2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hayır, emin ol yalnız değilsin. bizim dolap ve şifonyeri benim annem aldı. Beşiği de benim babaannem aldı. Hatta çocuğun pek çok kıyafetini annem ya aldı ya daha önceden alıp kenara koyduğunu verdi ya da kendisi ördü. Kayınvalideden daha zırnık görmedim. Görmeyecek gibiyiz de, son 2-3 aydır kavgalıyız. eşim özellikle konuşmuyor ailesiyle. biz de ek hesaplara kredi kartlarına girerek arabasını, pusetini, cartı curtu alıyoruz. Eksideydik zaten, daha da eksiye doğru gidiyoruz.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kv bize yardım ediyor sağolsun. Karttan almayın dedi geçen. İçimden nereye almıyorsun her şey ateş pahası olmuş dedim. Tamam deyip geçiyoruz mecbur. Tek maaşla alabildiğimizi alıyoruz. Eksiye girdik biz de iyice. Rabbim bir kapı kaparsa, diğerini açar umuduyla. Bakalım bereketleriyle saglikla gelsinler de, borç kapanır bir sekilde

Benim eş asker baba asker sürekli ama sürekli taşınan biri oladak katılmıyorummm bunaa en en kaliteli mobilyayı da alsan bir kere sökülüp takılınca eski kalitesinden eser kalmıyo ömrü cortluyoo ondan ucuz yollu alıp cortladıkça değiştirmeyi düşünüyorum 2 bine falan oda takımları var öyle bir alcamm

Z zahrada sen staj sınavını kaçıncı girişinde hallettin? Vereceğin taktikler varsa cok işime yarar. Muhasebesi 100 olan ben 4 5 ay bakmadım konulara her şeyi unutmuşum valla
Aşkım 2 kere çalışmadan atarım tutar diye girdim cort tabi 6. Hisle olacak şey değilmiş sonra fuat hocaya kaydoldum dersleri dinliyodum hiç kaçırmadım sırf dinlemeyle ilkinde geçtiiiim valla aşıdı tavsiye ederim aşırııı

Ay hepsi mi aynı olur şu eşyaları diğer odaya taşı diyorum sence de erken değil mi diyo bak dedim çocuk tekmelemeye başlıyo beni çıldırtma her yer düzensiz dağınık yerleştirelim doğuma anca yapar bizimkide bekle allah bekle

Çocuk evlenene kadar giyebileceği ne varsa aldım öyle diyim
Yalnız iyi ki gruba biraz gaz verdiniz, ben sizde görünce son 2 ayda bu işin bir anda da olmayacagını fark ettim. Birkaç parca bişey alınca herseyi tamamlamış gibi rahatladım. Artık dogurabilirim tribine girdim özellikle bebegin yatagı, yatagı ve hastane çıkışı varsa, tamam dogurayım hadi diyorum telefonumda ekran görüntüsünden fotograf cekecek yer kalmadı, her alışverişi çekmişim, konusu geldikçe bakıyorum

Yatak ne tatlıymış, ilk defa gördüm. Güle güle kullan ben de böyle farklı, yeni nesil şeyleri kovalıyorum. Annemden bi cıkcık bunda mı yatırıcan, bizim mahalledeki yorgancıya diktirirdik tribi yiyorum

Canım ben de öyle yapacagım, oda takımında degil de, ikea’dan alacagım bir çok şeyi. Hem demonte edince cok az yer kaplıyor, hem baska odalarda kullanılabilir evin her yerinde, cok bebek odası gibi gözükmüyor vs. Benim de amacım bu evden cıkınca başka yerlere de uydurabilecegim tarzda bir şey almak acıkcası

Türkiye'de satışı yok dedi zaten gösterirken ben de ilk defa gördüm. Ama evin içinde odadan odaya taşımak için çok ideal.
herkese nasıl ortak bir yer bulcaz diye beynim duman oluyooo bulamıyorum
Biz yakınız kız başlangıcı yapalım bari

Bende şimdilik bunları aldım. Kızımdan kalan çıtçıtlı atletler duruyor atlet hiç almiycam. Kabin tipi katlanır Kraft marka bebek arabasi var travel sistemi satmıştım o dönemler acaba bu bebek arabası yeterli olur mu? Birde beşik kızımdan yine Ikeanin beşiği var sallanmiyor diğer sepet sallanan beşiği ayağa kalkınca 6 aydan sonra satmıştım acaba Ikea olanında satıp tek sallanır beşik mi alsam bilemedim:) almayı düşündüğüm besigide ekledim.

Eklentiler

• IMG_20211108_183210.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2021-11-09-22-52-03-166_trendyol.com.webp
    10 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-11-09-22-57-34-719_trendyol.com.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2021-11-09-22-58-18-336_trendyol.com.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2021-11-09-22-58-27-793_trendyol.com.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2021-11-09-23-00-30-609_trendyol.com.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 81
Çocuk evlenene kadar giyebileceği ne varsa aldım öyle diyim
Ahahha giysin bol bol ben 6 aydan sonrası alamıyorum ya tam mevsim geçişi 3 aydan sonra birde en geliştiği dönem, 6 aylık bebeğe 1 yaş giydiriyorlar şimdi alıp riske atamıyorum hava durumuna ve bedenine göre alıcam artık

Bizde buradayız ama yüzüne kolunu koydu göremedik 2 defa odadan çıktım çikolata yedim merdiven in çık değişmedi çok inatçı dedi doktor :)
Bal yanak benim bebişin suratı tam net gözüküyor doktor o kadar dürttü ki çocuk beni salın diye dümdüz duruyordu paylaşamıyorum ben ama eşim izin vermiyor

Eşim odayı bir zahmet açtırabilirse, biz bunları alacagız kızlar bir de yine ikea’dan 3 kapılı bir dolap alırız dedik.
Beşik ve alt değiştirme rafı, letgo’da dünya kadar var. Bu ikisini letgo’dan alacagım.
Sifonyer, dolap ve beşiğin iç yatağını sıfır alırız diye düşündük. Şimdiki planlarımız böyle.

Eklentiler

• 19FEF05D-85AB-4297-9758-8305D3D91F08.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 92
  • AF294C03-3D51-46AF-96B5-6E5911D9F896.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 69
  • DA235142-4276-4AA2-B14D-176DCED62DEE.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 65
Bizde buradayız ama yüzüne kolunu koydu göremedik 2 defa odadan çıktım çikolata yedim merdiven in çık değişmedi çok inatçı dedi doktor :)
Bal yanak benim bebişin suratı tam net gözüküyor doktor o kadar dürttü ki çocuk beni salın diye dümdüz duruyordu paylaşamıyorum ben ama eşim izin vermiyor
Ah bu masraf borç meseleleri çıktıça herkesin derdi ortaya çıkıyo 8 aylık evliyimm, borcu hiç anlatmiyim Ablamdan sadece anne yanı beşiği alıcam daha mobilya almıcam anne yanından ayrılana denk, kıyafetleri için dolabımda ona ayrı yer açtım ve şifonyerimde uzun süre böyle idare edicez oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…