- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Kanki doğru dürüst bakmadım ki o esnada sen instadan at bana bir bakim o kadar kimyasal varsa tabii ki kullanmam ben yorumlarına bakarak aldım yenidoğan da kullanan herkes çok memnundu araştırmadan kimse almamıştır benim gibi diye düşündümKız adam incelemiş attım ya baktın mıı içeriği kimyasal koması diyo bile bile de içim rahat etmiyor hiç böyle düşünmezdim sebamedi hep en sağlıklılar arasında diye düşünürdüm he 30 tane falan şampuanı tek tek analiz etmişş her ürüne yapıyo bunu reklam payı ne kadardır bilmiyorum ama içinde olanları yazıyo bi takip etsene sayfayı instadan atcam duur bundan sonra alırka en azından bi bakarız fikir olur uygulamasak bilee
Biri yazmıştı çok hoşuma gitmişti şöyle diyor; siz doğal olarak gidipte vucudunuza direkt greyfurtu yada limonu sürün bakalım ne oluyor diye yani en doğalı bile o hale getirmek ufak tefek kimyasal işlemlerden geçtiği için saf doğal hiç bir şey yok.Estağfurullah tabiki dikkat etmekte fayda var ama ileri de kullanacakları her şey kimyasal olacak he bu demek olmuyor ki ileri de nasılsa kimyasal alacak bebekken de alsın bir şey olmaz diye. En iyisinin içinde bile kimyasal var, günümüzde tamamen bitkisel/organik olan çok çok az şey var. Bebeğe en iyisi alerji yapabilir, en kötüsü çok iyi gelebilir tıpkı emzikler de olduğu gibi en pahalısını tutmayan çocuk bakkal emziğini tutuyor. İçeriğinde çok aşırı kimyasal olmadığı sürece ben kullanılabileceğini düşünüyorum, dediğim gibi deneme yanılma yöntemi yapıcam.
Ya şu mustelayı kaçırıcam internetim gitti o an diye arkadaşa aldırdım bana da nolur diye gerçi iyi oldu 65ten 92 oldu bi elim ayağım titredi kaçtı diye ben artık kargo bekleme aşamasına giriyorum ay sonuna kadar ancaBunların yanına bide psikolog desteği de alsak tam olcakbeynim dönüyo benim atlı kovalar gibi koşturuyorum sanki elimden alıp kaçırcaklar bimde 50 krş a kavanoz kapağı almak için birbirini paralayan teyzeler gibi hissediyorum artık bence buna bir dur demenin vakti geldi. Allah karl max ı bildiği gibi yapsın kapitalizmin köpeği olduk resmen.
O adamın çoğu bebek ürünü incelemelerine baktım da bunda da bi reklamcılık sezdimKız adam incelemiş attım ya baktın mıı içeriği kimyasal koması diyo bile bile de içim rahat etmiyor hiç böyle düşünmezdim sebamedi hep en sağlıklılar arasında diye düşünürdüm he 30 tane falan şampuanı tek tek analiz etmişş her ürüne yapıyo bunu reklam payı ne kadardır bilmiyorum ama içinde olanları yazıyo bi takip etsene sayfayı instadan atcam duur bundan sonra alırken en azından bi bakarız fikir olur uygulamasak bilee
Ben de bu ara evden dışarı çıkamıyorum hergun bişey geliyorYa şu mustelayı kaçırıcam internetim gitti o an diye arkadaşa aldırdım bana da nolur diye gerçi iyi oldu 65ten 92 oldu bi elim ayağım titredi kaçtı diye ben artık kargo bekleme aşamasına giriyorum ay sonuna kadar anca
Kargocu kardeşler artık yıldı bugün gelen diyo ki nolur abla 4 kat çıkıyoruz bize de acı dedim doğurcam napıyım eksik bitmiyoBen de bu ara evden dışarı çıkamıyorum hergun bişey geliyorsıkıntıdan patlıcam artık
Djdkjflshdk deseydin işine ne daha yeni başlıyoruzKargocu kardeşler artık yıldı bugün gelen diyo ki nolur abla 4 kat çıkıyoruz bize de acı dedim doğurcam napıyım eksik bitmiyo
Kesinlikle katılıyorum herşeyin içinde ufacıcık da olsa kimyasal oluyorBiri yazmıştı çok hoşuma gitmişti şöyle diyor; siz doğal olarak gidipte vucudunuza direkt greyfurtu yada limonu sürün bakalım ne oluyor diye yani en doğalı bile o hale getirmek ufak tefek kimyasal işlemlerden geçtiği için saf doğal hiç bir şey yok.
