2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bunları okudum şimdi ne alsam kararsızım

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-12-00-18-39-971_com.android.chrome.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-11-12-00-18-35-002_com.android.chrome.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2021-11-12-00-18-31-244_com.android.chrome.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 73
Bunları okudum şimdi ne alsam kararsızım
Dalin önermem, göz yakıyor fena derecede. Biodermanin kremleri iyi büyükler için ama bebekler için şampuanni bilmiyorum. Benim çevremde kimin bebeği vsrsa kullandiklsri tek marka mustela.

Evet tatlım ne derece güvenilir incelemeleri bilmiyorum ama benden çok şey bildiği kesin ondan ne dese inanıyorum keşke sebamed seti almadan inceleseymişim dedim neyse en kötü kocama kullandırırım
Ben çok fazla kullanan duydum kötü olsa o kadar insan kullanmazdı bence ya ben ilk kullanırım baktım bir zararı yan etkisi vs bir şey var direkt bırakırım

Ben çok fazla kullanan duydum kötü olsa o kadar insan kullanmazdı bence ya ben ilk kullanırım baktım bir zararı yan etkisi vs bir şey var direkt bırakırım
Bak içeriğine böyle demişş

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-12-00-37-12-514_com.whatsapp.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 78
Bak içeriğine böyle demişş
İyice araştırmak lazım ben bebeğe yan etki, alerji, zarar vermediği sürece kullanırım diye düşünüyorum çok irdelemeyi sevmiyorum soluduğumuz hava bile temiz değil takıntım yok annem hep ne kadar sakınırsan o kadar başına gelir derdi deneme yanılma yöntemi ile bakıcam herşeye bebeğe ne iyi geliyorsa ona devam ederim sanırım ciltleri çok hassas olası bir durumda mutlaka yan etkisini fark ederiz diye düşünüyorum

Kına hiç sürmedim kullanamam sanırım sevmiyorum cunku beyazlarla gezmeye devam
Benim dipler bembeyaz özellikle sağ tarafta biraz daha yoğun diplere süremem herhalde onu
Kızlar yaa az önce burnum kanadı durduk yere sağ taraftan gerçi duyuyordum hamilelikte olabilir diye ama başıma gelmemişti hiç Stres oldum bi anda
Kanama normal canım bende de oluyor ara sıra. Kalp kanı daha fazla pompaladığı için oluyor öyle.
Ay şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
Valla ben de senin gibiyim. Biri bişi dese ortalığı bombalıcak gibi oluyorum fırtınalar estiriyorum adeta. Hakedene yapıyorum haketmeyene de sonradan abarttım mı diyorum da saniyelik o da hemen geçiyo
Benim geçenki yaşadığım o mevzuya döndü. Sonradan kadın geldi özür diledi vs. Dedim önemli değil yöneticiden hamile olduğumu öğrenince vicdan yapmışmış

Ay şaka yapıyosun gelinlik giymek ne demek ya evin içinde giyip öyle mi oturcan komedi ahfhslkfş
10 saniye bakıp boş duvara bakınca gül görüyosun ısırırım yaaa sağlıkla doğsun ve giysin minik minamızzzz
Allah iyiliğini versin kahkaha attım hipnotize ediyo
Sebamed ve mustela aldım ben şampuanda ilkokula kadar yetecek heralde ama mühendisinoğlu incelemiş sebamedin içeriği hep olumsuz demiş mustela temiz ondan ek aldım
Ben bıraktım artık araştırmayı herkes farklı bişey söylüyo kafam çorba oldu biri diyo sebamed çok iyi diğeri diyo mustela harika sonu yok bunların ve çoğu insta influcerları reklam işbirliği yaptığı için o ürünü metediyo o yüzden artık güvenmiyorum kimsenin lafına eskiden bizi analarımız bi kalıp sabunla leğende yıkardı ne mustelası ne sebamedi valla yoruldum şimdiden üşengeçliğim nası ağır basıyo anlatamam bebe kendi kendine büyüsün işte fazla kasmaya gerek yok

Hahaha aynı aynı düşünüyoruz

Mualefet olmak istemem ama yan etki göstermese bile kullanılan kimyasal maddeleri vucütları direk çekiyor ilerisi için kötü birikim olabilir onlar için yinede dikkat etmekte fayda var

O yüzden ne duysam alıyorum işte tek kriterim indirim ne aldığımın bi önemi yok galiba gerçekten tüketim çılgınlığının köpeği olmuşum allah ıslah etsin
Hayır bi de sürekli aldıklarımın yeni fiyatına bakıp dans ediyorum eğer daha ucuzlamışsa depresyona falan giriyorum hiç iyi değilim hiç

Mualefet olmak istemem ama yan etki göstermese bile kullanılan kimyasal maddeleri vucütları direk çekiyor ilerisi için kötü birikim olabilir onlar için yinede dikkat etmekte fayda var
Estağfurullah tabiki dikkat etmekte fayda var ama ileri de kullanacakları her şey kimyasal olacak he bu demek olmuyor ki ileri de nasılsa kimyasal alacak bebekken de alsın bir şey olmaz diye. En iyisinin içinde bile kimyasal var, günümüzde tamamen bitkisel/organik olan çok çok az şey var. Bebeğe en iyisi alerji yapabilir, en kötüsü çok iyi gelebilir tıpkı emzikler de olduğu gibi en pahalısını tutmayan çocuk bakkal emziğini tutuyor. İçeriğinde çok aşırı kimyasal olmadığı sürece ben kullanılabileceğini düşünüyorum, dediğim gibi deneme yanılma yöntemi yapıcam.

Kız adam incelemiş attım ya baktın mıı içeriği kimyasal koması diyo bile bile de içim rahat etmiyor hiç böyle düşünmezdim sebamedi hep en sağlıklılar arasında diye düşünürdüm he 30 tane falan şampuanı tek tek analiz etmişş her ürüne yapıyo bunu reklam payı ne kadardır bilmiyorum ama içinde olanları yazıyo bi takip etsene sayfayı instadan atcam duur bundan sonra alırken en azından bi bakarız fikir olur uygulamasak bilee

Bunların yanına bide psikolog desteği de alsak tam olcak beynim dönüyo benim atlı kovalar gibi koşturuyorum sanki elimden alıp kaçırcaklar bimde 50 krş a kavanoz kapağı almak için birbirini paralayan teyzeler gibi hissediyorum artık bence buna bir dur demenin vakti geldi. Allah karl max ı bildiği gibi yapsın kapitalizmin köpeği olduk resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…