- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 41
benimkide yüzü plesantaya yakındı. doktor pat pat yaptı karnıma. yüzü ağlamaklı gibi kaşları çatıktıö sizinki ne güzel yürü demiş . belki de rahatsız oldu benim minnoşumEvet kızlar sonunda detaylıya girebildim ama sağolsun kızım öyle nazlıydı ki yüzünü kapattı plasentaya dayamış yüzünü bir de kordon yüzüne gelmiş elini de koymuş gör görebilirseniz gülçehresiniDoktor bu bize kendini göstermiyor bide gülüyor utanmadan diyor sen git biraz yürü öyle gel dedi yürüdüm geldim sadece plasentadan çekmiş yüzünü doğru düzgün bir foto alamadık bunlar var sadece boyu çok uzun dedi 29 cm 528 Gr çıktı haftasıniyla uyumlu bir sorunumuz yok çok şükür
İnşallahBende bundan düşünüyorum güzele benziyor güle güle kullansın minnos
Nasip eder inşallah rabbim canım İki duyguyuda tatmak bambaşka oluyorBakarsın 2. Bebede erkek olurben hep 2. İçin yatırım yapıyorum Allah kısmet ederse 2 yaşına gelince kardeş istiyorum oğluma
Benimde çok vurdu göbeğime pozisyon değiştirsin diye bir türlü değiştirmeyince yürü 2 dk öyle geldi o zaman plasentayı çekti yüzünden canımbenimkide yüzü plesantaya yakındı. doktor pat pat yaptı karnıma. yüzü ağlamaklı gibi kaşları çatıktıö sizinki ne güzel yürü demiş . belki de rahatsız oldu benim minnoşum
Ay allahım tut beni aşırı güzeller aşırııııııYine lafa çat diye dalayımaz önce şunları aldım Eki Görüntüle 2949047 Eki Görüntüle 2949049 Eki Görüntüle 2949050
Evet, ben de bayıldım. Çok soft renkler ve çok tatlı duruyorlarAy allahım tut beni aşırı güzeller aşırıııııı
Oda takımı aldıktan sonra bu aksesuarlara geçerim diyodum ama sayfayı geçmesem dayanamayıp alcaktımEvet, ben de bayıldım. Çok soft renkler ve çok tatlı duruyorlarfotoğraflı yorumlara baktım, çok hoşuma gitti
yok yok verdi. bayağı hemde birinde suratı asıkBenimde çok vurdu göbeğime pozisyon değiştirsin diye bir türlü değiştirmeyince yürü 2 dk öyle geldi o zaman plasentayı çekti yüzünden canımpoz yakalayamadımı senin doktor da ?
Gelince kalitesini falan haber et de bende alayım ya çok istiyorum ama internetten güvenemiyorum yapışkanına kalitesine avize de çok güzelmiş ben de öyle bir şey düşünüyorumYine lafa çat diye dalayımaz önce şunları aldım Eki Görüntüle 2949047 Eki Görüntüle 2949049 Eki Görüntüle 2949050
Önce odasını hallet, sonra alırız bunlardanOda takımı aldıktan sonra bu aksesuarlara geçerim diyodum ama sayfayı geçmesem dayanamayıp alcaktım
ben stickerın fotoğraflı yorumlarına bakıp aldım. “Tırtıklı duvarda yapışmaz diye korktum ama çok güzel yapışmış” yazmış biri mesela. gelince Yazarım ben de. Avize de çok tatlışGelince kalitesini falan haber et de bende alayım ya çok istiyorum ama internetten güvenemiyorum yapışkanına kalitesine avize de çok güzelmiş ben de öyle bir şey düşünüyorum
Sen bastirmalarini mi istiyorsunBunu da şimdi duydum ya eğer bu doğumda bastırmazlarsa ben bütün hemşireleri bastırın diye darlarım
Olsun canim pazartesiye az kalmis. Zaten indirimlerde simdi basliyor . Ogrenip alisveris yaparsinArtik her gören daha belli değilmi diyor.Tahminlerde bulunuyorlar geçen konu açtım başına göre bilen olurmu diye Allah Kerim canım
Ben çilekten büyüyen karyolali set aldim. Park beşik alacaktım bir de sonra vazgeçtim. Yatak aldın gerek yok dedi herkes. Şimdi küçük bir yere gittiğimizde portatif olan yatak alicam.Nacizane tavsiyem mobilyaları en az 10 sene kullanılacak gibi alın. Mesela sadece bebek odası odaklı düşünüp renkli, sevimli, minnoş mobilyalar alacaktım ben. Sonra daha mantıklı düşündüm. Ben kiracıyım, ev sahibi ne zaman çık der bilemem. sağlam olsun ki taşınırken kolay beri heba olmasın. Ayrıca bu çocuk hızlı büyüyecek, her sene beşik, yatak, baza alamam. E o büyüdükçe mobilyayı da değiştiremem. Büyüyen montessori beşik/yatak alsam dediğim gibi bu evden çıkınca nasıl bir eve geçeceğim belli değil. O yüzden Bellona’dan krem beyaz normal 3 kapılı bir gardırop ve şifonyer aldım. Zaten Bellona’da bebek odası ile çocuk odası takımını ayıran tek şey beşik/baza farkı. Dolapları şifonyerleri her iki odada da birebir aynı. bir de 4 yaşına kadar yatsın diye park beşik aldım. Yoksa, almila’da çilek’te, mondi’de çok güzel renkli mobilyalar vardı ama benim her 3-5 senede bir mobilya alacak maddiyatım da yok, çıktığım evde kaç sene oturacağımın garantisi de yoK. Haaa sizin varsa bilemem, gönlünüze göre döşeyin
Ben kışın boya kokusu çıkaramayız soğumadan yap yoksa doğalgaz çok gider dedimAynen öyle sen iş yapinca hareket etse de hissetmiyorsun. Oturunca halaya başlıyor
Bizimki de yapacaktı boya güya, hava soğudu diye sallıyor... Hayır bebek gelince boyayacak sanırım. Sinirlendiriyorlar beni..
Ben kiloluyken giydiklerimi geri giyiyorum artık pantolonda hamile pantalonu aldım ohh rahatBen de öyleyim daha geçen gün anca kendime alışveriş yapıp 2-3 parça bişey aldım o da artık eski bedenime giremediğimden8kg alınca mecbur kalıyosun.
Odasını almadan alma canım odaya uyumlu alırsınOda takımı aldıktan sonra bu aksesuarlara geçerim diyodum ama sayfayı geçmesem dayanamayıp alcaktım
Benim duvarlar da çok tırtıklı ya süsleme ne yapsam bilemiyorum sade kalsında istemiyorum bebek odası olduğu belli olsun azıcıkben stickerın fotoğraflı yorumlarına bakıp aldım. “Tırtıklı duvarda yapışmaz diye korktum ama çok güzel yapışmış” yazmış biri mesela. gelince Yazarım ben de. Avize de çok tatlışonda da yorum okudum. Avizede her renk olsun ki yarın öbür gün beşiğe, mobilyaya bi şey olur, ne bileyim halı perde değişir her şeyle uyum sağlar diye düşündüm. Sallanan yıldızlar da istediğinde çıkıyormuş.
Böyle düşünüp kendini sıkıntıya koyma bende tek tek alıyorum her ay birşey onlarda küçük şeyler, büyük parçalara ailem yardım edicek almama. Alan annelerin çoğu çalışan annelerKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?