2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaaa hadi gözün aydin canim , ögrenmene cok sevidnim cok gecmis olsun . Kasik agrin neden olmus peki ?
Üşütmüş olabilirmişim canım onlar bi sorun görmedi.Bi iki saplandı eşim kalk gidelim illa deyince kalkıştık şükür pazartesiyi bekliyordum böyle öğretmenmek nasip oldu

Günaydın kızlar bebişleri çok hareket eden güzel annelerim sevinin bebiş rahat olmasa o kadar hareket etmez. Yedikleriniz yarıyor, içerde keyfi yerinde, büyüyor ki hareket ediyor daha bunlar bişey değil sanmayın günde 3 hareket hissediceksiniz sonra uslu uslu yatacaklar. Şimdiden karakterleri şekilleniyor. Şu an hareketli olan bebişleriniz aynı hareketliliğe doğunca da devam edecekler, uykusuzluğu dert etmeyin yine söylüyorum bunlar iyi günlerimiz son aylarda öyle hareket ediyolar ki özellikle mesaneyi top yapıp attıkları tekmeler felaket oluyor ama korkmayın normal hepsi Sabahları erken kalkın ki gece rahat uyuyun. Ben gece en geç 11 de uykudayım gece çok sık uyanıyorum ama sabah oğlum okula gideceği için 7 de ayaktayım böylece gece erkenden uykum gelmeye başlıyor.

1. Ve 3. Trimester genelde bulantılı oluyor. Ben çok çektim bu bulantılardan. Her lavaboya gittiğimde, evde et piştiğinde, dişlerimi fırçaladığımda vs. Valla yapacak bir şey de yok, kaldı 3 ay
Benim ilk defa oldu canım o yüzden şok yaşadım sanırım eşimi iş yerine çağırmak zorunda kaldım omkadar kötüyüm ama şükür arkası gelmedi 3 ay sonra da tatlı bi maraton bekliyor bizi

Ahhahahah. Beni uykudan uyandırıyor bazen. Hah bizimki de uyandı an itibariyle vuruyor

Beni daha hiç uykumdan uyandırmadı ama bugün hareketleriyle hiç uyutmuyor resmen yeni güncelleme geldi hamilelik uygulamasinda da yaziyor artik çok fazla hareket hissedeceksiniz diye
Yaaa özendim size ben mi gamsızım, yoksa bebişim mi biraz tembel bilmiyorum da, ben de öyle şeyler pek olmuyor bazen 2-3 vurup bir saat sessizliğe geçiyor, bazen peşpeşe uzun süreli hissediyorum. Uyurken başlayınca da tekmeler, “dur simdi uykum var” diyorum, duruyor sanki veya bende nası gamsız bi uyku varsa, sabah uyanana kadar tık yok. Sabah uyandıktan 2 3 dk sonra bakıyorum vurmalar devam ediyor ama

Günaydın canım ya bu hareket konusunu bazen kafama takıyorum ister istemez, ama sonra geçiyor. Herkesin hamileligi de, bebegi de kendine özgü sanırım, çok kıyas yapmamak lazım. Ben gayet net hissedebiliyorum bebişi ve tekmeleri ama öyle bir saat düzeni, hareket düzeni yok. Veya her seferinde peşpeşe tekmeler, peşpeşe hareketler gelmiyor. Gün geliyor, 4-5 saat hiç hissetmediğim oluyor, belki daha fazla. Yani ya ben çok dikkat etmiyorum gün içi yogunluktan, ya da bebeğimin karakteri aşırı aktif olmayacak emin değilim. Senin nasıl durumlar?

Canım benim yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tekmelemediği gelişmediği anlamına gelmez zaten huyu suyu daha sakin bi bebektir veya senin ilk gebeliğin kasların çok kuvvetlidir az hissediyorsundur. Yani aslında bebişlerin her hareketini hissetmiyoruz. Bi kımıldama hissedersin sonra o yer değiştirir ve hareket etse bile sen anlamazsın. Ayaktayken ben de hissetmiyorum ne zaman sakinliyorum o zaman ben burdayım diyor İlk gebeliğimde bu haftalarda şimdiki hissettiğim gibi net değildi hareketler. O da dediğim gibi karın içi kaslardan kaynaklanıyormuş ilk defa bu kadar büyüyor rahmin ve karnın 30 haftaya kadar günde 1-2 hareket bile normal. Aslında benim yukarıda yazdığım hani boynuna kordon mu dolandı da hareket ediyor diyo ya kızlar ona açıklık getirmek içindi yoksa tabi ki her bebiş farklı biz hissetmesek de onlar hep kıpır kıpır

