Canım bu haftalarda normal galibaCanım benim 2 gündür ara ara anı sancım oluyo. Hatta dün saniyelik ama ölüyorum galiba dediğim 3 5 saniyelik bir sancı yaşadım. Sırt ağrım da var özelikle akşamları artıyo. Önceden böyle değildim. 2 gündür başlamış durumda.
Yatmadan önce maden suyu içmiştim. Geçen hafta tahlil yaptırdım magnezyumda iyi çıkmıştı ama üşütmüşte olabilirim çünkü hava çok soğuktu dün ve ben dışarıda olmak zorundaydım.Magnezyumlarinizi ihmal etmeyin kizlar. Bu dönemlerde kasılmalar normal. Magnezyum içmek hayat kurtarıyor gerçekten.
Öyle süs püs sevmiyorsanız eşinizle beraber, ufak bebisle bir iki kare çektirin yeter. Amac anı olarak kalması :)bilemedim ya, çocukluğumdan beri hep her türlü süsten, kutlamadan, fotoğraf çektirmekten falan nefret ettim. böyle şeyler bana heves değil, sıkıntı veriyo resmen. neyse ki eşim de benim gibi gıcık bi tip, annem de böyle oluşuma çok alışkın sorun yaşamiyoruz ama mesela kayınvalidem heveslidir böyle şeylere ve gıcık oluyodur gibi geliyo
6. aydan itibaren böyle sancılar olabiliyomuş diye okumuştum ben deCanım benim 2 gündür ara ara anı sancım oluyo. Hatta dün saniyelik ama ölüyorum galiba dediğim 3 5 saniyelik bir sancı yaşadım. Sırt ağrım da var özelikle akşamları artıyo. Önceden böyle değildim. 2 gündür başlamış durumda.
Başkalarını kırmamak için ne yazık ki ne kadar zorlanıyoruz. Halbuki bizim zorlanmamız lazım bu süreçte.Çok çok haklısın ben bide birilerini kırıp onarılmaz hatalar yapmak istemiyorum. Hayırlısı ile şu günleri sağlıkla mutlulukla atlatsak Allahın izni ile
Bende senin gibiyim canımbenim gibi başka ne hastaneye süsleme, ne fotoğraf çekimi falan hiçbi şey istemeyen var mı? aşırı alerjim var nedense böyle şeylereevlenirken de fotoğraf istemedim, gelinliği de zorlama giydim. hatta pandemide olsun ki düğün yapamayalım, insanlar gelemesin falan diye hızlandırdım
O da olabilir. Ama bebekler her şeyimizi somurdugu için, bir günün bir gününü tutmuyor maalesef.Canım bu haftalarda normal galiba
Yatmadan önce maden suyu içmiştim. Geçen hafta tahlil yaptırdım magnezyumda iyi çıkmıştı ama üşütmüşte olabilirim çünkü hava çok soğuktu dün ve ben dışarıda olmak zorundaydım.
magnezyum değerini önemsemeden veriyor doktorlar aslında demek ki fazla olmasında herhangi bir sakınca yok. maden suyundan alınan magnezyumun kayda değer olduğunu sanmıyorumCanım bu haftalarda normal galiba
Yatmadan önce maden suyu içmiştim. Geçen hafta tahlil yaptırdım magnezyumda iyi çıkmıştı ama üşütmüşte olabilirim çünkü hava çok soğuktu dün ve ben dışarıda olmak zorundaydım.
Hiiiic gerek yok. Şu an bizim nazimizin, niyazimizin geçtiği dönem. Bu dönem zaten millet kırılır, alınırsa onlar da sorun var demektir. Hiç sıkmayın canınızı, aman birini kiricam, üzücem diye. Bizi gerçekten seven,Başkalarını kırmamak için ne yazık ki ne kadar zorlanıyoruz. Halbuki bizim zorlanmamız lazım bu süreçte.
İnşallah en kolay ve en sağlıklı şekilde atlatırız bu süreci. Bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım da diğer hiçbir şey önemli değil.
