Hoşgeldiniiiz şehir, tahmini doğum tarihi, cinsiyet belli mi acaba tablomuza da ekleyelim siziiBen hiçbir şey bilmiyormuşum :) Hamilelik günlüğünü nasıl oluşturuyoruz?
Z zahrada tekrar merhaba, 22 mart gibi görünüyor şu an. Kız, adı Duru Arya, şehir Ankara, yaş 42, ilk bebek...Hoşgeldiniiiz şehir, tahmini doğum tarihi, cinsiyet belli mi acaba tablomuza da ekleyelim sizii
sağ üstte nickinize tıkladığınızda hesap detaylarından ekleyebiliyorsunuz doğum tarihini öylece profile düşüyoor
Hosgeldiniz. Ve ilk olarak geçmiş olsun.zİlk başlarda aşıya çoğu doktorlar karşıydı ama şimdi olun diyorlar. Burda sizin gibi olan var. Hamile olmadan ilk aşı olan.Arkadaşlar yeni geldim ben :) Kısaca hikaye paylaşayım... 42 yaşında ilk bebeğim olacak. Gebe olduğumu bilmeden ilk aşıyı oldum, gebeliği öğrenir öğrenmez de (aşıdan 15 gün sonra) covid geçirdim. Birçok kişi, aralarında doktor da var aldır dediler ancak bir riskli gebelik uzmanı buldum ve devam yanıtını aldım. 21. haftam bitmek üzere. Testlerim temiz, görünüşte her şey normal şu an... İki sorum olacak yanıtlayan olursa çok mutlu olurum. İlk anlardan itibaren çok ağrım ve sancım var. İdrar yolları enf. bakıldı ama sıkıntı yok ama hareket edemiyorum ağrıdan. Doktor kontrolde sıkıntı yok diyor. Böyle ağrı yaşayanınız var mı? Bir de kısmet olur da doğarsa, puset-travel system vs seçiminde kayboldum resmen. Eşimin 4. çocuğu olacak, travel system'ler çok ağır, ilk 6 ay puset ve kanguru yeter, ondan sonra da hafif bir baston almak en iyisi diyor. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır bu konuda?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ağrılarına doktorlar sorun yok diyorsa bence endişe etme bazı gebelikler ağır geçiyor benımde bu gebeliğim ağır tabiri caizse yerimden kalkamadığım günler çok fazla. Şimdi uzun zamandır bedenin alışmış hep aynı şekılde sakin yaşamaya içinde olduğun gebelik durumuna ayak uydurmaya çalışan birçok organın var özelliklede rahim. Puseti elinizle taşıyamazsınız bence bebek arabası gerekli ama bu göreceli. Evden çıkmayız biz diyorsanız şartta değil.Arkadaşlar yeni geldim ben :) Kısaca hikaye paylaşayım... 42 yaşında ilk bebeğim olacak. Gebe olduğumu bilmeden ilk aşıyı oldum, gebeliği öğrenir öğrenmez de (aşıdan 15 gün sonra) covid geçirdim. Birçok kişi, aralarında doktor da var aldır dediler ancak bir riskli gebelik uzmanı buldum ve devam yanıtını aldım. 21. haftam bitmek üzere. Testlerim temiz, görünüşte her şey normal şu an... İki sorum olacak yanıtlayan olursa çok mutlu olurum. İlk anlardan itibaren çok ağrım ve sancım var. İdrar yolları enf. bakıldı ama sıkıntı yok ama hareket edemiyorum ağrıdan. Doktor kontrolde sıkıntı yok diyor. Böyle ağrı yaşayanınız var mı? Bir de kısmet olur da doğarsa, puset-travel system vs seçiminde kayboldum resmen. Eşimin 4. çocuğu olacak, travel system'ler çok ağır, ilk 6 ay puset ve kanguru yeter, ondan sonra da hafif bir baston almak en iyisi diyor. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır bu konuda?
Bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama doktora danışmak en iyisi.Bu arada pişik kremini ben her alt değişmede sürmeyi düşünüyorum.en azından ilk 6 ay.Çünkü kızımda acemilik yaptım hastanenin önerdiği kremi almama rağmen kullunmadım pişik yok nasılsa diye sonrasında kızımda pişik oldu ve krem hiçbi işe yaramadı hızlıca dağıldı poposuna çok kötü oldu.yavrum çok kötü oldu sonra akıllandım ve her değişimde sürdüm biraz büyüyene kadar
Çok teşekkürler cevabınız için... Diyorum denemek amaçlı makul bir ikinci el travel sistem alayım puseti nasılsa 6 ay kullanacağım. Sonra iyi bir hafif bebek arabası alırım... ama işte çok kararsız kaldım. Mart bebeği olacağı için muhtemelen kontroller hariç evde kalırız Ankara ayazında. e-bebekteki yetkili de "herkes travel system alıyor, sonra da ağır olduğu için ayrıca hafif bebek arabası alıyorlar" diyor...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ağrılarına doktorlar sorun yok diyorsa bence endişe etme bazı gebelikler ağır geçiyor benımde bu gebeliğim ağır tabiri caizse yerimden kalkamadığım günler çok fazla. Şimdi uzun zamandır bedenin alışmış hep aynı şekılde sakin yaşamaya içinde olduğun gebelik durumuna ayak uydurmaya çalışan birçok organın var özelliklede rahim. Puseti elinizle taşıyamazsınız bence bebek arabası gerekli ama bu göreceli. Evden çıkmayız biz diyorsanız şartta değil.
