2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bu haftalarda normal galiba
Magnezyumlarinizi ihmal etmeyin kizlar. Bu dönemlerde kasılmalar normal. Magnezyum içmek hayat kurtarıyor gerçekten.
Yatmadan önce maden suyu içmiştim. Geçen hafta tahlil yaptırdım magnezyumda iyi çıkmıştı ama üşütmüşte olabilirim çünkü hava çok soğuktu dün ve ben dışarıda olmak zorundaydım.

Öyle süs püs sevmiyorsanız eşinizle beraber, ufak bebisle bir iki kare çektirin yeter. Amac anı olarak kalması :)
Ben de sevmem mesela o şeyler. Annemler tutturdu kırmızı taç takicaz lohusasin. Ya dedim istemiyorum. Şu hurafelere inanmayın diyorum yok. Ha gene benim dediğim olacak o ayrı sadece kapıya ufak bir isim yaptiricam, gelenler için o kadar. Fotoğrafçı olayını henüz düşünmedik.

6. aydan itibaren böyle sancılar olabiliyomuş diye okumuştum ben de

Çok çok haklısın ben bide birilerini kırıp onarılmaz hatalar yapmak istemiyorum. Hayırlısı ile şu günleri sağlıkla mutlulukla atlatsak Allahın izni ile
Başkalarını kırmamak için ne yazık ki ne kadar zorlanıyoruz. Halbuki bizim zorlanmamız lazım bu süreçte.
İnşallah en kolay ve en sağlıklı şekilde atlatırız bu süreci. Bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım da diğer hiçbir şey önemli değil.

Bende senin gibiyim canım düğünü sırf eğlenmek için yaptım valla gösterişten tamamen uzaktı gelinliğim elbise gibiydi zaten şimdi de böyle süslemeler filan hiç özencim yok ruhsuz muyum neyim

O da olabilir. Ama bebekler her şeyimizi somurdugu için, bir günün bir gününü tutmuyor maalesef.

magnezyum değerini önemsemeden veriyor doktorlar aslında demek ki fazla olmasında herhangi bir sakınca yok. maden suyundan alınan magnezyumun kayda değer olduğunu sanmıyorum

Hiiiic gerek yok. Şu an bizim nazimizin, niyazimizin geçtiği dönem. Bu dönem zaten millet kırılır, alınırsa onlar da sorun var demektir. Hiç sıkmayın canınızı, aman birini kiricam, üzücem diye. Bizi gerçekten seven,
Düşünen insan zaten düşünüp gelmez bence.

Ben lohusalığı bahane edip ağzıma aklıma geleni söylicem valla kimse kusura bakmasın ya da bakarsa baksın umrumda değil
Bende yürürken oluyor işte normalde iyiyim ama yürürken ağrı saplanıyor gidicektim de gitmedim salı sabah eşim evde olacak o götürür kan alınacak felan tek gitme dedi

Aynen öyle kesinlikle. Ben de bundan sonra kimseyi düşünmeyeceğim.

Bende senin gibiyim canım düğünü sırf eğlenmek için yaptım valla gösterişten tamamen uzaktı gelinliğim elbise gibiydi zaten şimdi de böyle süslemeler filan hiç özencim yok ruhsuz muyum neyim
ya evet ben de bazen öyle hissediyodum ama aslında tam tersi evimde kendi kendime her şeye çok özenirim. günlük hayatta, kendi kendime evimde ışığım, müziğim, kahve içeceğim bardağa kadar özenirim atmosferik olsun diye. ama böyle şeylerde sıfır nedense

Kargocu kardeşler artık yıldı bugün gelen diyo ki nolur abla 4 kat çıkıyoruz bize de acı dedim doğurcam napıyım eksik bitmiyo
Bunu nasıl söylüyorlar anlamıyorum ayıp yani kimene ki bana hastayım hamileyim deyince karnıma bakıyor isterse rapor gosteriyim...teslimal noktasından alicaz birkaçını
Yok canım saldım zaten hep evde olduğum için gerek yok dedim kim görcek
Aynen pasaklı olduk ama napalim evde bir iki iş yapıyoruz yoruyor sonra kendime bakmak sadece duş almak oluyor
Sofia dün baktım hatta 30 kusur TL 1 no var içinde 30 tane falan vardı sanırım.. saatlerce bez ped öyle şeyler kalmaması gerek sık değiştirmek gerekir en önemlisi bekletmemek
Her türlü öyle oluyorum ben de, hem karnım iki katına çıkıyo akşama doğru, hem bir uyuklama hali,sabah 5 aylık hamile uyanıyorum akşam 7 aylık göbüş
Aksam zor yürüyorum oturuyorum
Geniş bir iki montum var onları giyicem bende almiycam gerekirse düğmesini öne alırım
Oluyormuş sancı bende okudum dinlenince geçmesi lazım ama
Magnezyumlarinizi ihmal etmeyin kizlar. Bu dönemlerde kasılmalar normal. Magnezyum içmek hayat kurtarıyor gerçekten.
Magnezyum aldığımdan bu yana cidden iyiyim

Ben kızımda yapmadım .bu da da yapmayı düşünmüyorum . Hediyeligi kendimiz yapmistik . Çikolata bile yaptırmadım . O kar gelirken bana alsın dedim kızım doğduktan sonra camdan eşime gistermisler iki tane foto çekmiş yetti bana. Zaten hiçbir ayrintisini unutmuyosun emin ol .yaşadığım herşey aklımda

Ben de süsleme ikramlık falan kesinlikle istemiyorum. Ama fotoğraf isterim mutlaka ya özellikle doğum anındakiler çok hoşuma gidiyo. Hediyelik olarak da hamilelikten önce de kitap almayı düşünüyodum zaten öyle yaparım muhtemelen belki içlerine bir iki dize yazarım Nazım'dan falan bakalım

M Mucizebekleyis @Dulciana @Halfteacher bugün sizlerin kontrolü yok muydu kızlar nasıl geçti yoksa başka gün müydüüü
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyup bitirmeye çalışıyorum bir türlü yetişemedim Detaylıya gittim çok şükür bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktor. Yalnız ne ultrason görüntülerini verdi nede video felan çekmemize izin verdi ona canım sıkıldı biraz.Kendimi teselli ediyorum işte herşey yolunda olsun diye ama bilseydim başka yerde çektirirdim

oh herşey yolundaymış harika ama neden böyle yapıyolar ya o kadar bekleyip sabırsızlanıyoruz biz o görüntüler için

Perinatologlar neden böyle ben de anlamıyorum. 2li tarama için gittiğimizde bize de cinsiyet soruyoruz diye baya saçma tepkiler vermişti. Nedir yani anlamadım ki biraz daha sakin davransalar ne olacak. Bizim de heyecanımız var.

Kizlar böbrek genişlemesi yaşayan varmı aranızda? Varsa kaç mm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…