Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyup bitirmeye çalışıyorum bir türlü yetişemedim Detaylıya gittim çok şükür bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktor. Yalnız ne ultrason görüntülerini verdi nede video felan çekmemize izin verdi ona canım sıkıldı biraz.Kendimi teselli ediyorum işte herşey yolunda olsun diye ama bilseydim başka yerde çektirirdim
Yarın ayrıntılı ultrason muayenesi var beklediğim gün geldi nihayet 30 dk imis eşimi içeriye almiyorlar karnınız yok tatlı birseyler yemelisiniz idrara sikismadan girin dediler..
Video görüntü yada resim verirler mi bilmiyorum gorucez tersleyen bir doktor olmasın yeter güzelce baksin herşey yolunda yazmak nasip oldun inşallah
Bunu nasıl söylüyorlar anlamıyorum ayıp yani kimene ki bana hastayım hamileyim deyince karnıma bakıyor isterse rapor gosteriyim...teslimal noktasından alicaz birkaçını
Aynen pasaklı olduk ama napalim evde bir iki iş yapıyoruz yoruyor sonra kendime bakmak sadece duş almak oluyor
Sofia dün baktım hatta 30 kusur TL 1 no var içinde 30 tane falan vardı sanırım.. saatlerce bez ped öyle şeyler kalmaması gerek sık değiştirmek gerekir en önemlisi bekletmemek
Aksam zor yürüyorum oturuyorum
Geniş bir iki montum var onları giyicem bende almiycam gerekirse düğmesini öne alırım
Oluyormuş sancı bende okudum dinlenince geçmesi lazım ama
Hele merdiven çıkmak 2 kat çıkıyorum ama bi süre toparlayamıyorum nefesimi daha sonraki aylarda napıcam diye düşünmeye başladım daha bebişler 1 kilo bile değiller
Oğlumun odası şekilleniyor girip girip çekmecelere dolabın içine bakıyorum ya delilik resmen anne yanı yerine ablamdan beşik gelecek o kadar. Zzahrada
bir değişiklik olmazsa ismini Aren koyuyoruz kuzum
Hele merdiven çıkmak 2 kat çıkıyorum ama bi süre toparlayamıyorum nefesimi daha sonraki aylarda napıcam diye düşünmeye başladım daha bebişler 1 kilo bile değiller
off benim ev birde dubleks allahım sabrını verir inşallah çok rahatsız oluyorum bu durumdan. bu ayıma kadar çok güzel geldik şimdi böyle bi anormal hissediyorum
Yikanabilir bez kullanmayi düşünen var mı hiç? Ben bu ara bununla kafayi bozdum sürekli biseyler okuyorum, izliyorum. Yıka, kurut biraz uğraştırıcı gibi ama bi taraftan da hem çok daha sağlıklı, hem ekonomik, hem de doğa için iyi..
Ben tamamen alakasız bişi dicem size tatlı anneler, benim önceki bebişim yaz bebişiydi, koca göbüşlü hallerim yaza geldi, giyiyordum bir tayt bir t shirt oh mis, şimdi kışa gelmesi hiç hoşuma gitmedi, montlarımın önü kapanmamaya başladı, e şimdi üç dört aylığına da mont almak istemiyorum, var mı bir çözümü olan?
Ve de bu meşhur çok kullanışlı müslin örtüler ne için kullanılıyor bu kadar, özelliği ne ki
Oğlumun odası şekilleniyor girip girip çekmecelere dolabın içine bakıyorum ya delilik resmen anne yanı yerine ablamdan beşik gelecek o kadar. Zzahrada
bir değişiklik olmazsa ismini Aren koyuyoruz kuzum