Ben lohusalığı bahane edip ağzıma aklıma geleni söylicem valla kimse kusura bakmasınDaha şimdiden söylemeye çalışıyorum etrafımdaki insanlara ama anlayacaklarını sanmıyorum gelecekler ben ne dersem diyeyim özellikle eşimin ailesinin tanıdıkları hiç dinlemicekler. Bu ara ona taktım nasıl üstesinden gelicem o günlerin diye
Bende yürürken oluyor işte normalde iyiyim ama yürürken ağrı saplanıyorKızlar selam, biri ağrısı olduğunu yazmıştı ASM ye gidecekti ama kimdi unuttum. Bugün hamilelik takviminde şöyle bi şey yazıyordu görselini ekliyorum ağrı normalmiş sanırım :) Ama yine de doktora görünmekte fayda var tabi.
Aynen öyle kesinlikle. Ben de bundan sonra kimseyi düşünmeyeceğim.Hiiiic gerek yok. Şu an bizim nazimizin, niyazimizin geçtiği dönem. Bu dönem zaten millet kırılır, alınırsa onlar da sorun var demektir. Hiç sıkmayın canınızı, aman birini kiricam, üzücem diye. Bizi gerçekten seven,
Düşünen insan zaten düşünüp gelmez bence.
ya evet ben de bazen öyle hissediyodum ama aslında tam tersi evimde kendi kendime her şeye çok özenirim. günlük hayatta, kendi kendime evimde ışığım, müziğim, kahve içeceğim bardağa kadar özenirim atmosferik olsun diye. ama böyle şeylerde sıfır nedenseBende senin gibiyim canımdüğünü sırf eğlenmek için yaptım valla gösterişten tamamen uzaktı gelinliğim elbise gibiydi zaten şimdi de böyle süslemeler filan hiç özencim yok ruhsuz muyum neyim
Bunu nasıl söylüyorlar anlamıyorum ayıp yani kimene ki bana hastayım hamileyim deyince karnıma bakıyor isterse rapor gosteriyim...teslimal noktasından alicaz birkaçınıKargocu kardeşler artık yıldı bugün gelen diyo ki nolur abla 4 kat çıkıyoruz bize de acı dedim doğurcam napıyım eksik bitmiyo
Aynen pasaklı olduk ama napalim evde bir iki iş yapıyoruz yoruyor sonra kendime bakmak sadece duş almak oluyorYok canım saldım zaten hep evde olduğum için gerek yok dedim kim görcek
Sofia dün baktım hatta 30 kusur TL 1 no var içinde 30 tane falan vardı sanırım.. saatlerce bez ped öyle şeyler kalmaması gerek sık değiştirmek gerekir en önemlisi bekletmemekkızlar merhaba ilk çocuğumda ıslak mendil olarak sleepy alıyordum ve ufak bir leğende kaynar suya basıyordum bi paket soğuyana kadar bekletip sonra el bezi sıkar gibi yıkıyordum çeşmede sonrada bir saklama kutusuna koyuyordum (iyice sıktığımdan kuru kalıyordu üstüne azcık sıcak su akıtıyordum)hep öyle kullandım çok şükür Allahıma hiç pişik yaşamadım ve en güzel nemlendiricim zeytinyağı ve macır kremi saçına vücuduna poposuna her derde deva olmuştu bizde.
Bezde de a 101 den soffia mı neydi onu kullandım hiç stok yapmaya gerek yok mesela 1 numara bezi 40 ımız cıktığında bırakıp 2 numaraya geçmiştik
Aksam zor yürüyorum oturuyorumHer türlü öyle oluyorum ben de, hem karnım iki katına çıkıyo akşama doğru, hem bir uyuklama hali,sabah 5 aylık hamile uyanıyorum akşam 7 aylık göbüş
Geniş bir iki montum var onları giyicem bende almiycam gerekirse düğmesini öne alırımBen tamamen alakasız bişi dicem size tatlı anneler, benim önceki bebişim yaz bebişiydi, koca göbüşlü hallerim yaza geldi, giyiyordum bir tayt bir t shirt oh mis, şimdi kışa gelmesi hiç hoşuma gitmedi, montlarımın önü kapanmamaya başladı, e şimdi üç dört aylığına da mont almak istemiyorum, var mı bir çözümü olan?
