Ben tamamen alakasız bişi dicem size tatlı anneler, benim önceki bebişim yaz bebişiydi, koca göbüşlü hallerim yaza geldi, giyiyordum bir tayt bir t shirt oh mis, şimdi kışa gelmesi hiç hoşuma gitmedi, montlarımın önü kapanmamaya başladı, e şimdi üç dört aylığına da mont almak istemiyorum, var mı bir çözümü olan?
Ve de bu meşhur çok kullanışlı müslin örtüler ne için kullanılıyor bu kadar, özelliği ne ki
Deodorantları direkt teninize değilde kıyafetinize sıkın diyorlar ne kadar etkili olur bilmiyorum ama en azından ten kimyasal emmemiş olurCanım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişio yüzden fotografcıyı hiç bulaştırmıyım, 40 dan sonra stüdyoda falan mı çektirsek diyorum. Sen ne düşünüyosun?
Buna bayıldım, ekran görüntüsü aldım, eşime göndericembu laflar bence lohusayı depresyona sokan, yoksa bizim enerjimiz yüksek olur. Lohusalık depresyonunun gizli kahramanı aileler ve çevredeki bu baskı
Ben düşündüm canım, arastırdım bir markaya karar verdim instada hatta, ama sonra çok mu bunalırım dedim. İlk birkaç ay için organik bez arayışındayım. Sonra bu konulara egilicem. Bir de o kadar konu var ki güvenli baglanma için birseyler okumaya calışıyorum, emzirme mevzusu var. Acaba bunla ugrasırken çocuk için manevi anlamda gerekli diğer konuları incelemekten geri kalır mıyım dedim. 0-3 ay bilişsel, motor, duygusal beceriler için önemli. Acaba diyorum annelerimiz iş yapmaktan bunları pas gectiler, hiç ugrasmayıp anca bunları mı okusam
Canım hangi marka kullandın organik? Tidoo diye bir marka hiç duydun mu?
Bu sac kapatıcı rimeller terleyince falan akıyor mu? Bulaşıyor mu el degdirirsen falanben de alıyım bulunsun
Buna katılıyorum. Koltuk altı deoyu evde hindistancevizi yagıyla yapalım önerileri vardı. Şimdi de hcevizi yagı katı formu koltukaltı gözenekleri tıkıyor çok zararlı diyorlar. E biz napalım o zamankafamız çorba oluyor, daha az zararlısını elden geldiğince seçme çabasındayım.
Bunu direkt anne, kv de mesaj attımsagol canım tuzlamama olduk
ikinci el panco alabilirsinBen tamamen alakasız bişi dicem size tatlı anneler, benim önceki bebişim yaz bebişiydi, koca göbüşlü hallerim yaza geldi, giyiyordum bir tayt bir t shirt oh mis, şimdi kışa gelmesi hiç hoşuma gitmedi, montlarımın önü kapanmamaya başladı, e şimdi üç dört aylığına da mont almak istemiyorum, var mı bir çözümü olan?
Ve de bu meşhur çok kullanışlı müslin örtüler ne için kullanılıyor bu kadar, özelliği ne ki
4 kere olmasi önemli değil düzenli devam etmesin yeter ki bir dahaki gidisinde doktoruna söylemelisinKızlar gece 1 den beri sancım var uyuyamadım. Böyle karında başlıyor affedersiniz gaz sancısı gibi sonra geçiyor. Tam uyuyacağım tekrar oluyor. 4 kere oldu toplam. İnternet’te biraz araştırdım 25.haftada yalancı doğum sancıları başlıyormuş ama sırtta aynı ağrı olmadığı sürece normal yazıyor. İlk gebelik olunca yine de bilemedim. Tecrübeli anneler korkmam gereken bir durum var mı acaba?
Ben düşündüm canım, arastırdım bir markaya karar verdim instada hatta, ama sonra çok mu bunalırım dedim. İlk birkaç ay için organik bez arayışındayım. Sonra bu konulara egilicem. Bir de o kadar konu var ki güvenli baglanma için birseyler okumaya calışıyorum, emzirme mevzusu var. Acaba bunla ugrasırken çocuk için manevi anlamda gerekli diğer konuları incelemekten geri kalır mıyım dedim. 0-3 ay bilişsel, motor, duygusal beceriler için önemli. Acaba diyorum annelerimiz iş yapmaktan bunları pas gectiler, hiç ugrasmayıp anca bunları mı okusam
Rossmannin kendi markası var organik bez. Türkiye de varmi bilmiyorum. Bakmak lazım.Canım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişio yüzden fotografcıyı hiç bulaştırmıyım, 40 dan sonra stüdyoda falan mı çektirsek diyorum. Sen ne düşünüyosun?
