- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Aaa evet canım arkadaşım da bana bunu tavsiye etti bende alayım nasıl olsa alıcaz 3 4 hafta sonraBunu aldım kuzu 97 tl idi trendyolda son kullanma tarihi de 2024 geldi içeriğine iyi diyolar
Cok tesekkurler, onumuzdeki ay alırız diye düşündük. Tamamen aynı mantıklı, bir yeri çatlasa kırılsa zedelense, tek parça alınabiliyor, parçalanıp başka odalarda başka ikea ürünlerle birleştiriliyor falan. Kimisi ikea ürünlerine çok dandik diyor ama evde de bir çok şeyi ikea’dan almıştık, 7 sene oldu zedelenen bir şey olmadı henuz. Bebek ürünleri de böyle çıkar umarımBunlar cok iyi biz hala kullanıyoruz. Kızım 2 yaşında hala içinde yatiyor.
Sifonyerin üstüne ikea da alt değiştirme tahtası da var.
Elbise dolabı da pax aldık 2 kapılı içinde çekmece yaptırdık iki tane, üstünde de iki tane rafı var çok yüksek cok geniş ömürlük kullan. En iyisi kapısı parçası kırılınca bozulunca git yeni kapak al.
Ana gövdeyi istediğin kadar kullanabiliyorsun.
Güle güle kullanin
ya senin karnını yeriiiiiiiimEki Görüntüle 2949454 Eki Görüntüle 2949455 Eki Görüntüle 2949456 Eki Görüntüle 2949458 Eki Görüntüle 2949459 Eki Görüntüle 2949461 Kızlar bu takımı soranlar için fotoları iletiyorum ben kalıbını ve kumaşını beğendim. Biraz likralı kumaş esneme payı var bendeki m beden. Bu kadar tombul değilim ama yaa aynadan böyle gözüküyor
hiii tombullaşmışımya senin karnını yeriiiiiiiim
6. aydayızz kuzuu bir zahmet gelsin kilolarrr benim yüzüm şişiyor şişmese iyiydi de yapacak bir şey yokhiii tombullaşmışım
son zamanlarda görürsün sen şişmeyi6. aydayızz kuzuu bir zahmet gelsin kilolarrr benim yüzüm şişiyor şişmese iyiydi de yapacak bir şey yok
Ben zaten şişim daha ne kadar şişerim acabason zamanlarda görürsün sen şişmeyiel ayak yüz hep okurdum, doğuma giderken eşlerinin ayakkabılarını giyiyorlar genelde :)
deme öyle deme, hiççç moralimizi bozmaya sendromlara girmeyelim gereksizBen zaten şişim daha ne kadar şişerim acaba
Bak canım bu da kızımın odasi bebekliginden beri sifonyer ve dolap çok kullanışlı genç kız odası olarak bile kullanır. (Bebeğin stoklanan bezleri de hazır dolap üstündeCok tesekkurler, onumuzdeki ay alırız diye düşündük. Tamamen aynı mantıklı, bir yeri çatlasa kırılsa zedelense, tek parça alınabiliyor, parçalanıp başka odalarda başka ikea ürünlerle birleştiriliyor falan. Kimisi ikea ürünlerine çok dandik diyor ama evde de bir çok şeyi ikea’dan almıştık, 7 sene oldu zedelenen bir şey olmadı henuz. Bebek ürünleri de böyle çıkar umarım
Doğumdan sonra beraber diyete başlarız sıkma canını ben düşünmüyorum şuan içinBen zaten şişim daha ne kadar şişerim acaba
Yaa hayırlı olsun uraz beyeGeçen çıldırmamdaki kargo son posta daha gelmedi
evet kız bayıldım yumuşacıkkkk kumaşı giyemese bile toz bezi yapmaya kıyılmaz öyle diyimYaa hayırlı olsun uraz beyePeki Şu 3 lü tulum güzel mi kumaşı bende bakıyordum ona iyiyse malı alacağım baya indiirmdeydi 60 mı ne tanesi 20₺ ye denk geliyo
Canım ölçülerini biliyo musun? Kaça kaç cm yatak?Canim kızım 3 buçuk yaşında şu an hala sığıyor. Ben Ikea dan kullandım yatağı yine vyssa yumurta sünger diye geçiyordu sanırım adı.
Ya ben de bugün +9 kiloyu gördüm. Bu kadar kilo alınca çocukta şişmesin, çok kilolu olmasın ondan korktum. Yoksa biz veririz dediğin gibiDoğumdan sonra beraber diyete başlarız sıkma canını ben düşünmüyorum şuan içinBebişlerle spor yaparız yürürüz bol bol tam bahar ayları ohh misss
Cnm üçlü tulumda benim hep önüme çıkıyor nerden aldın beğendin mi hepsi çok güzellerGeçen çıldırmamdaki kargo son posta daha gelmedi
Bak öyle yapalım biz iyi olur bırakmayalım birimiziDoğumdan sonra beraber diyete başlarız sıkma canını ben düşünmüyorum şuan içinBebişlerle spor yaparız yürürüz bol bol tam bahar ayları ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?