Beyaz saç moda olmuş millet tonlarca para döküyo saç rengi açılsın diye bizim organik beyazBak onu hiç düşünmedim duymadım da araştırmak lazım ama eğer öyleyse yandık artık beyaz beyaz gezerizyeni moda da zaten boyatmamak uyum sağlarız
Bence urişko
Hahahah benim eşim de benim kafadan. Kimseyi sokmaz evegelip bende kalsana bana sen lazımsıın
Bi oyuncu var ya kadın dizisinde oynadı sanırım en son özge özpirinçci o öyle yapıyodu sanırım boyatmıyodu beyazlaşıyordu saçıBeyaz saç moda olmuş millet tonlarca para döküyo saç rengi açılsın diye bizim organik beyaz
Tuzlamak dedigi nedir acaba ? Bizim orda da yaparlar da , kocaman kovaya bir tutam tuz atip duruluyorlar saniyordum. Annem bile oyle bilir. Ama bir arkadas anlatti bayagi tuzla ovuyorlarmis bebegi. Kayinvalidesi almis bayagi ovmus , bebek mosmor olmus bayilmis . Cok korktum onu duyunca
Haha sesli güldümEvdeki bütün tuzları yok et
Odadan cikarsan da kapıyı kilitle
Ya ne saçma sapan adet adı altında gereksiz şeyler var.
ayy valla bir taraftan virüs cidden kimse girmese iyi olur ama eve dan diye geleceklerine (düşüncesiz dolu) hastanede 2 3 dk görüp gidilde daha mı iyi olur bilmiyorum eve giren oturur kalkmaz falan valla çok zorpandemi var bi zahmet gelmemeleri lazım hem lohusa olcaz ama dan diye kapıya gelen de kovulmaz strese gireyim 10dk
aynı aynıı duyuruyorum istemiyorum diye ama biz kimse değiliz diyo herkes nasıl sıyrılcaz bilmiyorum kapıya gelene de gidin diyemem ya mecbur alırım sonra sinir küpü olurum bana zarar çocuğa zararValla bende bilmiyorum zaten kv tuzlama diince baktim zararlarını görünce şok oldum
Haha sesli güldümeve gelmeyecek zaten 40 dk mesafede oturuyorum hastanede korusak yeter
O banada dert oluyor nasıl koruyacağım bu çocuğu ben diye alt komşu ben bakacağım diyor yok artık birakmam tabiki dedim niye bana birakmazmisin diye alındı cocuk için kapiya gelirse ne dicem bilmiyorum yada apartmana girerken yakalanırsak yandıkarkadaşlara aile vs. kimseyi istemiyorum dedim direk ben iyileşince cagiricam sizi dedim ama hiç dinlemeyecekler gibi
Ama bebekler nemlendirilmesi gerek diye biliyorum cilt kuruluğu oluyor annem hep doğal zeytinyağı kullanır bende öyle yapıcam, isilikler içinde arko nemin şu eski yeşil tüpleri varya hep ondan kullandırdı teyzemlere falan ama teyzem araştırdı en iyisini almıştı işe yaramamıştıAslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..
Canım benim bugündü, nedense detaylıda çok stres oldum ya. Doktor da bitene kadar hiç renk vermedi, en son bir de siz nifty yaptırdınız mı dedi. Öyle diyince resmen rengim benzim attı, eyvah bişey çıktı dedim. Sonra benim de sonucum nifty ile tutarlı, bir sorun görmedim dedi. Bir oh çektim. Çocuk benim stresimden herhalde, uyuyordu, dr dürttü aletle bastırdı hiç uyanmadı@MucizebekleyisDulciana @Halfteacher bugün sizlerin kontrolü yok muydu kızlar nasıl geçti yoksa başka gün müydüüü
banada öyle dedi dr. biontech olmuş boya da ne ki diyip boyattım. 20.hafta da. bide phytocolor mu ne o boyadan aldım.dahada boyamam herhaldeBen 3 buçuk aylıkken boyattım canım .
