link bu kuzu 65e almışım 72 yapmış sinsolar ama gün içi inip duruyo favorilere ekle bildirim gleince alırsın hemencik yumuşacık ben çok beğendimCnm üçlü tulumda benim hep önüme çıkıyor nerden aldın beğendin mi hepsi çok güzeller
ay zaten doğumdan sonra buradan koparsanız hepinizi bulur kınama kağıdı yollarımBak öyle yapalım biz iyi olur bırakmayalım birimizi
6 ay hangi haftada başlıyor 22 hafta dimi iyi 5 ayı bitirmek üzereyim.. cumartesi gelsin artık zahrada beklemekten6. aydayızz kuzuu bir zahmet gelsin kilolarrr benim yüzüm şişiyor şişmese iyiydi de yapacak bir şey yok
Yine bastirirlar heralde merak etmeAkacak kan damarda durmazcıyımm benbi an önce bol bol çıksın da sonra rahat edeyim diye kesin bu sefer ben derim bastırın diye Erkenden doğurayım diye suni sancı verin demiş de insanım çünkü onu bi daha gerekmedikçe istemem ama
Buranın en kötü tarafı herkes görüyor yazdıklarımızı üye olsun olmasın herşeyi görüyorlar buna bi düzenleme getirseler daha rahat olurduk. O y0zden yüzlerinizi paylaşırken dikkat edin arkadaşlar ne olur ne olmazay zaten doğumdan sonra buradan koparsanız hepinizi bulur kınama kağıdı yollarım
daha çocuk nasıl bakılır onu öğretceksiniiiiz hele deneyimli annelerrr nasıl gaz çıkartıcaz hangi yağı alcaz diye ağlıcazzz uykusuz gecelerde yine ortak olcazzz
Kız duygulandım yaa. Daha kaç haftalık bilmediğimiz günlerden nerelere geldikay zaten doğumdan sonra buradan koparsanız hepinizi bulur kınama kağıdı yollarım
daha çocuk nasıl bakılır onu öğretceksiniiiiz hele deneyimli annelerrr nasıl gaz çıkartıcaz hangi yağı alcaz diye ağlıcazzz uykusuz gecelerde yine ortak olcazzz
Eşin Tokat lı mıydı canım ?Ahhaha aynen valla. Yahu dedim kışın ortasında ne sıcağı
Gerçi tokat değişik bir yer. Şubatta 10 üstünü de görüyor bazen
Aksi gibi bu hafta 5 10 arası hava. Yapsak bilr kurumaz
60x120 ölçü cnmCanım ölçülerini biliyo musun? Kaça kaç cm yatak?
adımı soyadımı verdim daha ötesi nolabilir gören görsün boşveeer ahha umursamıyorum artık ya hiçbir şeyi stalklayan olurs aonlar da üye olsunBuranın en kötü tarafı herkes görüyor yazdıklarımızı üye olsun olmasın herşeyi görüyorlar buna bi düzenleme getirseler daha rahat olurduk. O y0zden yüzlerinizi paylaşırken dikkat edin arkadaşlar ne olur ne olmazhep beraber büyüyeceğiz bebeklerimizi inşaallah sağlıkla
Benim mutfak dolaplarım bile ikeadan. Biz çok seviyoruz. Yurt dışında çok yoğun kullanılıyor. Türkiye de kendin tak yap işine pek alışkın değiller o yüzden tercih çok edilmiyor sanirim.Cok tesekkurler, onumuzdeki ay alırız diye düşündük. Tamamen aynı mantıklı, bir yeri çatlasa kırılsa zedelense, tek parça alınabiliyor, parçalanıp başka odalarda başka ikea ürünlerle birleştiriliyor falan. Kimisi ikea ürünlerine çok dandik diyor ama evde de bir çok şeyi ikea’dan almıştık, 7 sene oldu zedelenen bir şey olmadı henuz. Bebek ürünleri de böyle çıkar umarım
ay bebişler doğunca aynı emziklerle fotolarını kolaj yapıcam ve ısırıcamMinnak oğlumun kendi gibi minnak eşyaları geldiindirimde alabildiğim nadir şeylerden
Ahahha hepimiz aldık heralde gece fosforlu olmasi cok onemliay bebişler doğunca aynı emziklerle fotolarını kolaj yapıcam ve ısırıcam
Ben niye fosforsuz aldıysamAhahha hepimiz aldık heralde gece fosforlu olmasi cok onemli
Yok değil :)Eşin Tokat lı mıydı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?