Asele ve kendime annemlerle harcagimiz para 18binBugün her şeyi çıkardııım hesap kitap yaptım ve şimdiye kadar uraza 10.454 tl harcamışız travma geçiriciiiiim daha eksikler bitmedi doğuma kadar kaç olacak allah bilir sigorta migorta daha püüü
Bizim de oda anne yanı araba 6 yapıyo kalan ıvır zıvıııır rezalettt finale doğru yine bi hesap yaparım ama artık ne alıyosam yazayım da zor oluyo bütün kredi kartı dökümlerimi çıkardımAsele ve kendime annemlerle harcagimiz para 18binama arabası odası falan var bizimkinin. Zaten 11bin oda ile araba sadece
Bu var canım benim favorimde, sürekli zam gelen lanet şeyKızlar ya foto çekimi için güzel beyaz/ekru lohusa gecelik ve sabahlık bakıyorum da bulamadım güzel bir şey aranızda favorisine atan var mıı
Ben yazıyorum hepsini gün gün valla. O dokumlere hiç girme, eksideyiz su anBizim de oda anne yanı araba 6 yapıyo kalan ıvır zıvıııır rezalettt finale doğru yine bi hesap yaparım ama artık ne alıyosam yazayım da zor oluyo bütün kredi kartı dökümlerimi çıkardım
bugün kredi kartı ekstremin kesim günü bakiyeye bi şok oldum işin kötüsü sıfırlandı diye yine daldım alınacaklaraaa rezaletBen yazıyorum hepsini gün gün valla. O dokumlere hiç girme, eksideyiz su an
Araba ile oda benden çıkmadı ama 7bin harcadık diyeyim
Evet kizlar dolar 10 lira olmuş, her şeye ağır zam gelecek belli oldu. Allah yardımcımız olsunbugün kredi kartı ekstremin kesim günü bakiyeye bi şok oldum işin kötüsü sıfırlandı diye yine daldım alınacaklaraaa rezalet
kredi kartını ödeyecek maaş var mı yok ahahhaah ağlanck halimize gülüyorum ama yapacak bir şey yok allah yardımcımız olsun
2 bine aldığım oda var ya 2 gün önce şu an kaç fiyatı 3700 delirmelik 2 gün ya 2 günnnnEvet kizlar dolar 10 lira olmuş, her şeye ağır zam gelecek belli oldu. Allah yardımcımız olsun
Dur ben de bakiim2 bine aldığım oda var ya 2 gün önce şu an kaç fiyatı 3700 delirmelik 2 gün ya 2 günnnn
Ohaaa. Kahpeler ekran başında mı bekliyormuş, dolar daha 20 dk once 10 lira oldu.2 bine aldığım oda var ya 2 gün önce şu an kaç fiyatı 3700 delirmelik 2 gün ya 2 günnnn
ülkeyi kimse yönetmese kendi halimize bıraksalar rahatlayacakOhaaa. Kahpeler ekran başında mı bekliyormuş, dolar daha 20 dk once 10 lira oldu.
Off 12 olcak diyorlar cnn deki ekonomistlerYandık valla, ocaktan sonra hersey cok zor olacak
Bunu bende gördüm canım ama bana biraz daha uzun kollu bir şey lazım yoksa ki bu modeli çok beğendim. Favorime atabildiğim sadece bu model olduBu var canım benim favorimde, sürekli zam gelen lanet şeygözüme çok takılıyo, acıp acıp bakıyorum ahahaha
500 lira da bizimkine zam gelmiş. En mantıklısı Aralık'ta her şeyini alıp, oturmak galiba.Ohaaa. Kahpeler ekran başında mı bekliyormuş, dolar daha 20 dk once 10 lira oldu.
Off 12 olcak diyorlar cnn deki ekonomistlerYandık valla, ocaktan sonra hersey cok zor olacak
Hiç sormaa bu gidişle olur kızlar ocağa bırakmadan aldık aldık alamadık herşey ×2 olacak gibime geliyoOhaaa. Kahpeler ekran başında mı bekliyormuş, dolar daha 20 dk once 10 lira oldu.
Onu bende duydum mutlaka yapacağımBu arada benim ebe dedi ki, bebişlere banyo yaptırdığınızda küvetine kendi sütünüzden de ekleyin. Ciltlerine, pişiğe vs çok iyi geliyormuş anne sütü
Aklın yolu bir. Ben de aynısını düşünüyorum. Bir tek bezleri birakicam bu gidisle.Hiç sormaa bu gidişle olur kızlar ocağa bırakmadan aldık aldık alamadık herşey ×2 olacak gibime geliyo
Bende sadece bezi bırakmayı düşünüyorum onun dışında herşeyini gücümüz yettiğince almayı düşünüyorum odası için de haftaya pazar eşimle bakmaya gidicez muhtemelen. 2022 çok fahiş fiyatlarla gelecek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıkla bereketle gelsin inşallahAklın yolu bir. Ben de aynısını düşünüyorum. Bir tek bezleri birakicam bu gidisle.
Amin. Elinizi çabuk tutun alın biran önce valla. Yoksa bu hafta firsatcilar uçurur gene. En kotu haftasonu gidin bakın imkanınız varsa.Bende sadece bezi bırakmayı düşünüyorum onun dışında herşeyini gücümüz yettiğince almayı düşünüyorum odası için de haftaya pazar eşimle bakmaya gidicez muhtemelen. 2022 çok fahiş fiyatlarla gelecek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıkla bereketle gelsin inşallah
Bu hafta sonu eşimin işleri var dışarı da canım bakacağımız yer uzak arabamız yok motora binmiyorum hamilelikte, zaman lazım mecbur haftaya kaldı. Yengem ikizlerine yatak yaptırdı oraya bizim içinde fiyat sormuş Montessori için 6 en fazla 7 bin tutar demiş daha fazlasını isterse muhtemelen yaptırmamAmin. Elinizi çabuk tutun alın biran önce valla. Yoksa bu hafta firsatcilar uçurur gene. En kotu haftasonu gidin bakın imkanınız varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?