2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sanırım pişik olmayı beklemeden, her bez değişimde kullanmak lazım bu pişik kremlerini, öyle mi oluyor? yine tecrubesiz bir soru
Evet zaten çoğu kremin ismi pişik önleyici diye geçer. Her alt açmada ince bir tabaka olarak sürmek lazım. Kızarıp, pütürlenmeye başlıyorsa da pişik kremi (sudocrem,desitin gibi)

Kızlar bu tuzlama işi ciddi sıkıntı veren bi iş aman uzak durun. Bebeği şoka sokabilecek Allah korusun ölümüne bile sebep olabilecek kadar tehlikeli. Yenidoğanların cildi çok hassas olduğu için dışarıdan vücuda sürülen tuzlar emilip iç organlara hasar verebiliyor.

Evet zaten çoğu kremin ismi pişik önleyici diye geçer. Her alt açmada ince bir tabaka olarak sürmek lazım. Kızarıp, pütürlenmeye başlıyorsa da pişik kremi (sudocrem,desitin gibi)
Ben senin yazdıklarını hep ekran görüntüsü alıyorum sen hep aydınlat bizi

Bizimkiler bi tutam tuz atarmış suya sonra durularmış tuzlu su kalmazmış vücutta

Ay kesin urişko ne kadar da büyümüş bir göbüş üstündekini ten rengin sandım
hahha aslında ben mercimek köftesiyim ayy koptum deliii
böyle içimde bişey kendini ittiriyo kasılıyo bişeyler yapıyo sonra böyle şişiyo rahim olamaz bence de ya bebiktiiir yani inş çünkü onu da seviyoruz rahimse yine çok üzülürüm ahahah

off mercimek köftesi yapasım geldi ahksjdşakdl

İçinde dalgalanma varsa kesin odur rahimde olsa bişi olmaz kendini sevmiş olursun

Hiiic umursamam valla. Kovarim. Benden ya da çocuğumdan önemli değil milletin küsmesi
Her yere subliminal mesaj vericem zaten. Lohusa iken kimse gelmesin, lohusalık bitince gelecekseniz haber verin en fazla 10 dakika durun gidin, çocuğumu sevmeye kalkmayın, hatta yanına yanasmayin diye

gelip bende kalsana bana sen lazımsıın

Emzirme döneminde acaba ne diyorlar o zamanda süte geçme ihtimali var mı acaba
Bak onu hiç düşünmedim duymadım da araştırmak lazım ama eğer öyleyse yandık artık beyaz beyaz gezeriz yeni moda da zaten boyatmamak uyum sağlarız
Şu sivrilen urişko değil de rahim kasılması mı şimdi
Bence urişko

Yaa benim yürürken karnımda göbek deliğimin orda ağrı oluyor. Daha önce oluyordu ama daha aşağı kısımdaydı doktor idrar yoluna baktır dedi enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum bi süre geçti yürürken ağrıması şimdi gene başladı ama yeri daha yukarıda göbek deliğinin oralarda anlamadım gitti. Yarın asm ye gidicem antibiyotiğin son günü bi baktırıcam ne durumda enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…