2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Benim de montlarım kasıyor, bir tane montum vardı çok giymediğim kayışla kapatılan. Onunla geçirmeyi düşünüyorum kışı. O olmasaydı mecburen lcw den mont alacaktım fiyatları 250-300 bandında.

Müslinler ince ve tüylenme yapmadığı için pratik oluyor. Pusetin üstüne at, kundak yap, altına ser, ağzını sil, ıslat bebişi sil gibi gibi

Deodorantları direkt teninize değilde kıyafetinize sıkın diyorlar ne kadar etkili olur bilmiyorum ama en azından ten kimyasal emmemiş olur

ikinci el panco alabilirsin

Kızlarr hastaneyi aradım oda süsleme yaptırabiliyorum ziyaretçi için de sordum çok kalabalık ve çok uzun kalınmadığı sürece ziyaretçi kabul ediyoruz dedi doğuma fotoğrafçı sokuyor musunuz diye sormadım hiç çünkü fotoğraf çekimini yapacak kişi hastanenin fotoğrafçısı zaten refakatçi sayısı 1 miş eşim kalacak

4 kere olmasi önemli değil düzenli devam etmesin yeter ki bir dahaki gidisinde doktoruna söylemelisin

Ilk bi donem bizim icin de adaptasyon sureci oldugu icin bana da cok uygulanabilir gelmedi. Evet gercekten emzirme, güvenli bağlanma, çocuk psikolojisi, ilk yardım.. şimdi zaman ayırabiliyoken en çok böyle konularda kendimizi geliştirmemiz lazım. Sonra kim bilir belki uzun süre açıp kitap okumaya hal bulamicaz yorgunluktan, uykusuzluktan.

Rossmannin kendi markası var organik bez. Türkiye de varmi bilmiyorum. Bakmak lazım.

Bebek fotoğrafı genelde iki hafta içinde çekilmesi tavsiye ediliniyor. Normal günün de doğan çocuklar iki haftadan sonra artık hareket etmeye başlıyor zor oluyor.

İse yarasın da

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.
Varsa kocaman bir sal yada panco mu diyorlar ondan kullanıyorum.

Bizim insanımız kadar cahil yoktur ben eminim ya buna. Yahu minicik bebek neyini seveceksin? Bir ele avuca gelsin sonra istersen gel görmeye, ama yok illa gelecekler. Amaçları da ben inanmıyorum iyi niyet olduğuna açıkçası, bebek kime çekmiş, çirkin mi güzel mi? Emziriyor musun? Sütün geldi mi? Temiz misin? Evine, kocana, çocuğuna yetip, yemek yapıyor musun? Sırf bunlar için geliyorlar, onlar için en büyük dedikodu malzemesisin şu an.

Son düzenleme:
Oğlumun odası şekilleniyor girip girip çekmecelere dolabın içine bakıyorum ya delilik resmen anne yanı yerine ablamdan beşik gelecek o kadar. Z zahrada bir değişiklik olmazsa ismini Aren koyuyoruz kuzum

Eklentiler

• 84D09A4B-F862-4B24-9BB6-3E006BEB8157.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 778B7A3A-9DFA-4AF6-B7CC-F77E2ED1EC59.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 112
  • C5C87B83-D837-4854-969B-E108B4837F28.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 109
benim gibi başka ne hastaneye süsleme, ne fotoğraf çekimi falan hiçbi şey istemeyen var mı? aşırı alerjim var nedense böyle şeylere evlenirken de fotoğraf istemedim, gelinliği de zorlama giydim. hatta pandemide olsun ki düğün yapamayalım, insanlar gelemesin falan diye hızlandırdım

Düğün fotoğrafı ben de çekinmedim. Yenidoğan çekimlerini de sevmiyorum ama bence hastane çekimi güzel oluyor. İnsan unutuyor çünkü anı kalsın istiyor süsleme vs ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Ne ikram ne de hediyelik. Bir yere bağış yaparım o kadar

Haha. O farklı bir şey aslında biliyor musun? Anısı olacak ilerde açıp açıp bakarsınız. Bence bu şekilde düşün :)

Canım benim 2 gündür ara ara anı sancım oluyo. Hatta dün saniyelik ama ölüyorum galiba dediğim 3 5 saniyelik bir sancı yaşadım. Sırt ağrım da var özelikle akşamları artıyo. Önceden böyle değildim. 2 gündür başlamış durumda.

Haha. O farklı bir şey aslında biliyor musun? Anısı olacak ilerde açıp açıp bakarsınız. Bence bu şekilde düşün :)
bilemedim ya, çocukluğumdan beri hep her türlü süsten, kutlamadan, fotoğraf çektirmekten falan nefret ettim. böyle şeyler bana heves değil, sıkıntı veriyo resmen. neyse ki eşim de benim gibi gıcık bi tip, annem de böyle oluşuma çok alışkın sorun yaşamiyoruz ama mesela kayınvalidem heveslidir böyle şeylere ve gıcık oluyodur gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…