Çok güzel kuzuu ama hastaneye bi sor ziyaretçi alıyo muuu hala almıyo benim gittiklerim ya ziyaretçi gelmeyince de masa kurulumu falan anlamı olmaz gibi geldi bana ama ziyaretçi alınıyosa süpertooKızlar kampanya vardı kaç yerden fiyat aldıysam 1000 civarıydı böyle bir süsleme düşünüyorum doğum odası için 500 liraya anlaştık organizasyon ile 50 lira kapora verdim kalanı kurulumda bunlara ek anne bebek yatağı süslemesi cibinliği falan olacak. Fotoğraf için de son sözü eşim söyleyecek hastanenin fotoğrafçısını aradım 350 lira sadece CD ye aktarılırsa albüm olursa cd ile birlikte 900 lira doğum anı, bebeğin tetkikleri yapılırken, odaya geldiğinde ve ertesi gün gelip fotoğrafları çekiyormuş görümcem yaptır mutlaka dedi ama çok masraf olduğu için son sözü eşime bıraktım
Ayyy dur foto cekimi 350₺ mi gercektennn ayy oyleyse yaptiralim hepimiZzz.Kızlar kampanya vardı kaç yerden fiyat aldıysam 1000 civarıydı böyle bir süsleme düşünüyorum doğum odası için 500 liraya anlaştık organizasyon ile 50 lira kapora verdim kalanı kurulumda bunlara ek anne bebek yatağı süslemesi cibinliği falan olacak. Fotoğraf için de son sözü eşim söyleyecek hastanenin fotoğrafçısını aradım 350 lira sadece CD ye aktarılırsa albüm olursa cd ile birlikte 900 lira doğum anı, bebeğin tetkikleri yapılırken, odaya geldiğinde ve ertesi gün gelip fotoğrafları çekiyormuş görümcem yaptır mutlaka dedi ama çok masraf olduğu için son sözü eşime bıraktım
gelin damat çekimleri gibi pahalı değil bunlar he ben geçen hamile çekimi için fiyat aldım 300 lira dedi kıyafetler falan dahilAyyy dur foto cekimi 350₺ mi gercektennn ayy oyleyse yaptiralim hepimiZzz.
Bunu bilmiyorum. Ama phlips aventi kullandım. Kararma falan olmadi. Bulaşık makinesi ne atıyordum hep.Kizlar Philips avent pişirici yorumlarına baktım da kimse beğenmiyor, kararma yapıyormuş. Ben de amazon.de de şunu buldum. Kullanan ya da adını duyan var mı? 5 yıldız almış hep.Eki Görüntüle 2950198
yaa bende ondan almıştım iade ettim, çünkü full simli gelecek ürün :) gelince görürsün sende çok parıl parılAyy oto koltuktan sonra bebişkomun ilk büyük eşyası bebek arabası da alınmış bulunmaktaaaprego aldık hem pusetli hem de kabin boy seçeneği bizim için avantaj oldu. Umarım memnun kalırız hepsiburdadan aldik ekstra indirimle 1900 e geldi bi de ocağa ertele 9 taksit derken
Doktor saçmalamış bence ya bende hem kilo var hem plasenta ön duvarda ona rağmen görebildi doktor manyakmışDaha yeni geldik eve canım benim dedektif zahradambaşkanlığın hakkını veriyorsun valla.35.40 dakika sürdü inceleme herşey normal dedi rapor verdi e hani resim dedim bana kibarcada değil sen çok sismissin çok yağlı karnın az kilo al ben zar zor gördüm çocukları resim imkansız dedi.benden haberler böle çok heveslenmistik bebişlerimiz göreceğiz ilk defa diye malesef iyi haberi aldık ya buda yeter. Cinsiyet aynı bı kız bı erkek bir değişme yok.
Malesef canım benim yaşadığım yerde renkli ultrasyon yok.bu gittiğim cihazı daha yeni distemdi bu kez görürüz diye niyetlenmistik malesef göremedik.neyse bebeklerimizin iyi haberini aldikya doğunca görürüz artıkDoktor saçmalamış bence ya bende hem kilo var hem plasenta ön duvarda ona rağmen görebildi doktor manyakmışkendi doktoruna gidince rica edersin renkli bakar o da
kızlar bebek alışverişi videolarından hoşuma giden bi tanesini paylaşıyorum. bir çok videoda çok gereksiz şeyler gösterdikleri için burdaki bakış açısı ve tavır çok hoşuma gitti.
Ay 385 canım pardon yanlış yazmışım fotoğraf çekimi için bu şekilde fiyat verdi ama panoramik albüm olursa 900 eşim tamam derse albüm kalitesine bakıcam eğer beğenmezsem fotoları çektirir albümü dışarıdan başka birine yaptırırım 385 deyince bir şok oldum bendeAyyy dur foto cekimi 350₺ mi gercektennn ayy oyleyse yaptiralim hepimiZzz.
