Hayır, emin ol yalnız değilsin. bizim dolap ve şifonyeri benim annem aldı. Beşiği de benim babaannem aldı. Hatta çocuğun pek çok kıyafetini annem ya aldı ya daha önceden alıp kenara koyduğunu verdi ya da kendisi ördü. Kayınvalideden daha zırnık görmedim. Görmeyecek gibiyiz de, son 2-3 aydır kavgalıyız. eşim özellikle konuşmuyor ailesiyle. biz de ek hesaplara kredi kartlarına girerek arabasını, pusetini, cartı curtu alıyoruz. Eksideydik zaten, daha da eksiye doğru gidiyoruz.Kızlar hızınıza yetişemiyorum sayfalarda. Ne kadar çok alışveriş yapıyorsunuz böyle, işin açığı maddi anlamda her şeyi aynı anda almaya bu kadar uygun değilim. Bebek arabaları beşikler oto koltukları göğüs pompaları... Benim bebeğimin daha sadece bebek telsizi var. Biraz da üst baş. Yani sanmıyorum hepsini bi anda alabileceğimizi. Muhtemelen babamlar ve kayınpederim birkaç şeyi alacak. Ama ona rağmen bi bakıyorum herkes bir şeyler stokluyor. Bir tek bizim bütçemiz mi böyle darda acaba diye düşünmeye başladım.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kv bize yardım ediyor sağolsun. Karttan almayın dedi geçen. İçimden nereye almıyorsun her şey ateş pahası olmuş dedim. Tamam deyip geçiyoruz mecbur. Tek maaşla alabildiğimizi alıyoruz. Eksiye girdik biz de iyice. Rabbim bir kapı kaparsa, diğerini açar umuduyla. Bakalım bereketleriyle saglikla gelsinler de, borç kapanır bir sekildeHayır, emin ol yalnız değilsin. bizim dolap ve şifonyeri benim annem aldı. Beşiği de benim babaannem aldı. Hatta çocuğun pek çok kıyafetini annem ya aldı ya daha önceden alıp kenara koyduğunu verdi ya da kendisi ördü. Kayınvalideden daha zırnık görmedim. Görmeyecek gibiyiz de, son 2-3 aydır kavgalıyız. eşim özellikle konuşmuyor ailesiyle. biz de ek hesaplara kredi kartlarına girerek arabasını, pusetini, cartı curtu alıyoruz. Eksideydik zaten, daha da eksiye doğru gidiyoruz.
Benim eş asker baba asker sürekli ama sürekli taşınan biri oladak katılmıyorummm bunaa en en kaliteli mobilyayı da alsan bir kere sökülüp takılınca eski kalitesinden eser kalmıyo ömrü cortluyoo ondan ucuz yollu alıp cortladıkça değiştirmeyi düşünüyorum 2 bine falan oda takımları var öyle bir alcammnaçizane tavsiyem mobilyaları en az 10 sene kullanılacak gibi alın. Mesela sadece bebek odası odaklı düşünüp renkli, sevimli, minnoş mobilyalar alacaktım ben. Sonra daha mantıklı düşündüm. Ben kiracıyım, ev sahibi ne zaman çık der bilemem. sağlam olsun ki taşınırken kolay beri heba olmasın. Ayrıca bu çocuk hızlı büyüyecek, her sene beşik, yatak, baza alamam. E o büyüdükçe mobilyayı da değiştiremem. Büyüyen montessori beşik/yatak alsam dediğim gibi bu evden çıkınca nasıl bir eve geçeceğim belli değil. O yüzden Bellona’dan krem beyaz normal 3 kapılı bir gardırop ve şifonyer aldım. Zaten Bellona’da bebek odası ile çocuk odası takımını ayıran tek şey beşik/baza farkı. Dolapları şifonyerleri her iki odada da birebir aynı. bir de 4 yaşına kadar yatsın diye park beşik aldım. Yoksa, almila’da çilek’te, mondi’de çok güzel renkli mobilyalar vardı ama benim her 3-5 senede bir mobilya alacak maddiyatım da yok, çıktığım evde kaç sene oturacağımın garantisi de yoK. Haaa sizin varsa bilemem, gönlünüze göre döşeyin
Aşkım 2 kere çalışmadan atarım tutar diye girdim cort tabi 6. Hisle olacak şey değilmiş sonra fuat hocaya kaydoldum dersleri dinliyodum hiç kaçırmadım sırf dinlemeyle ilkinde geçtiiiim valla aşıdı tavsiye ederim aşırııı
Çocuk evlenene kadar giyebileceği ne varsa aldım öyle diyimKız kıyafet neler aldın takip edemiyorum çok buraları ne aldınız ne almadınız kaçırıyorum hepp
Ay hepsi mi aynı olur şu eşyaları diğer odaya taşı diyorum sence de erken değil mi diyo bak dedim çocuk tekmelemeye başlıyo beni çıldırtma her yer düzensiz dağınık yerleştirelim doğuma anca yapar bizimkide bekle allah bekleCanım bizim de öyleBebek odası olacak odada yapılacak işler var. O odadaki dolap ve çalışma masam, diğer odaya gececek, bir sürü raf falan var, hepsi kalkacak, badana boya yapılacak. Bunlar olmadan odayla ilgili büyük alışveriş de yapamıyorum. Eşim sagolsun her hafta yapıcam diyor ama tık yok henuz
Çok şükür yolunda canım bir sıkıntımız çıkmadıHersey yolundaysa olsun birdahakine görürsün canim
Yalnız iyi ki gruba biraz gaz verdiniz, ben sizde görünce son 2 ayda bu işin bir anda da olmayacagını fark ettim. Birkaç parca bişey alınca herseyi tamamlamış gibi rahatladım. Artık dogurabilirim tribine girdimÇocuk evlenene kadar giyebileceği ne varsa aldım öyle diyim
Yatak ne tatlıymış, ilk defa gördüm. Güle güle kullanCanım daha önce de yazdım sana ama görmedin sanırım. Benim başıma da çok geldi aldığım ürün daha kargodayken indirime girdi epey ben de tekrar satın aldım gelen yüksek fiyatlıyı da iade ettim. Sen de öyle yapabilirsin fiyatı hala 155 se
Ya insanları görünce ben de bi panik yaptım yalan yokAma anne yanı beşik dışında büyük bi şey almadım. Müslin battaniye ağız mendili falan aldım ufak tefek bimden. Oda zaten yapmıycam, kıyafetler sağ olsun kuzenimden geliyor, puset de geleceği için şimdilik araba da almayalım dedik ilk 3 ay sling sonra kanguru aman dediğimiz yerde de hala birinden araba gelmemiş olursa 2. El alırız artık
Anne yanı 6 aya kadar falan kullanılıyo, bi arkadaşım karyola beşik verecek mother care in 2,5-3 yaşına kadar kullanılıyomuş odayı da ondan sonra yaparız. Sling ve kanguru da aynı arkadaşımdan geldi.
