2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Keşke böyle olmasaymis ama doktor değişimi yapabilirsiniz ben değiştirdim şimdi doktorumla sohbet ediyoruz.. ikiz bebek iri olması normal ben bile minyon baya tombik oldum resmen siskaydim güya takılma

Havuç değil de hıyar gelebilir ben hiç güvenemiyorum ya yorumlara bak alanlardan resim varsa ona göre bak

Havuç değil de hıyar gelebilir ben hiç güvenemiyorum ya yorumlara bak alanlardan resim varsa ona göre bak
Biri kurmuş koymuş bak böyle canlısı

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-10-22-32-09-648_com.whatsapp.webp
    21 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2021-11-10-22-32-08-001_com.whatsapp.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2021-11-10-22-32-00-922_com.whatsapp.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 85
Hicte aklıma gelmedi şikayet etmek falan o şokla. Dediğim gibi önemli olan bebislerin normal olmasıydı çokta takilmadim aman
İstediğin zaman şikayet edebilirsin. Sana yapan baskasina da yapıyordur bunu.

En iyisi kullan at olan alt açma örtüleri canım. Bez olanlara kaka çiş gelince ki illa ki geliyo yıka kurut zor oluyo. tam kirli bezi çıkarıp temizi koyarken bile yapabiliyolar
Kullan at örtü alıcam, altına da alt açma yastıgı degil mi? Bir bakayım

Valla bizimkiler çıkarıyor hatta ben kıza 2 sene önce 60lt kum aldım, okula gidiyorum sürekli kargo beklemeyim diye. Çıkardılar kapıya kadar

Biri kurmuş koymuş bak böyle canlısı
Hadi bakalım ne gelecek?
Kizlar bir de naçizane tavsiyem, sıfır alacaksanız en geç Aralık'ta verin siparişinizi. Şubata anca geliyor oda.

Ahhahah kiz hepsi aynı valla
Biz de aldık portmanto ben yaptım, 2 sene önce, benimkine kalsa hala kutusundaydi

E süpermiş bence gayet güzel hayırlısı olsun yavruş. Benimki de sever böyle işleri de yapana kadar beni verem eder

Ahhahah kiz hepsi aynı valla
Biz de aldık portmanto ben yaptım, 2 sene önce, benimkine kalsa hala kutusundaydi
Yok benimki iş yaparken gereksiz derecede sinirleniyo sanki ben kırbaçlayıpta yaptırıyom bi işle uğraşırken hayatta gezmem tepesinde ikizler burcu bu sağı solu belli olmuyo

Hadi bakalım ne gelecek?
Kizlar bir de naçizane tavsiyem, sıfır alacaksanız en geç Aralık'ta verin siparişinizi. Şubata anca geliyor oda.
1 hafta içinde diyor ama inşallah çok daha geç gelir çünkü benimkinin keyfi 1 haftada gelmez hele az önce kredi kartını ödedi şokta ne aldık böyle diyo inş en az 2 3 hafta sonra gelir

odayı boşaltmamız lazım biliyosun dimi diyorum kaç günümüz var ki daha vardır amaan diyor kanserlikkkk
Ona dicen ki iyi tamam ben yapayım o zaman odaya gir elle bi kaç eşyayı peşinden koşup gelir ben öyle demogoji yapıyom hep

Yok benimki iş yaparken gereksiz derecede sinirleniyo sanki ben kırbaçlayıpta yaptırıyom bi işle uğraşırken hayatta gezmem tepesinde ikizler burcu bu sağı solu belli olmuyo
Hahahahahahha kız belime ağrı girdim güleceğim diye
1 hafta içinde diyor ama inşallah çok daha geç gelir çünkü benimkinin keyfi 1 haftada gelmez hele az önce kredi kartını ödedi şokta ne aldık böyle diyo inş en az 2 3 hafta sonra gelir
Adam sokağa koyacak artık gelenleri

Ona dicen ki iyi tamam ben yapayım o zaman odaya gir elle bi kaç eşyayı peşinden koşup gelir ben öyle demogoji yapıyom hep
ya benimki biliyosunuz hamile boş kaldığı an uyuyo geçen gel kitaplığı düzeltelim dedim dediğin gibi gittim peşimden gelir diye bir sıra biti yok 2 sıra bitti yok bi geldim baktım ki uyumuş umrunda olmuyo

ya benimki biliyosunuz hamile geçen gel kitaplığı düzeltelim dedim dediğin gibi gittim peşimden gelir diye bir sıra biti yok 2 sıra bitti yok bi geldim baktım ki uyumuş umrunda olmuyo
Zamanlamayı iyi ayarlıcan haftasonu nasılsa evde kahvaltıdan sonra başla sen
Benimkine diyorum bu günkü questlerin şunlar şunlar diye hepsini yaparsan ödüllendiricem diyom akşam ya yemek ısmarlıyom yada tatlı kandırıyom zavallımı

Kızlar biri sormuştu fotoğraf atar mısın gelince diye de kimdi hatırlayamadım ondan etiket yapamadım. Bebek arabasına bayıldım aşırı kullanışlı, bana göre hafif bütün parçalarını tek başıma takıp söktüm hatta o kadar çok video izledim ki sanki daha önce kullanmış gibi hiç yabancılık çekmedim Sürüşü gayet iyi, bana göre hafif, benim boyum 170 tutma kolu uzunluğu gayet iyi, pusetine bayıldım, gözetleme penceresi olması benim için çok iyi ilk büyük eşyamızı almış bulunduk 2612₺ almıştım

Eklentiler

• IMG_20211110_221007.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20211110_215051.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20211110_215057.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20211110_214439.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20211110_214424.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20211110_215922.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…