Kankii ziyaretçi alınmasa bile benim için önemli değil aradan aradan sokarız bir şekilde 5 dk ama benim için önemli olan bebeğin gelişinin bir anısının olması o yüzden süsleme falan yaptırıcam bir de ben çocuk kendini bilene kadar en azından 5 yaşına kadar doğum günü partisi yapmayacağım aile arasında bir pasta o kadar süsleme falan yapmayacağım o yüzden gelişinde bir anı olsun istiyorum. Fotoğrafçı da varsa aile büyükleriyle de ertesi gün foto çekiyorum dedi hastane de çalışıyor kadın alınmasa söylemezdi muhtemelenÇok güzel kuzuu ama hastaneye bi sor ziyaretçi alıyo muuu hala almıyo benim gittiklerim ya ziyaretçi gelmeyince de masa kurulumu falan anlamı olmaz gibi geldi bana ama ziyaretçi alınıyosa süpertoo
kız evet kesin fotocu derdi demek ki gizli saklı alıyolar aman içinde ukte kalcaksa ne istiyosan yap gitsin doğru diyosunKankii ziyaretçi alınmasa bile benim için önemli değil aradan aradan sokarız bir şekilde 5 dk ama benim için önemli olan bebeğin gelişinin bir anısının olması o yüzden süsleme falan yaptırıcam bir de ben çocuk kendini bilene kadar en azından 5 yaşına kadar doğum günü partisi yapmayacağım aile arasında bir pasta o kadar süsleme falan yapmayacağım o yüzden gelişinde bir anı olsun istiyorum. Fotoğrafçı da varsa aile büyükleriyle de ertesi gün foto çekiyorum dedi hastane de çalışıyor kadın alınmasa söylemezdi muhtemelen
Kanki aslında iyi de artık sallamıyor çoğu hastane Derindere bile eşim ameliyat olduğunda küçücük oda da eşimle birlikte 5 kişiydik kimse çıkın falan demedikız evet kesin fotocu derdi demek ki gizli saklı alıyolar aman içinde ukte kalcaksa ne istiyosan yap gitsin doğru diyosun
kolanda konuştuğum kız annemi bile almadılar dedi sadece eşi kalmış başka da kimse girememiş yanına covid kurallarını çok ciddiye alıyolarmış iyi mi tabi kötü mü bazı konularda bilemedim
aşkım orası allaha emanet bebek diye böbrek doğurttukları için her şey olabilir düğünlerdeki kiralık oynayanlar gibi kiralık ziyaretçi bile alabilirler klajsdlkajdKanki aslında iyi de artık sallamıyor çoğu hastane Derindere bile eşim ameliyat olduğunda küçücük oda da eşimle birlikte 5 kişiydik kimse çıkın falan demedi
İnan ben de bilmiyorum ilk deneyimim olcakSanırım pişik olmayı beklemeden, her bez değişimde kullanmak lazım bu pişik kremlerini, öyle mi oluyor?yine tecrubesiz bir soru
Aman aman sakın. O tuzlama işini falan sakın. Bebeği tek bırakmayın. Arkadaş doktorlar bas bas bağırıyor, öyle şeyleri yapmayın diye. Eşine söyle konuşsun annesi ile bak böyle böyle diyor diye. Biz de eşimle kalicaz, annemi de kvyi de istemedim yanımda ben hastanede. Annem hatta esin ne anlasin bez degistirmekten falan dedi, öğrenecek ne demek ne anlar deidm
Hiç sorma ya bide anlatıyorum bak doktorlar böyle diyor diye doktorlar çok biliyor diyorKesinlikle çok dikkatli olun, yenidoğan cocugun midesini yakarlar yazık. Böyle hem cahil hemde inatçı insanlardan çok korkarım sen o anki telaşayla hatırlamayabilirsin öncesi herkesi uyar cocuga hiçbirşey vermesinler
Aldım koydum dolaba duruyo daha açmadım kapağınıÇatlak kremi olarak hindistan cevizi yağı kullanan var mı? Bugün de işsizlikten günümü organik, doğal içerikli ürünleri araştırmaya verdim. Bebek ürünlerinde weleda diye bi marka hoşuma gitti şampuan vs için. Bebek çamaşır ve bulaşık deterjaninda da frosch baby.
Ben hala duzenli bir sey surmeye baslamadim ya yapış yapış bi zor geliyoAldım koydum dolaba duruyo daha açmadım kapağınılierac ve bitkisel vucud kremi kullanıyorum şuan yetiyor, hiç kurumuyorum. Kıyamadım hindistan cevizi yağına
Ben kullanıyorum hindistan cevizi yağını çok düzenli olmasa da güzel nemlendiriyor. Şöyle bir sorun yaşadım sürdükten sonra atletim temas ediyor ya karnıma atleti yıkadıktan sonra da bi yağ kokusu kalıyor temizlenmemiş gibi. Çok önemli bi detay mı bilemedim ama hazırlıklı ol kullanacaksanÇatlak kremi olarak hindistan cevizi yağı kullanan var mı? Bugün de işsizlikten günümü organik, doğal içerikli ürünleri araştırmaya verdim. Bebek ürünlerinde weleda diye bi marka hoşuma gitti şampuan vs için. Bebek çamaşır ve bulaşık deterjaninda da frosch baby.
Yaa benim de aklımda bu soru var. Hastanelere hiç soran oldu mu ziyaretci işini? Cogu yer kabul etmiyo diye biliyorumÇok güzel kuzuu ama hastaneye bi sor ziyaretçi alıyo muuu hala almıyo benim gittiklerim ya ziyaretçi gelmeyince de masa kurulumu falan anlamı olmaz gibi geldi bana ama ziyaretçi alınıyosa süpertoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?