2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu alt açma pedinin bir konforu var mı? Koltukta, alt acma örtüsü serip bezlemeye göre, daha mı rahat ediliyor acaba? Ona göre karar vereyim
Ben alt açma olarak sungerden yaptırmıştım bide yastığı vardı. Ama kakası değince yıkamasi kuruması vs zaman kaybı onun üstüne birde kullan at alt acmalardan seriyordum en temizi ki zaten genelde bezi açar açmaz çiş yapiyorlar :)

Yaa anneye nasıl diyorlar böyle gerçekten okulda okurken hasta doktor ilişkisi ile ilgili uygulamalı ders anlatılmalı :/
Bilmiyorum belkide beni dusundude söyleyiş şeklini beğenmedim.diyabet ve tansiyon çıkar dedi ama daha kibar bı dille soyleyebilirdi

Canım kaç kilo aldın? Ben de aldım bayagı ve çılgın gibi yiyorum. Hamilelikte 30 kg alan ve gayet saglıklı çocuk doguran var. Acaba ikiz diye mi titizleniyor, anlamadım
8 kg almışım canım.20 ile bitiririm diye düşünmüştüm yinede dikkat edeceğim artık tansiyon ve şekerin çıkarsa problem dedi.karnin çok yağlı aslında kilolu değilsin ama dedi ovdumu yerdimi bilemedim

Ye kız istediğin kadar alsın bebişler vitamini bol bol. Kilo illaki verilir. Kaç kere hamile kalıyoruz surda hayatımızda
Biraz korktum açıkçası diyabet olursun,tansiyonun çıkar falan dedi ikiz zaten riskli dedi.hatta rapora obez yazmış

Eger sizi cikarir ve daha yüksekten baska bir kiracıya verirse 1 yillik kira tutarı oranında dava acabilirsiniz.

Bilmiyorum belkide beni dusundude söyleyiş şeklini beğenmedim.diyabet ve tansiyon çıkar dedi ama daha kibar bı dille soyleyebilirdi
Hic canini sıkma canim ya , 2 bebis tasiyorsun alacaksin tabi. Odem olursada senin yapacagin birsey olmaz . Ben ilk hamileligimde 30 kilo almistim. Hic boyle birsey soyleyen olmamisti. Ikiz anneleri genelde bebekler dogdugunda cok zayif oluyor

Şu oda takımı indirim olmuş 2050ye geliyor uyku seti yatak dahil bir yorum alayım sizce idare eder mi halı perde aksesuarla renklendiririm diye düz beyaz düşündüm inşallah bunun yerine havuç falan yollamazlar bu paraya yorumlarınıza göre vazgeçebilirim

Eklentiler

• IMG_20211110_211525.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 84
Canım sen 23.hafta ikiz bebek 8 kilo, ben 20.hafta 9 kilo, obez+ bakayım benim dr ne diyecek benimki sadece yürüyüş yap, kolestrol istemeyiz hamilelikte demişti. Sen de yapabilirsen biraz yürürsün, hareketli olduktan sonra çok da sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…