Bende bunu merak ediyorum.Ben de boyatmadim hiç.Cesaret edemedim.Kızlar saçını boyatan var mı?
Ben sormuştum ama birşey daha istersem kocam kizicaksebamed sen mi sormuştun şeker hepsi buradada 500ml şampuan şu an 50 tl
Kızlar saçını boyatan var mı?
Kızlar kesinlikle düşünmüyorum sağlığı açısından bebeğimin organik bile olsa olmaz sadece rimel alicam acil zamanlarda azıcık beyazım var sürerim diyeBende bunu merak ediyorum.Ben de boyatmadim hiç.Cesaret edemedim.
Ben burada kimseyi tanımıyorum desem yeridir, komşum var ama yok tanımıyorum kimseyi karşı dairemde görümcem oturuyor sadece. Zeytinburnunda oturmuş olsaydım bir sürü insan gelirdi ama evim biraz uzak kalıyor ben sadece akrabalarımı ve eşimin akrabalarını çağırmayı düşünüyorumYa bende çok korkuyorum mevlüd yapmaktan ya mahallenin meraklıları doluşacak eve
Bu rimel yada spreyler var kapatici gibi kullanılıyor.Onlar olur değilmi? Zaten henüz kendi sarı olduğu için karışıklıktan beyazlar belli olmuyor ama.Doguma yakın ne olur bilmiyorum.Kızlar kesinlikle düşünmüyorum sağlığı açısından bebeğimin organik bile olsa olmaz sadece rimel alicam acil zamanlarda azıcık beyazım var sürerim diye
Ben de öyle ya organik boyatsam mı dedim de sonradan vazgeçtimBende bunu merak ediyorum.Ben de boyatmadim hiç.Cesaret edemedim.
Aaa saç rimeli mi yoksa bildiğimiz kirpik için olanlardan mı? Çünkü benim de bi arkadaşımın annesi saçlarını rimelliyoduKızlar kesinlikle düşünmüyorum sağlığı açısından bebeğimin organik bile olsa olmaz sadece rimel alicam acil zamanlarda azıcık beyazım var sürerim diye
Valla bende tanımıyorum kimseyi tanıdıklarım bi elin parmaklarını geçmez ama kv alt dairede o herkesi tanıyo gelende çocuğunu da katıyo geliyo peşinde acaba burda yapmasam samsunda yapsam mevlüdü nasıl olurBen burada kimseyi tanımıyorum desem yeridir, komşum var ama yok tanımıyorum kimseyi karşı dairemde görümcem oturuyor sadece. Zeytinburnunda oturmuş olsaydım bir sürü insan gelirdi ama evim biraz uzak kalıyor ben sadece akrabalarımı ve eşimin akrabalarını çağırmayı düşünüyorum
Kızlar kampanya vardı kaç yerden fiyat aldıysam 1000 civarıydı böyle bir süsleme düşünüyorum doğum odası için 500 liraya anlaştık organizasyon ile 50 lira kapora verdim kalanı kurulumda bunlara ek anne bebek yatağı süslemesi cibinliği falan olacak. Fotoğraf için de son sözü eşim söyleyecek hastanenin fotoğrafçısını aradım 350 lira sadece CD ye aktarılırsa albüm olursa cd ile birlikte 900 lira doğum anı, bebeğin tetkikleri yapılırken, odaya geldiğinde ve ertesi gün gelip fotoğrafları çekiyormuş görümcem yaptır mutlaka dedi ama çok masraf olduğu için son sözü eşime bıraktım
Kankii ziyaretçi alınmasa bile benim için önemli değil aradan aradan sokarız bir şekilde 5 dk ama benim için önemli olan bebeğin gelişinin bir anısının olması o yüzden süsleme falan yaptırıcam bir de ben çocuk kendini bilene kadar en azından 5 yaşına kadar doğum günü partisi yapmayacağım aile arasında bir pasta o kadar süsleme falan yapmayacağım o yüzden gelişinde bir anı olsun istiyorum. Fotoğrafçı da varsa aile büyükleriyle de ertesi gün foto çekiyorum dedi hastane de çalışıyor kadın alınmasa söylemezdi muhtemelen
Kızlar bugün hastaneyi fiyat almak için aradım. Hastanede görüştüğüm kişi aynen şunları söyledi.Yaa benim de aklımda bu soru var. Hastanelere hiç soran oldu mu ziyaretci işini? Cogu yer kabul etmiyo diye biliyorum
Ben organik kına kullanıyorum organic co diye bir markanın, ona bile cesaret edemedim ama dogum öncesi son ay motivasyon olsun diye boyayacagım. Doktorum zaten serbest dedi, kendim bebege toksik yük olmasın diye tercih etmedim. Herseyde toksik yük var gerci oje, makyaj, plastik şişe su, hatta belki aşılardaki bazı maddeler. Sac boyasına çok titizleniyoruz nedense, beyazlarla geziyorumEmzirme döneminde acaba ne diyorlar o zamanda süte geçme ihtimali var mı acaba
Bu rimel yada spreyler var kapatici gibi kullanılıyor.Onlar olur değilmi? Zaten henüz kendi sarı olduğu için karışıklıktan beyazlar belli olmuyor ama.Doguma yakın ne olur bilmiyorum.
