2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Umut_bebek canım nasıl geçtii kontrol miniş çocuklar nasılmışşşş
Daha yeni geldik eve canım benim dedektif zahradambaşkanlığın hakkını veriyorsun valla.35.40 dakika sürdü inceleme herşey normal dedi rapor verdi e hani resim dedim bana kibarcada değil sen çok sismissin çok yağlı karnın az kilo al ben zar zor gördüm çocukları resim imkansız dedi.benden haberler böle çok heveslenmistik bebişlerimiz göreceğiz ilk defa diye malesef iyi haberi aldık ya buda yeter. Cinsiyet aynı bı kız bı erkek bir değişme yok.

Dışarı içiin çantalı organizer aldı nurseltoşş bu da ev için çünkü neden olmasın dhsjs
ev için kullanışlı taşınır odadan odaya güzel.

Az önce benimki kucağında bunla içeri girdi ya dedm bu nerden çıktı alcak bişey bulamadım bunu aldım diyo

Eklentiler

• BD509AA6-9623-480D-943D-04BE3413363C.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 64
O nasıl bir cevap öyle ya. İkiz annesinin biraz daha fazla kilo almasından doğal ne olabilir? Doktor olmuş ama insanlarla nasıl konuşulur öğrenememiş herhalde. Bu doktor devlette mi çalışıyor. Ben olsam şikayet ederdim valla. Bir doktor hastasına bu şekilde yaklaşmamalı hele de hamile bir kadına

Yok canım özelde medicanada perinatolog dr.valla bende şok oldum bugun birşey yemedim sismissin diyince psikolojim bozuldu ölmeyecek kadar yiyecekmissim

Yok canım özelde medicanada perinatolog dr.valla bende şok oldum bugun birşey yemedim sismissin diyince psikolojim bozuldu ölmeyecek kadar yiyecekmissim
sus be deseydin ya çocuklar aç açççççç yiceksin tabii iki tane çocuk nasıl doysun pis insan öyle denir miymiş ben gördüm hem instadan çiçek gibisin hiç fazlan mazlan yok

Son düzenleme:
Ay yok artık daha neler bu doktorlar niye böyle dengesiz. Manyak mıdır nedir ben bile bu halimle 8 kg almışım benm doktorm canın ne istiyosa ye iç diyo bebek zaten alcağını alır gerisi senin diyo. Ki zaten bize bu kiloları yapan içtiğimiz vitaminler.

sus be deseydin ya çocuklar aç açççççç yiceksin tabii iki tane çocuk nasıl doysun pis insan öyle denir miymiş ben gördüm hep instadan çiçek gibisin hiç fazlan mazlan yok
Ay bacım çiçeği doldurdular bugünay teşekkürler canım benim aman bugün üzülür yarın unuturum tabi yiyeceğim bebelerkm aı kalacak en fazla çatlaklara uğraşırım aman zaten kdpaliyim bikini giyecek değilim catlatsam çatlarim eşim beni catlakta sever

Ben transfer sonrası 12 hafta boyunca haftada iki şişe OMEGAEN serum vurundum serumda normalde ağızdan beslenemeyen yoğun bakım hastalarına verilen bı voramin serumu oda aldırmış olabilir kilo dedim.bende 8 kg almışım şimdiye kadar.aman bebislerim normalmiş ya boşver bende onu beğenmedim zaten sıska birşey beni kıskandı zaar

Tek kelime ile okuzmus. Arkadaş böyle insanları doktor yapıyorlar bir de. Veremiyoruz de geç madem vermiyorsun. Sevimsiz ya...
Aman boşver bebisler iyiyse.

Tek kelime ile okuzmus. Arkadaş böyle insanları doktor yapıyorlar bir de. Veremiyoruz de geç madem vermiyorsun. Sevimsiz ya...
Aman boşver bebisler iyiyse.
Aynen bebislerdegorebildigim kadarıyla herşey normal dedi 23+4 musuz.oglusum 520 gram kizcem 590 grammis kız oğlanı geçmiş oysa kız daha zayıftı.

Aynen bebislerdegorebildigim kadarıyla herşey normal dedi 23+4 musuz.oglusum 520 gram kizcem 590 grammis kız oğlanı geçmiş oysa kız daha zayıftı.
Çoğu ayarsız doktorların gerçekten. Maasallah

Ye kız istediğin kadar alsın bebişler vitamini bol bol. Kilo illaki verilir. Kaç kere hamile kalıyoruz surda hayatımızda

Canım kaç kilo aldın? Ben de aldım bayagı ve çılgın gibi yiyorum. Hamilelikte 30 kg alan ve gayet saglıklı çocuk doguran var. Acaba ikiz diye mi titizleniyor, anlamadım

Yaa anneye nasıl diyorlar böyle gerçekten okulda okurken hasta doktor ilişkisi ile ilgili uygulamalı ders anlatılmalı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…