Ya benim hem hevesim var hem fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum sanırım öyle işlere girmem kendimiz çekeriz artık onda da bebeği çeksinler beni çok çekmesinler
Hele kız dur daha alma. Belki senin oğlan mama hiç sevmeyecek. Lıkır Lıkır memelerden emecek inşallah. boşa mı büyüttük o memeleri benimkiler İsviçre milka ineklerini gecti valla
Çok iyi bana 1,500 fiyat verdi bir tane aldıgım sadece hastane için. Benimki yüksek verdi belki de, hastaneninkine sorayım ben de. Sanki herkes hastaneden uygun fiyat almış. Elinde profesyonel makina olan herkes güzel çeker, çok da para vermeye gerek yok.
dışarıdaki ekipler çok para istiyor anlaşmalı olanlarda kaprisli gibi geldi bilemedim diyorum doğuma 4 ay kadar var ozamana kim öle kim kala kapora yarısını vereyim yarisi doğumda vereyim bir naz bir naz yok biz zaten uygun fiyatız falan sanki.indirim mi istedim zaman var diyorum
Ya benim hem hevesim var hem fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum sanırım öyle işlere girmem kendimiz çekeriz artık onda da bebeği çeksinler beni çok çekmesinler
Eger bütçen varsa çektir derim.
İnanılmaz güzel anılar.
Bebek gelince emzir giydir agliyor derken çok strese giriyor insan. Profesyonel birinin yapması iyi oluyor
Kizlar size bisi sorcam. Arada bel ve kasik agrilariniz oluyor mu? Gecici olarak tabi. Bana biraz erken basladi gibi geldi de. Sormak istedim. Yuruyuse cok sik cikamiyorum ne yazik ki. Ondan mi acaba diyorum.
tabi cnm sütle geçiyor bebişe o yüzden ben şimdi bile gaz yapabilecek şeylerden uzak duruyorum bünyeyle alakalı birazda bence A Grubu benım kanım ve bu gruba bakliyat ağır geliyor sindirim olarak a tüketmeye çalışıyorum bebeğede gaz yapıyor senin yediklerin ben şimdiden başladım sıkıntı yaşamım unutmalarım azalsın diye
Ay sorma onlar rahatsız olmuyor neyse haftada bir süpürüyor..robotta hafta içi supursun diyorum karnimdan çok zorlanıyorum artık
Bende kedi kızım var haftada bir supurme yetmiyor robot hafta içi lazım
Senin ne marka canim
Benim aldığım Chicco liteway plus mus puset işi bitince baston araba oluyormuş o yüzden aldım zaten diğerlerine bakınca çok ağır değil
Kardeşim chicco kullanuyor bayağı memnun ama bebişi 3 yaşında hangi modeli tam bilmiyorum.
Ben bagi easyfold 2 aldım canım portbebe istemedim zaten rüzgarlığı takıp yatırınca portbebe gibi oluyor hem ilerde bebişin ayakları da kıvrılmamış olcak içerde.
Kizlar size bisi sorcam. Arada bel ve kasik agrilariniz oluyor mu? Gecici olarak tabi. Bana biraz erken basladi gibi geldi de. Sormak istedim. Yuruyuse cok sik cikamiyorum ne yazik ki. Ondan mi acaba diyorum.
Bel ağrısı çok oluyor ya şu an mesela ağrıdan ve miniğin kudurmasından uyuyamıyorum organlarımla maç yapıyor sanırım takip ettiğim uygulama çok normal diyor bel sırt ağrılarına ama kasık bilemiyorum tabi
Kızlar e bebek te emzik biberon felan indirimde bilginiz olsun 80tlye aldım avent emziği.
Kız annelerine fikir olsun harika tulumlar ben erkek bebeğe niye birşey beğenemiyorum acaba
Bu hafta sonu eşimin işleri var dışarı da canım bakacağımız yer uzak arabamız yok motora binmiyorum hamilelikte, zaman lazım mecbur haftaya kaldı. Yengem ikizlerine yatak yaptırdı oraya bizim içinde fiyat sormuş Montessori için 6 en fazla 7 bin tutar demiş daha fazlasını isterse muhtemelen yaptırmam
Bizim odamiz geldi ve kurduk ben simdiden icini biraz yerleştirdim ocak ayinda hepsini yikicam tekrardan duzenlerim odam çok kücüktü komidine yer yoktu onu alamadim bugun durup odaya bakiyorum kotafetlerine bakiyorum allah sagsaglim
Kucagimiza almayı nasip etsin..
Bel ağrısı çok oluyor ya şu an mesela ağrıdan ve miniğin kudurmasından uyuyamıyorum organlarımla maç yapıyor sanırım takip ettiğim uygulama çok normal diyor bel sırt ağrılarına ama kasık bilemiyorum tabi
Bel nadir oluyor ara ara. Kasik da her zaman diil mesela yorulduysam ya da iste wc mi tuttuysam etkiliyor bunlar bence. Iyi olsun da tek. Zaman ilerledikce hareketlenmesi, hersey cok garip geliyor. Ilk bebegim ya belki de ben kendimi fazla inceliyorum.
Buhar makinesi ile pijama aldım kıza. Valla 305 e dusmus derrma daha da inmiyor 1 aydır favorilerde. Daha da düşmez diye aldım. Düşerse iptal ederim yeniden alırım
Bugün bebiş hiç durmadan hareket ediyor. Huzursuz ve kotu birgün geciriyorum ve resmen hissediyo. Yine kasılıp biyerde toplanıyor, yatakta hareket bile edemiyorum öyle olunca