- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
10 saniye bakıp boş duvara bakınca gül görüyosunŞatafatlı şeyleri çok sevmem sadeci bir insanım normal de ama konu bebeğim olunca nedense bir tuhaflaştım çok beğendim ben kızlar
Sebamed ve mustela aldım ben şampuanda ilkokula kadar yetecek heraldeBunları okudum şimdi ne alsam kararsızım
Ahahahaha kanki hayatta sevmem böyle şeyleri normal de ama ne biliyim çok heves ettim bu takıma beğendim de çok ilginç10 saniye bakığ boş duvara bakınca gül görüyosunısırırım yaaa sağlıkla doğsun ve giysin minik minamızzzz
Dalin önermem, göz yakıyor fena derecede. Biodermanin kremleri iyi büyükler için ama bebekler için şampuanni bilmiyorum. Benim çevremde kimin bebeği vsrsa kullandiklsri tek marka mustela.Bunları okudum şimdi ne alsam kararsızım
Instagram da mi muhendisoglu diye bende bakiyimSebamed ve mustela aldım ben şampuanda ilkokula kadar yetecek heraldeama mühendisinoğlu incelemiş sebamedin içeriği hep olumsuz demiş mustela temiz ondan ek aldım
Evet tatlım ne derece güvenilir incelemeleri bilmiyorum ama benden çok şey bildiği kesin ondan ne dese inanıyorumInstagram da mi muhendisoglu diye bende bakiyim
Ben çok fazla kullanan duydum kötü olsa o kadar insan kullanmazdı bence ya ben ilk kullanırım baktım bir zararı yan etkisi vs bir şey var direkt bırakırımEvet tatlım ne derece güvenilir incelemeleri bilmiyorum ama benden çok şey bildiği kesin ondan ne dese inanıyorumkeşke sebamed seti almadan inceleseymişim dedim neyse en kötü kocama kullandırırım
Bak içeriğine böyle demişşBen çok fazla kullanan duydum kötü olsa o kadar insan kullanmazdı bence ya ben ilk kullanırım baktım bir zararı yan etkisi vs bir şey var direkt bırakırım
Nevresimlerde indirimde almıştım ama indirimi görünce ikinci nevresimide aldım 55₺ nevresim takımlarıÇarşaflar e bebekte 24 tl müslin lastikli indirimciniz geldi yine
Anne yanına 2 çarşaf kaptım bendeNevresimlerde indirimde almıştım ama indirimi görünce ikinci nevresimide aldım 55₺ nevresim takımlarıYedekte kalsın lazım olur
İyice araştırmak lazım ben bebeğe yan etki, alerji, zarar vermediği sürece kullanırım diye düşünüyorum çok irdelemeyi sevmiyorum soluduğumuz hava bile temiz değil takıntım yok annem hep ne kadar sakınırsan o kadar başına gelir derdi deneme yanılma yöntemi ile bakıcam herşeye bebeğe ne iyi geliyorsa ona devam ederim sanırım ciltleri çok hassas olası bir durumda mutlaka yan etkisini fark ederiz diye düşünüyorumBak içeriğine böyle demişş
Kına hiç sürmedim kullanamam sanırım sevmiyorum cunkuKızlar bugün hastaneyi fiyat almak için aradım. Hastanede görüştüğüm kişi aynen şunları söyledi.
Sezeryan olursa zorunlu covid testi, sadece 1 refakatçi, oda süsleme yasak, ziyaretçi yasak. Hatta ben ebe tutmayı istiyorum dedim. Ebe de normalde kabul etmiyoruz covid oldugu için ama doktorunuzla bir görüşün dedi. Fotograf bu kadar yasak üstüne sormak aklıma gelmedi. Zaten foto konusunda da henüz kararsızım.