Ve de bu meşhur çok kullanışlı müslin örtüler ne için kullanılıyor bu kadar, özelliği ne ki
Oluyormuş sancı bende okudum dinlenince geçmesi lazım amaCanım benim 2 gündür ara ara anı sancım oluyo. Hatta dün saniyelik ama ölüyorum galiba dediğim 3 5 saniyelik bir sancı yaşadım. Sırt ağrım da var özelikle akşamları artıyo. Önceden böyle değildim. 2 gündür başlamış durumda.
Magnezyum aldığımdan bu yana cidden iyiyimMagnezyumlarinizi ihmal etmeyin kizlar. Bu dönemlerde kasılmalar normal. Magnezyum içmek hayat kurtarıyor gerçekten.
Ben kızımda yapmadım .bu da da yapmayı düşünmüyorum . Hediyeligi kendimiz yapmistik . Çikolata bile yaptırmadım . O kar gelirken bana alsın dedimbenim gibi başka ne hastaneye süsleme, ne fotoğraf çekimi falan hiçbi şey istemeyen var mı? aşırı alerjim var nedense böyle şeylereevlenirken de fotoğraf istemedim, gelinliği de zorlama giydim. hatta pandemide olsun ki düğün yapamayalım, insanlar gelemesin falan diye hızlandırdım
Ben de süsleme ikramlık falan kesinlikle istemiyorum. Ama fotoğraf isterim mutlaka ya özellikle doğum anındakiler çok hoşuma gidiyo. Hediyelik olarak da hamilelikten önce de kitap almayı düşünüyodum zaten öyle yaparım muhtemelen belki içlerine bir iki dize yazarım Nazım'dan falan bakalımbenim gibi başka ne hastaneye süsleme, ne fotoğraf çekimi falan hiçbi şey istemeyen var mı? aşırı alerjim var nedense böyle şeylereevlenirken de fotoğraf istemedim, gelinliği de zorlama giydim. hatta pandemide olsun ki düğün yapamayalım, insanlar gelemesin falan diye hızlandırdım
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyup bitirmeye çalışıyorum bir türlü yetişemedimM Mucizebekleyis @Dulciana @Halfteacher bugün sizlerin kontrolü yok muydu kızlar nasıl geçti yoksa başka gün müydüüü
oh herşey yolundaymış harika ama neden böyle yapıyolar ya o kadar bekleyip sabırsızlanıyoruz biz o görüntüler içinMerhaba kızlar yazdıklarınızı okuyup bitirmeye çalışıyorum bir türlü yetişemedimDetaylıya gittim çok şükür bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktor. Yalnız ne ultrason görüntülerini verdi nede video felan çekmemize izin verdi ona canım sıkıldı biraz.Kendimi teselli ediyorum işte herşey yolunda olsun diye ama bilseydim başka yerde çektirirdim
Bi bilsem çok şaşırdım yaa ücretli yani birde.Baya bi modum düştü doktoru boğazlayasım geldi.oh herşey yolundaymış harika ama neden böyle yapıyolar ya o kadar bekleyip sabırsızlanıyoruz biz o görüntüler için
Perinatologlar neden böyle ben de anlamıyorum. 2li tarama için gittiğimizde bize de cinsiyet soruyoruz diye baya saçma tepkiler vermişti. Nedir yani anlamadım ki biraz daha sakin davransalar ne olacak. Bizim de heyecanımız var.Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyup bitirmeye çalışıyorum bir türlü yetişemedimDetaylıya gittim çok şükür bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktor. Yalnız ne ultrason görüntülerini verdi nede video felan çekmemize izin verdi ona canım sıkıldı biraz.Kendimi teselli ediyorum işte herşey yolunda olsun diye ama bilseydim başka yerde çektirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?