Ay inşallah kabul etmezler ya tıklım tıkış H sevmiyorum. İnsanlara gelmeyin demek de olmaz keşke ziyaretçi kabul etmese doğum yapacağım hastane, çok isterim. Suçu onlara atarım hiç değilseYaa benim de aklımda bu soru var. Hastanelere hiç soran oldu mu ziyaretci işini? Cogu yer kabul etmiyo diye biliyorum
Yaa ben de pek sevmiyorumAy inşallah kabul etmezler ya tıklım tıkış H sevmiyorum. İnsanlara gelmeyin demek de olmaz keşke ziyaretçi kabul etmese doğum yapacağım hastane, çok isterim. Suçu onlara atarım hiç değilse
Tuzlamak dedigi nedir acaba ? Bizim orda da yaparlar da , kocaman kovaya bir tutam tuz atip duruluyorlar saniyordum. Annem bile oyle bilir. Ama bir arkadas anlatti bayagi tuzla ovuyorlarmis bebegi. Kayinvalidesi almis bayagi ovmus , bebek mosmor olmus bayilmis . Cok korktum onu duyuncaAa eşime söyledim annen çocuğu tuzlayacakmış diye neyse toplandığımızda anne çocuğumu buğulama yapacakmışsın balık mı bu dedi de anneside yok daha neler ne eski adetler öyle diye kıvırdı hemen bende sen bana böyle söyledin ya diince e adettir tabi ama sizin çocuğunuz falan dedi eşim yokken söylüyor bende sen geç bi onları diyorum ama içten içe bir dakika çocuğu bıraksam kaçırıp tuzlar gibi geliyor korumam lazım
Aslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..Ben kullanıyorum hindistan cevizi yağını çok düzenli olmasa da güzel nemlendiriyor. Şöyle bir sorun yaşadım sürdükten sonra atletim temas ediyor ya karnıma atleti yıkadıktan sonra da bi yağ kokusu kalıyor temizlenmemiş gibi. Çok önemli bi detay mı bilemedim ama hazırlıklı ol kullanacaksanŞampuan için ben de weleda düşünüyorum. Onun dışında da bi bebek bakım ürünü almayı düşünmüyorum zaten :)
Tabii ki düzenli kullanıcan ama derine de bağlı çok düzenli kullanıp son ayında çatlayan çok gördümBen hala duzenli bir sey surmeye baslamadim ya yapış yapış bi zor geliyoboom butter vardı evde 3 5 kere onu sürmüşümdür anca hamileliğin başından beri. Asıl çatlama zamanları şimdiden sonra ama heralde duzenli kullanmak lazım
Ben de öyle biliyorum bildiğin tuzla ovuyorlar. Bebeğin vücudundaki o kremsi yapı gidiyor. Hani göbek bağı düşene kadar yıkamayın diyorlar ya, eskiler umursamıyor onu. Güya tuzlayinca hastalanmazmis çocuk. Abi hangi afedersiniz aptal neresinden uydurup çıkardı bu adeti çok merak ediyorum!!!Tuzlamak dedigi nedir acaba ? Bizim orda da yaparlar da , kocaman kovaya bir tutam tuz atip duruluyorlar saniyordum. Annem bile oyle bilir. Ama bir arkadas anlatti bayagi tuzla ovuyorlarmis bebegi. Kayinvalidesi almis bayagi ovmus , bebek mosmor olmus bayilmis . Cok korktum onu duyunca
Hindistan cevizi yağı aldım, doktor 1haftadan sonra lierac kullan dedi. Ben hamile kaldığimdan beri 2 kilo verip 3 kilo aldım. Aslında totalde 1 kilo aldım. Her gün düzenli sürüyorum lierac, yapış yapislik hissi de yok bu kremde. Tavsiye ederim.Ben hala duzenli bir sey surmeye baslamadim ya yapış yapış bi zor geliyoboom butter vardı evde 3 5 kere onu sürmüşümdür anca hamileliğin başından beri. Asıl çatlama zamanları şimdiden sonra ama heralde duzenli kullanmak lazım
Kızlar saçını boyatan var mı?
