Şişmez herhalde ya bu aldıklarımızı biz kendimize alıyoruz bence yoksa baksan daha 1 kilo yoklarCanım ölçülerini biliyo musun? Kaça kaç cm yatak?
Ya ben de bugün +9 kiloyu gördüm. Bu kadar kilo alınca çocukta şişmesin, çok kilolu olmasın ondan korktum. Yoksa biz veririz dediğin gibi
Yok yok bırakmayız bebişler doğsun 40 ını atlatalım kilolara bakarızBak öyle yapalım biz iyi olur bırakmayalım birimizi
Bence doğumdan sonra her doğum yapan bi süre giremez sonra sonra buralar coşar geneay zaten doğumdan sonra buradan koparsanız hepinizi bulur kınama kağıdı yollarım
daha çocuk nasıl bakılır onu öğretceksiniiiiz hele deneyimli annelerrr nasıl gaz çıkartıcaz hangi yağı alcaz diye ağlıcazzz uykusuz gecelerde yine ortak olcazzz
Bunu dışarda kullanmak hiç kullanışlı gelmedi bana evin içinde ordan oraya taşırsın başka yere gitcek olsan zaten bebe çantan var bana biraz gereksiz geldiGrupta bundan alanlar vardı dimii nasıl geldi
2. Alana %45 indirim vardı hamile bi arkadaşla aldık 33e gelmiş oldu kullanışsızsa iade ederim
39+4Yine bastirirlar heralde merak etmesuni sanci isteme ya , kendi sancimiz gelsin hepimizin normal sanci , suni sancinin yaninda adet sancisi gibi kac haftalik istemistin suni sanciyi ? Bana 42+5 de vermislerdi
Her yıl kontrat yapmak şart deil zaten. Hem kiracıyın hem kiracım var. Çıkmadığın sürece kont yenilenmis oluyor. Kont vaktinden önce cıkın denedikcede beğenmiyosan çık diyemez. Usülü var herseyin. Sikayetci olsan sen kazanırsın. Yazık günah 100 de 40 cok fazla bi miktar. Rabbim merhamet versin. Hersey artıyo maaslar aynı.Pandemi girdi filan derken eski kontrat devam ediyor. onda da zam oranı var mı hatırlamıyorum. söyledik, en fazla %16 yapabilirsin, hadi geçen sene bizi kırmadın cüzi zam yaptın bu sene toplamda 250 lira zam yap dedik. Beğenmezseniz başka ev bakın dedi. Bizş çıkarmak için tek sebebi ya kendisinin ya da bakmakla yükümlü olduğu alt-üst soyundan birisinin eve taşınması. Bizi çıkartıp başka kiracı alırsa ve biz de alt üst soy olmadığını ispat edersek biz kazanıyoruz davayı ama hem kendisi bir kurumda müdür (kimi kime şikayet edeceğim gibi bir durum söz konusu çüNKÜ hakim savcı kankileri) hem de dava açacağız, ilerleyeceK, biz taşınacağız filan belki 2 sene sürecek. Bebekten de haberi var. Bu haldeyken çıkın demek insanlığa sığmaz. taşınmak kolay mı?.. üstelik oandemide eşimin maaşı ya eksik ya geç yattı. İçeri girdikçe girdik. Hepsini biliyor. Yine de kiramızı 1 gün aksatmadık. Hatta bazen bayrama denk geldi ödeme günü. Bayramdan önce yatırdık, dedik belki bir ihtiyacını alır bayram öncesi. Bu yaptığı sadece adilik. Ben de kİranın 1 kuruşunu helal etmiyorum, inşallah hayrını görmez benden aldığı paranın ve afiyetle yemek nasip olmaz. bu hamile halimle beni çok üzdü. Allah’ından bulsun.
