Keşke böyle olmasaymis ama doktor değişimi yapabilirsiniz ben değiştirdim şimdi doktorumla sohbet ediyoruz.. ikiz bebek iri olması normal ben bile minyon baya tombik oldum resmen siskaydim güya takılmaDaha yeni geldik eve canım benim dedektif zahradambaşkanlığın hakkını veriyorsun valla.35.40 dakika sürdü inceleme herşey normal dedi rapor verdi e hani resim dedim bana kibarcada değil sen çok sismissin çok yağlı karnın az kilo al ben zar zor gördüm çocukları resim imkansız dedi.benden haberler böle çok heveslenmistik bebişlerimiz göreceğiz ilk defa diye malesef iyi haberi aldık ya buda yeter. Cinsiyet aynı bı kız bı erkek bir değişme yok.
Havuç değil de hıyar gelebilirŞu oda takımı indirim olmuş 2050ye geliyor uyku seti yatak dahil bir yorum alayım sizce idare eder mi halı perde aksesuarla renklendiririm diye düz beyaz düşündüm inşallah bunun yerine havuç falan yollamazlar bu parayayorumlarınıza göre vazgeçebilirim
Biri kurmuş koymuş bak böyle canlısıHavuç değil de hıyar gelebilirben hiç güvenemiyorum ya yorumlara bak alanlardan resim varsa ona göre bak
İstediğin zaman şikayet edebilirsin. Sana yapan baskasina da yapıyordur bunu.Hicte aklıma gelmedi şikayet etmek falan o şokla. Dediğim gibi önemli olan bebislerin normal olmasıydı çokta takilmadim aman
Kullan at örtü alıcam, altına da alt açma yastıgı degil mi? Bir bakayımEn iyisi kullan at olan alt açma örtüleri canım. Bez olanlara kaka çiş gelince ki illa ki geliyoyıka kurut zor oluyo. tam kirli bezi çıkarıp temizi koyarken bile yapabiliyolar
Valla bizimkiler çıkarıyorBaya ucuza kapadın sanki bu oda işini bence, gayet iş görür bu fiyatatrendyol mu? Kargocular 25 kg üstünü kapıya cıkarmıyor diye biliyorum, gelecekleri gün sen bi organize ol aman kaldırma bişi bak düşününce panik oldum
E süpermiş bence gayet güzel hayırlısı olsun yavruş. Benimki de sever böyle işleri de yapana kadar beni verem ederBiri kurmuş koymuş bak böyle canlısı
Hadi bakalım ne gelecek?Biri kurmuş koymuş bak böyle canlısı
Ben de diyorum ki kıza niye kum almışValla bizimkiler çıkarıyorhatta ben kıza 2 sene önce 60lt kum aldım, okula gidiyorum sürekli kargo beklemeyim diye. Çıkardılar kapıya kadar
E süpermiş bence gayet güzel hayırlısı olsun yavruş. Benimki de sever böyle işleri de yapana kadar beni verem eder
odayı boşaltmamız lazım biliyosun dimi diyorum kaç günümüz var ki daha vardır amaan diyor kanserlikkkkE süpermiş bence gayet güzel hayırlısı olsun yavruş. Benimki de sever böyle işleri de yapana kadar beni verem eder
Ben de diyorum ki kıza niye kum almışsonradan dank etti kafama kediş diye
Yok benimki iş yaparken gereksiz derecede sinirleniyo sanki ben kırbaçlayıpta yaptırıyomAhhahah kiz hepsi aynı valla
Biz de aldık portmanto ben yaptım, 2 sene önce, benimkine kalsa hala kutusundaydi
1 hafta içinde diyor ama inşallah çok daha geç gelir çünkü benimkinin keyfi 1 haftada gelmez hele az önce kredi kartını ödedi şokta ne aldık böyle diyo inş en az 2 3 hafta sonra gelirHadi bakalım ne gelecek?
Kizlar bir de naçizane tavsiyem, sıfır alacaksanız en geç Aralık'ta verin siparişinizi. Şubata anca geliyor oda.
Ona dicen ki iyi tamam ben yapayım o zamanodayı boşaltmamız lazım biliyosun dimi diyorum kaç günümüz var ki daha vardır amaan diyor kanserlikkkk
Hahahahahahha kız belime ağrı girdim güleceğim diyeYok benimki iş yaparken gereksiz derecede sinirleniyo sanki ben kırbaçlayıpta yaptırıyombi işle uğraşırken hayatta gezmem tepesinde ikizler burcu bu sağı solu belli olmuyo
Adam sokağa koyacak artık gelenleri1 hafta içinde diyor ama inşallah çok daha geç gelir çünkü benimkinin keyfi 1 haftada gelmez hele az önce kredi kartını ödedi şokta ne aldık böyle diyo inş en az 2 3 hafta sonra gelir
Ona dicen ki iyi tamam ben yapayım o zamanodaya gir elle bi kaç eşyayı peşinden koşup gelir ben öyle demogoji yapıyom hep
ya benimki biliyosunuz hamile boş kaldığı an uyuyo geçen gel kitaplığı düzeltelim dedim dediğin gibi gittim peşimden gelir diye bir sıra biti yok 2 sıra bitti yok bi geldim baktım ki uyumuş umrunda olmuyoOna dicen ki iyi tamam ben yapayım o zamanodaya gir elle bi kaç eşyayı peşinden koşup gelir ben öyle demogoji yapıyom hep
Zamanlamayı iyi ayarlıcan haftasonu nasılsa evde kahvaltıdan sonra başla senya benimki biliyosunuz hamile geçen gel kitaplığı düzeltelim dedim dediğin gibi gittim peşimden gelir diye bir sıra biti yok 2 sıra bitti yok bi geldim baktım ki uyumuş umrunda olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?