2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kanki doğru dürüst bakmadım ki o esnada sen instadan at bana bir bakim o kadar kimyasal varsa tabii ki kullanmam ben yorumlarına bakarak aldım yenidoğan da kullanan herkes çok memnundu araştırmadan kimse almamıştır benim gibi diye düşündüm

Biri yazmıştı çok hoşuma gitmişti şöyle diyor; siz doğal olarak gidipte vucudunuza direkt greyfurtu yada limonu sürün bakalım ne oluyor diye yani en doğalı bile o hale getirmek ufak tefek kimyasal işlemlerden geçtiği için saf doğal hiç bir şey yok.

Ya şu mustelayı kaçırıcam internetim gitti o an diye arkadaşa aldırdım bana da nolur diye gerçi iyi oldu 65ten 92 oldu bi elim ayağım titredi kaçtı diye ben artık kargo bekleme aşamasına giriyorum ay sonuna kadar anca

O adamın çoğu bebek ürünü incelemelerine baktım da bunda da bi reklamcılık sezdim Herkesin bebeği aynı şeyi sevmiyo aynı şeye tepkide vermiyo. Çünkü hepsinin vucud yapısı deri dnası farklı kiminde işe yaramıyo kimine çok iyi geliyo bütün mesele deneme yanılma bence

Ben de bu ara evden dışarı çıkamıyorum hergun bişey geliyor sıkıntıdan patlıcam artık

Kesinlikle katılıyorum herşeyin içinde ufacıcık da olsa kimyasal oluyor
Bende deneme yanılma taraftarıyım Prima bez yaramıyorken migrosun bimin bezleri iyi geliyor

Ahhaha aynen. Sonra da bütün gün oturdu iş yapmadı derlerdi

Ben arkadaşlarımın tavsiyesine göre alicam. İnstadakilere inanmıyorum da güvenmiyorum da, adamlar parasına bakıyor.

Ya bu kv ler neden böyleeee benimkide 7.aydan önce hiçbirsey almayin dusuk yaparsın üzülürsünüz sonra dedi bende yahu dusuk yapsam aldigim kiyafetemi üzülürüm ne sacma konusuyorsun diye cikismistim 7 aya giremeden bütün eksik tamamlandi kendisi benden çok almaya gitti birde sürekli sen naziksin agrin çok olur sen naziksin yapamazsin hamilelik haberini verdigimiz anda sezeryan doğum yap sen normal doguramazsin diye atladi yine sinirlendim sabah sabah

Şampuanı johnsons baby almıştım, pişik kreminide sebamed almıştım ama intstada dediginiz gibi bi cok sey dönüyor deneyip göreceğiz ikincisi bir 1 tl kampanyasindan 404 tane bez aldim sleepy insallah Pisik falan yapmazda kullanabiliriz

Canım benim de sabahları kanıyor burnum, normal diyorlar alıştım artık.
Çok foşur foşur kanarsa doktora danışırsın, benim peçeteye gelip geçiyor.

Öyle çok değil peçeteye geldi ama baya koyu koyu görünce kötü oldum her peçeteyi tutuşumda geldi sonra kendiliğinden kesildi kan da tutar beni ondan etkilendim heralde.
Ben de takip ediyorum ama reklam yaptığına da %100 eminim öyle şeyler tanıtıyor ki fiyatına bakıyosun çok ucuz birçok insan da güvenip alıyor. Ben dermatoloğumuza danıştım her organik şey vücuda iyi gelmez dedi maalesef işi ticarete döktüler organik diye bir pazar kurdular ve bundan nemalanıyorlar diyor. Bilindik onaylı ürünlerden şaşmamak lazım. İnfluencer yorumlarına göre değil doktorların yorumlarına göre hareket ediyorum açıkçası. Doktorumuz da 15 yaşına kadar şampuan konusunda sadece mustela kullanın diyor.

Şatafatlı şeyleri çok sevmem sadeci bir insanım normal de ama konu bebeğim olunca nedense bir tuhaflaştım çok beğendim ben kızlar
Çok güzeller ya bayıldım.Ikinizde güle güle kullanın canim Bende böyle suslu şeyleri severim.Hele ki pembe bayılırım.Nerde yaptirmistin bunu?

Aslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..
Ben de aynı fikirdeyim ihtiyaç olursa kullanılmalı diye düşünüyorum. Her bebekte pişik olmuyor. Nemlendiriciyi de banyodan banyoya sürmek yeterli oluyor

Ay şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
Bence çok normalsin ben en yakın arkadaşlarıma bile söyledim hastaneye gelmwyin eve de alamam diye . Anlayışla da karşıladılar. Dönem normal bir dönem değil. Aşılı bile olsa insanlar hastalık taşıyor nihayetinde. Bir de corona olmasa bile bana çok saçma geliyor bu yenidoğan hastane ev ziyareti.
Bi kere en özel zamanların. Bebek sana sen bebeğe alışmaya çalışıyorsun. Doğum sonrası inanılmaz bi yorgunluk oluyor zaten. Tek ihtiyacın olan bebek sakinlik ve uyku. Gelen gidene laf etmek bile boşa enerji harcamak gibi geliyo bana

Kızlar gece 1 den beri sancım var uyuyamadım. Böyle karında başlıyor affedersiniz gaz sancısı gibi sonra geçiyor. Tam uyuyacağım tekrar oluyor. 4 kere oldu toplam. İnternet’te biraz araştırdım 25.haftada yalancı doğum sancıları başlıyormuş ama sırtta aynı ağrı olmadığı sürece normal yazıyor. İlk gebelik olunca yine de bilemedim. Tecrübeli anneler korkmam gereken bir durum var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…