Eşimin aile 6 kişi gelir gider doğum yapincaDaha şimdiden söylemeye çalışıyorum etrafımdaki insanlara ama anlayacaklarını sanmıyorum gelecekler ben ne dersem diyeyim özellikle eşimin ailesinin tanıdıkları hiç dinlemicekler. Bu ara ona taktım nasıl üstesinden gelicem o günlerin diye
Yok eşimin ailesi şimdiden biliyor onlardan yana sıkıntım yok Allah razı olsun onlardan. ama çevresinde ki insanlar geçen biri kızına bebek doğunca sürekli sevmeye gideriz diyordu içim içimi yedi her fırsatta denk geldiğim de söylemeye çalışıyorum insanlara ufacık bebeğin nesi sevilecekEşimin aile 6 kişi gelir gider doğum yapinca
Kendi ailem 6 kişi desek
Bir gün durup görüp giderler k valide heves edip belki birkaç gün kalir bebek için annem keza öyle yapacak birşey yok
Kafaya tak tak nereye kadar
Yok canım saldım zaten hep evde olduğum için gerek yok dedim kim görcekdejavuh rimel saçı tut fırçayla tarar gibi sür.. eğer baktın olmazsa aşırı beyaz var o zaman spreyi kullanırsın spreyler kokuyor baya iyisine bakmak lazım onunda..birak beyaz kalsın dışarı çıkarken rimelle çalışıyor musun
1 tane pembe eşyam yok normal de sevmemÇok güzeller ya bayıldım.Ikinizde güle güle kullanın canimBende böyle suslu şeyleri severim.Hele ki pembe bayılırım.Nerde yaptirmistin bunu?
Sıkma canını şimdiden Bebisler olsunda biz ortalığı birbirne katarız dokunma sevme bakma diyeYok eşimin ailesi şimdiden biliyor onlardan yana sıkıntım yok Allah razı olsun onlardan. ama çevresinde ki insanlar geçen biri kızına bebek doğunca sürekli sevmeye gideriz diyordu içim içimi yedi her fırsatta denk geldiğim de söylemeye çalışıyorum insanlara ufacık bebeğin nesi sevilecek
Ben kullanıcam canım. Zaten tuvalet iletişimi uygulamayı düşünüyorum doğumdan itibaren. Sadece ilk kakası mekonyum için hazır bez kullanırım ilk birkaç gün eve geçer geçmez de tuvalet iletişimine başlarım diyorum. YBB kullanan epey kişi var YouTube'da epey video var. EnBaba var mesela onun çok detaylı videoları var konuyla ilgili denk gelmediysen izlemeni öneririmYikanabilir bez kullanmayi düşünen var mı hiç? Ben bu ara bununla kafayi bozdum sürekli biseyler okuyorum, izliyorum. Yıka, kurut biraz uğraştırıcı gibi ama bi taraftan da hem çok daha sağlıklı, hem ekonomik, hem de doğa için iyi..
Hemen bakıyorum1 tane pembe eşyam yok normal de sevmemAma nedense beğendim teşekkür ederiz canım Instagram da sevalin_tasarimlari attığım set komple 275₺
onu da izledim, çoğunu izledim sanırım youtubedaki ybb içeriklerininBen kullanıcam canım. Zaten tuvalet iletişimi uygulamayı düşünüyorum doğumdan itibaren. Sadece ilk kakası mekonyum için hazır bez kullanırım ilk birkaç gün eve geçer geçmez de tuvalet iletişimine başlarım diyorum. YBB kullanan epey kişi var YouTube'da epey video var. EnBaba var mesela onun çok detaylı videoları var konuyla ilgili denk gelmediysen izlemeni öneririm
Daha evvel gruba da yazmıştım ben de bundan baya çekiniyorum. İnsanlar bu konuda aşırı anlayışsız gerçekten. Yeni doğum yapmış bir kadının etrafı bu kadar kalabalık olmamalı.Daha şimdiden söylemeye çalışıyorum etrafımdaki insanlara ama anlayacaklarını sanmıyorum gelecekler ben ne dersem diyeyim özellikle eşimin ailesinin tanıdıkları hiç dinlemicekler. Bu ara ona taktım nasıl üstesinden gelicem o günlerin diye
Çok çok haklısın ben bide birilerini kırıp onarılmaz hatalar yapmak istemiyorum. Hayırlısı ile şu günleri sağlıkla mutlulukla atlatsak Allahın izni ileDaha evvel gruba da yazmıştım ben de bundan baya çekiniyorum. İnsanlar bu konuda aşırı anlayışsız gerçekten. Yeni doğum yapmış bir kadının etrafı bu kadar kalabalık olmamalı.
