2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
dejavuh rimel saçı tut fırçayla tarar gibi sür.. eğer baktın olmazsa aşırı beyaz var o zaman spreyi kullanırsın spreyler kokuyor baya iyisine bakmak lazım onunda..birak beyaz kalsın dışarı çıkarken rimelle çalışıyor musun

Eşimin aile 6 kişi gelir gider doğum yapinca
Kendi ailem 6 kişi desek
Bir gün durup görüp giderler k valide heves edip belki birkaç gün kalir bebek için annem keza öyle yapacak birşey yok
Kafaya tak tak nereye kadar

Kızlar selam, biri ağrısı olduğunu yazmıştı ASM ye gidecekti ama kimdi unuttum. Bugün hamilelik takviminde şöyle bi şey yazıyordu görselini ekliyorum ağrı normalmiş sanırım :) Ama yine de doktora görünmekte fayda var tabi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-12-07-14-51-557_com.kksal55.gebelik.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 69
Yok eşimin ailesi şimdiden biliyor onlardan yana sıkıntım yok Allah razı olsun onlardan. ama çevresinde ki insanlar geçen biri kızına bebek doğunca sürekli sevmeye gideriz diyordu içim içimi yedi her fırsatta denk geldiğim de söylemeye çalışıyorum insanlara ufacık bebeğin nesi sevilecek

Yok canım saldım zaten hep evde olduğum için gerek yok dedim kim görcek

Çok güzeller ya bayıldım.Ikinizde güle güle kullanın canim Bende böyle suslu şeyleri severim.Hele ki pembe bayılırım.Nerde yaptirmistin bunu?
1 tane pembe eşyam yok normal de sevmem Ama nedense beğendim teşekkür ederiz canım Instagram da sevalin_tasarimlari attığım set komple 275₺

Sıkma canını şimdiden Bebisler olsunda biz ortalığı birbirne katarız dokunma sevme bakma diye insallah doğumdan sonrada aktif kaliriz da o zamanda kapıdan kovdum bacadan girdiler diye birbirimize anlatırız ben inaniyorum başa çıkıp çocuklarımızı koruyacağız

Ben kullanıcam canım. Zaten tuvalet iletişimi uygulamayı düşünüyorum doğumdan itibaren. Sadece ilk kakası mekonyum için hazır bez kullanırım ilk birkaç gün eve geçer geçmez de tuvalet iletişimine başlarım diyorum. YBB kullanan epey kişi var YouTube'da epey video var. EnBaba var mesela onun çok detaylı videoları var konuyla ilgili denk gelmediysen izlemeni öneririm

kızlar merhaba ilk çocuğumda ıslak mendil olarak sleepy alıyordum ve ufak bir leğende kaynar suya basıyordum bi paket soğuyana kadar bekletip sonra el bezi sıkar gibi yıkıyordum çeşmede sonrada bir saklama kutusuna koyuyordum (iyice sıktığımdan kuru kalıyordu üstüne azcık sıcak su akıtıyordum)hep öyle kullandım çok şükür Allahıma hiç pişik yaşamadım ve en güzel nemlendiricim zeytinyağı ve macır kremi saçına vücuduna poposuna her derde deva olmuştu bizde.
Bezde de a 101 den soffia mı neydi onu kullandım hiç stok yapmaya gerek yok mesela 1 numara bezi 40 ımız cıktığında bırakıp 2 numaraya geçmiştik

onu da izledim, çoğunu izledim sanırım youtubedaki ybb içeriklerinin tuvalet iletişimiyle ilgili de prema sundari'yi izlemiştim. baya etkileyici ama nedense ben becerebileceğimi düşünmediğim için o kısmı pas geçtim. ama yapabilene gerçekten en ideal durum o, sende o cesaret varsa başarırsın

Daha evvel gruba da yazmıştım ben de bundan baya çekiniyorum. İnsanlar bu konuda aşırı anlayışsız gerçekten. Yeni doğum yapmış bir kadının etrafı bu kadar kalabalık olmamalı.