Doktorum 3 aydan sonra bitkisel boyayabilirsin demişti
Geçen gördüm son halini boyatmıştıBi oyuncu var ya kadın dizisinde oynadı sanırım en son özge özpirinçci o öyle yapıyodu sanırım boyatmıyodu beyazlaşıyordu saçı
Ikimizde samsunlu oldugumuz icin ayni galibaBizimkiler bi tutam tuz atarmış suya sonra durularmış tuzlu su kalmazmış vücutta
Cok korkunc ya , nereden gelmis bu adet acaba merak ettim. . Cok sacma gercekten, halâ neden yapmak isterler onuda anlamiyorum. Biz doguruyoruz birakinda biz karar verelim boyle seylereBen de öyle biliyorum bildiğin tuzla ovuyorlar. Bebeğin vücudundaki o kremsi yapı gidiyor. Hani göbek bağı düşene kadar yıkamayın diyorlar ya, eskiler umursamıyor onu. Güya tuzlayinca hastalanmazmis çocuk. Abi hangi afedersiniz aptal neresinden uydurup çıkardı bu adeti çok merak ediyorum!!!
Eskiden taaa ilk caglarda, dolap falan yokken, etler bozulmasın diye tuzlarlarmis. O hesap sanırım
Aynen canım alıyorum o arabayı letgodan yazdım 2 aydir bakıyorum aratiyorum resimlerine bakıyorum fiyatta indirim olur mu soruyorum 50 TL düştü 600 dedi çizik kırık yokmuş video at dedim attı bu sekilde..Ailenin letgocusu benim herşeyi aldım oradan bence çok mantıklı..Nerden buluyisun . Bizde bulabilirsek alalım bari kardesime fiyatı çok iyi çünkü
sebamed sen mi sormuştun şeker hepsi buradada 500ml şampuan şu an 50 tlAynen canım alıyorum o arabayı letgodan yazdım 2 aydir bakıyorum aratiyorum resimlerine bakıyorum fiyatta indirim olur mu soruyorum 50 TL düştü 600 dedi çizik kırık yokmuş video at dedim attı bu sekilde..Ailenin letgocusu benim herşeyi aldım oradan bence çok mantıklı..
Ya bende çok korkuyorum mevlüd yapmaktan ya mahallenin meraklıları doluşacak eveKızlar ben eve değil de hastaneye gelmeleri taraftarındayım umarım ziyaretçi yasağı olmaz da bir çoğu gelir çünkü eve gelen insan maskeyle durmaz ikram yapmak gerekir evin toplu olması lazım diken üstünde oturamam 40 ı çıkana kadar da misafir kabul etmeyi düşünmüyorum zaten 40 mevlidin de çağıracağım, kv doğum öncesi ve doğum sonrası bende kalacak. Hastanenin mantıklı olma sebebi de gelen 5 dk dan fazla duramaz, bebeğe ilişemez, maske mutlaka olacak o yüzden hastane daha mantıklı geliyor bana hastaneye gelmeseler eve gelmek isteyecekler
asla yapmam herkes evinde okusun ne okuyosa bana duaları göndersin iyi dilek göndersin eve toplaşcak onlarca insan covid yuvası allam sen koruuuYa bende çok korkuyorum mevlüd yapmaktan ya mahallenin meraklıları doluşacak eve
Hadi ya ben hiç takip etmiyordum neyse artık biz devam ettiririzGeçen gördüm son halini boyatmıştı
GalibaIkimizde samsunlu oldugumuz icin ayni galibabizimkilerde demekki duymus bir yerden , eksik kalmayalim diye hem yapmislar hem kiyamamialar
Bilmiyorum ne yapıcaz samsunda olsa gelecekler belli az kişi ama burda çoluk çocuk hepsi bi geliyo her yer dolmuştu artık yere oturanlar vs adım atacak yer kalmamıştı gelin mevlüdündeasla yapmam herkes evinde okusun ne okuyosa bana duaları göndersin iyi dilek göndersin eve toplaşcak onlarca insan covid yuvası allam sen koruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?