Hamile kıyafetleri de birkaç parça dolap ve gardropstan aldım çok çok uygun fiyatlara. Çalıştığım büroda şirket ortaklarından biri de şu aşağıdakileri verecekKıyafet beşik falan gelmeyecek olsa kesinlikle 2. El bakardım.
Bunları alışveriş için geç mi kaldım ya da çok az şey mi aldım diye kaygılanma diye yazıyorum ama heyecanla alışveriş yapan arkadaşları da çok iyi anlıyorum tabi
Benim en büyük şansım etraftan çok şey gelecek olması yoksa sapıtabilirdim ben de
Cybex Aton M (Adac ödüllü ana kucağı 0-13 kg)
Dünya lideri Cybex'den Aton M ana kucağı. Distribütör Operaistanbul garantisi ile Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi.www.operaistanbul.com
Canım ben de öyle yapacagım, oda takımında degil de, ikea’dan alacagım bir çok şeyi. Hem demonte edince cok az yer kaplıyor, hem baska odalarda kullanılabilir evin her yerinde, cok bebek odası gibi gözükmüyor vs. Benim de amacım bu evden cıkınca başka yerlere de uydurabilecegim tarzda bir şey almak acıkcasıBenim eş asker baba asker sürekli ama sürekli taşınan biri oladak katılmıyorummm bunaa en en kaliteli mobilyayı da alsan bir kere sökülüp takılınca eski kalitesinden eser kalmıyo ömrü cortluyoo ondan ucuz yollu alıp cortladıkça değiştirmeyi düşünüyorum 2 bine falan oda takımları var öyle bir alcamm
herkese nasıl ortak bir yer bulcaz diye beynim duman oluyooo bulamıyorumKızlar buluşalım diye konuştuk bi öyle kaldı. Organize olabilsek ne güzel olur hatta farklı şehirlerdeki buluşmalar da aynı gün olsa falan çok mu hayal kuruyorum
Türkiye'de satışı yok dedi zaten gösterirken ben de ilk defa gördüm. Ama evin içinde odadan odaya taşımak için çok ideal.Yatak ne tatlıymış, ilk defa gördüm. Güle güle kullanben de böyle farklı, yeni nesil şeyleri kovalıyorum. Annemden bi cıkcık bunda mı yatırıcan, bizim mahalledeki yorgancıya diktirirdik tribi yiyorum
Biz yakınız kız başlangıcı yapalım bariherkese nasıl ortak bir yer bulcaz diye beynim duman oluyooo bulamıyorum
herkese nasıl ortak bir yer bulcaz diye beynim duman oluyooo bulamıyorum
Ahahha giysin bol bolÇocuk evlenene kadar giyebileceği ne varsa aldım öyle diyim
Bal yanak benim bebişin suratı tam net gözüküyor doktor o kadar dürttü ki çocuk beni salın diye dümdüz duruyorduBizde buradayızama yüzüne kolunu koydu göremedik 2 defa odadan çıktım çikolata yedim merdiven in çık değişmedi çok inatçı dedi doktor :)
Bal yanak benim bebişin suratı tam net gözüküyor doktor o kadar dürttü ki çocuk beni salın diye dümdüz duruyorduBizde buradayızama yüzüne kolunu koydu göremedik 2 defa odadan çıktım çikolata yedim merdiven in çık değişmedi çok inatçı dedi doktor :)
Ah bu masraf borç meseleleri çıktıça herkesin derdi ortaya çıkıyoRabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kv bize yardım ediyor sağolsun. Karttan almayın dedi geçen. İçimden nereye almıyorsun her şey ateş pahası olmuş dedim. Tamam deyip geçiyoruz mecbur. Tek maaşla alabildiğimizi alıyoruz. Eksiye girdik biz de iyice. Rabbim bir kapı kaparsa, diğerini açar umuduyla. Bakalım bereketleriyle saglikla gelsinler de, borç kapanır bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?