Gece yemek işi olmuyor ya olanı sindiriyoruz uyanınca en olmadı su içiyoruz ağırlık yapıyor tabi vücudaKizlar aksam oldu mu bir ağırlık sabah daha iyi hafif oluyorum sizlerde de oluyor mu böyle
sabah kilomla akşam kilom arası yarım kilo oynuyor yaGece yemek işi olmuyor ya olanı sindiriyoruz uyanınca en olmadı su içiyoruz ağırlık yapıyor tabi vücudaBende öyleyim sabahları daha iyiyim ama akşam bi ağırlık çöküyor
Ben kullanıyorum lierac kullanıyordum yeterli gelmedi doktor biooil önerdi ama ona da emin olamadım organik hindistan cevizi yağı sürüyorum. Baya da işe yarıyo kaşıntım hala var ama kuruluk hissi gittiÇatlak kremi olarak hindistan cevizi yağı kullanan var mı? Bugün de işsizlikten günümü organik, doğal içerikli ürünleri araştırmaya verdim. Bebek ürünlerinde weleda diye bi marka hoşuma gitti şampuan vs için. Bebek çamaşır ve bulaşık deterjaninda da frosch baby.
hak ettiğine hak ettiği gibi davranıyosun helal ben takdir ettimAy şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
Maksimum 15 kişi canım gelecek olanların hepsi 2 doz aşılı aradığımda özellikle grip veya halsiz olup olmadıklarını soracağımBence şimdiden yolunuzu ufaktan yapın. Biz annemle kvyi hastaneye bile göturmucez. İkisi de yaşlı, kronik hastalığı olan insanlar. Nolur nolmaz. Zaten burda arkadaş çevrem dışında kimsem yok. Onlar da anlayışla karşılarlar. Hastaneye gelen de kapıdan eşimle konuşur gider. Üniversite personeli olunca, öğrenci çok, riske atmak istemiyor kimse bizi. Allah razı olsun hepsinden.
Komşular da gelmeye kalkarsa kusura bakmayın hastalık var gelmeyin dicem. Mevlut falan da yapamam valla. Milleti eyleyecegim diye, o riski almam.
N nursel2608 senin durumun özel canim. Ama mümkün mertebe az kişi çağır bence.
Ahahhaha valla inan zerre umrumda değil. Biz dışardaki hayvanları besliyoruz. Bir tane külüstür bir araba var, kediler onun içini yuva yapıyor her seferinde. Karşıda bir tane yaşlı çift var, arkamızdan topladılar kedileri demiş. Birgun gündüz mama vermeye indim kışın, kızım ne iyi yapıyorsun dedi. Yerlerinden yurtlarından ettik bu kadarını yapalım. Birisi bir şey der veya kapları alırsa valla papaz oluruz dedim. O gün bugündür sesleri çıkmıyor. Bir de eşim sinirli benim. Kimseyle sorunu vs de olmadı hiç, adımızı cikarmislar, o asabi, sinirli ters bir şey demeyin diyehak ettiğine hak ettiği gibi davranıyosun helal ben takdir ettimgerçi bütün mahalle dedikodunu yapmıştır bizi kapıdan çevirdi diye ama benim bildiğim 1 gün öncede haber verilir müsaitseniz tanışmak istiyoruz diye o zaman hay hay lak diye biz geldik ne
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsunMaksimum 15 kişi canım gelecek olanların hepsi 2 doz aşılı aradığımda özellikle grip veya halsiz olup olmadıklarını soracağımAnnemin senesini okutamamak içimde çok ukde kaldı camii de okutmuştum. Çağıracağım kişiler eşimin teyzeleri bir de benim yakın akrabalar yengemler falan sürekli görüştüğüm insanlar zaten Pandemi olmasaydı çok daha fazla kişiyi çağırırdım ama ne komşu ne de sık görüşmediğim insanları çağırma gibi bir lüksüm yok. Şimdi böyle konuşuyorum ama pandemi daha da yoğunlaşırsa yapmaktan vazgeçedebilirim her şey o zamanın durumuna bağlı
Amin inşallah canım bende okutmayı çok istiyorum ama okuyacak kişi eşimin akrabası mevlid yapıp teyzelerini çağırmamak olmaz ben kendi tarafımdan da insan ayıramam azaltabileceğim kişi sayısı maalesef o kadar keşke daha aza indirebilsemAllah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
İnşallah ufak da olsa okutabilirsin
Görüntülü yapın. Pandemi gene cortlarsa.Amin inşallah canım bende okutmayı çok istiyorum ama okuyacak kişi eşimin akrabası mevlid yapıp teyzelerini çağırmamak olmaz ben kendi tarafımdan da insan ayıramam azaltabileceğim kişi sayısı maalesef o kadar keşke daha aza indirebilsem
Canım benim de sabahları kanıyor burnum, normal diyorlar alıştım artık.Kızlar yaa az önce burnum kanadı durduk yere sağ taraftangerçi duyuyordum hamilelikte olabilir diye ama başıma gelmemişti hiç Stres oldum bi anda
Canım benim de sabahları kanıyor burnum, normal diyorlar alıştım artık.