Bende deneme yanılma taraftarıyım Prima bez yaramıyorken migrosun bimin bezleri iyi geliyorO adamın çoğu bebek ürünü incelemelerine baktım da bunda da bi reklamcılık sezdimHerkesin bebeği aynı şeyi sevmiyo aynı şeye tepkide vermiyo. Çünkü hepsinin vucud yapısı deri dnası farklı kiminde işe yaramıyo kimine çok iyi geliyo bütün mesele deneme yanılma bence
Ahhaha aynen. Sonra da bütün gün oturdu iş yapmadı derlerdiKına hiç sürmedim kullanamam sanırım sevmiyorum cunkubeyazlarla gezmeye devam
Benim dipler bembeyaz özellikle sağ tarafta biraz daha yoğun diplere süremem herhalde onu
Kanama normal canım bende de oluyor ara sıra. Kalp kanı daha fazla pompaladığı için oluyor öyle.
Valla ben de senin gibiyim. Biri bişi dese ortalığı bombalıcak gibi oluyorumfırtınalar estiriyorum adeta. Hakedene yapıyorum haketmeyene de sonradan abarttım mı diyorum da saniyelik o da hemen geçiyo
Benim geçenki yaşadığım o mevzuya döndü. Sonradan kadın geldi özür diledi vs. Dedim önemli değilyöneticiden hamile olduğumu öğrenince vicdan yapmışmış
Ay şaka yapıyosungelinlik giymek ne demek ya evin içinde giyip öyle mi oturcan komedi ahfhslkfş
Allah iyiliğini versin kahkaha attımhipnotize ediyo
Ben bıraktım artık araştırmayı herkes farklı bişey söylüyo kafam çorba oldubiri diyo sebamed çok iyi diğeri diyo mustela harika sonu yok bunların ve çoğu insta influcerları reklam işbirliği yaptığı için o ürünü metediyo o yüzden artık güvenmiyorum kimsenin lafına eskiden bizi analarımız bi kalıp sabunla leğende yıkardı ne mustelası ne sebamedi valla yoruldum şimdiden üşengeçliğim nası ağır basıyo anlatamam bebe kendi kendine büyüsün işte fazla kasmaya gerek yok
Hahahahahah kahkaha attımKargocu kardeşler artık yıldı bugün gelen diyo ki nolur abla 4 kat çıkıyoruz bize de acı dedim doğurcam napıyım eksik bitmiyo
Bende yaklasik 10 yildir ayni renk kullaniyorum o yuzden baya oturdu sac cok az beyaz cikiyor onuda sac kapatici rimel ile halediyorum. O sprey’lerden cok daha iyi tavsiye ederim.
Hastane odasina gelirsek esim disinda kimseyi istemem. Annem 5 sene once rahmetli oldu, kayinvalidem desen cinsin teki. Pazar gunu esim destek istedi bebek arabasi icin kadin daha erken mayis gibi alirsiniz simdi napcaniz bebek arabasini dediya saglikli dogum olmazsaymis, demekki inanmiyor benim saglikli bir dogum yapacagima uyuz kadin
İsim olmaz anlicaniz onunla.
Birde hepsiburada indirimleri 17’ye kadar olan tekrar baslamis gece 00:00’a kadar eksigi olan tamamlasin
Canım benim de sabahları kanıyor burnum, normal diyorlar alıştım artık.
Çok foşur foşur kanarsa doktora danışırsın, benim peçeteye gelip geçiyor.
Ben de takip ediyorum ama reklam yaptığına da %100 eminim öyle şeyler tanıtıyor ki fiyatına bakıyosun çok ucuz birçok insan da güvenip alıyor. Ben dermatoloğumuza danıştım her organik şey vücuda iyi gelmez dedi maalesef işi ticarete döktüler organik diye bir pazar kurdular ve bundan nemalanıyorlar diyor. Bilindik onaylı ürünlerden şaşmamak lazım. İnfluencer yorumlarına göre değil doktorların yorumlarına göre hareket ediyorum açıkçası. Doktorumuz da 15 yaşına kadar şampuan konusunda sadece mustela kullanın diyor.O adamın çoğu bebek ürünü incelemelerine baktım da bunda da bi reklamcılık sezdimHerkesin bebeği aynı şeyi sevmiyo aynı şeye tepkide vermiyo. Çünkü hepsinin vucud yapısı deri dnası farklı kiminde işe yaramıyo kimine çok iyi geliyo bütün mesele deneme yanılma bence
Ya gördüm kaptım hemen.Nevresim ,battaniye falan da var.Ama nohut battaniyeler çok ince örtü gibi.Çarşaflar e bebekte 24 tl müslin lastikli indirimciniz geldi yine
Çok güzeller ya bayıldım.Ikinizde güle güle kullanın canimŞatafatlı şeyleri çok sevmem sadeci bir insanım normal de ama konu bebeğim olunca nedense bir tuhaflaştım çok beğendim ben kızlar
Ben de aynı fikirdeyim ihtiyaç olursa kullanılmalı diye düşünüyorum. Her bebekte pişik olmuyor. Nemlendiriciyi de banyodan banyoya sürmek yeterli oluyorAslinda evet durduk yere bebegi yaglamaya kremlemeye gerek yok sanki oyle bi ihtiyaç olursa o zaman dusunulur dimi.. pisik kremi falan da ayni sekilde..
Bence çok normalsinAy şöyle düşününce çok mu tersim acaba diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?