1. Ve 3. Trimester genelde bulantılı oluyor. Ben çok çektim bu bulantılardan. Her lavaboya gittiğimde, evde et piştiğinde, dişlerimi fırçaladığımda vs. Valla yapacak bir şey de yok, kaldı 3 ayKızlar afedersiniz ama hamileliğinde hiç kusmayıp bian da kusan var mı iş yerinde wcye girmem ve kokusuyla beraber kusmaya başladım durmak bilmedi başından beri kusanlara Allah kolaylık versin gerçekten elim ayağım tutmuyorsonradan hasaslık olur mu böyle kokudan çok aşırı tiksinmemiştim hiç
Yeni doğduklarında ciltleri çok hassas oluyo ve en ufak pişik yara ve yanık gibi oluyo ve çok geç iyi oluyo o zaman daha çok üzülüp kendimiz suçlamıştıkBununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama doktora danışmak en iyisi.
Kötü olmuş ama hassas cilt olduğu için olmuştur. Anne olmak öyle oluyor. Ben bebegim neden üzgün bakiyor diye ağlıyordum resmen.Yeni doğduklarında ciltleri çok hassas oluyo ve en ufak pişik yara ve yanık gibi oluyo ve çok geç iyi oluyo o zaman daha çok üzülüp kendimiz suçlamıştık
Gerçekten öyle oluyo birde lohusa pisikolojisi çok farklı oluyo bende öyleydim herşeye kızıp bağrıyodum veya tam tersi herşeye ağlıyordmKötü olmuş ama hassas cilt olduğu için olmuştur. Anne olmak öyle oluyor. Ben bebegim neden üzgün bakiyor diye ağlıyordum resmen.
Bende dolaptan baktım öyle kullanılmamış az kullanılmış felan pregonun bebek arabaları hoşuma gitti şuandaki fiyatlar pahalı 4-5 bin civarı ben vermem galiba o paraları büyükte konuşmim e bebeğin Şubat indirimine kadar bekliycem bakalım. Benım doğum şubatta nasipse, Son dakika gözüm görmez alırım belkideÇok teşekkürler cevabınız için... Diyorum denemek amaçlı makul bir ikinci el travel sistem alayım puseti nasılsa 6 ay kullanacağım. Sonra iyi bir hafif bebek arabası alırım... ama işte çok kararsız kaldım. Mart bebeği olacağı için muhtemelen kontroller hariç evde kalırız Ankara ayazında. e-bebekteki yetkili de "herkes travel system alıyor, sonra da ağır olduğu için ayrıca hafif bebek arabası alıyorlar" diyor...
Ay sorma onlar rahatsız olmuyor neyse haftada bir süpürüyor..robotta hafta içi supursun diyorum karnimdan çok zorlanıyorum artıkHepimizde aynı dertEşim hamile kalınca robot süpürge aldı fakat yine içime sinmedi bugün dip köşe kendim süpürdüm sildim şimdi belimin ağrısından kalkamıyorum. Eşimde diyor temizleme kalsın boşver olduğu kadar adamın kafa rahat
Bende kedi kızım var haftada bir supurme yetmiyor robot hafta içi lazımO da mecbur yardımcı olcak hayat müşterek
Ben de çok istiyorum robotu da bizim köpüş onla kavga eder diye hiç cesaret edemiyorum.
Senin ne marka canimŞuan sana öyle gelmesi normal ama tabi ciddi anlamda rahatsız edici bir ağırlığı yoksa tabi. Ben hamileliğimden bu yana bir poşet bile taşımadım korkumdan. Arabayı katlandıktan sonra bana vermedilereşim denedi senin için hafif dedi inş dedim kna güveniyorum bakalım.