Kizlar rimel şeklinde olani var onlere acele çok kolay sürülüyor.Ben rimeli tavsiye ederim saç rimeli koku yok tene gelmiyorAaa saç rimeli mi yoksa bildiğimiz kirpik için olanlardan mı? Çünkü benim de bi arkadaşımın annesi saçlarını rimelliyodu
Benim kv de bana çok az uzak oturuyor yani eş tarafından gelecek kişi sayısı 6 kişi falan bir de benim akrabalar 15 kişi anca çocuğu meydana çıkartmayacam zaten odasında duracak. Benim asıl mevlid yapma sebebim geçen sene pandemi çok yaygındı aşı yoktu annemin senesini okutamadım annemin senesi 21 Mart bebişim doğumu 40 ı falan tarihler arasında en fazla 1-2 ay oynar gelin mevlidi de yapamamıştım evim de biz okuyoruz ama hiç okunmadı bebeğin gelişiyle birlikte annem için de okuturum aynı gün diye düşünüyorum. Kimse gelmeden çocukla fotoğraf çekilirim bir sürü gelenlere maske şartı koyacam zatenValla bende tanımıyorum kimseyi tanıdıklarım bi elin parmaklarını geçmez ama kv alt dairede o herkesi tanıyo gelende çocuğunu da katıyo geliyo peşinde acaba burda yapmasam samsunda yapsam mevlüdü nasıl olur
Canım ebeyi bile normal de kabul etmiyoruz diyen hastane fotoğrafçı hiç kabul etmez bence. Şimdi bir gözüm korktu süsleme yasak falan deyince ama benim Dr paylaşıyor süslü odalar da arada foto umarım yasak değildir yarın ilk iş arayıp sorayım bariKızlar bugün hastaneyi fiyat almak için aradım. Hastanede görüştüğüm kişi aynen şunları söyledi.
Sezeryan olursa zorunlu covid testi, sadece 1 refakatçi, oda süsleme yasak, ziyaretçi yasak. Hatta ben ebe tutmayı istiyorum dedim. Ebe de normalde kabul etmiyoruz covid oldugu için ama doktorunuzla bir görüşün dedi. Fotograf bu kadar yasak üstüne sormak aklıma gelmedi. Zaten foto konusunda da henüz kararsızım.
Hahahah bizim millet ne kadar meraklı tuzlamaya.Aman aman sakın. O tuzlama işini falan sakın. Bebeği tek bırakmayın. Arkadaş doktorlar bas bas bağırıyor, öyle şeyleri yapmayın diye. Eşine söyle konuşsun annesi ile bak böyle böyle diyor diye. Biz de eşimle kalicaz, annemi de kvyi de istemedim yanımda ben hastanede. Annem hatta esin ne anlasin bez degistirmekten falan dedi, öğrenecek ne demek ne anlar deidm
Bencede kızlar mevlut yerine fakire fukaraya yardım edin. Kurban kestirin ne bileyim hayrına kimsesiz cocuklari sünnet ettirin.asla yapmam herkes evinde okusun ne okuyosa bana duaları göndersin iyi dilek göndersin eve toplaşcak onlarca insan covid yuvası allam sen koruuu
Gerekirse de zeytinyağı ya da hindistancevizi yağı gibi doğal çözümlerle ilerlerim ben :) Kendim de kozmetik alışveriş hiç yapmam öyle şu kremi bu kremi elime yüzüme saçıma çatlağıma dudağıma hep hindistan cevizi yağı sürüyorum vallaAslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..
Hastaneye gelen 2-3 dk kalsa ne ala. Benim kb, elti, görümce hep uzaktalar gelirlerse uzun kalırlar. Ama söylerim öncesinde eltim de görümcem de anlayışlı davranır diye düşünüyorum ikisi de yaşadı neticede. Eşim de annesiyle konuşur. Ben şimdi böyle düşünüyorum da o zaman ne olur bilmem tabi.ayy valla bir taraftan virüs cidden kimse girmese iyi olur ama eve dan diye geleceklerine (düşüncesiz dolu) hastanede 2 3 dk görüp gidilde daha mı iyi olur bilmiyorum eve giren oturur kalkmaz falan valla çok zorpandemi var bi zahmet gelmemeleri lazım hem lohusa olcaz ama dan diye kapıya gelen de kovulmaz strese gireyim 10dk
Canım koç üniversitesi hastanesi, sormak da fayda var. Her hastane farklıDulciana canım hangi hastane bu covid yasaklarını söyleyen? Ben de sorayım bir sonraki gidişim de merak ettim. Ama bu tarz katı kurallar bekliyorum ben de acıkcası
Ne alaka ya? Niye bakacakmis? Sen bakamiyor musun çocuğuna? Ya insanı vallahi zivanadan çıkarırlar. Aman alınsın boşver. Hastalık var gelmesin kimse. Kuserlerse de kussunler bizden daha önemli değil millet valla. Annem bana evlenmeden önce sen kimseye gitmiyorsun, kimse de sana gelmez derdi. Ay aman gelmesinler çok da umrumda, anca dedikoduya, yemeye içmeye geliyor derdim. Hala da bu fikrimin arkasındayım.Valla bende bilmiyorum zaten kv tuzlama diince baktim zararlarını görünce şok oldum
Haha sesli güldümeve gelmeyecek zaten 40 dk mesafede oturuyorum hastanede korusak yeter
O banada dert oluyor nasıl koruyacağım bu çocuğu ben diye alt komşu ben bakacağım diyor yok artık birakmam tabiki dedim niye bana birakmazmisin diye alındı cocuk için kapiya gelirse ne dicem bilmiyorum yada apartmana girerken yakalanırsak yandıkarkadaşlara aile vs. kimseyi istemiyorum dedim direk ben iyileşince cagiricam sizi dedim ama hiç dinlemeyecekler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?