2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ölçülerini biliyo musun? Kaça kaç cm yatak?

Ya ben de bugün +9 kiloyu gördüm. Bu kadar kilo alınca çocukta şişmesin, çok kilolu olmasın ondan korktum. Yoksa biz veririz dediğin gibi
Şişmez herhalde ya bu aldıklarımızı biz kendimize alıyoruz bence yoksa baksan daha 1 kilo yoklar
Bak öyle yapalım biz iyi olur bırakmayalım birimizi
Yok yok bırakmayız bebişler doğsun 40 ını atlatalım kilolara bakarız
Bence doğumdan sonra her doğum yapan bi süre giremez sonra sonra buralar coşar gene

Grupta bundan alanlar vardı dimii nasıl geldi
2. Alana %45 indirim vardı hamile bi arkadaşla aldık 33e gelmiş oldu kullanışsızsa iade ederim
Bunu dışarda kullanmak hiç kullanışlı gelmedi bana evin içinde ordan oraya taşırsın başka yere gitcek olsan zaten bebe çantan var bana biraz gereksiz geldi

Kızlar gecen trendyoldan mustela alışverişi konuşmuştuk ya. Bana geldi siparişlerim. Orjinaller. Birinin son kullanımı temmuz 2024, birinin ekim 2024. Aldığım satıcının ismi “ kozmet “ memnun kaldım. İndirimler varken yazayım dedim.

Eklentiler

• 7981AF45-C48B-437E-85B2-46011CA182D1.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 68
Yine bastirirlar heralde merak etme suni sanci isteme ya , kendi sancimiz gelsin hepimizin normal sanci , suni sancinin yaninda adet sancisi gibi kac haftalik istemistin suni sanciyi ? Bana 42+5 de vermislerdi
39+4 hayır bir de akıntı geldi gittim doktor doğum başlamış açıklık 1 cm dedi. Yani beklesem akşama doğuracaktım ama ben suni verin hemen bitsin dedim öğleden sonra doğurdum

Her yıl kontrat yapmak şart deil zaten. Hem kiracıyın hem kiracım var. Çıkmadığın sürece kont yenilenmis oluyor. Kont vaktinden önce cıkın denedikcede beğenmiyosan çık diyemez. Usülü var herseyin. Sikayetci olsan sen kazanırsın. Yazık günah 100 de 40 cok fazla bi miktar. Rabbim merhamet versin. Hersey artıyo maaslar aynı.

Şunlardan aldım ben de şu valiz içi düzenleyicisi çok pratik bişeye benziyor. Hastane çantası için iyi olur dedim.

Eklentiler

• C9D22A0B-6B51-46C6-B9FF-898BFA55B498.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 68
  • F7BD1078-33F7-43CE-9089-EC344707A4CD.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 46F75F74-AAD5-4251-B61D-BBB2C8A96629.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 4426E8FC-8E83-464B-9FD4-8C566FD70008.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 60
39+4 hayır bir de akıntı geldi gittim doktor doğum başlamış açıklık 1 cm dedi. Yani beklesem akşama doğuracaktım ama ben suni verin hemen bitsin dedim öğleden sonra doğurdum
Son zManlar günler gecmiyor sanki , hemen bitsin istiyoruz . Bende de mayis sonu haziran başi gibiydi , haziran sonuna kaldi git gel git gel bunaldim . En son gitmedim , cumaya randevu almistim. Doktor da cuma gunu gelinir mi diye kizmisti bana nöbetci doktorlara kalacaksin cok cekersin dedi . Sonra eliyle mi acti anlamadim birsey yapti , git simdi hemen serum taksinlar dedi güle oynaya girdim , gulerek ciktim. Herkes disarida beni bekliyordu. Hepsi benden cok korkmus gibiydiler. Beni gorunce sasirdilar , niye guluyorsun diyorlardi aglamami bekliyorlarmis

Bunu dışarda kullanmak hiç kullanışlı gelmedi bana evin içinde ordan oraya taşırsın başka yere gitcek olsan zaten bebe çantan var bana biraz gereksiz geldi
Bence cok guzel bir ürün. Bazen bezi islak mendili aliyordum , pisik kremini unutuyordum. Biri oluyordu yanimda digeri olmuyordu. Cok sinir oluyordum hepsini koyarsin icine gece yanina alirsin , gunduz oturma odasina. Bende bir sebete filan koymayi dusunuyorum. Ama eger annem gelirse alirim ondan da

İşte dediğim gibi anca evin içinde ordan oraya taşımak için kullanışlı olur

Evet, bayağı kanun okudum bu konuyla ilgili. 10 sene dolmadan önce keyfi çıkartamıyor. 10 sene dolarsa anca o zaman sebepsiz çıkarabilir. Bir de kirayı 2-3 ay ödemezsek, gününü geçirirsek filan gibi sebeplerle ihtar çekmesi, sonra çıkartması lazım. Şu an beni çıkartmak istemesinin tek sebebi, ben çıkınca evini bana zamlı Yaptığı fiyattan bile yüksek fiyata kiraya verecek olması. Ben kiramı tıkır tıkır ödemişim, evine Gül gibi bakmışım… Bunlar hiç önemli değil. Önemli olan açgözlülük, para hırsı Ama diyorum ya asla helal etmiyorum verdiğim parayı. Boğazında kalsın inşallah.

Şunlardan aldım ben de şu valiz içi düzenleyicisi çok pratik bişeye benziyor. Hastane çantası için iyi olur dedim.
Bende düşünüyorum bunlardan small 2 tane alsam nasıl olur diyodum valiz içi içinde düşünüyorum düzenli olsun yanıma kim gelir o an bilmiyorum ona da kolaylık olur

Bende düşünüyorum bunlardan small 2 tane alsam nasıl olur diyodum valiz içi içinde düşünüyorum düzenli olsun yanıma kim gelir o an bilmiyorum ona da kolaylık olur
Evet ben de öyle yapıcam bunlara koyup üzerine de yazıcam ne olduklarını. 3 tane valiz içi düzenleyicisinden söyledim fazla fazla olsun kullanırım dedim

Kızlar aranızda biri liteway plus araba önermişti Letgodan alıyım diyorum pusetli sekilde nasıl ağır mi tekrar yazar mısınız sıfırı ne kadar göremiyorum üst modelleri çıkmış sanırım
Sıfırı artık üretilmiyor galiba canım . Ben önermiş olabilirim . Şöyle soyleyeyim 150 boy 50 kilo ben çok rahat kullanıyorum . Yalnız çok çok hafif de diyemem . Puseti 7 kilo falan sadece sanırım . Ama çok kullanışlı . Mesela puseti takılıyken bebeğin altını değiştirmem gerekiyorsa hmn pusetini çıkartıp bastonunu yatay konuma getirir altını değiştiriyorum . Alt değiştirmek yer aramiyodum bu sayede dışarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…