Annem kardeşimi tuzlamak yerine komple balla kaplamıştıB3n de öyle biliyorum bildiğin tuzla ovuyorlar. Bebeğin vücudundaki o kremsi yapı gidiyor. Hani göbek bağı düşene kadar yıkamayın diyorlar ya, eskiler umursamıyor onu. Güya tuzlayinca hastalanmazmis çocuk. Abi hangi afedersiniz aptal neresinden uydurup çıkardı bu adeti çok merak ediyorum!!!
Eskiden taaa ilk caglarda, dolap falan yokken, etler bozulmasın diye tuzlarlarmis. O hesap sanırım
Evdeki bütün tuzları yok etAa eşime söyledim annen çocuğu tuzlayacakmış diye neyse toplandığımızda anne çocuğumu buğulama yapacakmışsın balık mı bu dedi de anneside yok daha neler ne eski adetler öyle diye kıvırdı hemen bende sen bana böyle söyledin ya diince e adettir tabi ama sizin çocuğunuz falan dedi eşim yokken söylüyor bende sen geç bi onları diyorum ama içten içe bir dakika çocuğu bıraksam kaçırıp tuzlar gibi geliyor korumam lazım
Hiç sorma ya bide anlatıyorum bak doktorlar böyle diyor diye doktorlar çok biliyor diyorAslında oyle bi kadin degildir ama torun olunca kaybetti kendini herhalde bide benim annem tam tersi kitaplarla buyutmus bizi savas cikar valla orada
Hahahahah.Annem kardeşimi tuzlamak yerine komple balla kaplamıştıo zaman ben 8 yaşındaydım. 2-3 saat sonra bakalım dedik çocuğu karıncalar basmıştı off çok saçma sapan gelenekler
Benim beyazlar çıktı hep diplerdenHic boyatmadim şekerim ama bitkisel boyaya izin veriliyor diye biliyorum.
O zamanlar süt ucuz tabiHahahahah.
Bizim komşunun kızını da sütle yikiyorlsrdi, vücudunda tüy çıkmasın diye
Annem hep karşıydı boyatmama. Saçım 3 4 renk benim normaldeBenim beyazlar çıktı hep diplerdendoğumdan sonra boyayım madem şimdi organiklere de güven olmuyo.
Ay inşallah kabul etmezler ya tıklım tıkış H sevmiyorum. İnsanlara gelmeyin demek de olmaz keşke ziyaretçi kabul etmese doğum yapacağım hastane, çok isterim. Suçu onlara atarım hiç değilse
ayy valla bir taraftan virüs cidden kimse girmese iyi olur ama eve dan diye geleceklerine (düşüncesiz dolu) hastanede 2 3 dk görüp gidilde daha mı iyi olur bilmiyorum eve giren oturur kalkmaz falan valla çok zor
Sizinkini dogru tahmin etti mi peki /cinsiyet tahmini kesin / olan merak ettom de bebde yaptirdimbebeklerde cinsiyet tahmini ve cinsiyet tahmini kesin diye 2 farklı sayfa,biri hem tarih hem görüntü istemişti
Ay sus susayy valla bir taraftan virüs cidden kimse girmese iyi olur ama eve dan diye geleceklerine (düşüncesiz dolu) hastanede 2 3 dk görüp gidilde daha mı iyi olur bilmiyorum eve giren oturur kalkmaz falan valla çok zorpandemi var bi zahmet gelmemeleri lazım hem lohusa olcaz ama dan diye kapıya gelen de kovulmaz strese gireyim 10dk
Benim genetik 15 yaşında beyazlarım çıkmaya başladıAnnem hep karşıydı boyatmama. Saçım 3 4 renk benim normalde
Ben de hiç boyatma heveslisi olmadım. Ha uçlarını falan ombre yaptırdım ama dibe hiç sürmedim boya :)
Bizim eve kimse gelmiyo köpek var diyeAy sus suseve gelene bir de ikram lazım, çay kahve kek börek Covid’ten dolayı pek kimseyi almayı düşünmüyorum ama nası denilir gelmeyin diye bilmiyorum. Eşimin sulalesi cok kalabalık, artık kayınvalideme dicem, misafirleri kısıtlı tutalım anneciiiim korkuyorum dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?