2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bak öyle yapalım biz iyi olur bırakmayalım birimizi
ay zaten doğumdan sonra buradan koparsanız hepinizi bulur kınama kağıdı yollarım
daha çocuk nasıl bakılır onu öğretceksiniiiiz hele deneyimli annelerrr nasıl gaz çıkartıcaz hangi yağı alcaz diye ağlıcazzz uykusuz gecelerde yine ortak olcazzz

6. aydayızz kuzuu bir zahmet gelsin kilolarrr benim yüzüm şişiyor şişmese iyiydi de yapacak bir şey yok
6 ay hangi haftada başlıyor 22 hafta dimi iyi 5 ayı bitirmek üzereyim.. cumartesi gelsin artık zahrada beklemekten

Yine bastirirlar heralde merak etme suni sanci isteme ya , kendi sancimiz gelsin hepimizin normal sanci , suni sancinin yaninda adet sancisi gibi kac haftalik istemistin suni sanciyi ? Bana 42+5 de vermislerdi

Bu benim haftam ayni haftada kimler var
18 saate kadar sessiz kalabilirmis bebekler

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-10-15-42-41-884_com.neiman.pregnancy.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2021-11-10-15-42-30-545_com.neiman.pregnancy.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 64
Chicco liteway plus alicam pusetli biri yazdı bana ama kullanışlı dedi tekrar bir yazsın kimdi unuttum hafif mi ilk pusetle sonra baston olarak devam sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-10-15-44-31-930_com.abtnprojects.ambatana.webp
    13 KB · Görüntüleme: 93
Buranın en kötü tarafı herkes görüyor yazdıklarımızı üye olsun olmasın herşeyi görüyorlar buna bi düzenleme getirseler daha rahat olurduk. O y0zden yüzlerinizi paylaşırken dikkat edin arkadaşlar ne olur ne olmaz hep beraber büyüyeceğiz bebeklerimizi inşaallah sağlıkla

Kız duygulandım yaa. Daha kaç haftalık bilmediğimiz günlerden nerelere geldik

adımı soyadımı verdim daha ötesi nolabilir gören görsün boşveeer ahha umursamıyorum artık ya hiçbir şeyi stalklayan olurs aonlar da üye olsun

Benim mutfak dolaplarım bile ikeadan. Biz çok seviyoruz. Yurt dışında çok yoğun kullanılıyor. Türkiye de kendin tak yap işine pek alışkın değiller o yüzden tercih çok edilmiyor sanirim.
Bu malm sifonyer çok geniş dünya eşya alıyor. 4 çekmeci olan da var. Bir tane alsan bile yeter. Çift almana gerek yok. Bunlarin üstüne tahtası var onu alırsan özel alt değiştirme dolabına gerek yok. 6 ay sonra kullanılmıyor zaten. Bebek hareket edince uzayınca sığmıyor.
Yada sadece sünger leri satılıyor ikea da onlarda işini görür.
Benim malm sifonyeri 10 yıldır kullanıyorum. 4 defa bizimle taşındı. Sonuçta dünya markası çok kötü olamaz. Tabii ki çok süper kalitelide değil.
Bence Türkiye de diğer satılan mobilya kalitesinde.

şimdi benim gümüş kapak kullananlara bir sorum var benimkiler gelmiş ama kahve kısmını komple mi kapatması lazım yoksa sadece o çıkıncı kısmı kapatsa yetiyo mu benim kahve kısmı full açıkta da küçük mü gelmiş oluyor beni bir aydınlatır mısınıız iade edeyim ona göre

Eklentiler

• 16365522578754239363836392533508.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…