dolap içi sağ üstte mamajoo mama ısıtıcı mı gördüüüüüümBizim odamiz geldi ve kurduk ben simdiden icini biraz yerleştirdim ocak ayinda hepsini yikicam tekrardan duzenlerim odam çok kücüktü komidine yer yoktu onu alamadim bugun durup odaya bakiyorum kotafetlerine bakiyorum allah sagsaglim
Kucagimiza almayı nasip etsin..
Yok yok görmedin zahrada öyle bişey yokdolap içi sağ üstte mamajoo mama ısıtıcı mı gördüüüüüüm
Evet onu bana teyzem verdi , kendi bebeginde kullandi çok çok memnun kaldıdolap içi sağ üstte mamajoo mama ısıtıcı mı gördüüüüüüm
görmüşüm görmüüüşşş bugün baktım daha bunlaraaYok yok görmedin zahrada öyle bişey yok
yaa 3 işlevli olan mı 5 işlevli olan mı acaba bu ara mesaimibunları incelyerek geçiriyorum daEvet onu bana teyzem verdi , kendi bebeginde kullandi çok çok memnun kaldı
Bende selleccion naturaldi diye hatırlıyorum camım koyu kumral boyatmak isteyen olursa diye yazdımbanada öyle dedi dr. biontech olmuş boya da ne ki diyip boyattım. 20.hafta da. bide phytocolor mu ne o boyadan aldım.dahada boyamam herhalde
ayy oylayacak olsam asil alp oyunu verirdim ama asil karan da çok güzelllll hiç zor değil vallaKızlar ben halen isim arayışındayım ama içime sinen hiç isim bulamıyorum kızımın adı asel ikra ona uyumlu olsun diye de asil alp veya asil karan düşündüm ama halen karar veremedimsizce nasıl söylemleri zor mu
ay bence çok iyii tüm fotolar da dijital olarak verilcek miymişş verilir heraldekızlar doğum fotoğrafçısı ile görüştüm 20 fotolu bir albüm kısa bir klip 2 gün çekim için 500 dediler nasıl sizce fiyat
ay bugün tabloya ne çok malzeme çıktıııııı kız yerim senin oğluşunuu şüküüür kaldı 3 arkadaşımızKizlar biraz önce hastaneye gittim kasıklarım çok ağrıdı korktuk şükür bişey çıkmadı
Ama bebeğimin cinsiyetini öğrendikBi oğlumuz olacak inşallah
evet evet verecekler hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı olduğu için uygun dışarıdan gorustuklerim bin ile 750 arasında fiyat verdiay bence çok iyii tüm fotolar da dijital olarak verilcek miymişş verilir heralde
Piyasayı bilmiyorum ama uygun geldi banakızlar doğum fotoğrafçısı ile görüştüm 20 fotolu bir albüm kısa bir klip 2 gün çekim için 500 dediler nasıl sizce fiyat
Şükür canım şükür öğrendim hayırlısıyla elimize alalım hepimizay bugün tabloya ne çok malzeme çıktıııııı kız yerim senin oğluşunuu şüküüür kaldı 3 arkadaşımız
ozman kabul ettim gittiPiyasayı bilmiyorum ama uygun geldi bana
Can Aziz öğrencim vardı.Ben de Aziz koymak istiyorum. Herkes cok agir isim diye soyleniyor. Ancak bana gore guzel. Hatta ikinci bir isim bile dusunuyorum yanina. Son zamanlarda orda burda dizilerde cok goruluyor diye begenmemezlik yapiyorlar.
Çok iyi bana 1,500 fiyat verdi bir tane aldıgım sadece hastane için. Benimki yüksek verdi belki de, hastaneninkine sorayım ben de. Sanki herkes hastaneden uygun fiyat almış. Elinde profesyonel makina olan herkes güzel çeker, çok da para vermeye gerek yok.kızlar doğum fotoğrafçısı ile görüştüm 20 fotolu bir albüm kısa bir klip 2 gün çekim için 500 dediler nasıl sizce fiyat
5 islev olanla arasinda sanirsam 400 -500 tl gibi bir fiyat var , bende var ama kullanmayi bile bilmiyorum smdi youtubeden bir kac vidio izledimgörmüşüm görmüüüşşş bugün baktım daha bunlaraa
yaa 3 işlevli olan mı 5 işlevli olan mı acaba bu ara mesaimibunları incelyerek geçiriyorum da
Ya benim hem hevesim var hem fotoğraf çekilmeyi sevmiyorumozman kabul ettim gitti
Cok güzel ama bana kısa geldi.Bu var canım benim favorimde, sürekli zam gelen lanet şeygözüme çok takılıyo, acıp acıp bakıyorum ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?