2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizimkide 5 aylıktı aldığımızda robotu büyüyolar kardeş kardeş benim asıl korktuğum şimdi bebeğin oyuncaklarını nasıl koruyacağım çünkü bizimkisi oyuncak delisi
Hadi onu halledersin bi şekilde de, dışardan köpek sesi gelince bizimki başlıyor havlamaya bebişin uyuduğu zaman havlarsa nolcak ben de onu düşünüyorum

2.doz biontech aşımı oldum kizlar. Ve şu an sıfır ağrı,sizi. İnşallah biyle geçer. Hemşirenin eli baya hafifmis, acaba su mu vurdu diye düşünmedim değil
Geçmiş olsun canım beni 2. Doz fena hırpalamıştı kaç hafta kol ağrım geçmemişti. Tabi bünyelerimiz farklı sende ciddi yan etki olmayabilir.

Benim köpeğim matkap tadilat sesinden çok korkuyor koca cüssesine bakmadan şimdi üst kat başladı mesela koşarak geldi yer arıyor saklanacak robota hemen alıştı. Camlarınız boydan boya ise bakarak havlama huyu varsa mutlaka kapatın yapışkanlı buğulayıcılar var görmeyince sıkıntı olmuyor. Bizimkinde de vardı bir dönem o problem

O da mecbur yardımcı olcak hayat müşterek
Ben de çok istiyorum robotu da bizim köpüş onla kavga eder diye hiç cesaret edemiyorum.
Bizde de kediler vardı, daha dogrusu bir kediyi gecici sahiplenmiştik 1 aylık. Baktık kedi hamile cıktı, dogumu yavruların büyümesi falan 5 ay bizimleydi yavruşum. Kedi geldi, 3.gün robot süpürge geldi direk vesile olmustu. Ama robotla hep kavga ediyordu kedi asla alışamadı ona 5 ay boyunca

Hadi onu halledersin bi şekilde de, dışardan köpek sesi gelince bizimki başlıyor havlamaya bebişin uyuduğu zaman havlarsa nolcak ben de onu düşünüyorum
Seste uyutmaya alış. Ben öyle yapicam. En ufak seste uyanmasin valla çok sıkınti o.
Gerekirse MTV falan açarım bangır bangır müzikle uyusun

Geçmiş olsun canım beni 2. Doz fena hırpalamıştı kaç hafta kol ağrım geçmemişti. Tabi bünyelerimiz farklı sende ciddi yan etki olmayabilir.
Ay hadi İnşallah valla. Asmdeki doktorum o kadar vitamine bir şey olmaz dedi ama bakalım

Off onu bizimki de yapıyor. Şimdi küçüklükten eğitimini tamamlamak gerek sonra çok zor

Kızlar e bebek te emzik biberon felan indirimde bilginiz olsun 80tlye aldım avent emziği.
Kız annelerine fikir olsun harika tulumlar ben erkek bebeğe niye birşey beğenemiyorum acaba

Eklentiler

• 74B9DBB5-5948-4363-A228-39C534C6F060.webp
    42 KB · Görüntüleme: 66
  • 03CC40E8-0764-45A9-88F3-BE18C848DF27.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 61
  • A90A24E8-DE27-477A-8103-E5E6397FAB48.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 67
Bende bir kere mutfaga girdigimde kotu koku gelmisti birazda kusmustum. O zaman 8 haftalik filandim. Ama sadece o zaman kusmustum tahmin ediyorum nasil oldugunu . Tekrar yaşamazsin insallah

Kızlar e bebek te emzik biberon felan indirimde bilginiz olsun 80tlye aldım avent emziği.
Kız annelerine fikir olsun harika tulumlar ben erkek bebeğe niye birşey beğenemiyorum acaba
Ayni bende eskiden erkek bebek kiyafetlerine bayilirdim. Simdi kiz kiyafetleri ne seker diyrum. Hem cesit fazla, kiz isimleri bile daha guzel siz isim düsündünuz mü bebise ?

Bu arada pişik kremini ben her alt değişmede sürmeyi düşünüyorum.en azından ilk 6 ay.Çünkü kızımda acemilik yaptım hastanenin önerdiği kremi almama rağmen kullunmadım pişik yok nasılsa diye sonrasında kızımda pişik oldu ve krem hiçbi işe yaramadı hızlıca dağıldı poposuna çok kötü oldu.yavrum çok kötü oldu sonra akıllandım ve her değişimde sürdüm biraz büyüyene kadar

Ö
Aa emzirirken acı yada ekşi yesek bebişe pişik olma ihtimali mi oluyor? Hiç bilmiyordum.
tabi cnm sütle geçiyor bebişe o yüzden ben şimdi bile gaz yapabilecek şeylerden uzak duruyorum bünyeyle alakalı birazda bence A Grubu benım kanım ve bu gruba bakliyat ağır geliyor sindirim olarak a tüketmeye çalışıyorum bebeğede gaz yapıyor senin yediklerin ben şimdiden başladım sıkıntı yaşamım unutmalarım azalsın diye

Ayni bende eskiden erkek bebek kiyafetlerine bayilirdim. Simdi kiz kiyafetleri ne seker diyrum. Hem cesit fazla, kiz isimleri bile daha guzel siz isim düsündünuz mü bebise ?
Ali kesin ama ikinci isim babamız karar veremedi şimdilik Ali diyoruz seslenirken

Arkadaşlar yeni geldim ben :) Kısaca hikaye paylaşayım... 42 yaşında ilk bebeğim olacak. Gebe olduğumu bilmeden ilk aşıyı oldum, gebeliği öğrenir öğrenmez de (aşıdan 15 gün sonra) covid geçirdim. Birçok kişi, aralarında doktor da var aldır dediler ancak bir riskli gebelik uzmanı buldum ve devam yanıtını aldım. 21. haftam bitmek üzere. Testlerim temiz, görünüşte her şey normal şu an... İki sorum olacak yanıtlayan olursa çok mutlu olurum. İlk anlardan itibaren çok ağrım ve sancım var. İdrar yolları enf. bakıldı ama sıkıntı yok ama hareket edemiyorum ağrıdan. Doktor kontrolde sıkıntı yok diyor. Böyle ağrı yaşayanınız var mı? Bir de kısmet olur da doğarsa, puset-travel system vs seçiminde kayboldum resmen. Eşimin 4. çocuğu olacak, travel system'ler çok ağır, ilk 6 ay puset ve kanguru yeter, ondan sonra da hafif bir baston almak en iyisi diyor. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…