2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hangi hastane bu

Yarın ayrıntılı ultrason muayenesi var beklediğim gün geldi nihayet 30 dk imis eşimi içeriye almiyorlar karnınız yok tatlı birseyler yemelisiniz idrara sikismadan girin dediler..
Video görüntü yada resim verirler mi bilmiyorum gorucez tersleyen bir doktor olmasın yeter güzelce baksin herşey yolunda yazmak nasip oldun inşallah

Ay yok canım bakımlarımı ihmal etmem o ayrı sadece saçlarımın dipleri beyaz o kadar evde iş yapmadığım için öyle takılıyorum

Selam Kızlar nasılsınız :)
Benim karnım büyüdükçe nefes almam zorlaşıyor sizlerde böyle misiniz ?
Hele merdiven çıkmak 2 kat çıkıyorum ama bi süre toparlayamıyorum nefesimi daha sonraki aylarda napıcam diye düşünmeye başladım daha bebişler 1 kilo bile değiller

Oğlumun odası şekilleniyor girip girip çekmecelere dolabın içine bakıyorum ya delilik resmen anne yanı yerine ablamdan beşik gelecek o kadar. Z zahrada bir değişiklik olmazsa ismini Aren koyuyoruz kuzum
Odaniz çok güzel olmuş , Aren ismini bende çok beğendim kime söylesem olumsuz yorum yapiyor. Ama kimseyi dinlemicem

Hele merdiven çıkmak 2 kat çıkıyorum ama bi süre toparlayamıyorum nefesimi daha sonraki aylarda napıcam diye düşünmeye başladım daha bebişler 1 kilo bile değiller
off benim ev birde dubleks allahım sabrını verir inşallah çok rahatsız oluyorum bu durumdan. bu ayıma kadar çok güzel geldik şimdi böyle bi anormal hissediyorum

Ben düşünmüyorum maalesef. Koku hassasiyetim çok fazla nasıl yıkarım bilmiyorum Yıkasam bile acaba temiz kaldı mı diye de endişelenirim

Off bende aynı problemden muzdaripim bir de yaşadığım yer nasıl soğuk. Eşimin montlarını giyicem sanırım sen de öyle yap

Oğlumun odası şekilleniyor girip girip çekmecelere dolabın içine bakıyorum ya delilik resmen anne yanı yerine ablamdan beşik gelecek o kadar. Z zahrada bir değişiklik olmazsa ismini Aren koyuyoruz kuzum
Harika ana kucağı markası joie serina mı kuzu? Benim alacağıma çok benzettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…