2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok güzel kuzuu ama hastaneye bi sor ziyaretçi alıyo muuu hala almıyo benim gittiklerim ya ziyaretçi gelmeyince de masa kurulumu falan anlamı olmaz gibi geldi bana ama ziyaretçi alınıyosa süpertoo

Ayyy dur foto cekimi 350₺ mi gercektennn ayy oyleyse yaptiralim hepimiZzz.

Bunu bilmiyorum. Ama phlips aventi kullandım. Kararma falan olmadi. Bulaşık makinesi ne atıyordum hep.
Bu markayı hiç tanımıyorum.

yaa bende ondan almıştım iade ettim, çünkü full simli gelecek ürün :) gelince görürsün sende çok parıl parıl

Doktor saçmalamış bence ya bende hem kilo var hem plasenta ön duvarda ona rağmen görebildi doktor manyakmış kendi doktoruna gidince rica edersin renkli bakar o da

Doktor saçmalamış bence ya bende hem kilo var hem plasenta ön duvarda ona rağmen görebildi doktor manyakmış kendi doktoruna gidince rica edersin renkli bakar o da
Malesef canım benim yaşadığım yerde renkli ultrasyon yok.bu gittiğim cihazı daha yeni distemdi bu kez görürüz diye niyetlenmistik malesef göremedik.neyse bebeklerimizin iyi haberini aldikya doğunca görürüz artık

kızlar bebek alışverişi videolarından hoşuma giden bi tanesini paylaşıyorum. bir çok videoda çok gereksiz şeyler gösterdikleri için burdaki bakış açısı ve tavır çok hoşuma gitti.

Çoğu dediğine katılıyorum ben de . Ama herkesin deneyimi ve ihtiyacı farklı tabi. Mesela ben hamile yastığında inanılmaz rahat ettim, bence çok gerekliydi. Sling ve kanguru da çok kullanılan ürünlerden bence. Bebekte tulumu ben daha rahat buluyorum. Nemlendirmek için zeytinyağını kullanmak için uygun ph lı zeytinyağını alıp asidini çıkarmak için ısıtmak vs gerekiyor bence pratik olmuyor.
Ama bu biberon setleri, sterilizasyon makineleri, ısıtıcılar, pişiriciler bence de çok gereksiz. Yoğurt makinesi pratik ama o kullanılıyor yine herkesin kendi bütçesi kendi zevki olayına gidiyor

Ayyy dur foto cekimi 350₺ mi gercektennn ayy oyleyse yaptiralim hepimiZzz.
Ay 385 canım pardon yanlış yazmışım fotoğraf çekimi için bu şekilde fiyat verdi ama panoramik albüm olursa 900 eşim tamam derse albüm kalitesine bakıcam eğer beğenmezsem fotoları çektirir albümü dışarıdan başka birine yaptırırım 385 deyince bir şok oldum bende

Çok güzel kuzuu ama hastaneye bi sor ziyaretçi alıyo muuu hala almıyo benim gittiklerim ya ziyaretçi gelmeyince de masa kurulumu falan anlamı olmaz gibi geldi bana ama ziyaretçi alınıyosa süpertoo
Kankii ziyaretçi alınmasa bile benim için önemli değil aradan aradan sokarız bir şekilde 5 dk ama benim için önemli olan bebeğin gelişinin bir anısının olması o yüzden süsleme falan yaptırıcam bir de ben çocuk kendini bilene kadar en azından 5 yaşına kadar doğum günü partisi yapmayacağım aile arasında bir pasta o kadar süsleme falan yapmayacağım o yüzden gelişinde bir anı olsun istiyorum. Fotoğrafçı da varsa aile büyükleriyle de ertesi gün foto çekiyorum dedi hastane de çalışıyor kadın alınmasa söylemezdi muhtemelen

kız evet kesin fotocu derdi demek ki gizli saklı alıyolar aman içinde ukte kalcaksa ne istiyosan yap gitsin doğru diyosun

kolanda konuştuğum kız annemi bile almadılar dedi sadece eşi kalmış başka da kimse girememiş yanına covid kurallarını çok ciddiye alıyolarmış iyi mi tabi kötü mü bazı konularda bilemedim

Kanki aslında iyi de artık sallamıyor çoğu hastane Derindere bile eşim ameliyat olduğunda küçücük oda da eşimle birlikte 5 kişiydik kimse çıkın falan demedi

Kanki aslında iyi de artık sallamıyor çoğu hastane Derindere bile eşim ameliyat olduğunda küçücük oda da eşimle birlikte 5 kişiydik kimse çıkın falan demedi
aşkım orası allaha emanet bebek diye böbrek doğurttukları için her şey olabilir düğünlerdeki kiralık oynayanlar gibi kiralık ziyaretçi bile alabilirler klajsdlkajd

Aa eşime söyledim annen çocuğu tuzlayacakmış diye neyse toplandığımızda anne çocuğumu buğulama yapacakmışsın balık mı bu dedi de anneside yok daha neler ne eski adetler öyle diye kıvırdı hemen bende sen bana böyle söyledin ya diince e adettir tabi ama sizin çocuğunuz falan dedi eşim yokken söylüyor bende sen geç bi onları diyorum ama içten içe bir dakika çocuğu bıraksam kaçırıp tuzlar gibi geliyor korumam lazım

Hiç sorma ya bide anlatıyorum bak doktorlar böyle diyor diye doktorlar çok biliyor diyor Aslında oyle bi kadin degildir ama torun olunca kaybetti kendini herhalde bide benim annem tam tersi kitaplarla buyutmus bizi savas cikar valla orada

Çatlak kremi olarak hindistan cevizi yağı kullanan var mı? Bugün de işsizlikten günümü organik, doğal içerikli ürünleri araştırmaya verdim. Bebek ürünlerinde weleda diye bi marka hoşuma gitti şampuan vs için. Bebek çamaşır ve bulaşık deterjaninda da frosch baby.

Aldım koydum dolaba duruyo daha açmadım kapağını lierac ve bitkisel vucud kremi kullanıyorum şuan yetiyor, hiç kurumuyorum. Kıyamadım hindistan cevizi yağına

Aldım koydum dolaba duruyo daha açmadım kapağını lierac ve bitkisel vucud kremi kullanıyorum şuan yetiyor, hiç kurumuyorum. Kıyamadım hindistan cevizi yağına
Ben hala duzenli bir sey surmeye baslamadim ya yapış yapış bi zor geliyo boom butter vardı evde 3 5 kere onu sürmüşümdür anca hamileliğin başından beri. Asıl çatlama zamanları şimdiden sonra ama heralde duzenli kullanmak lazım

Ben kullanıyorum hindistan cevizi yağını çok düzenli olmasa da güzel nemlendiriyor. Şöyle bir sorun yaşadım sürdükten sonra atletim temas ediyor ya karnıma atleti yıkadıktan sonra da bi yağ kokusu kalıyor temizlenmemiş gibi. Çok önemli bi detay mı bilemedim ama hazırlıklı ol kullanacaksan Şampuan için ben de weleda düşünüyorum. Onun dışında da bi bebek bakım ürünü almayı düşünmüyorum zaten :)

Yaa benim de aklımda bu soru var. Hastanelere hiç soran oldu mu ziyaretci işini? Cogu yer kabul etmiyo diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…