Ben organik kına kullanıyorum organic co diye bir markanın, ona bile cesaret edemedim ama dogum öncesi son ay motivasyon olsun diye boyayacagım. Doktorum zaten serbest dedi, kendim bebege toksik yük olmasın diye tercih etmedim. Herseyde toksik yük var gerci oje, makyaj, plastik şişe su, hatta belki aşılardaki bazı maddeler. Sac boyasına çok titizleniyoruz nedense, beyazlarla geziyorum
Benim dipler bembeyaz özellikle sağ tarafta biraz daha yoğun diplere süremem herhalde onuKizlar rimel şeklinde olani var onlere acele çok kolay sürülüyor.Ben rimeli tavsiye ederim saç rimeli koku yok tene gelmiyor
Birde annemin kullandığı var onun aşırı beyaz sprey şeklinde o kokuyor ama ben sevmiyorum kapatıyor oda spreyle badana gibi sıktığın heryeri boyuyor kuruyor
Kanama normal canım bende de oluyor ara sıra. Kalp kanı daha fazla pompaladığı için oluyor öyle.Kızlar yaa az önce burnum kanadı durduk yere sağ taraftangerçi duyuyordum hamilelikte olabilir diye ama başıma gelmemişti hiç Stres oldum bi anda
Valla ben de senin gibiyim. Biri bişi dese ortalığı bombalıcak gibi oluyorumAy şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
Benim geçenki yaşadığım o mevzuya döndü. Sonradan kadın geldi özür diledi vs. Dedim önemli değilAhahhaha valla inan zerre umrumda değil. Biz dışardaki hayvanları besliyoruz. Bir tane külüstür bir araba var, kediler onun içini yuva yapıyor her seferinde. Karşıda bir tane yaşlı çift var, arkamızdan topladılar kedileri demiş. Birgun gündüz mama vermeye indim kışın, kızım ne iyi yapıyorsun dedi. Yerlerinden yurtlarından ettik bu kadarını yapalım. Birisi bir şey der veya kapları alırsa valla papaz oluruz dedim. O gün bugündür sesleri çıkmıyor. Bir de eşim sinirli benim. Kimseyle sorunu vs de olmadı hiç, adımızı cikarmislar, o asabi, sinirli ters bir şey demeyin diye
Ayyy hiç sorma bizimki de 2 ev yapılmıştı. Tabi ben ne yaptımmutfağa yemek hazırlamaya kaçtım gelenler gelin nerde diyordu, içerden iş yapıyorum kusura bakmayın diye bağırıyordum
Eşimin babannesi gelinliği giysin yanımızda otursun demiş bir de dedim işim olmaz
Allah iyiliğini versin kahkaha attım10 saniye bakıp boş duvara bakınca gül görüyosunısırırım yaaa sağlıkla doğsun ve giysin minik minamızzzz
Ben bıraktım artık araştırmayı herkes farklı bişey söylüyo kafam çorba olduSebamed ve mustela aldım ben şampuanda ilkokula kadar yetecek heraldeama mühendisinoğlu incelemiş sebamedin içeriği hep olumsuz demiş mustela temiz ondan ek aldım
Hahaha aynı aynı düşünüyoruzBen bıraktım artık araştırmayı herkes farklı bişey söylüyo kafam çorba oldubiri diyo sebamed çok iyi diğeri diyo mustela harika sonu yok bunların ve çoğu insta influcerları reklam işbirliği yaptığı için o ürünü metediyo o yüzden artık güvenmiyorum kimsenin lafına eskiden bizi analarımız bi kalıp sabunla leğende yıkardı ne mustelası ne sebamedi valla yoruldum şimdiden üşengeçliğim nası ağır basıyo anlatamam bebe kendi kendine büyüsün işte fazla kasmaya gerek yok
