2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anneler gelecek temizliği onlar yapar benim işime gelir dedi. Ben de sinirlendim karismiyorum artık. Geçen hafta yapsaydı, çıkardı aradan. Havalar soğudu, yağmur yağıyor dışarda
Bu erkeklere dayatmazsan yapmıyorlar anacim bir iş... Arabayı evde bıraksa ben gidip alicam, baslicam eli mahkum devam edecek de

Yok yok gerçekten iş yaptıramıyorsun erkek dna sında kodlanmış sanırım. Bide bizde ben inat eşim inat en son kim kazanırsa

Canım bizim de öyle Bebek odası olacak odada yapılacak işler var. O odadaki dolap ve çalışma masam, diğer odaya gececek, bir sürü raf falan var, hepsi kalkacak, badana boya yapılacak. Bunlar olmadan odayla ilgili büyük alışveriş de yapamıyorum. Eşim sagolsun her hafta yapıcam diyor ama tık yok henuz

Yok yok gerçekten iş yaptıramıyorsun erkek dna sında kodlanmış sanırım. Bide bizde ben inat eşim inat en son kim kazanırsa
Aynen bizde de öyle. Hatta çok üstüne gidersen hiç yapmıyor
Vallahi biz işin ucundan tutmazsak yapacakları yok.

Kaldı gene bizim işler. Birisi de tutmuş akıl vermiş, Şubat sonu havalar sıcak oluyor o zaman yapın diye. Bebek doğarken yaparsın artık dedim ben de

Oha şubat sonu mu ay kusuruma bakma ama bu fikri verenin akıl saglıgını bir sorgulayın derim hahaha.
Biraz ittirmek lazım erkekleri, kasım ayı içerisinde yapılsın istiyorum bu işler ya

Oha şubat sonu mu ay kusuruma bakma ama bu fikri verenin akıl saglıgını bir sorgulayın derim hahaha.
Biraz ittirmek lazım erkekleri, kasım ayı içerisinde yapılsın istiyorum bu işler ya
Ahhaha aynen valla. Yahu dedim kışın ortasında ne sıcağı
Gerçi tokat değişik bir yer. Şubatta 10 üstünü de görüyor bazen
Aksi gibi bu hafta 5 10 arası hava. Yapsak bilr kurumaz

Ben bakıyorum ondan tık yok yapıyorum kızıyo hamilesin sen diye sen yap o zaman diyorum

Bende hala öğrenemedim göstermiyor sipacik bakalım haftaya tekrar kontrole gidecem ins bu.sefer görürüz

Ben çilekten büyüyen karyolali set aldim. Park beşik alacaktım bir de sonra vazgeçtim. Yatak aldın gerek yok dedi herkes. Şimdi küçük bir yere gittiğimizde portatif olan yatak alicam.
büyüyen karyola setini ben de istedim ama dediğim gibi ev sahibi bu sene biraz üzdü bizi. Bu evde ne kadar kalırız belli değil. Çıkıp gideceğim ev nasıl olur, büyük mü küçük mü, odası sığar mı meçhul. Ama evden bugün çıksam park beşik her odaya taşınır diye düşündüm.

Günaydın kızlar dün gece giremedim alışveriş konusu geçmiş ben bu tatlı heveslere çok diyemiyorum hele ben gibi uzun yıllar bugünleri bekleyenlere hiç lafım yok. Yeni bebek neşe mutluluk şaşkınlık israfçılığa karşıyım ama bi can geliyor ve insan bam başka biri oluyor. Ben kardeşlerden yana şanslı olanlardanım herşey onlardan kaldı bize düşen de bebeğe kıyafet ıvır zıvırbize anne babalar eşya konusunda yardım etmicek ama olsun geç alırız biz alırız yavrumuza hiç önemli değil yeterki yavrularımızı sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım

Biz de aynı durumdayız, kiralar arttı ya eski kiracılar çıksın diye iyice saldılar. Hiçbir masrafı karsılamak istemiyorlar. Aynı binada bosalan daireye 3 katını istiyorlar. Biraz sabredicez, bu kira durumu elbet düşecek canım benim facorilediğim hiçbir kiralık ilan tutulmuyor, elbet düşecek takipteyim

Anladım. Ev sahibi çok önemli ya. Bizimki Allah'tan eşimin iş arkadasinin ailesinin evi. Çok da severler bizi. Taşınmadan önce evin parkeleri eski tahta parkeydi, ses çıkarıyor çok rahatsız dedim. Babası hemen laminant dosetti.
Tokat'ta en sevdiğim ikinci evsahibim.

Ah ah yatacak yerleri yok cidden. Geçen birisini öyle durduk yere olay çıkarıp evden çıkarmış adam. Sırf başkasına 2 katina vermek icin. Bu şeye benziyor. Zamanında Suriyelilere pahalı pahalı verdiler, evleri mahvoldu. Şimdi normal vatandaşa vermeye uğraşıyorlar.
Elbet geçecek bu günler demek istiyorum ama hakkımızda cidden hayırlısı. Memlekette fiyati çıkıp, inen bir şey yok maalesef...

Aman ben hiç içmiyorum da ne oldu ürünü begendim 207 TL idi 25 TL kupon kazandım onuda düştü 180 e mi ne geldi sonra bir baktım ürün 155 TL yazıyor gelde kizma
Canım daha önce de yazdım sana ama görmedin sanırım. Benim başıma da çok geldi aldığım ürün daha kargodayken indirime girdi epey ben de tekrar satın aldım gelen yüksek fiyatlıyı da iade ettim. Sen de öyle yapabilirsin fiyatı hala 155 se
Ya insanları görünce ben de bi panik yaptım yalan yok Ama anne yanı beşik dışında büyük bi şey almadım. Müslin battaniye ağız mendili falan aldım ufak tefek bimden. Oda zaten yapmıycam, kıyafetler sağ olsun kuzenimden geliyor, puset de geleceği için şimdilik araba da almayalım dedik ilk 3 ay sling sonra kanguru aman dediğimiz yerde de hala birinden araba gelmemiş olursa 2. El alırız artık
Anne yanı 6 aya kadar falan kullanılıyo, bi arkadaşım karyola beşik verecek mother care in 2,5-3 yaşına kadar kullanılıyomuş odayı da ondan sonra yaparız. Sling ve kanguru da aynı arkadaşımdan geldi.
Hamile kıyafetleri de birkaç parça dolap ve gardropstan aldım çok çok uygun fiyatlara. Çalıştığım büroda şirket ortaklarından biri de şu aşağıdakileri verecek Kıyafet beşik falan gelmeyecek olsa kesinlikle 2. El bakardım.
Bunları alışveriş için geç mi kaldım ya da çok az şey mi aldım diye kaygılanma diye yazıyorum ama heyecanla alışveriş yapan arkadaşları da çok iyi anlıyorum tabi
Benim en büyük şansım etraftan çok şey gelecek olması yoksa sapıtabilirdim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…