Hahahahahah adamı pablonun köpeği gibi çalıştırıyor yaZamanlamayı iyi ayarlıcan haftasonu nasılsa evde kahvaltıdan sonra başla sen
Benimkine diyorum bu günkü questlerin şunlar şunlar diyehepsini yaparsan ödüllendiricem diyom akşam ya yemek ısmarlıyom yada tatlı kandırıyom zavallımı
Güle güle otursun bebişKızlar biri sormuştu fotoğraf atar mısın gelince diye de kimdi hatırlayamadım ondan etiket yapamadım. Bebek arabasına bayıldım aşırı kullanışlı, bana göre hafif bütün parçalarını tek başıma takıp söktüm hatta o kadar çok video izledim ki sanki daha önce kullanmış gibi hiç yabancılık çekmedimSürüşü gayet iyi, bana göre hafif, benim boyum 170 tutma kolu uzunluğu gayet iyi, pusetine bayıldım, gözetleme penceresi olması benim için çok iyi ilk büyük eşyamızı almış bulunduk 2612₺ almıştım
Aaaa işine gelirseHahahahahah adamı pablonun köpeği gibi çalıştırıyor ya
Ahhahaha çok fenasin çokAaaa işine gelirsekarnımda senin çocuğunu taşıyorum diyorum eriyo hemen başlıyo çınarı sevmeye damardan girdin mi bitti
Canım alt açma yastığı ilk 6 ay kullanılırsa öp başının üstüne koyKullan at örtü alıcam, altına da alt açma yastıgı degil mi? Bir bakayım
Biliyorum ama (kendisini ifşa etmeyeyim buradan) şikayet edemeyeceğim bir pozisyonda. yani hakim de savcı da ondan yana olur.Eger sizi cikarir ve daha yüksekten baska bir kiracıya verirse 1 yillik kira tutarı oranında dava acabilirsiniz.
Öyle bir şey olamaz. Hak sizden yana. Davanın seyrini değiştiremezler kanuna aykırı. İyi bir avukat bulun dava edin.Biliyorum ama (kendisini ifşa etmeyeyim buradan) şikayet edemeyeceğim bir pozisyonda. yani hakim de savcı da ondan yana olur.
100 TL yazmışım 1000 TLMemnunsunuz anladığım kadarıyla
İkinci el 500 100 TL arasında fiyat veriyorlar ondan sordum sıfırı ne kadardır diye.
Bebek büyüyünce pusetsiz baston olarak kullanmaya devam edebiliyorum değil mi pusetli ağır ama pusetli zaman bitince araba daha hafif sanırım bende sizde. iri sayilmam 160 52 kiloydum hamilelik oncesi şimdi tombik görünüyorum artık
Bilmiyorum uğraşmaya değer mi. zaten kabul ettik zam oranını, çıkmıyoruz evden. Çıksam da şu an vereceğim kiradan daha yüksek meblağlarda kiralar var. Herhalukarda ben zarardayım. Bu haldeyken ne koşturabilirim ne uğraşabilirim. Seneye böyle yüksek oranda bir zam yapmayacağını söyledi kendisi.Öyle bir şey olamaz. Hak sizden yana. Davanın seyrini değiştiremezler kanuna aykırı. İyi bir avukat bulun dava edin.
Insallah canim o gunlerde gelecek , guzel guzel nasil dogduklarini anlatacagizBenim için en önemli olan bebislerimi rabbim izin verirse sağlıkla 35. 36.haftalara taşıyabilmek.gerisi önemli değil 30 kilo aldın bebiş kaç kg doğmuştu?
Guzel gunlerde kullan canim hayirli olsun. Ben cok begendim. Ayaklarinin yuksek olmasini cok sevdim , temizlik icinaman aldık gitti 42tl de cüzdana para verdi 2020 oldu fiyat indirim severim ajdhask 2bin liraya tüm oda +yatak+uyku seti kanki çok kaliteli bişey beklemiyorum zaten taşınana kadar kırılmasın yeter aksjdhakjhdjkas
Amin inşallah canım benim zamanla göreceğiz bakalım.kaconci haftadan sonra oluyor ödem nasıl anlıyoruz ayak şişmesi denmiInsallah canim o gunlerde gelecek , guzel guzel nasil dogduklarini anlatacagiz3kilo 300 gr dogmustu. Eve geldigimde 75 kiloydum 5 kiloda bir haftada gitti . 70 den sonrasi az az gitti . Ama acayip şişmiştim. Odem vardi .
İllaki canım ya herşey diploma almakla olmuyor nezaket kuralları olmalı.İstediğin zaman şikayet edebilirsin. Sana yapan baskasina da yapıyordur bunu.
Doguma yetisse yeter aceleye gerek yokilkokulda marangozda çıraktım prenses değildik kızım senin gibi diyodu hadi dedim aslan parçası görelim çıraklığını kjdhasjkdhakj portmantoyu 2 kişi 4 saatte kurmuşlardı artık bu oda 1 hafta sürer
Bende 30.haftadan sonra olmaya baslamisti. Evet ayaklarim acayip sismisti , ellerimde cok şişmisti. Ama ayaklardan bariz belli oluyorduAmin inşallah canım benim zamanla göreceğiz bakalım.kaconci haftadan sonra oluyor ödem nasıl anlıyoruz ayak şişmesi denmi
Şu anki zammı bile yapamaz hakkı yok. Keşke kabul etmeden önce bir avukat ile gorusseydiniz. Seneye yaparsa mutlaka bir avukatla görüşün.Bilmiyorum uğraşmaya değer mi. zaten kabul ettik zam oranını, çıkmıyoruz evden. Çıksam da şu an vereceğim kiradan daha yüksek meblağlarda kiralar var. Herhalukarda ben zarardayım. Bu haldeyken ne koşturabilirim ne uğraşabilirim. Seneye böyle yüksek oranda bir zam yapmayacağını söyledi kendisi.
En kötü olacağı su sunta ürün görünüşü kalitesiz durur bir kere taşınınca ikinci kereye deforme olur dayanmaz..Ben sunta ürünleri sevmiyorum evimde birkaç erzak dolabı var o tarz basit duruyor..O yuzden mdf istedim çocuk odasını fiyat da çok fazla olduğu için letgodan ikinci el almayı tercih ettimŞu oda takımı indirim olmuş 2050ye geliyor uyku seti yatak dahil bir yorum alayım sizce idare eder mi halı perde aksesuarla renklendiririm diye düz beyaz düşündüm inşallah bunun yerine havuç falan yollamazlar bu parayayorumlarınıza göre vazgeçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?