2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benimkide yüzü plesantaya yakındı. doktor pat pat yaptı karnıma. yüzü ağlamaklı gibi kaşları çatıktıö sizinki ne güzel yürü demiş . belki de rahatsız oldu benim minnoşum

benimkide yüzü plesantaya yakındı. doktor pat pat yaptı karnıma. yüzü ağlamaklı gibi kaşları çatıktıö sizinki ne güzel yürü demiş . belki de rahatsız oldu benim minnoşum
Benimde çok vurdu göbeğime pozisyon değiştirsin diye bir türlü değiştirmeyince yürü 2 dk öyle geldi o zaman plasentayı çekti yüzünden canım poz yakalayamadımı senin doktor da ?

Oda takımı aldıktan sonra bu aksesuarlara geçerim diyodum ama sayfayı geçmesem dayanamayıp alcaktım
Önce odasını hallet, sonra alırız bunlardan
Ben ocakta kurdurucam odasını. 1 aya geliyor cilekin mağazasına

Gelince kalitesini falan haber et de bende alayım ya çok istiyorum ama internetten güvenemiyorum yapışkanına kalitesine avize de çok güzelmiş ben de öyle bir şey düşünüyorum
ben stickerın fotoğraflı yorumlarına bakıp aldım. “Tırtıklı duvarda yapışmaz diye korktum ama çok güzel yapışmış” yazmış biri mesela. gelince Yazarım ben de. Avize de çok tatlış onda da yorum okudum. Avizede her renk olsun ki yarın öbür gün beşiğe, mobilyaya bi şey olur, ne bileyim halı perde değişir her şeyle uyum sağlar diye düşündüm. Sallanan yıldızlar da istediğinde çıkıyormuş.

naçizane tavsiyem mobilyaları en az 10 sene kullanılacak gibi alın. Mesela sadece bebek odası odaklı düşünüp renkli, sevimli, minnoş mobilyalar alacaktım ben. Sonra daha mantıklı düşündüm. Ben kiracıyım, ev sahibi ne zaman çık der bilemem. sağlam olsun ki taşınırken kolay beri heba olmasın. Ayrıca bu çocuk hızlı büyüyecek, her sene beşik, yatak, baza alamam. E o büyüdükçe mobilyayı da değiştiremem. Büyüyen montessori beşik/yatak alsam dediğim gibi bu evden çıkınca nasıl bir eve geçeceğim belli değil. O yüzden Bellona’dan krem beyaz normal 3 kapılı bir gardırop ve şifonyer aldım. Zaten Bellona’da bebek odası ile çocuk odası takımını ayıran tek şey beşik/baza farkı. Dolapları şifonyerleri her iki odada da birebir aynı. bir de 4 yaşına kadar yatsın diye park beşik aldım. Yoksa, almila’da çilek’te, mondi’de çok güzel renkli mobilyalar vardı ama benim her 3-5 senede bir mobilya alacak maddiyatım da yok, çıktığım evde kaç sene oturacağımın garantisi de yoK. Haaa sizin varsa bilemem, gönlünüze göre döşeyin

Ben çilekten büyüyen karyolali set aldim. Park beşik alacaktım bir de sonra vazgeçtim. Yatak aldın gerek yok dedi herkes. Şimdi küçük bir yere gittiğimizde portatif olan yatak alicam.

Z zahrada sen staj sınavını kaçıncı girişinde hallettin? Vereceğin taktikler varsa cok işime yarar. Muhasebesi 100 olan ben 4 5 ay bakmadım konulara her şeyi unutmuşum valla

Aynen öyle sen iş yapinca hareket etse de hissetmiyorsun. Oturunca halaya başlıyor
Bizimki de yapacaktı boya güya, hava soğudu diye sallıyor... Hayır bebek gelince boyayacak sanırım. Sinirlendiriyorlar beni..
Ben kışın boya kokusu çıkaramayız soğumadan yap yoksa doğalgaz çok gider dedim
Ben de öyleyim daha geçen gün anca kendime alışveriş yapıp 2-3 parça bişey aldım o da artık eski bedenime giremediğimden 8kg alınca mecbur kalıyosun.
Ben kiloluyken giydiklerimi geri giyiyorum artık pantolonda hamile pantalonu aldım ohh rahat
Oda takımı aldıktan sonra bu aksesuarlara geçerim diyodum ama sayfayı geçmesem dayanamayıp alcaktım
Odasını almadan alma canım odaya uyumlu alırsın

Benim duvarlar da çok tırtıklı ya süsleme ne yapsam bilemiyorum sade kalsında istemiyorum bebek odası olduğu belli olsun azıcık

Böyle düşünüp kendini sıkıntıya koyma bende tek tek alıyorum her ay birşey onlarda küçük şeyler, büyük parçalara ailem yardım edicek almama. Alan annelerin çoğu çalışan anneler çoğuda ilk gebelik heyecanı herkesin durumu bir olucak diye birşey yok hepimiz sevgiyle büyütelim aldığımız çoğu şey bizim lüksümüz cocuklarımızın çokta ihtiyacı olan şeyler değillerdir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…