Günaydın kızlar..
Hareket halindeyken hissetmiyoruz bizde bebisleri.Bi de cidden ben gerginken hareketleri de azalıyor.Ama ben huzurluysam sürekli hareket halinde.
Şu sıralar biseyler hazır değil yada yetismicek kaygısı beni mahvediyor.Uyuyamiyorum bile.Bi de kv.deden beklerken annem hiç yok yanımda.Hic heveslenmiyor bile.Kv ilk oyuncagini bile almis kizimin.Ki hastane cikisi,anne yani yatak zibinlar,kiyafet.Hic beklemiyodum ondan.Beklenti icinde degilim asla ama.Dusunmesi benj cok mutlu etti.Temizligi bile ağır şeyleri eşim yardım ediyor.Kalan şeyleri sanki hamile değilmiş gibi ben yapıyorum hala.Annem ne zaman arasam ya kız kardeşimde yada kizkardeşim orda.Hamile oldugumdan beri 2kez evime geldi annem.O da 2saat oturdu gitti.
Kafanızı ağrıttım kusura bakmayın canlarim.Galiba biraz fazla hassasım bugün.Gunlerdir bu konu yüzünden fazla üzüldüm.

Yoğunluktan dolayı bebeği hissedememen normal canım. Bende işteyken çok fazla hissedemiyorum ama akşamları hissedebiliyorum. Hatta 1 2 gün hiç hissetmemiştim bebeği korka korka doktora gittim bebek ultrasonda çok hareketliydi ama ben o an bile hissetmemiştim. Doktor yorgunluktan hissetmemen normal demişti

Bi de detaylıya gittiğim gün sabahtan hiç hareket hissetmedim. Gittiğimde doktora aslında gün içinde hep kıpır kıpır ama bugün ses yok dedim. Çünkü sen streslisin şu an ve o da tedirgin dedi. Bizim psikolojimiz de etkiliyor bebişleri. Olabildiğince sakin, olumlu ve pozitif olmak da fayda var. Bol bol konuşmaya çalışın, müzik dinletin hoşlarına gidiyor

Ben hareket halindeyken de hissediyorum sorun ben de mi özelikle mutfakta iş yaparken hafif göbeğim tezgaha değiyor hemen vuruyor canım acıyor geri çekiyorum tezgahtan göbeği oğlumda da öyleydi,dün zaten karnımda dans ediyordu çektim videoya attım herkese mandalina yedim başladı benim ki kıpır kıpır oynamaya mandalina kırmızı çizgimiz de

Kuzum sen zaten anne ve kardeşle aşırı hassas dönem geçiriyosu düşüncesizliklerinde boğulsunlar kendi annenden beklediğin düşüncenin yarısını kvden görünce bile mutlu olmuş hem de daha üzülmüşsündür kendi annemden göremiyorum diye. Boşvermeye çalış bugünlerinde yanında olmayanı iyi gününde ne yapasın canın kanın tabi böyle üzülmelerin çok daha normal hele ki hormonlarımız kudurmuşken daha da hassaslaşıypruz ne zaman dertleşmek istersen biz burdayızz

Memnunum ikili yaptırmadım ense buruna baktı.

Şimdilik memnunum gayet ilgili. Bana konya adaki doktorları sorabilirsin hepsi hakkında az çok fikrim var
Merhaba ben de konyada doktor arıyorum. Hikmet beye başka konularda başvurmuştum iyi gibiydi ama doğumda nasıl acaba? Hangi doktorlar iyi biraz fikir verebilir misiniz hiçbir fikrim yok şu an. Medicana hastane olarak iyi mi doğum için

Arkadaşımız malesef bebeğini kaybetti başkasına danışın isterseniz bir süredir yok genel olarak forumda da

Yaa maasallah benim kız çok hareketliydi karnımda doğdu 3,5 yaş şu an ve hala uyuyana kadar hareketli umudum bu bebisin sakın olmasi
Benimkide 26 aylık karnımda hiç tekme atmadı ama son aylatda ekini kolunu dayıyrdu beni çıkarın der gibi. 9 ayına kadar beşikte zor yattı bnmkide de bu beşik. Tek kişilk yatak alıp yere koydum öyle odamda yatyr :) ve çok hareketli uyurken bile 40 kere dönüyr beşik dar geldi ona

Ne zaman kontrole gitceksiiiin öğrenemedin mi dahaa cinsiyetiiii

Kızlar, bir konuda fikrinizi isteyeceğim. beşiğimizin yanına emzirmek için koltuk/sandalye tarzı bir şey alacağım fakat sizce normal mi alayım yoksa bu ileri geri sallanan sandalye koltuklardan mı? Hangisi rahat olur ki?

Eklentiler

• 60B00459-F2BC-4857-8A43-77046ED19FAD.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…