içeriğinde zararlı diye belirttiği şeyler zararlı değil. uzun süre kullanımda mikrop bakteri oluşmaması için konulması lazım.Bak içeriğine böyle demişş
Her türlü öyle oluyorum ben de, hem karnım iki katına çıkıyo akşama doğru, hem bir uyuklama hali,sabah 5 aylık hamile uyanıyorum akşam 7 aylık göbüşKizlar aksam oldu mu bir ağırlık sabah daha iyi hafif oluyorum sizlerde de oluyor mu böyle
Canım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişiBenim doktorum doğuma gelinmesine, kapıda beklenilmesine aşırı sinir oluyor. Ben de doğuma kimseyi çağırmayı düşünmüyorum. Zaten bir aksilik olmaz ise ebem eve gelmiş olacak ve beraber hastaneye geçeceğiz. Belki ablamlar dayanamaz gelir ama onlar da beni rahatsız etmez görmem bile
Hastane ziyareti, ev ziyareti zaten olmaz bizde. Ne ben ne eşim kabul etmez. Zaten ne gerek var yenidoğan bebeyi görüp ne olacak? Eşimin ailesi uzakta doğum olduğunda belki birkaç günlüğüne gelir giderler. Yaza da biz gideriz bir ziyarete bebeyi görür teyzeler
Buna bayıldım, ekran görüntüsü aldım, eşime göndericemBence normalsin yacovid yokken bile yeni doğan bebeğe gelip gitmeleri sevmezdim ben hele şu dönemde covid varken aman aman uzak kalsınlar. Bende diyorum eşime doğum sonrası yasaklı cümleler var diye Bilmem kim gelmek istiyomuş demek yasak Bu bebek ağlıyo aç herhalde demek yasak Sütün nasıl yetiyo mu demek yasak Aman öyle böyle yapma alıştırma şimdiden demek yasak vs vs bazı cümleleri kurmak yasak
Ben düşündüm canım, arastırdım bir markaya karar verdim instada hatta, ama sonra çok mu bunalırım dedim. İlk birkaç ay için organik bez arayışındayım. Sonra bu konulara egilicem. Bir de o kadar konu var ki güvenli baglanma için birseyler okumaya calışıyorum, emzirme mevzusu var. Acaba bunla ugrasırken çocuk için manevi anlamda gerekli diğer konuları incelemekten geri kalır mıyım dedim. 0-3 ay bilişsel, motor, duygusal beceriler için önemli. Acaba diyorum annelerimiz iş yapmaktan bunları pas gectiler, hiç ugrasmayıp anca bunları mı okusamYikanabilir bez kullanmayi düşünen var mı hiç? Ben bu ara bununla kafayi bozdum sürekli biseyler okuyorum, izliyorum. Yıka, kurut biraz uğraştırıcı gibi ama bi taraftan da hem çok daha sağlıklı, hem ekonomik, hem de doğa için iyi..
Canım hangi marka kullandın organik? Tidoo diye bir marka hiç duydun mu?Cok haklısın yapabilirsen çok iyi. Ben yapamdim. Organik bez kullandım ilk aylar.
Bu sac kapatıcı rimeller terleyince falan akıyor mu? Bulaşıyor mu el degdirirsen falanBende yaklasik 10 yildir ayni renk kullaniyorum o yuzden baya oturdu sac cok az beyaz cikiyor onuda sac kapatici rimel ile halediyorum. O sprey’lerden cok daha iyi tavsiye ederim.
Hastane odasina gelirsek esim disinda kimseyi istemem. Annem 5 sene once rahmetli oldu, kayinvalidem desen cinsin teki. Pazar gunu esim destek istedi bebek arabasi icin kadin daha erken mayis gibi alirsiniz simdi napcaniz bebek arabasini dediya saglikli dogum olmazsaymis, demekki inanmiyor benim saglikli bir dogum yapacagima uyuz kadin
İsim olmaz anlicaniz onunla.
Birde hepsiburada indirimleri 17’ye kadar olan tekrar baslamis gece 00:00’a kadar eksigi olan tamamlasin
Buna katılıyorum. Koltuk altı deoyu evde hindistancevizi yagıyla yapalım önerileri vardı. Şimdi de hcevizi yagı katı formu koltukaltı gözenekleri tıkıyor çok zararlı diyorlar. E biz napalım o zamanBiri yazmıştı çok hoşuma gitmişti şöyle diyor; siz doğal olarak gidipte vucudunuza direkt greyfurtu yada limonu sürün bakalım ne oluyor diye yani en doğalı bile o hale getirmek ufak tefek kimyasal işlemlerden geçtiği için saf doğal hiç bir şey yok.
Bunu direkt anne, kv de mesaj attımIslak mendiller ve tuzlama ile ilgili bilgi buldum kizlar :)
Eki Görüntüle 2950666 Eki Görüntüle 2950667
bende de seyrek olmak üzere oluyor bazen özellikle çok yorulduğum zamanlar dinlenince geçtiği için üstünde durmadım demek bu sebepleymiş. Doktorum demişti karnnda kasıklarında dinlennce geçmeyen agrı olursa dikkate al diye.Kızlar selam, biri ağrısı olduğunu yazmıştı ASM ye gidecekti ama kimdi unuttum. Bugün hamilelik takviminde şöyle bi şey yazıyordu görselini ekliyorum ağrı normalmiş sanırım :) Ama yine de doktora görünmekte fayda var tabi.
Canım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişio yüzden fotografcıyı hiç bulaştırmıyım, 40 dan sonra stüdyoda falan mı çektirsek diyorum. Sen ne düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?