2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şikayet et doktoru. Hastane yönetimine. Bir de özel ki, daha da fena olur

Kızlar bu alt açma pedinin bir konforu var mı? Koltukta, alt acma örtüsü serip bezlemeye göre, daha mı rahat ediliyor acaba? Ona göre karar vereyim
Valla baya lazimmis o. Ben de aldım 10 tane. Ama muslin örtü de kullanılabiliyormus.

Ayy benim midemden boğazıma kadar bi yanma var bugun ne bu reflü mu olcem mi doktor beyyy
Geçmiş olsun reflun başlamış. Baharatlı, kızartma tipi şeylerden uzak dur. Yoğurt ye. Doktoruna da gaviscon yazdır.

Valla ne yalan soyleyim ayakları pek güven vermedi bana gardolabin. Kırılırsa sıkıntı sağlam durmuyor

Valla ne yalan soyleyim ayakları pek güven vermedi bana gardolabin. Kırılırsa sıkıntı sağlam durmuyor
aman aldık gitti 42tl de cüzdana para verdi 2020 oldu fiyat indirim severim ajdhask 2bin liraya tüm oda +yatak+uyku seti kanki çok kaliteli bişey beklemiyorum zaten taşınana kadar kırılmasın yeter aksjdhakjhdjkas

Hic canini sıkma canim ya , 2 bebis tasiyorsun alacaksin tabi. Odem olursada senin yapacagin birsey olmaz . Ben ilk hamileligimde 30 kilo almistim. Hic boyle birsey soyleyen olmamisti. Ikiz anneleri genelde bebekler dogdugunda cok zayif oluyor
Benim için en önemli olan bebislerimi rabbim izin verirse sağlıkla 35. 36.haftalara taşıyabilmek.gerisi önemli değil 30 kilo aldın bebiş kaç kg doğmuştu?

Şikayet et doktoru. Hastane yönetimine. Bir de özel ki, daha da fena olur
Hicte aklıma gelmedi şikayet etmek falan o şokla. Dediğim gibi önemli olan bebislerin normal olmasıydı çokta takilmadim aman

Malesef canım benim problemim hareket edememek bana yasak yürüyüş bugün kendide dedi zaten en fazla 15 dk yürüyeceksin fazla değil diye. Ahaha sende morbit obez

Kızlar bu alt açma pedinin bir konforu var mı? Koltukta, alt acma örtüsü serip bezlemeye göre, daha mı rahat ediliyor acaba? Ona göre karar vereyim
En iyisi kullan at olan alt açma örtüleri canım. Bez olanlara kaka çiş gelince ki illa ki geliyo yıka kurut zor oluyo. tam kirli bezi çıkarıp temizi koyarken bile yapabiliyolar

aman aldık gitti 42tl de cüzdana para verdi 2020 oldu fiyat indirim severim ajdhask 2bin liraya tüm oda +yatak+uyku seti kanki çok kaliteli bişey beklemiyorum zaten taşınana kadar kırılmasın yeter aksjdhakjhdjkas
Baya ucuza kapadın sanki bu oda işini bence, gayet iş görür bu fiyata trendyol mu? Kargocular 25 kg üstünü kapıya cıkarmıyor diye biliyorum, gelecekleri gün sen bi organize ol aman kaldırma bişi bak düşününce panik oldum

Bence çok iyi kuzum düz beyaz en güzeli

Havuc değilde salatalık çok yolluyorlarmis eşim kargocu ya o diyor.

trendyol kuzu 4 kat bi de asansörsüz he eşimin beline kuvvet bebek arabasını çıkarmamıştı sinsolar doğruuu

Kurulum ve taşıma eşinin ellerinden öper
ilkokulda marangozda çıraktım prenses değildik kızım senin gibi diyodu hadi dedim aslan parçası görelim çıraklığını kjdhasjkdhakj portmantoyu 2 kişi 4 saatte kurmuşlardı artık bu oda 1 hafta sürer

Memnunsunuz anladığım kadarıyla
İkinci el 500 100 TL arasında fiyat veriyorlar ondan sordum sıfırı ne kadardır diye.
Bebek büyüyünce pusetsiz baston olarak kullanmaya devam edebiliyorum değil mi pusetli ağır ama pusetli zaman bitince araba daha hafif sanırım bende sizde. iri sayilmam 160 52 kiloydum hamilelik oncesi şimdi tombik görünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…