2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hahahahahah adamı pablonun köpeği gibi çalıştırıyor ya

Güle güle otursun bebiş

Aaaa işine gelirse karnımda senin çocuğunu taşıyorum diyorum eriyo hemen başlıyo çınarı sevmeye damardan girdin mi bitti
Ahhahaha çok fenasin çok ben de yarın salonu hallettiricem. Bugün yorgundum uyudum eve gelince akşam. Gündüz bir evi supureyim akşam da ona iş yaptırayım

Kullan at örtü alıcam, altına da alt açma yastıgı degil mi? Bir bakayım
Canım alt açma yastığı ilk 6 ay kullanılırsa öp başının üstüne koy ama pahalı bişey olmuyo onlar ilk zamanlar çocuğu dümdüz koymaya kıyamıyo insan sonrasında sadece kullan at örtü kullanılıyo bulduğun heryere serip çocuğun altını değiştiriyosun

Eger sizi cikarir ve daha yüksekten baska bir kiracıya verirse 1 yillik kira tutarı oranında dava acabilirsiniz.
Biliyorum ama (kendisini ifşa etmeyeyim buradan) şikayet edemeyeceğim bir pozisyonda. yani hakim de savcı da ondan yana olur.

Biliyorum ama (kendisini ifşa etmeyeyim buradan) şikayet edemeyeceğim bir pozisyonda. yani hakim de savcı da ondan yana olur.
Öyle bir şey olamaz. Hak sizden yana. Davanın seyrini değiştiremezler kanuna aykırı. İyi bir avukat bulun dava edin.

100 TL yazmışım 1000 TLolucakti
C Chivas Regal

Öyle bir şey olamaz. Hak sizden yana. Davanın seyrini değiştiremezler kanuna aykırı. İyi bir avukat bulun dava edin.
Bilmiyorum uğraşmaya değer mi. zaten kabul ettik zam oranını, çıkmıyoruz evden. Çıksam da şu an vereceğim kiradan daha yüksek meblağlarda kiralar var. Herhalukarda ben zarardayım. Bu haldeyken ne koşturabilirim ne uğraşabilirim. Seneye böyle yüksek oranda bir zam yapmayacağını söyledi kendisi.

Benim için en önemli olan bebislerimi rabbim izin verirse sağlıkla 35. 36.haftalara taşıyabilmek.gerisi önemli değil 30 kilo aldın bebiş kaç kg doğmuştu?
Insallah canim o gunlerde gelecek , guzel guzel nasil dogduklarini anlatacagiz 3kilo 300 gr dogmustu. Eve geldigimde 75 kiloydum 5 kiloda bir haftada gitti . 70 den sonrasi az az gitti . Ama acayip şişmiştim. Odem vardi .

Sahte mi değil mi nerden anlıcam şimdi bu saatte kargo geldi yazık hala çalışıyolar oturup ağlıcaktım kozmet satıcıı bugün birinin şampusu falan gelmişti sanki C chloen senin miydii

Eklentiler

• 16365751902651488431626376174981.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 1636575201077768405139348056331.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 163657521040081181115683954379.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
aman aldık gitti 42tl de cüzdana para verdi 2020 oldu fiyat indirim severim ajdhask 2bin liraya tüm oda +yatak+uyku seti kanki çok kaliteli bişey beklemiyorum zaten taşınana kadar kırılmasın yeter aksjdhakjhdjkas
Guzel gunlerde kullan canim hayirli olsun. Ben cok begendim. Ayaklarinin yuksek olmasini cok sevdim , temizlik icin boyle esyalari sabitlemek gerek tabi bebisler icin , ne olur ne olmaz

Insallah canim o gunlerde gelecek , guzel guzel nasil dogduklarini anlatacagiz 3kilo 300 gr dogmustu. Eve geldigimde 75 kiloydum 5 kiloda bir haftada gitti . 70 den sonrasi az az gitti . Ama acayip şişmiştim. Odem vardi .
Amin inşallah canım benim zamanla göreceğiz bakalım.kaconci haftadan sonra oluyor ödem nasıl anlıyoruz ayak şişmesi denmi

Doguma yetisse yeter aceleye gerek yok

Amin inşallah canım benim zamanla göreceğiz bakalım.kaconci haftadan sonra oluyor ödem nasıl anlıyoruz ayak şişmesi denmi
Bende 30.haftadan sonra olmaya baslamisti. Evet ayaklarim acayip sismisti , ellerimde cok şişmisti. Ama ayaklardan bariz belli oluyordu sadece karnim catlamamisti ona sevinmistim.

Şu anki zammı bile yapamaz hakkı yok. Keşke kabul etmeden önce bir avukat ile gorusseydiniz. Seneye yaparsa mutlaka bir avukatla görüşün.

Ben bebisin herşeyi bitmiş gibi kendime geçtim.Karacada ne tatlı nevresimler var ya.Bi tane aldım hemen.
Yahu ilk sipada hiç aklıma gelmemişti.10lu hastane çıkışının içinde kuşak falan var ne ise yarıyor.Sanki gereksiz şeylerde var içinde.

En kötü olacağı su sunta ürün görünüşü kalitesiz durur bir kere taşınınca ikinci kereye deforme olur dayanmaz..Ben sunta ürünleri sevmiyorum evimde birkaç erzak dolabı var o tarz basit duruyor..O yuzden mdf istedim çocuk odasını fiyat da çok fazla olduğu için letgodan ikinci el almayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…