Daha evvel gruba da yazmıştım ben de bundan baya çekiniyorum. İnsanlar bu konuda aşırı anlayışsız gerçekten. Yeni doğum yapmış bir kadının etrafı bu kadar kalabalık olmamalı.
Çok çok haklısın ben bide birilerini kırıp onarılmaz hatalar yapmak istemiyorum. Hayırlısı ile şu günleri sağlıkla mutlulukla atlatsak Allahın izni ile

ben de ziyaretçi olarak aslında eşim dışında 4 kişilik kendi çekirdek çevremi isterim. eve geldiklerinde de gerçekten destek olabilecek, sınırını bilen, yalnız kalmama da olanak verecek insanlar çünkü en yakınlarım. eşimin tarafından sadece annesi, babası ve iki kardeşi gelir ama bu benim için stres mesela çünkü kendiminkilerle olduğu gibi samimi ve rahat değilim yanlarında. evimde misafir varmış gibi diken üstü hissederim ama buna da yapacak bir şey yok sanırım

Canım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişi o yüzden fotografcıyı hiç bulaştırmıyım, 40 dan sonra stüdyoda falan mı çektirsek diyorum. Sen ne düşünüyosun?
Buna bayıldım, ekran görüntüsü aldım, eşime göndericem bu laflar bence lohusayı depresyona sokan, yoksa bizim enerjimiz yüksek olur. Lohusalık depresyonunun gizli kahramanı aileler ve çevredeki bu baskı
Ben düşündüm canım, arastırdım bir markaya karar verdim instada hatta, ama sonra çok mu bunalırım dedim. İlk birkaç ay için organik bez arayışındayım. Sonra bu konulara egilicem. Bir de o kadar konu var ki güvenli baglanma için birseyler okumaya calışıyorum, emzirme mevzusu var. Acaba bunla ugrasırken çocuk için manevi anlamda gerekli diğer konuları incelemekten geri kalır mıyım dedim. 0-3 ay bilişsel, motor, duygusal beceriler için önemli. Acaba diyorum annelerimiz iş yapmaktan bunları pas gectiler, hiç ugrasmayıp anca bunları mı okusam
Cok haklısın yapabilirsen çok iyi. Ben yapamdim. Organik bez kullandım ilk aylar.
Canım hangi marka kullandın organik? Tidoo diye bir marka hiç duydun mu?
Bu sac kapatıcı rimeller terleyince falan akıyor mu? Bulaşıyor mu el degdirirsen falan ben de alıyım bulunsun
Buna katılıyorum. Koltuk altı deoyu evde hindistancevizi yagıyla yapalım önerileri vardı. Şimdi de hcevizi yagı katı formu koltukaltı gözenekleri tıkıyor çok zararlı diyorlar. E biz napalım o zaman kafamız çorba oluyor, daha az zararlısını elden geldiğince seçme çabasındayım.
Islak mendiller ve tuzlama ile ilgili bilgi buldum kizlar :)

Eki Görüntüle 2950666 Eki Görüntüle 2950667
Bunu direkt anne, kv de mesaj attım sagol canım tuzlamama olduk

bende de seyrek olmak üzere oluyor bazen özellikle çok yorulduğum zamanlar dinlenince geçtiği için üstünde durmadım demek bu sebepleymiş. Doktorum demişti karnnda kasıklarında dinlennce geçmeyen agrı olursa dikkate al diye.

Ben tamamen alakasız bişi dicem size tatlı anneler, benim önceki bebişim yaz bebişiydi, koca göbüşlü hallerim yaza geldi, giyiyordum bir tayt bir t shirt oh mis, şimdi kışa gelmesi hiç hoşuma gitmedi, montlarımın önü kapanmamaya başladı, e şimdi üç dört aylığına da mont almak istemiyorum, var mı bir çözümü olan?

Ve de bu meşhur çok kullanışlı müslin örtüler ne için kullanılıyor bu kadar, özelliği ne ki

Benim ebe de 30. Haftadan sonra ev ziyareti yapıyormuş ilk taksidi o zaman alıyor. Diğer taksit de doğum sonrası ev ziyaretindeymiş. 3500 tl dedi. Ablam 3 sene önce başka biriyle 2.000 ye anlaşmıştı o yüzden bana normal geldi fiyatı.
Ben doğum anında fotoğraflarım olsun istiyorum eğer hastanede bir kısıtlama yoksa çünkü eşim o sırada buna odaklanamaz. Fotoğrafçı kıyıda köşede işini hallediyor. Kaldı ki doğum yaparken gözümüz kimseyi görmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…