Anneler gelecek temizliği onlar yapar benim işime gelir dedi. Ben de sinirlendim karismiyorum artık. Geçen hafta yapsaydı, çıkardı aradan. Havalar soğudu, yağmur yağıyor dışardaBen kışın boya kokusu çıkaramayız soğumadan yap yoksa doğalgaz çok gider dedim
Ben kiloluyken giydiklerimi geri giyiyorum artık pantolonda hamile pantalonu aldım ohh rahat
Odasını almadan alma canım odaya uyumlu alırsın
Ay çok güldümben biraz daha bim a101 kovalarsam çocuk le'uraz olarak doğacak bim kolası gibi
bitirdi bu ufaklıklar biziii bitirdiii biberon emzik dışında bende marka almadım heralde hiç
Kız kıyafet neler aldın takip edemiyorum çok buraları ne aldınız ne almadınız kaçırıyorum heppZaten söz verirken böyle yaptım her an her şey olabilir yine
Yok yok gerçekten iş yaptıramıyorsun erkek dna sında kodlanmış sanırım. Bide bizde ben inat eşim inat en son kim kazanırsaAnneler gelecek temizliği onlar yapar benim işime gelir dedi. Ben de sinirlendim karismiyorum artık. Geçen hafta yapsaydı, çıkardı aradan. Havalar soğudu, yağmur yağıyor dışarda
Bu erkeklere dayatmazsan yapmıyorlar anacim bir iş... Arabayı evde bıraksa ben gidip alicam, baslicam eli mahkum devam edecek de
Canım bizim de öyleAnneler gelecek temizliği onlar yapar benim işime gelir dedi. Ben de sinirlendim karismiyorum artık. Geçen hafta yapsaydı, çıkardı aradan. Havalar soğudu, yağmur yağıyor dışarda
Bu erkeklere dayatmazsan yapmıyorlar anacim bir iş... Arabayı evde bıraksa ben gidip alicam, baslicam eli mahkum devam edecek de
Aynen bizde de öyle. Hatta çok üstüne gidersen hiç yapmıyorYok yok gerçekten iş yaptıramıyorsun erkek dna sında kodlanmış sanırım. Bide bizde ben inat eşim inat en son kim kazanırsa
Vallahi biz işin ucundan tutmazsak yapacakları yok.Canım bizim de öyleBebek odası olacak odada yapılacak işler var. O odadaki dolap ve çalışma masam, diğer odaya gececek, bir sürü raf falan var, hepsi kalkacak, badana boya yapılacak. Bunlar olmadan odayla ilgili büyük alışveriş de yapamıyorum. Eşim sagolsun her hafta yapıcam diyor ama tık yok henuz
Oha şubat sonu muAynen bizde de öyle. Hatta çok üstüne gidersen hiç yapmıyor
Vallahi biz işin ucundan tutmazsak yapacakları yok.
Kaldı gene bizim işler. Birisi de tutmuş akıl vermiş, Şubat sonu havalar sıcak oluyor o zaman yapın diye. Bebek doğarken yaparsın artık dedim ben de
Ahhaha aynen valla. Yahu dedim kışın ortasında ne sıcağıOha şubat sonu muay kusuruma bakma ama bu fikri verenin akıl saglıgını bir sorgulayın derim hahaha.
Biraz ittirmek lazım erkekleri, kasım ayı içerisinde yapılsın istiyorum bu işler ya
Ben bakıyorum ondan tık yok yapıyorum kızıyo hamilesin sen diye sen yap o zaman diyorumAynen bizde de öyle. Hatta çok üstüne gidersen hiç yapmıyor
Vallahi biz işin ucundan tutmazsak yapacakları yok.