Son zManlar günler gecmiyor sanki , hemen bitsin istiyoruz . Bende de mayis sonu haziran başi gibiydi , haziran sonuna kaldi39+4hayır bir de akıntı geldi gittim doktor doğum başlamış açıklık 1 cm dedi. Yani beklesem akşama doğuracaktım ama ben suni verin hemen bitsin dedim öğleden sonra doğurdum
Bence cok guzel bir ürün. Bazen bezi islak mendili aliyordum , pisik kremini unutuyordum. Biri oluyordu yanimda digeri olmuyordu. Cok sinir oluyordumBunu dışarda kullanmak hiç kullanışlı gelmedi bana evin içinde ordan oraya taşırsın başka yere gitcek olsan zaten bebe çantan var bana biraz gereksiz geldi
İşte dediğim gibi anca evin içinde ordan oraya taşımak için kullanışlı olurBence cok guzel bir ürün. Bazen bezi islak mendili aliyordum , pisik kremini unutuyordum. Biri oluyordu yanimda digeri olmuyordu. Cok sinir oluyordumhepsini koyarsin icine gece yanina alirsin , gunduz oturma odasina. Bende bir sebete filan koymayi dusunuyorum. Ama eger annem gelirse alirim ondan da
Evet, bayağı kanun okudum bu konuyla ilgili. 10 sene dolmadan önce keyfi çıkartamıyor. 10 sene dolarsa anca o zaman sebepsiz çıkarabilir. Bir de kirayı 2-3 ay ödemezsek, gününü geçirirsek filan gibi sebeplerle ihtar çekmesi, sonra çıkartması lazım. Şu an beni çıkartmak istemesinin tek sebebi, ben çıkınca evini bana zamlı Yaptığı fiyattan bile yüksek fiyata kiraya verecek olması. Ben kiramı tıkır tıkır ödemişim, evine Gül gibi bakmışım… Bunlar hiç önemli değil. Önemli olan açgözlülük, para hırsı Ama diyorum ya asla helal etmiyorum verdiğim parayı. Boğazında kalsın inşallah.Her yıl kontrat yapmak şart deil zaten. Hem kiracıyın hem kiracım var. Çıkmadığın sürece kont yenilenmis oluyor. Kont vaktinden önce cıkın denedikcede beğenmiyosan çık diyemez. Usülü var herseyin. Sikayetci olsan sen kazanırsın. Yazık günah 100 de 40 cok fazla bi miktar. Rabbim merhamet versin. Hersey artıyo maaslar aynı.
Bende düşünüyorum bunlardan small 2 tane alsam nasıl olur diyodum valiz içi içinde düşünüyorum düzenli olsun yanıma kim gelir o an bilmiyorum ona da kolaylık olurŞunlardan aldım ben de şu valiz içi düzenleyicisi çok pratik bişeye benziyor. Hastane çantası için iyi olur dedim.
Evet ben de öyle yapıcam bunlara koyup üzerine de yazıcam ne olduklarını. 3 tane valiz içi düzenleyicisinden söyledim fazla fazla olsun kullanırım dedimBende düşünüyorum bunlardan small 2 tane alsam nasıl olur diyodum valiz içi içinde düşünüyorum düzenli olsun yanıma kim gelir o an bilmiyorum ona da kolaylık olur
adımı soyadımı verdim daha ötesi nolabilir gören görsün boşveeer ahha umursamıyorum artık ya hiçbir şeyi stalklayan olurs aonlar da üye olsun
Ay dur dur deme o yasakk biri tutturmuştu grup grup diye banlandı böyle bişeyi anmak bile yasakmışBen sana demeyi düşünüyordum aslında wp grubu mu kursak diyee
Bisey dememisim gibi davranınAy dur dur deme o yasakk biri tutturmuştu grup grup diye banlandı böyle bişeyi anmak bile yasakmış
Dışarı içiin çantalı organizer aldı nurseltoşş bu da ev içinBunu dışarda kullanmak hiç kullanışlı gelmedi bana evin içinde ordan oraya taşırsın başka yere gitcek olsan zaten bebe çantan var bana biraz gereksiz geldi
Sıfırı artık üretilmiyor galiba canım . Ben önermiş olabilirim . Şöyle soyleyeyim 150 boy 50 kilo ben çok rahat kullanıyorum . Yalnız çok çok hafif de diyemem . Puseti 7 kilo falan sadece sanırım . Ama çok kullanışlı . Mesela puseti takılıyken bebeğin altını değiştirmem gerekiyorsa hmn pusetini çıkartıp bastonunu yatay konuma getirir altını değiştiriyorum . Alt değiştirmek yer aramiyodum bu sayede dışarıdaKızlar aranızda biri liteway plus araba önermişti Letgodan alıyım diyorum pusetli sekilde nasıl ağır mi tekrar yazar mısınız sıfırı ne kadar göremiyorum üst modelleri çıkmış sanırım
Ay maşallah ne güzelsin kızvalla saka maka 6 aylık oldu bizim bebeleerkaldı sadece 3 ay ben hala kabullenemiyorum hamile olduğumu aynamı sileyim bir de gidiyim de
Eki Görüntüle 2949726
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?