Buna bayıldım, ekran görüntüsü aldım, eşime göndericembu laflar bence lohusayı depresyona sokan, yoksa bizim enerjimiz yüksek olur. Lohusalık depresyonunun gizli kahramanı aileler ve çevredeki bu baskı
Bu sac kapatıcı rimeller terleyince falan akıyor mu? Bulaşıyor mu el degdirirsen falanben de alıyım bulunsun
Buna katılıyorum. Koltuk altı deoyu evde hindistancevizi yagıyla yapalım önerileri vardı. Şimdi de hcevizi yagı katı formu koltukaltı gözenekleri tıkıyor çok zararlı diyorlar. E biz napalım o zamankafamız çorba oluyor, daha az zararlısını elden geldiğince seçme çabasındayım.
Bebek fotoğrafı genelde iki hafta içinde çekilmesi tavsiye ediliniyor. Normal günün de doğan çocuklar iki haftadan sonra artık hareket etmeye başlıyor zor oluyor.Canım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişio yüzden fotografcıyı hiç bulaştırmıyım, 40 dan sonra stüdyoda falan mı çektirsek diyorum. Sen ne düşünüyosun?
İse yarasın daCanım benim ebe 28.haftada fiyat veriyorum dedi. Sen ne kadara anlaştın? Bir de hastane odasında eşim ve ebe olacak, bir oda 3 kişio yüzden fotografcıyı hiç bulaştırmıyım, 40 dan sonra stüdyoda falan mı çektirsek diyorum. Sen ne düşünüyosun?
Yeni doğan bebek için ne şampuan ne krem nede nemlendiriciye ihtiyaç var. Ben kızımda nerdeyse 6 ay hiç birsey kullanmadım. Su ya biraz kendi sütüm den koyuyordum.Bunları okudum şimdi ne alsam kararsızım
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.Ben tamamen alakasız bişi dicem size tatlı anneler, benim önceki bebişim yaz bebişiydi, koca göbüşlü hallerim yaza geldi, giyiyordum bir tayt bir t shirt oh mis, şimdi kışa gelmesi hiç hoşuma gitmedi, montlarımın önü kapanmamaya başladı, e şimdi üç dört aylığına da mont almak istemiyorum, var mı bir çözümü olan?
Bizim insanımız kadar cahil yoktur ben eminim ya buna. Yahu minicik bebek neyini seveceksin? Bir ele avuca gelsin sonra istersen gel görmeye, ama yok illa gelecekler. Amaçları da ben inanmıyorum iyi niyet olduğuna açıkçası, bebek kime çekmiş, çirkin mi güzel mi? Emziriyor musun? Sütün geldi mi? Temiz misin? Evine, kocana, çocuğuna yetip, yemek yapıyor musun? Sırf bunlar için geliyorlar, onlar için en büyük dedikodu malzemesisin şu an.Yok eşimin ailesi şimdiden biliyor onlardan yana sıkıntım yok Allah razı olsun onlardan. ama çevresinde ki insanlar geçen biri kızına bebek doğunca sürekli sevmeye gideriz diyordu içim içimi yedi her fırsatta denk geldiğim de söylemeye çalışıyorum insanlara ufacık bebeğin nesi sevilecek
benim gibi başka ne hastaneye süsleme, ne fotoğraf çekimi falan hiçbi şey istemeyen var mı? aşırı alerjim var nedense böyle şeylereevlenirken de fotoğraf istemedim, gelinliği de zorlama giydim. hatta pandemide olsun ki düğün yapamayalım, insanlar gelemesin falan diye hızlandırdım
Haha. O farklı bir şey aslında biliyor musun? Anısı olacak ilerde açıp açıp bakarsınız. Bence bu şekilde düşün :)benim gibi başka ne hastaneye süsleme, ne fotoğraf çekimi falan hiçbi şey istemeyen var mı? aşırı alerjim var nedense böyle şeylereevlenirken de fotoğraf istemedim, gelinliği de zorlama giydim. hatta pandemide olsun ki düğün yapamayalım, insanlar gelemesin falan diye hızlandırdım
bilemedim ya, çocukluğumdan beri hep her türlü süsten, kutlamadan, fotoğraf çektirmekten falan nefret ettim. böyle şeyler bana heves değil, sıkıntı veriyo resmen. neyse ki eşim de benim gibi gıcık bi tip, annem de böyle oluşuma çok alışkın sorun yaşamiyoruz ama mesela kayınvalidem heveslidir böyle şeylere ve gıcık oluyodur gibi geliyoHaha. O farklı bir şey aslında biliyor musun? Anısı olacak ilerde açıp açıp bakarsınız. Bence bu şekilde düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?