Ayyy en nefret ettiğim insan tipi. Annem de geçen tutmuş, binada bir şey kokarsa git iste, hamileyim de diyor. Ay dedim ne gerek var. Kendim alır yaparım markettenAynısını bana yaptılar hayır numaralarımız var apartman grubumuz var herseyde mesaj atmayı biliyorlar ama bi musaitmisin demek yok kapiyi bi acıyorum ayagindaki terlige kadar cikarmis musaitmisin diyor gel gel buraya kadar gelmissin diyorum hiç anlamıyor hemen giriyorama bebisten sonra mümkün degil almam zaten ben alsam eşim kovar valla
O konuyu bi konuşmak lazım ya az kişi çağırsın ya hiç yapılmasın gelin mevlüdü gibi olacaksa hiç yapılmasın o ne kalabalıktı her odada biri vardı abartısızValla coook kalabalık olacaksa bence hiç girme o riske.
Aynen öyle vallahi.gecen kv ile konuştuk da biz de baya. Valla dedim kusura bakmayın, sen bir şey dicen annem bir şey dicek, ben deliricem ikinize de laf edicem. Hiiiic gerek yok. Karışmayın ilk her şeyini biz yapalım. Yapamazsak size sorarsak söyleyin.Bence normalsin yacovid yokken bile yeni doğan bebeğe gelip gitmeleri sevmezdim ben hele şu dönemde covid varken aman aman uzak kalsınlar. Bende diyorum eşime doğum sonrası yasaklı cümleler var diye Bilmem kim gelmek istiyomuş demek yasak Bu bebek ağlıyo aç herhalde demek yasak Sütün nasıl yetiyo mu demek yasak Aman öyle böyle yapma alıştırma şimdiden demek yasak vs vs bazı cümleleri kurmak yasak
Ayyy hiç sorma bizimki de 2 ev yapılmıştı. Tabi ben ne yaptımO konuyu bi konuşmak lazım ya az kişi çağırsın ya hiç yapılmasın gelin mevlüdü gibi olacaksa hiç yapılmasın o ne kalabalıktı her odada biri vardı abartısız
Benim düşüncem bi lokma döktürürüm çoluk çocuk yer Allah razı olsun dese yeter daha ne olsunAyyy hiç sorma bizimki de 2 ev yapılmıştı. Tabi ben ne yaptımmutfağa yemek hazırlamaya kaçtım gelenler gelin nerde diyordu, içerden iş yapıyorum kusura bakmayın diye bağırıyordum
Allah razı olsun. En güzel dua bence.Benim düşüncem bi lokma döktürürüm çoluk çocuk yer Allah razı olsun dese yeter daha ne olsun
Aksam kötü hissediyorum haklısın gece bosGece yemek işi olmuyor ya olanı sindiriyoruz uyanınca en olmadı su içiyoruz ağırlık yapıyor tabi vücudaBende öyleyim sabahları daha iyiyim ama akşam bi ağırlık çöküyor
Ay benimde öyle oluyorsabah kilomla akşam kilom arası yarım kilo oynuyor ya
Uni mom onu kullanıyorum iyi geldi onun dışında biooil birde Eyüp Sabri Tuncer losyon zeytinyağı li aldimBen kullanıyorum lierac kullanıyordum yeterli gelmedi doktor biooil önerdi ama ona da emin olamadım organik hindistan cevizi yağı sürüyorum. Baya da işe yarıyo kaşıntım hala var ama kuruluk hissi gitti
Valla inan 1 2 gün ugrasirsin da, sonra hiç ugrasilmaz onunla. Artık yeni bezlerin hepsi doğa için zaten. Bence eskiden imkan yoktu, mecburiyetti. Şu an gereksiz geliyor bana. Zaten yorgun argın olucaz bir de o bezle inan ugrasilmaz.Yikanabilir bez kullanmayi düşünen var mı hiç? Ben bu ara bununla kafayi bozdum sürekli biseyler okuyorum, izliyorum. Yıka, kurut biraz uğraştırıcı gibi ama bi taraftan da hem çok daha sağlıklı, hem ekonomik, hem de doğa için iyi..
Cok haklısın yapabilirsen çok iyi. Ben yapamdim. Organik bez kullandım ilk aylar.Yikanabilir bez kullanmayi düşünen var mı hiç? Ben bu ara bununla kafayi bozdum sürekli biseyler okuyorum, izliyorum. Yıka, kurut biraz uğraştırıcı gibi ama bi taraftan da hem çok daha sağlıklı, hem ekonomik, hem de doğa için iyi..
Bezlerin hic biri dogada çözünmüyo malesef.. evet zorluğu beni de düşündüren ama. Tabi eskisi gibi degil yok mikrofiber cover bezler, icine bambular üste liner katman falan eskiye göre daha pratik ama bi kullan at pratikligi degil tabiValla inan 1 2 gün ugrasirsin da, sonra hiç ugrasilmaz onunla. Artık yeni bezlerin hepsi doğa için zaten. Bence eskiden imkan yoktu, mecburiyetti. Şu an gereksiz geliyor bana. Zaten yorgun argın olucaz bir de o bezle inan ugrasilmaz.
Bende yaklasik 10 yildir ayni renk kullaniyorum o yuzden baya oturdu sac cok az beyaz cikiyor onuda sac kapatici rimel ile halediyorum. O sprey’lerden cok daha iyi tavsiye ederim.ayy kızıl mı çok severim 3 yıl kullandım 3 yıldır ne boyarsam ne kestirirsem hala alttan alacalı çıkıyor inanılmaz
Evet baktirdigim iki hesap da doğru tahmin etti ama tesadüf mü bilemiyorumSizinkini dogru tahmin etti mi peki /cinsiyet tahmini kesin / olan merak ettom de bebde yaptirdim
Evet kuzum çok şükür bizim bugun hem fetal kardiyoloji yani kalp kontrolumuz hemde detaylimiz vardi. Çok şükür ikiside iyi geçti@Mucizebekleyis @Dulciana S Spagetti bolonez bugün sizlerin kontrolü yok muydu kızlar nasıl geçti yoksa başka gün müydüüü
Oh sevindim adına. Bir benimki utanmıyor galiba anasına çekmişEvet kuzum çok şükür bizim bugun hem fetal kardiyoloji yani kalp kontrolumuz hemde detaylimiz vardi. Çok şükür ikiside iyi geçtiYüzünü de saklamasaydi daha iyi olacakti ama neyse artık Nazlı bi kız geldiği kesinleşti
Bide popo üstü oturması yok muuuu onca yol gelmişiz haftalar geçmiş az biraz yüzünü goster be kızımOh sevindim adına. Bir benimki utanmıyor galiba anasına çekmişher gittiğimizde hadi bize bak diyoruz dönüyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?