2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ben de hamileligin ilk başlarında 2 - 3 kere ağır şeyler yememin haricinde hiç kusmadım, ama bi tiksinti hissi vardı hep. Valla son 1 2 haftadır sana olan bana da oluyor gibi Böyle o tiksinti hissi öğrüntüye döndü, sonradan olur mu bu haftalarda hiç anlamadım. Kusunca da cok fena oluyorum, eller ayaklar gidiyor aynı umarım bu haftalara özeldir ve devam etmez.

Ben dururum da köpek olduğu için hemen kirleniyor ev eşimin sabrı hiç yok temiz olmazsa afakanlar basıyo ona ben hiç demem kalk yap diye

Kızlar Chicco liteway baston pusetli bebek arabam geldi puset işi bitince baston bebek arabası ilk kez anne oluyorum ya baston kısmı bile agir geldi bana bu 5 kat aşağı iner yukarı cikar mi dedim kendi kendime kendi çantam bebek haric yani..

Sizler de araba gelince ağır diye düşündünüz mu

Hepimizde aynı dert Eşim hamile kalınca robot süpürge aldı fakat yine içime sinmedi bugün dip köşe kendim süpürdüm sildim şimdi belimin ağrısından kalkamıyorum. Eşimde diyor temizleme kalsın boşver olduğu kadar adamın kafa rahat

O da mecbur yardımcı olcak hayat müşterek
Ben de çok istiyorum robotu da bizim köpüş onla kavga eder diye hiç cesaret edemiyorum.

O da mecbur yardımcı olcak hayat müşterek
Ben de çok istiyorum robotu da bizim köpüş onla kavga eder diye hiç cesaret edemiyorum.
Yok kıııız benimki ilk gün azıcık havladı hatta korkudan biraz altına kaçırdı(heyecanlanınca yapıyo öyle) sonra alıştı alışıyorlar bir şey olmaz

Şuan sana öyle gelmesi normal ama tabi ciddi anlamda rahatsız edici bir ağırlığı yoksa tabi. Ben hamileliğimden bu yana bir poşet bile taşımadım korkumdan. Arabayı katlandıktan sonra bana vermediler eşim denedi senin için hafif dedi inş dedim kna güveniyorum bakalım.

Yok kıııız benimki ilk gün azıcık havladı hatta korkudan biraz altına kaçırdı(heyecanlanınca yapıyo öyle) sonra alıştı alışıyorlar bir şey olmaz
Ay ne güzel bizimki daha bebek ya herşeye bi isyanı var olmazsa alıp denerim baktım ki salmıyo o zaman büyüyüp sakinleyince kullanırım artık

Bizimki kesin üstüne çıkar, onunla gezer alasım var da çok yüksek fiyatları ya

Ay ne güzel bizimki daha bebek ya herşeye bi isyanı var olmazsa alıp denerim baktım ki salmıyo o zaman büyüyüp sakinleyince kullanırım artık
Bizimkide 5 aylıktı aldığımızda robotu büyüyolar kardeş kardeş benim asıl korktuğum şimdi bebeğin oyuncaklarını nasıl koruyacağım çünkü bizimkisi oyuncak delisi

Robot fiyatının hakkını veriyor kesinlikle. Ben iyi ki almışım diyorum her seferinde aslında çok model var dönem dönem güzel indirimler oluyor o şekilde yakalayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…