2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sanırım pişik olmayı beklemeden, her bez değişimde kullanmak lazım bu pişik kremlerini, öyle mi oluyor? yine tecrubesiz bir soru
Ben pişik oldukça sürüyordum sudo crem kullandım mütemadiyen onu keşfedene kadar eczaneye özel yaptırıyordum çünkü piyasada birçok krem bizde hiçbir işe yaramamıştı bazen atıyorum unutup hafif acılı birşey yediğimde yada bir turşu yesem mesela bilirdim hemen pişik olabilir öncesinde sürüyordum o zmn

Ay yok canım bakımlarımı ihmal etmem o ayrı sadece saçlarımın dipleri beyaz o kadar evde iş yapmadığım için öyle takılıyorum
Kim yapıyor işleri ben çamaşır atıyorum eşim bırakır sepeti asarım katlarim yemek yapıyorum bulaşık makinesi bulaşık koy eşim makina bitince raflara yerlestirir süpürge yer silme cam silme esimde poşet taşıma vs..ama ben rutin işleri mecbur yapıyorum yetisemiyor çamaşır as yemek yap onları en azından yapıyorum

2 haftada bir temizlikçi gelip detaylı temizlik yapıyor. Ablanın gelmediği haftasonu eşim temizliyor evi. Gunluk yediğimi içtiğimi makinaya koyuyorum canım o ayrı. Çamaşır vs eşim hallediyor kurutma mak. Olduğu için asma derdi yok. Oturduğum yerden katlıyorum. Yemekleri de kimi zaman dışardan bazen de ben yapıyorum enerjik hissedersem.

kızlar foto ve süsleme konuları konuşulmuş biz de bu hafta hastanenin fotoğrafcısı ve süsleme ile anlaştık. ikisi için de sadece hastanenin anlaşmalı olduğu yeri kabul ediyorlar. Fotoğrafçı sadece doğum anını, ilk anne bebek fotosunu ve bebeğin tartıldığı giydirildiği anları vs yani doğumhanede olan fotoları çekiyormuş 950 TL ama fotoğraflar gerçekten çok profesyonel bir de panaromik albüm veriyormuş zaten başka seçme şansımız da yoktu kabul ettik ben çok istiyorum özel güzel bi fotomuz olsun ilk doğum anında oda süsleme için en küçük paketi seçtik bebek beşiği ve anne yatağına fiyonk süs vs, kapının önüne ve içeri birkaç tane yere koyulan balon standı, kapıya fiyonk ve isimli kapı süsü dahil 550 TL anlaştık. Bebiş doğduktan sonra sağlıklı olur da sarılık vs olmazsak inşallah yenidoğan fotolarını stüdyoda çektirmek istiyorum. Ellerini çenesine koyup o güzel yüzlerini çekiyorlar ya değişik konseptlerde yıllardır o fotoları çok beğenirim nasip olursa ilk 10 gün içinde de ondan çektiririz, o biraz o anki durumlara bağlı. Hastane odasında ayrıca foto çekimi olmucak bizim de hatıra olsun diye kendimiz çekeriz

Aa emzirirken acı yada ekşi yesek bebişe pişik olma ihtimali mi oluyor? Hiç bilmiyordum.

Kızlar bugün Aras kargo bana da sizin basınıza gelen seyi yaptı. Ya siz inin ya da sepet alın biz artık çıkarmıycaz dedi. 5.kattayım o zaman bişi almam yani acaba sadece Aras kargoya özel bir durum mu? Bu 11.11 dönemi kargocuları bıktırmış sanırım. Yapabildiğimi teslimat noktasından gel-al yaparım hem indirimi oluyor ya da diger kargoları kullanıcam.

Aa emzirirken acı yada ekşi yesek bebişe pişik olma ihtimali mi oluyor? Hiç bilmiyordum.
Emzirme döneminde yeme içme olayı hamileliktekinden çok daha meşakatli Yediğin şeyler gaz yapabilir, alerji yapabilir, pişik yapabilir vs vs. Allah korusun hele de süt alerjisi falan olan bebişler için annenin diyet yapması gerekiyor.

Temizlikçi iyimis ben eşim supurcek diye bekliyorum. kendimde titizim pislik dağınıklık sevmem.. mesela 1 hafta 1 buçuk hafta nevresim takili kalir sonra yika dayanamam.esimde yapıyor ama çamaşırı makinaya atmadan bekler öyle.yapar ama ağır bugün olmazsa yarın sondaki gün.yoruluyor ben önceki gibi olsa işten bile gelsem çoğu işleri yapardım şimdi kaldı ona..yemekde disardan çoğu şey zararlı diye düşünüyorum yapıyorum evde makarna bile daha sağlıklı..valla evde iş bitmiyor.yapmasan ayrı yapsan ayrı dert bazı islerde mecburi yapılıyor

Selam Kızlar nasılsınız :)
Benim karnım büyüdükçe nefes almam zorlaşıyor sizlerde böyle misiniz ?
Kalbim bile tak tak atıyor dışardan ben duyuyorum ufacık bir iş yapsam nefes nefese kalıyorum
Mng aşağıdan bağırdı gel al hasta ne hastalıği onu bile sordu.teslimat noktasından alicam artık.. gidemiyorum diye ordan sipariş ediyorum böyle olacaksa ne önemi var ki

Merhaba gebelik bilginizi nasıl eklediniz acaba

Ya kargoları eve nasıl getirmiyorlar anlamıyorum çok mu ağır şeyler? Beyaz eşyalarda ya da koltuk vs büyük eşyalarda bazen yazıyor teslimatımız bina girişine kadardır diye, bunların yaptığı işgüzarlık değil mi bilmediğimden soruyorum

Kızlar afedersiniz ama hamileliğinde hiç kusmayıp bian da kusan var mı iş yerinde wcye girmem ve kokusuyla beraber kusmaya başladım durmak bilmedi başından beri kusanlara Allah kolaylık versin gerçekten elim ayağım tutmuyor sonradan hasaslık olur mu böyle kokudan çok aşırı tiksinmemiştim hiç

allah yardımcımız olsun valla bende oturarak çalışıyorum bebek sıkıştırıyor sanırım ondan oturunca çok darlanıyorum

Titizlik zor ya , bende bu hafta sabahlari yattim ama icim icimi yedi , isler kaliyor diye . Robot supurgeye dua ediyorum. Bugun her yeri iki kere supurdü , bende bir kere daha sildim . Camasirlara gectim. Bir yandan calisiyorum, musteriler geliyor tamamende salamiyorum ilk gebeligin cok tatli yanlari var simdi cocuklar ac kalacak die stres yapiyrm

benim hiç kusmam olmadı inşallah da olmaz canım kötü olmuş geçmiş olsun

Kız sen 3 çocuk + hamilelik bi de çalışıyo musun maşallah ya

Ben yazmışım gibi hissettim aynıyız. Sadece yardımcının gelmedigi hafta biz de temizlik de yapılmıyor robot süpürge açıyorum, o süpürüyor. Onun harici yardımcı abla yoksa, bizim evin pislikle imtihanı zor

Benim de hiç kusmam olmadı bu zamana kadar umarım olmaz da. Ama 8. Haftadan beri inanılmaz yanma oluyor bende de. Hele şu 2 gündür çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…