- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Oda yaptacağım vakit almak istediğim tüm mobilyalar bunlar, şimdiden hayırlı olsun bebelekaEşim odayı bir zahmet açtırabilirse, biz bunları alacagız kızlarbir de yine ikea’dan 3 kapılı bir dolap alırız dedik.
Beşik ve alt değiştirme rafı, letgo’da dünya kadar var. Bu ikisini letgo’dan alacagım.
Sifonyer, dolap ve beşiğin iç yatağını sıfır alırız diye düşündük. Şimdiki planlarımız böyle.
Amiiiiinnn. şu an tek istediğim sağlıkla doğsun İnşallah. Biz zaten Kvden bugüne deK hiçbir şey görmediK. İnsanın ilk torunu olacak ya, bi heyecan bile yok. 5 ayda 1 kez beni arayıp canın bi şey çekti mi, AŞ erdin mi yapayım mı demedi. Zaten çok sıkı fıkı değiliz, ortada bi kavga yok, genel anlamda ne yakın ne mesafeli bir ilişkimiz vardı. Telefonla araşmazdık Ama onlara gittiğimizde kahkah kihkih sanki 40 yıllık dostmuşuz gibi ortam olurdu. Yani hamile olmasam aramaması dert değil asla ama 7 kat eller arayıp canın bi şey çekti mi diye sorunca kvden de bekledim açıkçası. Maldan, paradan geçtim, bunu bile düşünmedi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kv bize yardım ediyor sağolsun. Karttan almayın dedi geçen. İçimden nereye almıyorsun her şey ateş pahası olmuş dedim. Tamam deyip geçiyoruz mecbur. Tek maaşla alabildiğimizi alıyoruz. Eksiye girdik biz de iyice. Rabbim bir kapı kaparsa, diğerini açar umuduyla. Bakalım bereketleriyle saglikla gelsinler de, borç kapanır bir sekilde
Sana hak veriyorum tabii. Sürekli bir taşınma durumu söz konusu. ben evlendikten 6 ay sonra devlete atandığım için 1 kez taşındık. Onda da zarar görmedi mobilyalar çok şükür.Benim eş asker baba asker sürekli ama sürekli taşınan biri oladak katılmıyorummm bunaa en en kaliteli mobilyayı da alsan bir kere sökülüp takılınca eski kalitesinden eser kalmıyo ömrü cortluyoo ondan ucuz yollu alıp cortladıkça değiştirmeyi düşünüyorum 2 bine falan oda takımları var öyle bir alcamm
Yaa ne güzel 22sinde gidicez o zaman daha net gösterir umarım. Çok karnımı acıttı doktor görebilmek için ama bir türlü gostermedi sipamBal yanak benim bebişin suratı tam net gözüküyor doktor o kadar dürttü ki çocuk beni salın diye dümdüz duruyordupaylaşamıyorum ben ama eşim izin vermiyor
Kızımın besigide bu canım sallanmamasi sıkıntı oluyor ama şu an odasında yatağı olduğu halde beşiğini daha çok seviyor:)Eşim odayı bir zahmet açtırabilirse, biz bunları alacagız kızlarbir de yine ikea’dan 3 kapılı bir dolap alırız dedik.
Beşik ve alt değiştirme rafı, letgo’da dünya kadar var. Bu ikisini letgo’dan alacagım.
Sifonyer, dolap ve beşiğin iç yatağını sıfır alırız diye düşündük. Şimdiki planlarımız böyle.
Bize tok gelin dedi doktor birde büssüürü çikolata meyve suyu içtik yinede çok hareketli değildi sadece kapatmadı kendini benim bebiş açken çok oynuyor zaten çikolata hikayeYaa ne güzel 22sinde gidicez o zaman daha net gösterir umarım. Çok karnımı acıttı doktor görebilmek için ama bir türlü gostermedi sipam
Akacak kan damarda durmazcıyımm benSen bastirmalarini mi istiyorsun
Canım kaç yaşında kızın, kullanımı rahat mı? Bir de iç yatak önerebilir misin bana, yatağı yine ikea yataklardan mı alalım sence, yoksa yataş falan mı bakmalıyım acaba?Kızımın besigide bu canım sallanmamasi sıkıntı oluyor ama şu an odasında yatağı olduğu halde beşiğini daha çok seviyor:)
Yaa maasallah benim kız çok hareketliydi karnımda doğdu 3,5 yaş şu an ve hala uyuyana kadar hareketli umudum bu bebisin sakın olmasiBize tok gelin dedi doktor birde büssüürü çikolata meyve suyu içtik yinede çok hareketli değildi sadece kapatmadı kendini benim bebiş açken çok oynuyor zaten çikolata hikaye
Canim kızım 3 buçuk yaşında şu an hala sığıyor. Ben Ikea dan kullandım yatağı yine vyssa yumurta sünger diye geçiyordu sanırım adı.Canım kaç yaşında kızın, kullanımı rahat mı? Bir de iç yatak önerebilir misin bana, yatağı yine ikea yataklardan mı alalım sence, yoksa yataş falan mı bakmalıyım acaba?
Aminn hepberaber inşaAllahVayyy ne güzel.gozunuz aydın güzel haber almışsınız sağlıkla kucağınıza alin
Bunlar cok iyi biz hala kullanıyoruz. Kızım 2 yaşında hala içinde yatiyor.Eşim odayı bir zahmet açtırabilirse, biz bunları alacagız kızlarbir de yine ikea’dan 3 kapılı bir dolap alırız dedik.