Mualefet olmak istemem ama yan etki göstermese bile kullanılan kimyasal maddeleri vucütları direk çekiyor ilerisi için kötü birikim olabilir onlar için yinede dikkat etmekte fayda varİyice araştırmak lazım ben bebeğe yan etki, alerji, zarar vermediği sürece kullanırım diye düşünüyorum çok irdelemeyi sevmiyorum soluduğumuz hava bile temiz değil takıntım yok annem hep ne kadar sakınırsan o kadar başına gelir derdi deneme yanılma yöntemi ile bakıcam herşeye bebeğe ne iyi geliyorsa ona devam ederim sanırım ciltleri çok hassas olası bir durumda mutlaka yan etkisini fark ederiz diye düşünüyorum
O yüzden ne duysam alıyorum işte tek kriterim indirim ne aldığımın bi önemi yok galiba gerçekten tüketim çılgınlığının köpeği olmuşum allah ıslah etsinBen bıraktım artık araştırmayı herkes farklı bişey söylüyo kafam çorba oldubiri diyo sebamed çok iyi diğeri diyo mustela harika sonu yok bunların ve çoğu insta influcerları reklam işbirliği yaptığı için o ürünü metediyo o yüzden artık güvenmiyorum kimsenin lafına eskiden bizi analarımız bi kalıp sabunla leğende yıkardı ne mustelası ne sebamedi valla yoruldum şimdiden üşengeçliğim nası ağır basıyo anlatamam bebe kendi kendine büyüsün işte fazla kasmaya gerek yok
Estağfurullah tabiki dikkat etmekte fayda var ama ileri de kullanacakları her şey kimyasal olacak he bu demek olmuyor ki ileri de nasılsa kimyasal alacak bebekken de alsın bir şey olmaz diye. En iyisinin içinde bile kimyasal var, günümüzde tamamen bitkisel/organik olan çok çok az şey var. Bebeğe en iyisi alerji yapabilir, en kötüsü çok iyi gelebilir tıpkı emzikler de olduğu gibi en pahalısını tutmayan çocuk bakkal emziğini tutuyor. İçeriğinde çok aşırı kimyasal olmadığı sürece ben kullanılabileceğini düşünüyorum, dediğim gibi deneme yanılma yöntemi yapıcam.Mualefet olmak istemem ama yan etki göstermese bile kullanılan kimyasal maddeleri vucütları direk çekiyor ilerisi için kötü birikim olabilir onlar için yinede dikkat etmekte fayda var
Kız adam incelemiş attım ya baktın mıı içeriği kimyasal koması diyo bile bile de içim rahat etmiyor hiç böyle düşünmezdim sebamedi hep en sağlıklılar arasında diye düşünürdüm he 30 tane falan şampuanı tek tek analiz etmişş her ürüne yapıyo bunu reklam payı ne kadardır bilmiyorum ama içinde olanları yazıyo bi takip etsene sayfayı instadan atcam duur bundan sonra alırken en azından bi bakarız fikir olur uygulamasak bileeEstağfurullah tabiki dikkat etmekte fayda var ama ileri de kullanacakları her şey kimyasal olacak he bu demek olmuyor ki ileri de nasılsa kimyasal alacak bebekken de alsın bir şey olmaz diye. En iyisinin içinde bile kimyasal var, günümüzde tamamen bitkisel/organik olan çok çok az şey var. Bebeğe en iyisi alerji yapabilir, en kötüsü çok iyi gelebilir tıpkı emzikler de olduğu gibi en pahalısını tutmayan çocuk bakkal emziğini tutuyor. İçeriğinde çok aşırı kimyasal olmadığı sürece ben kullanılabileceğini düşünüyorum, dediğim gibi deneme yanılma yöntemi yapıcam.
Bunların yanına bide psikolog desteği de alsak tam olcakO yüzden ne duysam alıyorum işte tek kriterim indirim ne aldığımın bi önemi yok galiba gerçekten tüketim çılgınlığının köpeği olmuşum allah ıslah etsin
Hayır bi de sürekli aldıklarımın yeni fiyatına bakıp dans ediyorum eğer daha ucuzlamışsa depresyona falan giriyorum hiç iyi değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?