2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün bebiş hiç durmadan hareket ediyor. Huzursuz ve kotu birgün geciriyorum ve resmen hissediyo. Yine kasılıp biyerde toplanıyor, yatakta hareket bile edemiyorum öyle olunca
Keyfi yerindedir merak etme. Sakin ol, derin derin nefes al. Konuş sakinleşir sesini duyunca :)

Keyfi yerindedir merak etme. Sakin ol, derin derin nefes al. Konuş sakinleşir sesini duyunca :)
Ayy kuzu gerildigini hissedip üzülüp ağladım vala sinirlerim bozuldu. Tamam diyorum annecim sakin ol hadi rahatla diyorum ama o kadar oynuyo ki içerde. Hadi onu geçtim bu kasılmalar çok rahatsız ediyo

Ayy kuzu gerildigini hissedip üzülüp ağladım vala sinirlerim bozuldu. Tamam diyorum annecim sakin ol hadi rahatla diyorum ama o kadar oynuyo ki içerde. Hadi onu geçtim bu kasılmalar çok rahatsız ediyo
Magnezyum hakkın varsa iç 1 tane. Aynen benim de canımı acıtıyor vurmaları. Arkadaşa söyledim daha dur 8.ayda canının açısından ağlayacaksın öyle vuracak ki diyor

Ay kızlar dün misafir ağırladım bu saatte buraya girip 20 sayfadan fazla okudum gözlerim aktı resmen bebişin fazla hareket etmesi konusunda ben de dün gece neredeyse eşimi uyandıracaktım. Korktum o kadar saçmaladım ki acaba diyorum kordon boynuna dolandı kurtulmaya mı çalışıyor şimdi gülüyorum ama o an inandım bu senaryoya. Sanırım harkertli hallerine alışmamoz gerekecek. Bende feci bir mide yanması başladı umarım geçicidr bir de kan değerlerim iyi çıkınca kendime 2 3 günlük kıyak yapıp ferroyu bıraktım dünya varmış son olarak, alışveriş batağına ben de düştüm trendyolda bi kaç hesap açmışım daha önceleri onları fark edip giriş yaptım 50tl çek yükledi hesaplara onları kullanayım derken kendimi şaştım resmen en son bunları aldım

Eklentiler

• Screenshot_20211113_015243_trendyol.com.webp
    18 KB · Görüntüleme: 67
Bi de sanki gece uykum iyice azaldı gibi, sabahları yine uyuyorum ama uykuyla aramız açıldı diye hissediyorum pzt detaylım var artık usgye gitcem diye gün saymıyorum hissedince insanın içi rahat ediyormuş çok şükür bu günlere ulaştık

Ben sabah 5e kadar oturuyorum uyuyamıyorum. Doktor ne zaman uykun gelirse o zaman uyu dedi. Kendini uyucam diye zorlama diyor.

Hamilelik reflusu. Doktoruna gavidson yazdır. Başka türlü geçmiyor o lanet yanma.
Yok doktorlarin en çok istediği şey hareketli bebekmis. Bugün ilaç yazdırmaya gittim de asmye. Oradaki doktorumda dedi. Hareket etmesi çok iyi diye. İçini ferah tut. 28.haftadan sonra hareketlerini saymaya baslicaz zaten.
Gule güle kullanın cicilerinizi :)

Çok teşekkür ederiz ben de öyle telkin ettim kendime şükür iyidir inşallah sevindim bunu duyduğuma da. Pzt gidince bir sorayım ama perinatolog sanmıyorum benim mide yanmamla ilgikensin anladığım kadarıyla biraz artist oluyorlar asmye giderim artık
Ben sabah 5e kadar oturuyorum uyuyamıyorum. Doktor ne zaman uykun gelirse o zaman uyu dedi. Kendini uyucam diye zorlama diyor.
Evet zorlayınca fenalık geliyor ztn ben de iyice uykum gelince yatış moduna geçiyorum artık

Benimde şuan gözümde gram uyku yok ve uykuya o kadar düşkün biriyim normalde ve gündüzleri de hiç uyumuyorum artık. Bebişler hareketlendikçe uykular azaldı heralde. Mesela hala hareket ediyo garip bisekilde. Ben uyuyunca uyuyo, uyumayinca sürekli oynuyo

Aynen ya kendi doktorun, ya da asmdeki doktoruna yazdir. Perinatolog yazmiyor. Valla ben şanslıydım sanırım benim doktorum çok tatlıydı. Hatta ölçüm yaparken, uyluk kemiği, midesi falan di mi diye sordum, siz baya bilgili annesiniz dedi, sohbet ettik. Küçük hanım yüzünü dönse de, burnuna dudaklarına baksak dedi. Kızım dön hadi doktor ablana dedim, laf dinledi, kız da baya sasirdi biz fikolata bile yediriyoruz sizinki baya laf dinliyor dedi

Ahhahahah. Beni uykudan uyandırıyor bazen. Hah bizimki de uyandı an itibariyle vuruyor

Beni daha hiç uykumdan uyandırmadı ama bugün hareketleriyle hiç uyutmuyor resmen yeni güncelleme geldi hamilelik uygulamasinda da yaziyor artik çok fazla hareket hissedeceksiniz diye
Uykusuz geceler coming

Ahaha aynen öyle yaziyo kasları çok gelisiyomus ve amniyon sıvısı artiyomus o yüzden özellikle geceleri çok aktif hissedeceksiniz diyo uygulamada
Aynen öyle. Günlerimiz yakın zaten. Canımıza ot tikayacaklar. Asel çok hareketli ya. Durduk yere aduket çekiyor içerde paso

Inanin uyku diye saat sayan ben simdi uyuyamiyorum. Cok garip cidden. Kafamda surekli su olsa, bu halledilse, su soyle olur diye hesap da yapiyorum. Ondan da olabilir

Inanin uyku diye saat sayan ben simdi uyuyamiyorum. Cok garip cidden. Kafamda surekli su olsa, bu halledilse, su soyle olur diye hesap da yapiyorum. Ondan da olabilir
Çok düşünme, hic uyuyamazsin
En güzeli kitap okumak, en rahat uyku getirme yonetemi.

Yaaa hayran kaldım ne güzel şeyler almışsınız dolabın içimde ki gri nohut battaniyeyi nerden aldınız ben niye güzel kıyafet bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…