Canım öyle bi zam nasıl yapmış. Kontratta belirtmedinizmi zam oranını. Tefetüfeye göre olur normalde yazık yani bi sınır olmalı 100de 40 cok fazla.Amiiiiinnn. şu an tek istediğim sağlıkla doğsun İnşallah. Biz zaten Kvden bugüne deK hiçbir şey görmediK. İnsanın ilk torunu olacak ya, bi heyecan bile yok. 5 ayda 1 kez beni arayıp canın bi şey çekti mi, AŞ erdin mi yapayım mı demedi. Zaten çok sıkı fıkı değiliz, ortada bi kavga yok, genel anlamda ne yakın ne mesafeli bir ilişkimiz vardı. Telefonla araşmazdık Ama onlara gittiğimizde kahkah kihkih sanki 40 yıllık dostmuşuz gibi ortam olurdu. Yani hamile olmasam aramaması dert değil asla ama 7 kat eller arayıp canın bi şey çekti mi diye sorunca kvden de bekledim açıkçası. Maldan, paradan geçtim, bunu bile düşünmedi.
Sana hak veriyorum tabii. Sürekli bir taşınma durumu söz konusu. ben evlendikten 6 ay sonra devlete atandığım için 1 kez taşındık. Onda da zarar görmedi mobilyalar çok şükür.
Ev sahibi bu sene kiraya fahiş bir zam yaptı. %40 oranında. Birden. Çıksak mı diye düşündük ama kiralar uçmuş. çıksam belki şu an en az 10 bin lira masraf yapıcam. Depozito, kira, taşınma parası, abonelik açtırma kapatma koşturma, kış ortası telaş, evinden çıktığımız ev sahibi de badana istiyor çıkarken. Hamilelik de var. O yüzden el mecbur kabul ettik Ama seneye ya da bir sene sonra kira durumumuz ne olur bilmiyorum. Böyle bir kalleşlik yapmasaydı ben bu evde çok uzun yıllar otururdum. Zaten bu sene 4. Senem bu evde. Daha duvara çivi çakmadık, öyle gözümüz gibi bakıyoruz eve. Yani kolay beri taşınan bi aile değiliz, işimiz de sabit. Evlenirken de İstikbal’den almıştım mobilyamı. Bunu da Bellona aldım. Bir de evkur gibi mağazaları gezdik, oralarda da fiyatlar takribi 3500-4000 arası. Evkura vereceğim parayı Bellona’ya verdim. O yüzden İçim rahat
kuşum galiba bunları ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyormuş dün 70e mustela şampuan vardı 80e nemlendiricisi takip etmek lazımmmEki Görüntüle 2949309 almak isteyenlere 15 lira kupon indirimi veriyor bide
Aynen canım bende şimdi burda paylaştıktan sonra baktım 20 lira daha düşük çıktı en azındankuşum galiba bunları ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyormuş dün 70e mustela şampuan vardı 80e nemlendiricisi takip etmek lazımmm
ben sebamed aldım neden bilmiyorumAynen canım bende şimdi burda paylaştıktan sonra baktım 20 lira daha düşük çıktı en azındanben almıcam daha da ilgilenen arkadaşlar varsa diye paylaştım
Benim arkadaşım incianın pişik kremini getirecek bana bende mustela alırım bitane mustelanın vücut losyonu da güzelmiş şampuan olarak da e bebek şampuanını tavsiye etti çamaşır deterjanı işine karar veremedim bakalım tavsiyesi olan arkadaşlar yazsınben sebamed aldım neden bilmiyorumminikuş nemlendirici indirimini söyleyince mustelanın onu aldım bakayım sebamed nasıl gelcekk
Bunu aldım kuzu 97 tl idi trendyolda son kullanma tarihi de 2024 geldi içeriğine iyi diyolarBenim arkadaşım incianın pişik kremini getirecek bana bende mustela alırım bitane mustelanın vücut losyonu da güzelmiş şampuan olarak da e bebek şampuanını tavsiye etti çamaşır deterjanı işine karar veremedim bakalım tavsiyesi olan arkadaşlar yazsınsen iyisin maşallah çoğunu hallettin
Pandemi girdi filan derken eski kontrat devam ediyor. onda da zam oranı var mı hatırlamıyorum. söyledik, en fazla %16 yapabilirsin, hadi geçen sene bizi kırmadın cüzi zam yaptın bu sene toplamda 250 lira zam yap dedik. Beğenmezseniz başka ev bakın dedi. Bizş çıkarmak için tek sebebi ya kendisinin ya da bakmakla yükümlü olduğu alt-üst soyundan birisinin eve taşınması. Bizi çıkartıp başka kiracı alırsa ve biz de alt üst soy olmadığını ispat edersek biz kazanıyoruz davayı ama hem kendisi bir kurumda müdür (kimi kime şikayet edeceğim gibi bir durum söz konusu çüNKÜ hakim savcı kankileri) hem de dava açacağız, ilerleyeceK, biz taşınacağız filan belki 2 sene sürecek. Bebekten de haberi var. Bu haldeyken çıkın demek insanlığa sığmaz. taşınmak kolay mı?.. üstelik oandemide eşimin maaşı ya eksik ya geç yattı. İçeri girdikçe girdik. Hepsini biliyor. Yine de kiramızı 1 gün aksatmadık. Hatta bazen bayrama denk geldi ödeme günü. Bayramdan önce yatırdık, dedik belki bir ihtiyacını alır bayram öncesi. Bu yaptığı sadece adilik. Ben de kİranın 1 kuruşunu helal etmiyorum, inşallah hayrını görmez benden aldığı paranın ve afiyetle yemek nasip olmaz. bu hamile halimle beni çok üzdü. Allah’ından bulsun.Canım öyle bi zam nasıl yapmış. Kontratta belirtmedinizmi zam oranını. Tefetüfeye göre olur normalde yazık yani bi sınır olmalı 100de 40 cok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?