2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya benim hem hevesim var hem fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum sanırım öyle işlere girmem kendimiz çekeriz artık onda da bebeği çeksinler beni çok çekmesinler
hiç bende sevmem.ama anı olsunda istiyorum ay bilmiyorum ya hamilelik beni değiştirdi hahahah

görmüşüm görmüüüşşş bugün baktım daha bunlaraa

yaa 3 işlevli olan mı 5 işlevli olan mı acaba bu ara mesaimibunları incelyerek geçiriyorum da
Hele kız dur daha alma. Belki senin oğlan mama hiç sevmeyecek. Lıkır Lıkır memelerden emecek inşallah. boşa mı büyüttük o memeleri benimkiler İsviçre milka ineklerini gecti valla

dışarıdaki ekipler çok para istiyor anlaşmalı olanlarda kaprisli gibi geldi bilemedim diyorum doğuma 4 ay kadar var ozamana kim öle kim kala kapora yarısını vereyim yarisi doğumda vereyim bir naz bir naz yok biz zaten uygun fiyatız falan sanki.indirim mi istedim zaman var diyorum

Ya benim hem hevesim var hem fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum sanırım öyle işlere girmem kendimiz çekeriz artık onda da bebeği çeksinler beni çok çekmesinler
Eger bütçen varsa çektir derim.
İnanılmaz güzel anılar.
Bebek gelince emzir giydir agliyor derken çok strese giriyor insan. Profesyonel birinin yapması iyi oluyor

birde kendi nevresim takımımı götürmeyi düşünüyorum inşallah. hastanenin takımlarını kullanmak istemiyorum sandıkta dantellerim vardı böyle bisey yaptiracagim

Eklentiler

• 20211112_154159.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar size bisi sorcam. Arada bel ve kasik agrilariniz oluyor mu? Gecici olarak tabi. Bana biraz erken basladi gibi geldi de. Sormak istedim. Yuruyuse cok sik cikamiyorum ne yazik ki. Ondan mi acaba diyorum.

İyi oldu bunları bildiğim yoksa bana kalsa herşeyi yerdim ki acıyı da seviyorum yani bakayım araştırayım daha detaylı neler yenir yenmez sağol canım

Kizlar biraz önce hastaneye gittim kasıklarım çok ağrıdı korktuk şükür bişey çıkmadı
Ama bebeğimin cinsiyetini öğrendikBi oğlumuz olacak inşallah
Aaaa hadi gözün aydin canim , ögrenmene cok sevidnim cok gecmis olsun . Kasik agrin neden olmus peki ?

Kardeşim chicco kullanuyor bayağı memnun ama bebişi 3 yaşında hangi modeli tam bilmiyorum.
Ben bagi easyfold 2 aldım canım portbebe istemedim zaten rüzgarlığı takıp yatırınca portbebe gibi oluyor hem ilerde bebişin ayakları da kıvrılmamış olcak içerde.

Kizlar size bisi sorcam. Arada bel ve kasik agrilariniz oluyor mu? Gecici olarak tabi. Bana biraz erken basladi gibi geldi de. Sormak istedim. Yuruyuse cok sik cikamiyorum ne yazik ki. Ondan mi acaba diyorum.
Bel ağrısı çok oluyor ya şu an mesela ağrıdan ve miniğin kudurmasından uyuyamıyorum organlarımla maç yapıyor sanırım takip ettiğim uygulama çok normal diyor bel sırt ağrılarına ama kasık bilemiyorum tabi

Anladım dikkatli ol canım. Hayırlısı olsun bakalım.

Ay inanmiyorum, odalarimiz aynı :) bizimki Aralık'ta gelecek. Ocakta kurdurucam
Çok güzel görünüyor ya.

Bel nadir oluyor ara ara. Kasik da her zaman diil mesela yorulduysam ya da iste wc mi tuttuysam etkiliyor bunlar bence. Iyi olsun da tek. Zaman ilerledikce hareketlenmesi, hersey cok garip geliyor. Ilk bebegim ya belki de ben kendimi fazla inceliyorum.

Buhar makinesi ile pijama aldım kıza. Valla 305 e dusmus derrma daha da inmiyor 1 aydır favorilerde. Daha da düşmez diye aldım. Düşerse iptal ederim yeniden alırım

Bugün bebiş hiç durmadan hareket ediyor. Huzursuz ve kotu birgün geciriyorum ve resmen hissediyo. Yine kasılıp biyerde toplanıyor, yatakta hareket bile edemiyorum öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…