Kaldı gene bizim işler. Birisi de tutmuş akıl vermiş, Şubat sonu havalar sıcak oluyor o zaman yapın diye. Bebek doğarken yaparsın artık dedim ben de
Hersey yolundaysa olsun birdahakine görürsün canimPaylaştım canım sağol merak ettiğin için kızım yüzünü pek göstermedi maalesef
Bende hala öğrenemedim göstermiyor sipacik bakalım haftaya tekrar kontrole gidecem ins bu.sefer görürüzŞu doğumda karına basma meselesi bende travma yaptı hemşirenin ve dr eline yapışmıştım "yapmayon etmeyinn bırakın benii" diye bağırmıştm
Bunarada net cinsiyeti öğrenemeyen bir ben değilim dimi
Canım benim kız hasta salya sümük onun başını bekliyorum
büyüyen karyola setini ben de istedim ama dediğim gibi ev sahibi bu sene biraz üzdü bizi. Bu evde ne kadar kalırız belli değil. Çıkıp gideceğim ev nasıl olur, büyük mü küçük mü, odası sığar mı meçhul. Ama evden bugün çıksam park beşik her odaya taşınır diye düşündüm.Ben çilekten büyüyen karyolali set aldim. Park beşik alacaktım bir de sonra vazgeçtim. Yatak aldın gerek yok dedi herkes. Şimdi küçük bir yere gittiğimizde portatif olan yatak alicam.
Biz de aynı durumdayız, kiralar arttı ya eski kiracılar çıksın diye iyice saldılar. Hiçbir masrafı karsılamak istemiyorlar. Aynı binada bosalan daireye 3 katını istiyorlar. Biraz sabredicez, bu kira durumu elbet düşecek canımbüyüyen karyola setini ben de istedim ama dediğim gibi ev sahibi bu sene biraz üzdü bizi. Bu evde ne kadar kalırız belli değil. Çıkıp gideceğim ev nasıl olur, büyük mü küçük mü, odası sığar mı meçhul. Ama evden bugün çıksam park beşik her odaya taşınır diye düşündüm.
Anladım. Ev sahibi çok önemli ya. Bizimki Allah'tan eşimin iş arkadasinin ailesinin evi. Çok da severler bizi. Taşınmadan önce evin parkeleri eski tahta parkeydi, ses çıkarıyor çok rahatsız dedim. Babası hemen laminant dosetti.büyüyen karyola setini ben de istedim ama dediğim gibi ev sahibi bu sene biraz üzdü bizi. Bu evde ne kadar kalırız belli değil. Çıkıp gideceğim ev nasıl olur, büyük mü küçük mü, odası sığar mı meçhul. Ama evden bugün çıksam park beşik her odaya taşınır diye düşündüm.
Ah ah yatacak yerleri yok cidden. Geçen birisini öyle durduk yere olay çıkarıp evden çıkarmış adam. Sırf başkasına 2 katina vermek icin. Bu şeye benziyor. Zamanında Suriyelilere pahalı pahalı verdiler, evleri mahvoldu. Şimdi normal vatandaşa vermeye uğraşıyorlar.Biz de aynı durumdayız, kiralar arttı ya eski kiracılar çıksın diye iyice saldılar. Hiçbir masrafı karsılamak istemiyorlar. Aynı binada bosalan daireye 3 katını istiyorlar. Biraz sabredicez, bu kira durumu elbet düşecek canımbenim facorilediğim hiçbir kiralık ilan tutulmuyor, elbet düşecek takipteyim
Canım daha önce de yazdım sana ama görmedin sanırım. Benim başıma da çok geldi aldığım ürün daha kargodayken indirime girdi epey ben de tekrar satın aldım gelen yüksek fiyatlıyı da iade ettim. Sen de öyle yapabilirsin fiyatı hala 155 seAman ben hiç içmiyorum da ne oldu ürünü begendim 207 TL idi 25 TL kupon kazandım onuda düştü 180 e mi ne geldi sonra bir baktım ürün 155 TL yazıyor gelde kizma
Ya insanları görünce ben de bi panik yaptım yalan yokKızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?