Çok foşur foşur kanarsa doktora danışırsın, benim peçeteye gelip geçiyor.
Ne alaka ya? Niye bakacakmis? Sen bakamiyor musun çocuğuna? Ya insanı vallahi zivanadan çıkarırlar. Aman alınsın boşver. Hastalık var gelmesin kimse. Kuserlerse de kussunler bizden daha önemli değil millet valla. Annem bana evlenmeden önce sen kimseye gitmiyorsun, kimse de sana gelmez derdi. Ay aman gelmesinler çok da umrumda, anca dedikoduya, yemeye içmeye geliyor derdim. Hala da bu fikrimin arkasındayım.
Bu eve taşındım. Kimseyi tanımıyorum daha. Kapı çaldı, alt üst komşu bir de ramazan. Oturmaya gelmişler. Ya arkadaş insan bir haber verir. Belki müsait değilim, işim gücüm var. Buyur etmedim, annem alsana iceri dedi. En nefret ettiğim şey emrivaki var ya...
Benimde bi aklım yapmasam mı diyo ama bilmiyorumBence şimdiden yolunuzu ufaktan yapın. Biz annemle kvyi hastaneye bile göturmucez. İkisi de yaşlı, kronik hastalığı olan insanlar. Nolur nolmaz. Zaten burda arkadaş çevrem dışında kimsem yok. Onlar da anlayışla karşılarlar. Hastaneye gelen de kapıdan eşimle konuşur gider. Üniversite personeli olunca, öğrenci çok, riske atmak istemiyor kimse bizi. Allah razı olsun hepsinden.
Komşular da gelmeye kalkarsa kusura bakmayın hastalık var gelmeyin dicem. Mevlut falan da yapamam valla. Milleti eyleyecegim diye, o riski almam.
N nursel2608 senin durumun özel canim. Ama mümkün mertebe az kişi çağır bence.
Ben boyadim canim 18.haftamda. Saclar kizil oldugu icin cok sıritiyordu bide motivasyon gerekti. Gratis’ten organik olanindan alip boyadim. Dogumdan oncede boyarim 2-3 hafta once iyi olursam tabi bakalimKızlar saçını boyatan var mı?
ayy kızıl mı çok severim 3 yıl kullandım 3 yıldır ne boyarsam ne kestirirsem hala alttan alacalı çıkıyor inanılmazBen boyadim canim 18.haftamda. Saclar kizil oldugu icin cok sıritiyordu bide motivasyon gerekti. Gratis’ten organik olanindan alip boyadim. Dogumdan oncede boyarim 2-3 hafta once iyi olursam tabi bakalim
Valla coook kalabalık olacaksa bence hiç girme o riske.Benimde bi aklım yapmasam mı diyo ama bilmiyorum
Bence normalsin yaAy şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?