Hadi onu halledersin bi şekilde de, dışardan köpek sesi gelince bizimki başlıyor havlamayaBizimkide 5 aylıktı aldığımızda robotu büyüyolar kardeş kardeşbenim asıl korktuğum şimdi bebeğin oyuncaklarını nasıl koruyacağım çünkü bizimkisi oyuncak delisi
Geçmiş olsun canım beni 2. Doz fena hırpalamıştı kaç hafta kol ağrım geçmemişti. Tabi bünyelerimiz farklı sende ciddi yan etki olmayabilir.2.doz biontech aşımı oldum kizlar. Ve şu an sıfır ağrı,sizi. İnşallah biyle geçer. Hemşirenin eli baya hafifmis, acaba su mu vurdu diye düşünmedim değil
Bizde de kediler vardı, daha dogrusu bir kediyi gecici sahiplenmiştik 1 aylık. Baktık kedi hamile cıktı, dogumu yavruların büyümesi falan 5 ay bizimleydi yavruşum. Kedi geldi, 3.gün robot süpürge geldiO da mecbur yardımcı olcak hayat müşterek
Ben de çok istiyorum robotu da bizim köpüş onla kavga eder diye hiç cesaret edemiyorum.
Seste uyutmaya alış. Ben öyle yapicam. En ufak seste uyanmasin valla çok sıkınti o.Hadi onu halledersin bi şekilde de, dışardan köpek sesi gelince bizimki başlıyor havlamayabebişin uyuduğu zaman havlarsa nolcak ben de onu düşünüyorum
Ay hadi İnşallah valla. Asmdeki doktorum o kadar vitamine bir şey olmaz dedi ama bakalımGeçmiş olsun canım beni 2. Doz fena hırpalamıştı kaç hafta kol ağrım geçmemişti. Tabi bünyelerimiz farklı sende ciddi yan etki olmayabilir.
Aziz çok güzel anlam olarakta.Ben de Aziz koymak istiyorum. Herkes cok agir isim diye soyleniyor. Ancak bana gore guzel. Hatta ikinci bir isim bile dusunuyorum yanina. Son zamanlarda orda burda dizilerde cok goruluyor diye begenmemezlik yapiyorlar.
Off onu bizimki de yapıyor. Şimdi küçüklükten eğitimini tamamlamak gerek sonra çok zorHadi onu halledersin bi şekilde de, dışardan köpek sesi gelince bizimki başlıyor havlamayabebişin uyuduğu zaman havlarsa nolcak ben de onu düşünüyorum
Kız sen 3 çocuk + hamilelik bi de çalışıyo musun maşallah ya
Bende bir kere mutfaga girdigimde kotu koku gelmisti birazda kusmustum. O zaman 8 haftalik filandim. Ama sadece o zaman kusmustumKızlar afedersiniz ama hamileliğinde hiç kusmayıp bian da kusan var mı iş yerinde wcye girmem ve kokusuyla beraber kusmaya başladım durmak bilmedi başından beri kusanlara Allah kolaylık versin gerçekten elim ayağım tutmuyorsonradan hasaslık olur mu böyle kokudan çok aşırı tiksinmemiştim hiç
Ayni bendeKızlar e bebek te emzik biberon felan indirimde bilginiz olsun 80tlye aldım avent emziği.
Kız annelerine fikir olsun harika tulumlar ben erkek bebeğe niye birşey beğenemiyorum acaba
tabi cnm sütle geçiyor bebişe o yüzden ben şimdi bile gaz yapabilecek şeylerden uzak duruyorum bünyeyle alakalı birazda bence A Grubu benım kanım ve bu gruba bakliyat ağır geliyor sindirim olarak a tüketmeye çalışıyorum bebeğede gaz yapıyor senin yediklerin ben şimdiden başladım sıkıntı yaşamım unutmalarım azalsın diyeAa emzirirken acı yada ekşi yesek bebişe pişik olma ihtimali mi oluyor? Hiç bilmiyordum.
Merhaba canım annelerr,
Tablomuz ve grubumuza kavuştuk.
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsanız tabloya eklerim herkesi
Sağlıklı sorunsuz bir süreç geçiririz umarım
@zahrada, 42 yaş, tahmini doğum tarihi 22.03.2022, 1. çocuk, 2 kez aşı oldum gebelikte. Şehir Ankara, Cinsiyet kız, İsim Duru Arya. Bu liste için
Ali kesin ama ikinci isim babamız karar veremedi şimdilik Ali diyoruz seslenirkenAyni bendeeskiden erkek bebek kiyafetlerine bayilirdim. Simdi kiz kiyafetleri ne seker diyrum. Hem cesit fazla, kiz isimleri bile daha guzel siz isim düsündünuz mü bebise ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?