartı buluyorum yanlış anlamayın lütfen ilk çocuktur heveslenirsiniz yada durumlarınız el veriyordur onun için alıyosunuz ama aynı işlevi gören daha uygun ürünler var en pahalıyı almanız sizi sıkıntıya sokabilir ileride, bebeğinizin huyuna suyuna göre almaya özen gösterilmeli bence siz en pahalıyı alırsınız ama o gidip bakkal emziğini tutar mesela
ben biraz daha bim a101 kovalarsam çocuk le'uraz olarak doğacak bim kolası gibiVallahi inan 1 tane marka takım aldım, o da battaniyesi çok hoşuma gitti polonun ondan aldım. Yoksa 2 3 kere giyecegi şeylere dünya para vermek akıl karı gelmiyor bana da.
Yeter yeter alma artık bir şeyben biraz daha bim a101 kovalarsam çocuk le'uraz olarak doğacak bim kolası gibi
bitirdi bu ufaklıklar biziii bitirdiii biberon emzik dışında bende marka almadım heralde hiç
bugün son aldım kıyafet daha almıcam son aya kadar söz verdim kendimeYeter yeter alma artık bir şey
Giyemeyecek çocuk hepsini zaten.
Oğlan kısa doğmuştu buda uzun olucak teyzeleri gibi heralde ,Ayy maaşallah. Bizimkiler sırık gibi doğacak desenebizim kızın da boyu uzun haftasına göre
Hahahah yarın hatirlatirim bunu sanabugün son aldım kıyafet daha almıcam son aya kadar söz verdim kendime
Evet öyle canım maalesef yok yani paraya yazık kısa bir süre kullanıp bırakacak zaten pahalı yada kaliteli olarak bir tek bakım ürünlerini almak doğru geliyor bana sağlığı söz konusu sonuçtaVallahi inan 1 tane marka takım aldım, o da battaniyesi çok hoşuma gitti polonun ondan aldım. Yoksa 2 3 kere giyecegi şeylere dünya para vermek akıl karı gelmiyor bana da.
Zaten söz verirken böyle yaptım her an her şey olabilir yineHahahah yarın hatirlatirim bunu sana
Bak orasi öyle aynen. Mustela varken başka bir şey alınmaz sanırım. Deterjanı, şampuanı, yatağı, arabası önemli olan. Gerisi 3 5 liralık şeyler olsa da olur. Gerçi ucuz diye de polyester alınmaz. Alidgim her şey pamuklu.Evet öyle canım maalesef yok yani paraya yazık kısa bir süre kullanıp bırakacak zaten pahalı yada kaliteli olarak bir tek bakım ürünlerini almak doğru geliyor bana sağlığı söz konusu sonuçta
Ben de öyleyim daha geçen gün anca kendime alışveriş yapıp 2-3 parça bişey aldım o da artık eski bedenime giremediğimdenŞuan herseyimiz bebek oldu , kucucuk ama evde heryeri kapladi dogmadan .. kendime hiçbirsey bakmiyorum aklim surekli cocukda .. aliyorum aliyorum sanki eksikmis gibi geliyor.. insallah sagsaglim dogar yavrularimiz
Gram inanmadımbugün son aldım kıyafet daha almıcam son aya kadar söz verdim kendime
Bakarsın 2. Bebede erkek olurEvet öyle canım maalesef yok yani paraya yazık kısa bir süre kullanıp bırakacak zaten pahalı yada kaliteli olarak bir tek bakım ürünlerini almak doğru geliyor bana sağlığı söz konusu sonuçta
giremedim canım işin yoğunluğundan. bebiş gayet iyi herşey yolunda ama kaşları çatıktı. sinirli olcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?