Kızlar afedersiniz ama hamileliğinde hiç kusmayıp bian da kusan var mı iş yerinde wcye girmem ve kokusuyla beraber kusmaya başladım durmak bilmedi başından beri kusanlara Allah kolaylık versin gerçekten elim ayağım tutmuyor sonradan hasaslık olur mu böyle kokudan çok aşırı tiksinmemiştim hiç
Canım ben de hamileligin ilk başlarında 2 - 3 kere ağır şeyler yememin haricinde hiç kusmadım, ama bi tiksinti hissi vardı hep. Valla son 1 2 haftadır sana olan bana da oluyor gibi Böyle o tiksinti hissi öğrüntüye döndü, sonradan olur mu bu haftalarda hiç anlamadım. Kusunca da cok fena oluyorum, eller ayaklar gidiyor aynı umarım bu haftalara özeldir ve devam etmez.
Ben yazmışım gibi hissettim aynıyız. Sadece yardımcının gelmedigi hafta biz de temizlik de yapılmıyor robot süpürge açıyorum, o süpürüyor. Onun harici yardımcı abla yoksa, bizim evin pislikle imtihanı zor
Ben de Aziz koymak istiyorum. Herkes cok agir isim diye soyleniyor. Ancak bana gore guzel. Hatta ikinci bir isim bile dusunuyorum yanina. Son zamanlarda orda burda dizilerde cok goruluyor diye begenmemezlik yapiyorlar.
Kızlar Chicco liteway baston pusetli bebek arabam geldi puset işi bitince baston bebek arabası ilk kez anne oluyorum ya baston kısmı bile agir geldi bana bu 5 kat aşağı iner yukarı cikar mi dedim kendi kendime kendi çantam bebek haric yani..
Cchloendejavuh
valla mecbur yap diyorum herşeyi aynı anda istiyorsun diye şimdi söyledi düşünün bana baktı gözlerin bozukcak aşkım tel bırak dedi üstüne
Temizlikçi iyimis ben eşim supurcek diye bekliyorum. kendimde titizim pislik dağınıklık sevmem.. mesela 1 hafta 1 buçuk hafta nevresim takili kalir sonra yika dayanamam.esimde yapıyor ama çamaşırı makinaya atmadan bekler öyle.yapar ama ağır bugün olmazsa yarın sondaki gün.yoruluyor ben önceki gibi olsa işten bile gelsem çoğu işleri yapardım şimdi kaldı ona..yemekde disardan çoğu şey zararlı diye düşünüyorum yapıyorum evde makarna bile daha sağlıklı..valla evde iş bitmiyor.yapmasan ayrı yapsan ayrı dert bazı islerde mecburi yapılıyor
Hepimizde aynı dert Eşim hamile kalınca robot süpürge aldı fakat yine içime sinmedi bugün dip köşe kendim süpürdüm sildim şimdi belimin ağrısından kalkamıyorum. Eşimde diyor temizleme kalsın boşver olduğu kadar adamın kafa rahat
Cchloendejavuh
valla mecbur yap diyorum herşeyi aynı anda istiyorsun diye şimdi söyledi düşünün bana baktı gözlerin bozukcak aşkım tel bırak dedi üstüne
Kızlar Chicco liteway baston pusetli bebek arabam geldi puset işi bitince baston bebek arabası ilk kez anne oluyorum ya baston kısmı bile agir geldi bana bu 5 kat aşağı iner yukarı cikar mi dedim kendi kendime kendi çantam bebek haric yani..
Şuan sana öyle gelmesi normal ama tabi ciddi anlamda rahatsız edici bir ağırlığı yoksa tabi. Ben hamileliğimden bu yana bir poşet bile taşımadım korkumdan. Arabayı katlandıktan sonra bana vermediler eşim denedi senin için hafif dedi inş dedim kna güveniyorum bakalım.
2.doz biontech aşımı oldum kizlar. Ve şu an sıfır ağrı,sizi. İnşallah biyle geçer. Hemşirenin eli baya hafifmis, acaba su mu vurdu diye düşünmedim değil
2.doz biontech aşımı oldum kizlar. Ve şu an sıfır ağrı,sizi. İnşallah biyle geçer. Hemşirenin eli baya hafifmis, acaba su mu vurdu diye düşünmedim değil
Bizimkide 5 aylıktı aldığımızda robotu büyüyolar kardeş kardeş benim asıl korktuğum şimdi bebeğin oyuncaklarını nasıl koruyacağım çünkü bizimkisi oyuncak delisi
Robot fiyatının hakkını veriyor kesinlikle. Ben iyi ki almışım diyorum her seferinde aslında çok model var dönem dönem güzel indirimler oluyor o şekilde yakalayabilirsiniz