2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar aksam oldu mu bir ağırlık sabah daha iyi hafif oluyorum sizlerde de oluyor mu böyle
Gece yemek işi olmuyor ya olanı sindiriyoruz uyanınca en olmadı su içiyoruz ağırlık yapıyor tabi vücuda Bende öyleyim sabahları daha iyiyim ama akşam bi ağırlık çöküyor

Bence şimdiden yolunuzu ufaktan yapın. Biz annemle kvyi hastaneye bile göturmucez. İkisi de yaşlı, kronik hastalığı olan insanlar. Nolur nolmaz. Zaten burda arkadaş çevrem dışında kimsem yok. Onlar da anlayışla karşılarlar. Hastaneye gelen de kapıdan eşimle konuşur gider. Üniversite personeli olunca, öğrenci çok, riske atmak istemiyor kimse bizi. Allah razı olsun hepsinden.
Komşular da gelmeye kalkarsa kusura bakmayın hastalık var gelmeyin dicem. Mevlut falan da yapamam valla. Milleti eyleyecegim diye, o riski almam.
N nursel2608 senin durumun özel canim. Ama mümkün mertebe az kişi çağır bence.

Ben kullanıyorum lierac kullanıyordum yeterli gelmedi doktor biooil önerdi ama ona da emin olamadım organik hindistan cevizi yağı sürüyorum. Baya da işe yarıyo kaşıntım hala var ama kuruluk hissi gitti

Ay şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
hak ettiğine hak ettiği gibi davranıyosun helal ben takdir ettim gerçi bütün mahalle dedikodunu yapmıştır bizi kapıdan çevirdi diye ama benim bildiğim 1 gün öncede haber verilir müsaitseniz tanışmak istiyoruz diye o zaman hay hay lak diye biz geldik ne

Maksimum 15 kişi canım gelecek olanların hepsi 2 doz aşılı aradığımda özellikle grip veya halsiz olup olmadıklarını soracağım Annemin senesini okutamamak içimde çok ukde kaldı camii de okutmuştum. Çağıracağım kişiler eşimin teyzeleri bir de benim yakın akrabalar yengemler falan sürekli görüştüğüm insanlar zaten Pandemi olmasaydı çok daha fazla kişiyi çağırırdım ama ne komşu ne de sık görüşmediğim insanları çağırma gibi bir lüksüm yok. Şimdi böyle konuşuyorum ama pandemi daha da yoğunlaşırsa yapmaktan vazgeçedebilirim her şey o zamanın durumuna bağlı

Ahahhaha valla inan zerre umrumda değil. Biz dışardaki hayvanları besliyoruz. Bir tane külüstür bir araba var, kediler onun içini yuva yapıyor her seferinde. Karşıda bir tane yaşlı çift var, arkamızdan topladılar kedileri demiş. Birgun gündüz mama vermeye indim kışın, kızım ne iyi yapıyorsun dedi. Yerlerinden yurtlarından ettik bu kadarını yapalım. Birisi bir şey der veya kapları alırsa valla papaz oluruz dedim. O gün bugündür sesleri çıkmıyor. Bir de eşim sinirli benim. Kimseyle sorunu vs de olmadı hiç, adımızı cikarmislar, o asabi, sinirli ters bir şey demeyin diye

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
İnşallah ufak da olsa okutabilirsin

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
İnşallah ufak da olsa okutabilirsin
Amin inşallah canım bende okutmayı çok istiyorum ama okuyacak kişi eşimin akrabası mevlid yapıp teyzelerini çağırmamak olmaz ben kendi tarafımdan da insan ayıramam azaltabileceğim kişi sayısı maalesef o kadar keşke daha aza indirebilsem

Görüntülü yapın. Pandemi gene cortlarsa.
Başka fikir gelmiyor aklıma.
Biz 2 sene önce babam ve kp için, camide okutup, bir tane yatılı Kur'an kursu var kızların, oraya yemek dagitmistik. En kotu öyle bir şey de yapabilirsin. Daha makbule geçer bence.

Kızlar yaa az önce burnum kanadı durduk yere sağ taraftan gerçi duyuyordum hamilelikte olabilir diye ama başıma gelmemişti hiç Stres oldum bi anda
Canım benim de sabahları kanıyor burnum, normal diyorlar alıştım artık.
Çok foşur foşur kanarsa doktora danışırsın, benim peçeteye gelip geçiyor.

Benim doktorum doğuma gelinmesine, kapıda beklenilmesine aşırı sinir oluyor. Ben de doğuma kimseyi çağırmayı düşünmüyorum. Zaten bir aksilik olmaz ise ebem eve gelmiş olacak ve beraber hastaneye geçeceğiz. Belki ablamlar dayanamaz gelir ama onlar da beni rahatsız etmez görmem bile
Hastane ziyareti, ev ziyareti zaten olmaz bizde. Ne ben ne eşim kabul etmez. Zaten ne gerek var yenidoğan bebeyi görüp ne olacak? Eşimin ailesi uzakta doğum olduğunda belki birkaç günlüğüne gelir giderler. Yaza da biz gideriz bir ziyarete bebeyi görür teyzeler

Aynısını bana yaptılar hayır numaralarımız var apartman grubumuz var herseyde mesaj atmayı biliyorlar ama bi musaitmisin demek yok kapiyi bi acıyorum ayagindaki terlige kadar cikarmis musaitmisin diyor gel gel buraya kadar gelmissin diyorum hiç anlamıyor hemen giriyor ama bebisten sonra mümkün degil almam zaten ben alsam eşim kovar valla

Benimde bi aklım yapmasam mı diyo ama bilmiyorum

Ben boyadim canim 18.haftamda. Saclar kizil oldugu icin cok sıritiyordu bide motivasyon gerekti. Gratis’ten organik olanindan alip boyadim. Dogumdan oncede boyarim 2-3 hafta once iyi olursam tabi bakalim
ayy kızıl mı çok severim 3 yıl kullandım 3 yıldır ne boyarsam ne kestirirsem hala alttan alacalı çıkıyor inanılmaz

Ay şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
Bence normalsin ya covid yokken bile yeni doğan bebeğe gelip gitmeleri sevmezdim ben hele şu dönemde covid varken aman aman uzak kalsınlar. Bende diyorum eşime doğum sonrası yasaklı cümleler var diye Bilmem kim gelmek istiyomuş demek yasak Bu bebek ağlıyo aç herhalde demek yasak Sütün nasıl yetiyo mu demek yasak Aman öyle böyle yapma alıştırma şimdiden demek yasak vs vs bazı cümleleri kurmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…