2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa benim de aklımda bu soru var. Hastanelere hiç soran oldu mu ziyaretci işini? Cogu yer kabul etmiyo diye biliyorum
Ay inşallah kabul etmezler ya tıklım tıkış H sevmiyorum. İnsanlara gelmeyin demek de olmaz keşke ziyaretçi kabul etmese doğum yapacağım hastane, çok isterim. Suçu onlara atarım hiç değilse

Ay inşallah kabul etmezler ya tıklım tıkış H sevmiyorum. İnsanlara gelmeyin demek de olmaz keşke ziyaretçi kabul etmese doğum yapacağım hastane, çok isterim. Suçu onlara atarım hiç değilse
Yaa ben de pek sevmiyorum cekirdek ailemizi alsınlar yeter. Ama Z zahrada nın dedigi gibi, bazı hasteneler aşırı katı bu konuda. Refakatci kimse sadece onu alıyorlar, +1 bile odaya cıkarmıyorlar. Hiç değilse anne babamız gelebilse yeter valla

Tuzlamak dedigi nedir acaba ? Bizim orda da yaparlar da , kocaman kovaya bir tutam tuz atip duruluyorlar saniyordum. Annem bile oyle bilir. Ama bir arkadas anlatti bayagi tuzla ovuyorlarmis bebegi. Kayinvalidesi almis bayagi ovmus , bebek mosmor olmus bayilmis . Cok korktum onu duyunca

Aslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..

Tabii ki düzenli kullanıcan ama derine de bağlı çok düzenli kullanıp son ayında çatlayan çok gördüm Bizimki önlem amaçlı ne olur ne olmaz.

Ben de öyle biliyorum bildiğin tuzla ovuyorlar. Bebeğin vücudundaki o kremsi yapı gidiyor. Hani göbek bağı düşene kadar yıkamayın diyorlar ya, eskiler umursamıyor onu. Güya tuzlayinca hastalanmazmis çocuk. Abi hangi afedersiniz aptal neresinden uydurup çıkardı bu adeti çok merak ediyorum!!!
Eskiden taaa ilk caglarda, dolap falan yokken, etler bozulmasın diye tuzlarlarmis. O hesap sanırım

Hindistan cevizi yağı aldım, doktor 1haftadan sonra lierac kullan dedi. Ben hamile kaldığimdan beri 2 kilo verip 3 kilo aldım. Aslında totalde 1 kilo aldım. Her gün düzenli sürüyorum lierac, yapış yapislik hissi de yok bu kremde. Tavsiye ederim.

Annem kardeşimi tuzlamak yerine komple balla kaplamıştı o zaman ben 8 yaşındaydım. 2-3 saat sonra bakalım dedik çocuğu karıncalar basmıştı off çok saçma sapan gelenekler

Evdeki bütün tuzları yok et
Odadan cikarsan da kapıyı kilitle
Ya ne saçma sapan adet adı altında gereksiz şeyler var.

Annem kardeşimi tuzlamak yerine komple balla kaplamıştı o zaman ben 8 yaşındaydım. 2-3 saat sonra bakalım dedik çocuğu karıncalar basmıştı off çok saçma sapan gelenekler
Hahahahah.
Bizim komşunun kızını da sütle yikiyorlsrdi, vücudunda tüy çıkmasın diye

Benim beyazlar çıktı hep diplerden doğumdan sonra boyayım madem şimdi organiklere de güven olmuyo.
Annem hep karşıydı boyatmama. Saçım 3 4 renk benim normalde
Ben de hiç boyatma heveslisi olmadım. Ha uçlarını falan ombre yaptırdım ama dibe hiç sürmedim boya :)

ayy valla bir taraftan virüs cidden kimse girmese iyi olur ama eve dan diye geleceklerine (düşüncesiz dolu) hastanede 2 3 dk görüp gidilde daha mı iyi olur bilmiyorum eve giren oturur kalkmaz falan valla çok zor pandemi var bi zahmet gelmemeleri lazım hem lohusa olcaz ama dan diye kapıya gelen de kovulmaz strese gireyim 10dk

Ay sus sus eve gelene bir de ikram lazım, çay kahve kek börek Covid’ten dolayı pek kimseyi almayı düşünmüyorum ama nası denilir gelmeyin diye bilmiyorum. Eşimin sulalesi cok kalabalık, artık kayınvalideme dicem, misafirleri kısıtlı tutalım anneciiiim korkuyorum dicem

Annem hep karşıydı boyatmama. Saçım 3 4 renk benim normalde
Ben de hiç boyatma heveslisi olmadım. Ha uçlarını falan ombre yaptırdım ama dibe hiç sürmedim boya :)
Benim genetik 15 yaşında beyazlarım çıkmaya başladı mecbur diplerini kendi rengine boyuyorum.

Bizim eve kimse gelmiyo köpek var diye biz çözümü çoktan bulmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…