2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bak onu hiç düşünmedim duymadım da araştırmak lazım ama eğer öyleyse yandık artık beyaz beyaz gezeriz yeni moda da zaten boyatmamak uyum sağlarız

Bence urişko
Beyaz saç moda olmuş millet tonlarca para döküyo saç rengi açılsın diye bizim organik beyaz

Beyaz saç moda olmuş millet tonlarca para döküyo saç rengi açılsın diye bizim organik beyaz
Bi oyuncu var ya kadın dizisinde oynadı sanırım en son özge özpirinçci o öyle yapıyodu sanırım boyatmıyodu beyazlaşıyordu saçı

Valla bende bilmiyorum zaten kv tuzlama diince baktim zararlarını görünce şok oldum
Evdeki bütün tuzları yok et
Odadan cikarsan da kapıyı kilitle
Ya ne saçma sapan adet adı altında gereksiz şeyler var.
Haha sesli güldüm eve gelmeyecek zaten 40 dk mesafede oturuyorum hastanede korusak yeter

O banada dert oluyor nasıl koruyacağım bu çocuğu ben diye alt komşu ben bakacağım diyor yok artık birakmam tabiki dedim niye bana birakmazmisin diye alındı cocuk için kapiya gelirse ne dicem bilmiyorum yada apartmana girerken yakalanırsak yandık arkadaşlara aile vs. kimseyi istemiyorum dedim direk ben iyileşince cagiricam sizi dedim ama hiç dinlemeyecekler gibi

aynı aynıı duyuruyorum istemiyorum diye ama biz kimse değiliz diyo herkes nasıl sıyrılcaz bilmiyorum kapıya gelene de gidin diyemem ya mecbur alırım sonra sinir küpü olurum bana zarar çocuğa zarar

Kızlar ben eve değil de hastaneye gelmeleri taraftarındayım umarım ziyaretçi yasağı olmaz da bir çoğu gelir çünkü eve gelen insan maskeyle durmaz ikram yapmak gerekir evin toplu olması lazım diken üstünde oturamam 40 ı çıkana kadar da misafir kabul etmeyi düşünmüyorum zaten 40 mevlidin de çağıracağım, kv doğum öncesi ve doğum sonrası bende kalacak. Hastanenin mantıklı olma sebebi de gelen 5 dk dan fazla duramaz, bebeğe ilişemez, maske mutlaka olacak o yüzden hastane daha mantıklı geliyor bana hastaneye gelmeseler eve gelmek isteyecekler

Aslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..
Ama bebekler nemlendirilmesi gerek diye biliyorum cilt kuruluğu oluyor annem hep doğal zeytinyağı kullanır bende öyle yapıcam, isilikler içinde arko nemin şu eski yeşil tüpleri varya hep ondan kullandırdı teyzemlere falan ama teyzem araştırdı en iyisini almıştı işe yaramamıştı eniştemde arko nemi kullandırtmadan önce uzunca araştırma yaptı öyle pinpirikliydi sonuç olarak sadece arko kullanıyorlar bu gidişle annemin yolundan gideceğim

@Mucizebekleyis Dulciana @Halfteacher bugün sizlerin kontrolü yok muydu kızlar nasıl geçti yoksa başka gün müydüüü
Canım benim bugündü, nedense detaylıda çok stres oldum ya. Doktor da bitene kadar hiç renk vermedi, en son bir de siz nifty yaptırdınız mı dedi. Öyle diyince resmen rengim benzim attı, eyvah bişey çıktı dedim. Sonra benim de sonucum nifty ile tutarlı, bir sorun görmedim dedi. Bir oh çektim. Çocuk benim stresimden herhalde, uyuyordu, dr dürttü aletle bastırdı hiç uyanmadı şu covid aşısı işi kafamı bulandırdı ona bakıyorum, anne ölümleri 2 katına çıktı aşı olmamış olman hala çok büyük risk almak dedi. Biontek ol mutlaka dedi, korktum biraz. Bu işi ciddiye almam lazım.
21+0 biliyordum, 21+4 dedi, 27cm, 403 grammış. Haftasıyla uyumlu dedi, dogum tarihini birkaç gün öne çekti. Yalnız tekrar bi cinsiyeti teyit etmek istiyordum. Onu bile sormadıgımı şimdi fark ettim. Ne stres yapmışım detaylıyı kendime

Cok korkunc ya , nereden gelmis bu adet acaba merak ettim. . Cok sacma gercekten, halâ neden yapmak isterler onuda anlamiyorum. Biz doguruyoruz birakinda biz karar verelim boyle seylere

Nerden buluyisun . Bizde bulabilirsek alalım bari kardesime fiyatı çok iyi çünkü
Aynen canım alıyorum o arabayı letgodan yazdım 2 aydir bakıyorum aratiyorum resimlerine bakıyorum fiyatta indirim olur mu soruyorum 50 TL düştü 600 dedi çizik kırık yokmuş video at dedim attı bu sekilde..Ailenin letgocusu benim herşeyi aldım oradan bence çok mantıklı..

sebamed sen mi sormuştun şeker hepsi buradada 500ml şampuan şu an 50 tl

Ya bende çok korkuyorum mevlüd yapmaktan ya mahallenin meraklıları doluşacak eve

Bugünde bu ürünleri aldım 55 TL geldi ikisi Trendyol indirimi kuponları sayesinde

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-11-20-39-01-154_trendyol.com.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2021-11-11-20-21-02-501_trendyol.com.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 69
Geçen gördüm son halini boyatmıştı
Hadi ya ben hiç takip etmiyordum neyse artık biz devam ettiririz
Ikimizde samsunlu oldugumuz icin ayni galiba bizimkilerde demekki duymus bir yerden , eksik kalmayalim diye hem yapmislar hem kiyamamialar
Galiba bence öylesi daha iyi tuzladın mı tuzladım işte yeter
asla yapmam herkes evinde okusun ne okuyosa bana duaları göndersin iyi dilek göndersin eve toplaşcak onlarca insan covid yuvası allam sen koruuu
Bilmiyorum ne yapıcaz samsunda olsa gelecekler belli az kişi ama burda çoluk çocuk hepsi bi geliyo her yer dolmuştu artık yere oturanlar vs adım atacak yer kalmamıştı gelin mevlüdünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…