Öncelikle hoşgeldiniz aramızaArkadaşlar yeni geldim ben :) Kısaca hikaye paylaşayım... 42 yaşında ilk bebeğim olacak. Gebe olduğumu bilmeden ilk aşıyı oldum, gebeliği öğrenir öğrenmez de (aşıdan 15 gün sonra) covid geçirdim. Birçok kişi, aralarında doktor da var aldır dediler ancak bir riskli gebelik uzmanı buldum ve devam yanıtını aldım. 21. haftam bitmek üzere. Testlerim temiz, görünüşte her şey normal şu an... İki sorum olacak yanıtlayan olursa çok mutlu olurum. İlk anlardan itibaren çok ağrım ve sancım var. İdrar yolları enf. bakıldı ama sıkıntı yok ama hareket edemiyorum ağrıdan. Doktor kontrolde sıkıntı yok diyor. Böyle ağrı yaşayanınız var mı? Bir de kısmet olur da doğarsa, puset-travel system vs seçiminde kayboldum resmen. Eşimin 4. çocuğu olacak, travel system'ler çok ağır, ilk 6 ay puset ve kanguru yeter, ondan sonra da hafif bir baston almak en iyisi diyor. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır bu konuda?
Aramıza hoşgeldiniz :)Arkadaşlar yeni geldim ben :) Kısaca hikaye paylaşayım... 42 yaşında ilk bebeğim olacak. Gebe olduğumu bilmeden ilk aşıyı oldum, gebeliği öğrenir öğrenmez de (aşıdan 15 gün sonra) covid geçirdim. Birçok kişi, aralarında doktor da var aldır dediler ancak bir riskli gebelik uzmanı buldum ve devam yanıtını aldım. 21. haftam bitmek üzere. Testlerim temiz, görünüşte her şey normal şu an... İki sorum olacak yanıtlayan olursa çok mutlu olurum. İlk anlardan itibaren çok ağrım ve sancım var. İdrar yolları enf. bakıldı ama sıkıntı yok ama hareket edemiyorum ağrıdan. Doktor kontrolde sıkıntı yok diyor. Böyle ağrı yaşayanınız var mı? Bir de kısmet olur da doğarsa, puset-travel system vs seçiminde kayboldum resmen. Eşimin 4. çocuğu olacak, travel system'ler çok ağır, ilk 6 ay puset ve kanguru yeter, ondan sonra da hafif bir baston almak en iyisi diyor. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır bu konuda?
Ay deme ya ben çok almadım da annemler baya aldı en son babam kızmış anneme yeter alma daha azıcıkta babaannesi dedesi alsın demiş adam haklı yani senin kadar annemlerde harcamıştırBugün her şeyi çıkardııım hesap kitap yaptım ve şimdiye kadar uraza 10.454 tl harcamışız travma geçiriciiiiim daha eksikler bitmedi doğuma kadar kaç olacak allah bilir sigorta migorta daha püüü
Sus sus o konuya hic girme benceBugün her şeyi çıkardııım hesap kitap yaptım ve şimdiye kadar uraza 10.454 tl harcamışız travma geçiriciiiiim daha eksikler bitmedi doğuma kadar kaç olacak allah bilir sigorta migorta daha püüü
Hoşgeldinizz :) Magnezyum iyi geliyor diye biliyorum bende. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Ben travel sistem Kraft lima aldım 9,5kg bana ağır gelmedi. Sadece puseti taşımak ağır ve yorucu olacaktır. Benim aldığım araba 15 kg taşıma kapasitesi var bu da 3-4 yaşa tekabül ediyor sonrasında baston araba almayı düşünmüyorum 4 yaşında ki çocukta yürüsün zorlanacağımızı düşünmüyorum ama çok gerekli olursa ucuza bir şey alırım en kötüArkadaşlar yeni geldim ben :) Kısaca hikaye paylaşayım... 42 yaşında ilk bebeğim olacak. Gebe olduğumu bilmeden ilk aşıyı oldum, gebeliği öğrenir öğrenmez de (aşıdan 15 gün sonra) covid geçirdim. Birçok kişi, aralarında doktor da var aldır dediler ancak bir riskli gebelik uzmanı buldum ve devam yanıtını aldım. 21. haftam bitmek üzere. Testlerim temiz, görünüşte her şey normal şu an... İki sorum olacak yanıtlayan olursa çok mutlu olurum. İlk anlardan itibaren çok ağrım ve sancım var. İdrar yolları enf. bakıldı ama sıkıntı yok ama hareket edemiyorum ağrıdan. Doktor kontrolde sıkıntı yok diyor. Böyle ağrı yaşayanınız var mı? Bir de kısmet olur da doğarsa, puset-travel system vs seçiminde kayboldum resmen. Eşimin 4. çocuğu olacak, travel system'ler çok ağır, ilk 6 ay puset ve kanguru yeter, ondan sonra da hafif bir baston almak en iyisi diyor. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır bu konuda?
Sol üst köşede isminize tıklayın sonra hesap detayları oradan göremezseniz yazin tekrarMerhaba gebelik bilginizi nasıl eklediniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?